-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
κάτι μου λέει οτι αυτή τη φορά θα φτάσει στα άκρα
πάρτε και σε μπετονάκια όσοι μπορείτε.Πάλι 'στα άκρα' ; Δεν θα δοθεί και μια τριετία 'προσαρμογής' στους τωρινούς αδειούχους ; Τι άλλο θέλουν δηλαδή οι καραγκιόζηδες, να κλείσει κανέναν ...αιώνα το γελοίο τους προνόμιο ; Ας ψηφιστεί το νομοσχέδιο αύριο και τα λέμε !!
-
εσύ και εγώ να δούμε πως θα την βγάλουμε...
έχει γυρίσει το έργο αποκλειστικά σε 'ο καθένας για το κώλο του'στο μεταξύ 1+ η ώρα και ουρές 20-30 αυτοκινήτων σε κάθε πρατήριο.
το στα άκρα το λέω εδώ, για τους συμφορουμίτες. δεν έχω σκοπό να υποστηρίξω καμία απο τις εμπλεκόμενες πλευρές. απο τις προηγούμενες απεργίες δεν είχα πάει ούτε σε μια να βάλω προληπτικά. σήμερα έβαλα. -
Σύνεφο η μλκία του Έλληνα. Στην AEGEAN της Κηφισιάς είχαν κάνει ουρά και κάποιοι που είχαν τη φαεινή ιδέα να αράξουν στο αντίθετο ρεύμα και να περιμένουν κάποιον από τους κανονικά διερχόμενους να τους αφήσει να μπουν πριν από αυτόν [κι απ' όλους τους άλλους που περίμεναν πίσω του]. Φυσικά κανείς δεν τους άφηνε. Ωραίες σκηνές.
-
ύστερα από υπομονή τριών τετάρτων έβαλα-δεν φουλαρα- λίγο πριν τα μεσάνυχτα σε πρατήριο στη Καλλιθέα με την ίδια τιμή (1,43) όπως χθες και προχθές Στη διαδρομή μου από Καλλιθέα προς Αργυρούπολη βέβαια, διαπίστωσα σε άλλα πρατήρια το αναμενόμενο, καπελάκι + 7 λεπτά τουλάχιστον, και σαφώς λιγότερα αυτοκίνητα στην ουρά...Ανεξάντλητη η 'εξυπνάδα' κάποιων, δεν εβαλαν μυαλουδάκι από την πτώση τους στον τζίρο..Οι παρατηρητικοί καταναλωτές πάντως έχουν αυξηθεί.
-
Σήμερα στις 06:20 στη Λ. Μαραθώνος, απο το Μάτι μεχρι και το Σταυρό Αγ. Παρασκευής, 3-4 πρατήρια ήταν κλειστά και υπήρχε σχετική κίνηση, όχι όμως πάνω απο 6-8 αυτοκίνητα στο καθένα. Αυξήσεις στις τιμές πάντως, για να λέμε και την αλήθεια, δεν διαπίστωσα σε κανένα απο τα 7-8 πρατήρια που είχα τσεκάρει την Παρασκευή στην ίδια διαδρομή και στα δυό ρεύματα, για αυτό και φουλάρισα.
-
Eγώ από Λαυρίου μέχρι μέχρι Δουκίσσης Πλακεντίας δύο βρήκα κλειστά μόνο ,τα υπόλοιπα ειδικά στο Σταυρό είχαν αρκετά μεγάλη ουρά.Όσο για τις τιμές,δυστυχώς έβαλα 100άρα γιατί μόνο αυτή βρήκα 1,65€.
-
Και μέσα σε όλα, έχεις και τους παπάρες που ξέρουν ότι δεν έχουν βενζίνη, κινούνται π.χ. στην Μεσογείων στο αριστερό και βλέποντας ανοικτό πρατήριο κάνουν μια δολοφονική στροφή δεξιά μπας και προλάβουν να χωθούν στην ουρά... Κάτσε ρε ηλίθιε τουλάχιστον στην μεσαία (γιατί η δεξιά συχνά πυκνά έχει στα πρατήρια πρόβλημα) αν δεν έχεις βενζίνη και θέλεις να βάλεις...
-
Ο χρήστης HUNTER.GR έγραψε:
Eγώ από Λαυρίου μέχρι μέχρι Δουκίσσης Πλακεντίας δύο βρήκα κλειστά μόνο ,τα υπόλοιπα ειδικά στο Σταυρό είχαν αρκετά μεγάλη ουρά.Όσο για τις τιμές,δυστυχώς έβαλα 100άρα γιατί μόνο αυτή βρήκα 1,65€.Τωρα στον ΑΝΤ1 είπε για κάποια 'λουλούδια' που πουλάνε ΜΟΝΟ super αμόλυβδη με 1,846€ σε Ραφήνα και Πατήσια! Τόσο κοστίζει η super αμόλυβδη?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τωρα στον ΑΝΤ1 είπε για κάποια 'λουλούδια' ...Κάπου διάβασα ότι ο ΑΝΤ1 συνεχίζει την τακτική του Εισαγγελάτου... παρόλο που έφυγε από το σκατοκάναλο...
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 8&catid=13Οι καλύτεροι σύμμαχοι των απανταχού συντεχνιών. Τα ΜΜΕ.
Προκαλούν πανικό, μεγαλοποιούν τα πάντα και όλοι τους κερδίζουν...Το γνωστό Ελληνικό τροπάρι... Καραμέλα πια. Βάρεμα κατάντησε.
εσύ και εγώ να δούμε πως θα την βγάλουμε...
έχει γυρίσει το έργο αποκλειστικά σε 'ο καθένας για το κώλο του'
...'ο καθένας για την βρωμοκωλάρα του και την χοντροκοιλάρα του' σε αυτή τη χώρα...'
υ.γ. Ας ανέβει η βενζίνη στα 5 euro ή στα 10 ή και στα 15 ή και στα 20euro...
Αφού δεν υπάρχει πρόβλημα ας ανέβει... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Οι καλύτεροι σύμμαχοι των απανταχού συντεχνιών. Τα ΜΜΕ.
Προκαλούν πανικό, μεγαλοποιούν τα πάντα και όλοι τους κερδίζουν...Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν τώρα!
Καταφεραν όλοι να δημιουργήσουν ΠΑΝΙΚΟ!
'Τελειώνει η βενζίνη, ατέλειωτες ουρές, Βενζίνη τελος, τρεχουν να προλάβουν οι οδηγοί, το μεσημέρι θα έχουμε στερέψει' κλπ! -
-
Κατά μήκος της Ειρήνης στην Πεύκη από το ύψος του Βερόπουλου ως εκεί που γίνεται Περικλέους στο Μαρούσι δουλεύουν μόνο δύο βενζινάδικα (η Revoil στο ρεύμα προς Μαρούσι και η Silkoil λίγο πιο κάτω στο ρεύμα προς Πεύκη). Ανοιχτή είναι επίσης και η ΕΚΟ στην Περικλέους, όπως ανεβαίνεις από τον ΗΣΑΠ Αμαρουσίου. Οι ουρές είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ και η κίνηση που έχει δημιουργηθεί άνευ προηγουμένου για τη συγκεκριμένη ώρα.
Είπα κι εγώ να πάω να βάλω ένα εικοσάρικο Σούπερ στο παλιό αλλά με τις ουρές αυτές προτίμησα να το ξαναφέρω σπίτι άδειο.
-
Εγώ είμαι με ρεζέρβα και αν δεν βρω σουπερ , με βλέπω αυριο για πρώτη φορά να παιρνω την συγκοινωνία για την δουλεια και αρκετό ποδαρόδρομο .....Το πρωί θα είναι καλα με λίγη ζέστη , το απόγευμα τι θα γίνει...
-
Ουρες χιλιομετρα κι εδω
Βενζινη τελος
-
o Μακης εβαλε (φανερη) καμερα σε βενζιναδικο,παλι τσιρκο εγινε η κατασταση,παντως η ουρα δεν τον δικαιωνει,εχει απλως αυξημενη κινηση
-
Το πρωϊ από Αγ.Παρασκευή - Μεταμόρφωση σε κάθε βενζινάδικο η ουρά ήταν 20-40 αυτοκίνητα και οι δρόμοι μπλοκαρισμένοι στην λουρίδα των βενζινάδικων με την απέναντι λουρίδα να κινείται με μεγάλη δυσκολία, κατά τα άλλα 244 εφοριακοί δεν έχουν κάνει δήλωση εισοδήματος τα χρόνια 2007-08-09, γιατί άραγε ?
-
Είχαν πολύ δουλειά στην υπηρεσία τους και δεν πρόλαβαν....
-
Υπάρχουν και βυτία ιδιωτικά, των εταιρειών, οπότε λογικά δεν θα στεγνώσουμε!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Υπάρχουν και βυτία ιδιωτικά, των εταιρειών, οπότε λογικά δεν θα στεγνώσουμε!ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων έχουν -σύμφωνα με πληροφορίες- **αποκλείσει τις ****εξόδους από τα διϋλιστήρια, με αποτέλεσμα να μην μπορούν ούτε τα ιδιωτικής χρήσης **φορτηγά και βυτιοφόρα των εταιριών να ανεφοδιάσουν τα πρατήρια υγρών καυσίμων.
-
Στην Θεσσαλονίκη πάντως δεν γίνεται ο χαμός που περίμενα . Έχει ουρές σε κάποια αλλά σε άλλα (συνήθως shell ) δεν έχει.
EDIT: @famas, ΑΥΤΟ και αν εϊναι φασισμός
Βενζίνη ώρα μηδέν!