-
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Νέες τεχνικές προσέλκυσης πελατών από τους πρατηριούχους -
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Νέες τεχνικές προσέλκυσης πελατών από τους πρατηριούχουςΠω πω ένα πω πω...
-
Δεν την παλεύει ο κόσμος
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Επιβεβαίωσα ότι ένα από τα φτηνότερα βενζινάδικα (σημερινή τιμή 1,425) μοιάζει να κλέβει στην αντλία περισσότερο από 3,2%....
Δεν ξαναβάζω.... θα ήθελα και να τον αναφέρω τουλάχιστον εδώ αλλά μην βρω και κανένα μπελά...Σόρρυ, αλλά έχω την εντύπωση οτι σας τρώει ο κώλος σας ώρες-ώρες.
Είναι δυνατόν να πουλάει +3 λεπτά απο την τιμή ΔΕΠ και να μην κλέβει? Το πολύ να κρατήσει μια τέτοια τιμή για κανα μήνα να τραβήξει πελάτες, απο κει και πέρα είναι αυτοκτονία.
Έβλεπα χθές έξω απο το χωριό μου βενζινάδικο με 1,44 ενώ όλα τα άλλα στην γύρω περιοχή 1,5χ. Όποιος καταφέρει να μου εξηγήσει πώς με 50 αυτοκίνητα (το πολύ) την ημέρα και αυτή την τιμή μπορεί έστω να βγάλει τα έξοδά του ευπρόσδεκτος.
-
lol από μία τέτοια να βάλουν σε κάθε πρατήριο να δεις πως ανεβαίνει η κατανάλωση Μετά δεν θα πηγαίνεις στο πιο φτηνό βενζινάδικο, θα πηγαίνεις στην πιο γαμάτη γκόμενα
-
-Μπορειτε να δειτε και τα λαδια?
-Θα τσεκαρετε και τις πιεσεις των ελαστικων? -
Ο χρήστης sakisalfa έγραψε:
-Θα τσεκαρετε και τις πιεσεις των ελαστικων?Καθαριστε και το παρμπριζ
-
PETROBRAS λεει! Στη Βραζιλια ειναι
Ετσι και το κανει κανας πρατηριουχος εδω μονιμος θα γινω οτι αμαξι υπαρχει στη γειτονια θα το παιρνω να το φουλαρω -
Είναι οπίσθια Ελληνίδος αυτά?...
Τυχαίο?...δεν νομίζω! -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Τυχαίο?...δεν νομίζω!Εχουν τετοια οπισθια οι Ελλεηνιδες??
-
σιγα μην φουλαρα , θα πηγαινα καθε μερα και θα εβαζα 5 €
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Τυχαίο?...δεν νομίζω!γιατι θα δουλευαν Ελληνίδες;
μαλλον απο το Ανατολικο μπλοκ
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Τυχαίο?...δεν νομίζω!γιατι θα δουλευαν Ελληνίδες;
μαλλον απο το Ανατολικο μπλοκ
Αυτό λέω!
Εξάλλου το οπίσθιο 'φωνάζει' ότι δεν είναι Ελληνικό...
Πάντως έχω πετύχει πρατήριο που το 'επανδρώνουν' (ταιριάζει τωρα αυτη η λέξη?) κοπέλες -με πιο 'ευπρεπή' ενδυμασία εργασίας-. -
Οι υπόλοιποι βενζινάδες με την μπυροκοιλιά και το τριχωτό ass-crack θα τον μηνύσουν για αθέμιτο;
-
Εγω παντως απο Ελληνιδα πιο πολυ περημενω κατι τετοιο.
http://www.youtube.com/watch?v=T0p0fwdB ... re=popular
-
Στο βόλο το προηγούμενο καλοκαίρι σε συγκεκριμένο βενζινάδικο υπήρχαν θηλυκά με καυτά κολλητά σορτσάκια!
-
Στη Θεσσαλονικη, Αλκαμενους 17, βρισκω βενζινη με 1,439€
Τους τελευταιους μηνες ειναι σταθερα ο φθηνοτερος (τουλαχιστον στο gasprice), εβγαλε και ταμπελα στο πρατηριο 'Ο φθηνοτερος στη Θεσσαλονικη'.Σε ποσοτητα δε κλεβει, τεσταρισμενο 2-3 φορες.
Σε ποιοτητα δεν ξερω, παντως το Punto δεν παρουσιασε κατι.
Δεν υπαρχει μεχρι στιγμης καποια καταγγελια για νοθεια κτλ.Απο που βγαζει κερδος ρε παιδια? Πλυσιματα και λαδια?
Υπαρχει αραγε φθηνοτερος?Υ.Γ
Σα διαφημιση φαινεται, ξερω.Επισης:
Η Shell 'δινει' μαγαζια...
Συμφερει το να γινεις πρατηριουχος? Απο οσο γνωριζω το κερδος ειναι περιπου 0,05-0,055€. -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Βεβαίως...
Youtube Videoπρόσεχε γιώργο έρχεται η
-
1,8€/l η 100αρα στη Γαλατσίου...
Ποιος μλκς βάζει εκεί;;
Βενζίνη ώρα μηδέν!