-
Σε όλη την Ελευσίνα, τα πρατήρια έχουν κλείσει από το πρωί (γύρω στα 8-9), μόνο ένα είχε (σούπερ αμόλυβδη εννοείται -1.529) αλλά είχε ουρά πριν κανά 2ωρο, γύρω στα 30 αυτοκίνητα. Εννοείται πως δεν έβαλα από εκεί.. Είδα τουλάχιστον 10 άτομα που σπάνια βγαίνουν με το αυτοκίνητο από Ελευσίνα. Ο ένας μου είπε ότι 'το φουλάρω για να έχω' και το άφησε πάλι στο γκαράζ.
Πήρα την παλιά Εθνική Αθηνών-Θήβας. Από τα 5 βενζινάδικα στη Μάνδρα Αττικής, μόνο το ένα είχε (σούπερ αμόλυβδη). 1 πρατήριο στην Αγιά Σωτήρα, κλειστό λόγω έργων. Στην Οινόη 2 βενζινάδικα κλειστά. Συνέχισα προς Κάζα, έξω από την Οινόη, γέμισα σε ένα REVOIL (και απλή είχε και σούπερ) και πήγα στο εξοχικό μου. Τιμή απλής 1.479, σούπερ 1.569
-
Εβαλα χτες χωρίς κόπο....... στην μιχαλακοπουλου
Το συμπέρασμα ίδιο όπως και την προηγούμενη φορά.
Με κλεβουν πλέον στο φουλάρισμα.... 4,5 λίτρα περίπουΕχει μεγαλώσει το κλέψιμο από περισυ κατά 2,5 λίτρα. (ήταν γύρω στα 2 λιτρα.... παλια)
Δε δέχομαι σχόλια του τύπου, ¨'ο σωλήνας κλπ....' γιατί κάποτε έπρεπε να βγει και +2 λίτρα...
Δε μπορεί να είμαι 30 γεμίσματα με χασουρα που όσο πάει μεγαλώνει...
Τι κάνουμε με αυτό επιτόπου.
Αυτή τη στιγμή μιλάμε για μειον 7 ευρω ανά γεμισμα τουλάχιστον -
...σε όλα τα πρατήρια σε κλέβουν;
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
...σε όλα τα πρατήρια σε κλέβουν;ναι σε όλα τα ΕΚΟ κυρίως..... που έχουν 5% έκπτωση.
Πάντα με κλέβουνε. Απλά τωρα μεγάλωσε το κλέψιμο της αντλίας
Αρα το ίδιο αμάξι είναι γιατί να φταίω εγω.... η αντλία φταίειΠροφανώς δε πάω άδειος.
Περιμένω να βάλω 50 λίτρα και βάζουν 55 λίτρα....
αυτό λέω -
Μιλάμε για συγχρονισμό, έτσι?????
'Εκπληκτικό timing για τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών κύριο Δημήτρη Ρέππα, ο οποίος επέλεξε την ημέρα που παραλύει ο εφοδιασμός της αγοράς με καύσιμα, λόγω της απεργίας των βυτιοφόρων, να γνωστοποιήσει με απόφασή του ότι καταργούνται οι αποστάσεις μεταξύ των πρατηρίων καυσίμων.
Αποτέλεσμα, η Ομοσπονδία των βενζινοπωλών να εξαγγείλει 48ωρη απεργία για την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη, την ώρα που, όπως φαίνεται, η Αττική και τα μεγάλα αστικά κέντρα αντέχουν οριακά μέχρι και αύριο στον εφοδιασμό των καυσίμων... '
Πηγή:www.protothema.gr
-
Ο χρήστης YAMA έγραψε:
Μιλάμε για συγχρονισμό, έτσι?????'Εκπληκτικό timing για τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών κύριο Δημήτρη Ρέππα, ο οποίος επέλεξε την ημέρα που παραλύει ο εφοδιασμός της αγοράς με καύσιμα, λόγω της απεργίας των βυτιοφόρων, να γνωστοποιήσει με απόφασή του ότι καταργούνται οι αποστάσεις μεταξύ των πρατηρίων καυσίμων.
Αποτέλεσμα, η Ομοσπονδία των βενζινοπωλών να εξαγγείλει 48ωρη απεργία για την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη, την ώρα που, όπως φαίνεται, η Αττική και τα μεγάλα αστικά κέντρα αντέχουν οριακά μέχρι και αύριο στον εφοδιασμό των καυσίμων... '
Πηγή:www.protothema.gr
Έτσι όπως πάτωσε η αγορά πως θα ανοίξει κανείς πρατήριο για να φοβηθούν οι ιδιοκτήτες;
Κι αν παει να ανοίξει δεν θα προτιμήσει κάποιο έτοιμο που έκλεισε αντί να κάνει καινούριο δίπλα σε υπάρχον;EDIT: Όσο για τους αποκλεισμούς των διυλιστηρίων, ασχολίαστο. Εισαγγελέας, και από 2 Leo 2A4 να ανοίγουν δρόμο
-
Μολις γυρισα απο την δουλεια και εχω μισο ρεζερβουαρ , στην εθνικη Αθηνων Κορινθου στο υψος του Χαιδαριου εχουν παρκαρει τα φορτηγα στην δεξια πλευρα του δρομου χωρισ ομως να εχει δημιουργηθει κανενα προβλημα , τα διυλιστηρια στον Ασπροπυργο ηταν ανοιχτα δεν ειδα να εχουν μπλοκαρει την εισοδο ,μαλιστα δεν ειδα και καθολου φορτηγα απέξω , μολις λοιπον γυρισα σπιτι και ο πατερας μου ( ο οποιος εχει κατοχικο συνδρομο ) ειχε δει ειδησεις και εχει πανικοβληθει , πηγε φουλαρε το astra και το παρκαρε στο γκαραζ , για ωρα αναγκης ε μου εχει πιπιλησει τα αυτια να παω να φουλαρω και εγω και επιπλεον να γεμισω 1 μπιτονι των 40 λιτρων
-
Να κάνω και μια ερώτηση σε όσους περίμεναν και γέμισαν βενζίνη.
Αποδείξεις δίνουν ή ... δεν προλαβαίνουν απο την κίνηση? -
40 λίτρα καβάτζα...
σε κάτι τετοιες φάσεις γεμίζουν οι τρομοκράτες... Που δε φαινεται σε κανέναν περίεργο που σκάνε με τα μπιτόνια....
-
Με τέτοια κίνηση και ουρές ... τωρα θα ήταν ευκαιρία να βαλουν και την προσαύξηση των τελών στη βενζίνη. Θα ξεχρεώναμε με τους πανικόβλητους Έλληνες να γεμίζουν μέχρι και τις μηχανές του γκαζόν!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Να κάνω και μια ερώτηση σε όσους περίμεναν και γέμισαν βενζίνη.
Αποδείξεις δίνουν ή ... δεν προλαβαίνουν απο την κίνηση?Εχθές που βάλαμε στο 500 μας έδωσαν έναν πάκο αποδείξεις από διάφορους που δεν τις είχαν πάρει.
-
Γέμισα στο διπλανό βενζινάδικο από αυτό που βάζω συνήθως, πλήρωσα αντί 1,45 (απλή ΑΠ) για σούπερ v-power 1,85.
Σήμερα ξεστόκαρε όλη η σούπερ v-power που είχαν τα βενζινάδικα Shell.
-
φούλαρα κ εγώ, έβαλα κ 3 10λιτρα μπιτόνια που είχα. το μόνο που φοβάμαι γμτ είναι πως τα έσφιξα κάπως αρκετά κ λίγο η τσιμούχα 'έβγαλε', αλλά το καθάρισα. θα πάρω κ ένα χωνί με σουροτίρι ταυτόχρονα κ πιστεύω θα είμαι οκ. ολοκαίνουρια τα είχα κ αχρησιμοποίητα σχεδον. για κάτι τέτοιες στιγμές τα έχω.
οπότε με 85 λίτρα κοντά πιστεύω πάωκ έρχομαι λευκάδα την άλλη εβδομάδα
αν συνεχιστεί η απεργία, θα είμαι ο μόνος στο πόρτο κατσίκιλεωνίδα εγώ έβαλα με 1,543 100άρα στο ΑΠ Χ... προς θέρμη. γιατί έβαλες τόσο ακριβά?
-
Γιατί το ΑΠ αμέσως μετά το Shell ήταν κλειστό.
Τα μόνα βενζινάδικα που είδα ανοιχτά ήταν 3 Shell και ένα Aegean.Δεν γέμισα τα τρία 20λιτρα μπιτόνια που είχα και τώρα θα κυκλοφορώ με λεωφορείο (το αμάξι είναι γεμάτο).
-
Πρόλαβα τον χαμό φουλάρωντας σήμερα (ήμουν στο 1/4 για τους κακεντρεχείς) πριν πάω στην δουλειά κατά τις 6:30. Ηταν σχετικά καλά.
Γυρνώντας το μεσημέρι έβλεπα 7 στα 10 πρατήρια κλειστά και στα λίγα ανοικτά ΤΟΝ χαμό.Πάντως έχει κ ένα καλό. Οδήγησα οικονομικά για να μην κάψω πολύ. Κοιτώντας το tc είδα ότι έγραψε 7,2l/100 ...προσωπικό ρεκόρ μου. Διαδρομή με αρκετή κίνηση και πολλά κόκκινα φανάρια. (ούτε σημάδι να με έβαζαν)
-
Καποιοι τιγκαρετε μπιτονια βενζινης,και υστερα αναρωτιομαστε γιατι στερευει τοσο γρηγορα.
Γεμιστε το ρημαδι στην τελικη μεχρι τα μπουνια,μην βαζετε και στις τσεπες βενζινη,αφηστε και για κανα αλλον -
Εγώ κατάφερα και γέμισα σήμερα τη στεγνή μηχανή μου, οπότε με τη δουλειά μου δεν έχω πρόβλημα για 7-10 μέρες.
Το αυτοκίνητο έχει λίγο πάνω από τη μέση, το οποίο δεν πρόλαβα να το γεμίσω. Τη φυλάω σαν κόρη οφθαλμών, γιατί πρέπει να πάω Πάτρα την άλλη εβδομάδα και μετά Ιταλία (για διακοπές) και μου φτάνει ίσα-ίσα για να μπω στο καράβι. Το πρόβλημα είναι πως πρέπει να πάω Ναύπλιο το Σαββατοκύριακο και το Swift της γυναίκας μου είναι στεγνό, και χλωμό το κόβω να καταφέρει να βάλει βενζίνη σήμερα.
-
Γέμισα το μηχανάκι που αποτελεί εργαλείο δουλειάς. Το αυτοκίνητο έχει 3/4. Φτάνει για μία ακόμα φορά Χαλκιδική οπότε δεν συμπλήρωσα ώστε να βάλει και κάποιος άλλος άνθρωπος.
Βρήκα μικρή αναμονή σε ένα πρατήριο στη Θέρμη. Βέβαια ως ευγενικός λαός που είμαστε ακόμα και σε αυτή τη μηδαμινή ουρά κάποιοι μάλωναν
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Καποιοι τιγκαρετε μπιτονια βενζινης,και υστερα αναρωτιομαστε γιατι στερευει τοσο γρηγορα.
Γεμιστε το ρημαδι στην τελικη μεχρι τα μπουνια,μην βαζετε και στις τσεπες βενζινη,αφηστε και για κανα αλλονπροσωπικά δε θα έβαζα ούτε καν στο αμάξι, αν δε θα πήγαινα ταξίδι. Όμως επειδή θα πάω εντός ολίγων ημερών στη Λευκάδα, πιστεύω πως κ μάγος να ήμουν, δε θα τα κατάφερνα να έκανα 1200 χλμ με 55 λίτρα που έχει το ντεπόζιτο.
ειδάλλως ούτε που θα γέμιζα
-
Λογικος ο πανικος για βενζινη οταν το προσεχες Σαββατοκυριακο μπαινει ο Αυγουστος και ξεκιναει μεγαλος ογκος αδειων.
Βενζίνη ώρα μηδέν!