-
Διαφήμιση?Και τόσο απροκάλυπτα?!!!Προς Θεού?!!
edit
Ξεκλειδώνεται για να επαναδιατυπώσει ο gasprice την δημοσίευσή του! -
Δεν το θεωρώ διαφήμιση, ίσα ίσα είναι μια καλή ενημέρωση (με την προϋπόθεση οτι θα υπάρχουν αρκετά μέλη για να δίνουν τιμές απο πολλές περιοχές και κυρίως τακτικά)
Τέτοιες σελίδες θα έπρεπε να υπάρχουν και για άλλα προϊόντα αυτοκινήτου (αναλώσιμα, ανταλλακτικά κλπ) όπως επίσης θα μπορούσαμε ( ; ) μέσα απο το σάιτ να αναφέρουμε τιμές για σέρβις συγκεκριμένων αυτοκινήτων σε συγκεκριμένα χιλιόμετρα, οπότε θα φαινόταν ποιές αντιπροσωπίες είναι φτηνές, ποιές αισχροκερδούν εις βάρος μας κλπ
Βέβαια ελοχεύει ο κύνδυνος της διαφήμισης, ή δυσφήμισης κάποιας εταιρίας, αλλά κάπως πρέπει να ξεκινήσουμε -
Μακαρι να συνεχιστει αυτη η προσπαθεια. Μονο καλο θα κανει.
bebes ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ 'Πουτ δε κοτ νταουν'
-
Αγαπητέ bebes γεια,
Θέλω να σε ευχαριστήσω και προσωπικά γιατί είσαι από τα ποιο ενεργητικά μέλη του gasprice στην πράξη και όχι στα λόγια και αυτό μετράει περισσότερο.
Είναι δεδομένο ότι χρειάζεται μαζική κίνηση από χρήστες για να υπάρχει σωστή ενημέρωση ιδίως στις μεγάλες πόλεις και στα μεγάλα πρατήρια όπου η αλλαγή στις τιμές των πρατηρίων γίνεται κάθε 2 - 3 μέρες.
Είναι δύσκολο το γνωρίζω αφού τα site με αυτή την φιλοσοφία (που βασίζεται καθαρά στην δραστηριότητα των μελών του) δεν είναι πολύ διαδεδομένα στην χώρα μας.
Γενικά είμαι αισιόδοξος. Είναι θέμα χρόνου πιστεύω.Για να γυρίσουμε στην λειτουργία του site αυτή τη στιγμή τελειώνω την εισαγωγή τιμών από το Ypan. Έτσι όταν το Υπαν ανακοινώνει τιμές με κάποιο τρόπο αυτόματα εισάγονται και στο gasprice. Δυστυχώς οι τιμές τους είναι με καθυστέρηση 5 ημερών και είναι ήδη 'μπαγιάτικες' οπότε μετά από 3 ημέρες από την ανακοίνωση τους έχουν ξεπεράσει την εβδομάδα. Το καλό είναι ότι έχουμε μια ποικιλία τιμών από όλα τα μέρη της Ελλάδας και βγαίνουν και κάποια στατιστικά.
Επίσης πολύ σύντομα θα περαστούν και όλα τα πρόστιμα ώστε να πάρει ο καθένας μια ιδέα για το ποια πρατήρια έχουν πιαστεί μέχρι τώρα.
Αυτό που χρειάζεται να ενισχυθεί είναι οι κριτικές. Νομίζω ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκφράσουμε τα παράπονα μας και να δείξουμε τους 'καλούς'. Στα πρατήρια που γεμίζεις μπες στο site και γράψε την κριτική σου.Για να μην γίνω κουραστικός θα κλείσω εδώ.
Για τις ιδέες που τρέχουν θα τα πούμε στα επομενα μηνύματα. -
Συγχαρητήρια gasprice. Το site σου είναι άψογη προσπάθεια πληροφόρησης του κοινού.
Να 'σαι καλά!
-
Αν όλοι εισάγαμε από μια τιμή τότε οι τιμές θα φαίνονταν λίγες.
Αγαπητέ elteo σε περιμένουμε στα μέλη μας.
-
Οι 10 ακριβότερες 95άρες εν έτει 2006!
Και οι 10 στο Ηράκλειο Κρήτης!!!
http://www.gasprice.gr/main/searchkeypr ... asp?flag=2
1,18 η απλή...ω ρε ππου ππάμε που έλεγε και ο Αυλωνίτης!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οι 10 ακριβότερες 95άρες εν έτει 2006!Και οι 10 στο Ηράκλειο Κρήτης!!!
http://www.gasprice.gr/main/searchkeypr ... asp?flag=2
1,18 η απλή...ω ρε ππου ππάμε που έλεγε και ο Αυλωνίτης!
Αμ πως. Ο δρομος για Κνωσο περνιεται απο εκατονταδες νοικιαρικα καθε μερα, αραγε γιατι; Εδω ειναι το χρημα!!!
-
brz
-
Το πετρέλαιο παιζει αυτη τη στιγμή στα $69,8. Φαντάζομαι η μείωση θ' αργήσει να περαστεί από τους εγχώριους βενζινάδες
-
εδω βλεπουμε την πορεια της τιμης το τελευταιο μηνα (και οχι μονο)
http://naftemporiki.gr/markets/quotegra ... D&cstyle=L
-
Περαστικά μας :
http://www.enet.gr/online/online_text/c=114,id=17967660 -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Περαστικά μας :
http://www.enet.gr/online/online_text/c=114,id=17967660Παιδιά, επειδή έχουν ειπωθεί πολλά σχετικά με την νοθεία αλλά είναι κάτι
που απλά το σύστημα το ανέχεταιΞέρετε πόσες παρατυπίες βρίσκονται στις βιομηχανίες τροφίμων και δεν ανακοινώνονται?
Γιατί θα έκλειναν και θα απολυόταν κόσμος (ψηφοφόροι) κλπ
Απλά, αν σε πρατήριο βρεθεί νοθευμένη βενζίνη ενώ π.χ το δείγμα (που κρατείται)
από το βυτίο βγεί καθαρό, ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕ ΚΟΡΔΕΛΛΕΣ ΓΙΑ ΠΧ 3 ΜΗΝΕΣ - ΟΙ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΝΑ
ΓΡΑΦΟΥΝ:ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΩΣ χχ/χχ/2006 ΛΟΓΩ ΝΟΘΕΙΑΣ
Και μετά, βλέπουμε πως πάει το πράγμα για μερικούς μερικούς...
-
Εμένα προσωπικά μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι με την άνοδο του Brent crude η τιμή της βενζίνης ανεβαίνει. Όταν όμως το πετρελαιο πέφτει οι τιμές στα βενζινάδικα είτε παραμένουν σταθερές είτε, μετά από ιδιαίτερη καθυστέρηση, πέφτουν λίγο...
-
Μην σου κάνει εντύπωση απλά είναι ευκαιρία για γρήγορο κέρδος. Όταν ανεβαίνει η τιμή πριν παραλάβουν με τις νέες τιμές αυξάνουν την τιμή πώλησης καλυπτόμενοι πίσω από τον ντόρο που γίνεται. Όταν όμως πέσει η τιμή περιμένουν να καταναλωθεί το ακριβό καύσιμο που έχουν στις δεξαμενές και πουλούν με τη νέα τιμή (όχι πάντα) το καύσιμο που θα αγοράσουν φτηνότερα. Τα καλά τις ελεύθερης αγοράς είναι αυτά!!!!!!
-
Μου εξηγεί κάποιος γιατί τα βενζινάδικα στην Πειραιώς, από το Μοσχάτο και κάτω, εδώ και 2 βδομάδες έχουν σταθερή τιμή και σήμερα μάλιστα είδα να έχει πέσει και λίγο σε δυο που πρόχσεξα και την ίδια στιγμή στις υπόλοιπες περιοχές που έχω κοιτάξει αυξάνετε η τιμή κάθε μέρα?
-
Πάνω από τα 73 δολ. το πετρέλαιο (update)
*11/5/2006 3:27:00 μμ
Στα 73,05 δολ. αναρριχήθηκε σήμερα η τιμή του αργού πετρελαίου brent στην αγορά του Λονδίνου, κερδίζοντας 61 σεντ σε σχέση με χθες, ενώ το ελαφρύ αργό στην αγορά της Νέας Υόρκης έφθασε στα 72,63 δολ., 50 σεντ υψηλότερα από χθες.
**Η έκρηξη τιμής προήλθε από την είδηση ότι τρεις υπάλληλοι της ιταλικής πετρελαϊκής Saipem απήχθησαν σήμερα στο Πορτ Χάρκουρτ στη Νιγηρία **(στο Δέλτα του Νίγηρα), από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, ενώ η αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνελήφθη ένας ύποπτος.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπ. Εξωτερικών της Ιταλίας, τουλάχιστον ένας από τους απαχθέντες είναι ιταλός. *
Οχι, δεν ειναι κερδοσκοπία
-
**68 **ευρώ σήμερα για να γεμίσω την Fairlady με V-Power.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
**68 **ευρώ σήμερα για να γεμίσω την Fairlady με V-Power.Σύγκριση με κάτι... πιο οικονομικό: κάποτε με 10 ευρώ έβγαζα 5 μέρες. Τώρα θέλω 20 την εβδομάδα.
-
55,16
Βενζίνη ώρα μηδέν!