-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Πριν 6 μηνες στο συγκεκριμενο πρατηριο ειχαν 'προσφερθει'να μου ελεγξουν τα λαδια και ειχαμε ξανατσακωθει.Αν δεν ηταν αναγκη χθες δεν θα εβαζα σε αυτους..
Παντως υπαρχει μεγαλη διαφορα αναμεσα στα πρατηρια της Shell...Απο τα παιδια που ειναι στην Κηφισιας,στο Μαρουσι ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.αυτο ειχε παει εμενα να μου το κανει ενας τυροβλαχος σε μια αλλη shell (οχι αυτη που παω) , μου ανοιξε το καπω οπως πηγα μεσα να παρω τσιγαρα και μου λεει λασπη τα λαδια
τι λες ρε κακομοιρη που θα βαλω το παραφινελαιο σου τους αναγκαζουν ομως να κανουν αυτα τα καραγκιοζηλικια και ετσι η εταιρεια πηρε πουλο απο τη χωρα μας
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Πριν 6 μηνες στο συγκεκριμενο πρατηριο ειχαν 'προσφερθει'να μου ελεγξουν τα λαδια και ειχαμε ξανατσακωθει.Αν δεν ηταν αναγκη χθες δεν θα εβαζα σε αυτους..
Παντως υπαρχει μεγαλη διαφορα αναμεσα στα πρατηρια της Shell...Απο τα παιδια που ειναι στην Κηφισιας,στο Μαρουσι ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.αυτο ειχε παει εμενα να μου το κανει ενας τυροβλαχος σε μια αλλη shell (οχι αυτη που παω) , μου ανοιξε το καπω οπως πηγα μεσα να παρω τσιγαρα και μου λεει λασπη τα λαδια
τι λες ρε κακομοιρη που θα βαλω το παραφινελαιο σου
Αφού δεν πρότεινε αλλαγή κινητηρα καλά είσαι...
-
Προσοχή όταν σας ελέγχουν τα λάδια:
Ο έλεγχος γίνεται μπροστά στον πελάτη αλλά είναι δύσκολο να αντιληφθείς το αρχαίο κόλπο με τον δείκτη λαδιού.
Δεν βάζουν τον δείκτη τέρμα μέσα - σταματούν ελάχιστα πριν το τέρμα - και μετά σου δείχνουν τον δείκτη με τη στάθμη λίγο χαμηλή ώστε να συμπληρώσουν μισό λίτρο λάδι.
'να δες, θέλει λάδι' -
αυτά περνάνε σε κάτι κοριτσάκια με μεγάλο Ν που δεν ξέρουν τι θα πει ρεζέρβα...
μου κάνει και μένα εντύπωση η επιμονή τους σε πρατήρια shell, για έλεγχο λαδιών...τόσο μεγάλο μπόνους παίρνουν ??? -
Αυτο μας πειραξε; 'Η που πάνε να ελέγξουν τα λάδια καυτά;
Οταν πάνε να μου τα κοιτάξουν όταν σπάσει ο διάολος κ μπω σε σελ τους λέω ότι μόλις έρχομαι από σέρβις...
-
Δεν πειράζει που είναι καυτά φτάνει να περάσουν 2-3 λεπτά για να έχουν κατέβει στο κάρτερ. Μπορεί να δείχνουν λίγο χαμηλότερα .
(καλύτερα για τον βενζινά - χρειάζεται σίγουρα συμπλήρωμα)Όσο για το κόλπο, κρατάνε τον δείκτη με το στουπί και με τα δύο χέρια και δεν καταλαβαίνεις τίποτε. Μετά σου τον δείχνουν για επιβεβαίωση.
Αν είσαι καλός στη δουλειά και πουλάς 20-30 μπουκάλια τη μέρα βγάζεις μια χαρά μεροκάματο.
-
Ο χρήστης speedONacid έγραψε:
ρε παιδια μπορει να μου εξηγησει καποιος τι παραπανω εχει η v power?Πρακτικά, δεν ξέρει κανείς παρά μόνο η ίδια η Shell. Κάτι σαν την συνταγή της coca-cola ένα πράμα. Ωστόσο, όταν τότε έβαζα shell, σε όλα μου τα αυτοκίνητα έβλεπα κάποια διαφορά. Και στην απόδοση και στον ήχο του κινητήρα. Σε άλλο λιγότερο σε άλλο κάπως περισσότερο (ιδίως στα μικρού κυβισμού), αλλά σε όλα ανεξαιρέτως, έβλεπα.
Την πρακτική να μου δούνε με το ζόρι τα λάδια (ζεστά!) την έβρισκα ενοχλητική μεν αλλά ανώδυνη. Το ποτήρι ξεχείλισε με το που μου έβαλαν vpower με το στανιό. -
μου κάνει και μένα εντύπωση η επιμονή τους σε πρατήρια shell, για έλεγχο λαδιών...τόσο μεγάλο μπόνους παίρνουν ???
Πάρτε ένα μολυβάκι και ένα χαρτάκι και βάλτε κάτω 3 νούμερα, και θα καταλάβετε γιατί πάνε ντε και καλά να σας βάλουν ΚΑΙ λάδια.
Το μέσο περιθώριο κέρδους των πρατηρίων στην 95άρα αμόλυβδη είναι 5 λεπτά το λίτρο.Ήτοι από ένα ΙΧ που βάζει π.χ. 30 ευρώ βενζίνη με 1,5 ευρώ το λίτρο, το πρατήριο για τον κόπο του θα κερδίσει 30/1,5 = 20 λίτρα , 20*0,05= 1 ευρώ.
Αν σου βάλει και 1 λίτρο κοινό λαδάκι, το οποίο το αγοράζει 2 ευρώ και στο χρεώσει 4, κέρδισε άλλα 2 ευρώπουλα, και μάλιστα μαύρα σε ορισμένες περιπτώσεις.Άρα :
α. δυνητικά βγάζει πολύ περισσότερα από το λαδάκι από όσα βγάζει από την βενζίνη , ευκαιρίας δοθείσης με τον ανεφοδιασμό* καιβ. Σου πουλάει και εξυπηρέτηση-υποχρέωση ότι σου έσωσε το μοτέρ, άρα είναι ευσυνείδητος και καλός επαγγελματίας που σκέφτεται τον πελάτη
Τι είναι λοιπόν ο πρατηριούχος, χαζός ή ΕΜΠΟΡΑΣ που δεν κολλάει μπρίκια?
*Το φαινόμενο να βγάζει κάποιος περισσότερα από τα γύρω-γύρω σε σχέση με το βασικό εμπόρευμα-κράχτη παρουσιάζεται σε πλήθος άλλων περιπτώσεων. Π.χ. φαρμακεία που είναι γνωστό ότι από καλλυντικά, παραιατρικά, βιομαγνητικά τσόκαρα κ.α. βγάζουν τον άμπακα σε σχέση με την λίστα φαρμάκων του ΕΟΦ, περίπτερα/ψιλικά που ενώ από τις εφημερίδες που πας κάθε μέρα να πάρεις βγάζουν ψίχουλα, βαράνε στο δόξα πατρί όλα τα υπόλοιπα σκατολοίδια ή χρειώδη, κ.ο.κ.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δεν πειράζει που είναι καυτά φτάνει να περάσουν 2-3 λεπτά για να έχουν κατέβει στο κάρτερ.Κάπως λίγα δεν είναι; Λάβε υπόψη το ιξώδες και την επιφανειακή τάση. Όλοι μιλάνε για δεκάλεπτο τουλάχιστον.
-
Ο χρήστης speedONacid έγραψε:
ρε παιδια μπορει να μου εξηγησει καποιος τι παραπανω εχει η v power?τίποτα!! Ιδια βενζινη βγάζει και η ΕΚΟ την kinitron 95+ μια χαρά βενζίνη με πολύ μικρότερη τιμή από την vpower.
-
Εγώ πάντως με την VPower, ίσως ασυνείδητα, ίσως ιδέα μου έβλεπα αυξημένη κατανάλωση και βαρύτερο το πόδι μου στο γκάζι! Την έκοψα και θεραπευτικά!
Διαφορά σε λειτουργίες σε επιδόσεις κλπ δεν έχω δει! Το μόνο που άκουσα κάποια στιγμή είναι ότι περιέχει καθαριστικά και για μια περίοδο έβαζα ανα 2, 3 γεμίσματα ... να μου φύγει και η ιδέα!
Προσωπικά δεν έχω εμπιστοσύνη ούτε στις εταιρίες ούτε στους βενζινάδες και μένω στην καλή πίστη των κατασκευαστών αυτοκινήτων που μπορούν οι κινητήρες τους να καίνε απο καθαρόαιμη αμόλυβδη βενζίνη έως ... μαζούτ!!!
Στα παραπάνω απο 20 χρόνια οδηγός και ιδιοκτήτης αυτοκινήτων μία φορά την έπαθα με νερωμένη βενζίνη! Δεν πιστευω να είμαι τόσο τυχερός ... μάλλον τις υπόλοιπες ... με συγχώρεσε ο κινητήρας! -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
*Το φαινόμενο να βγάζει κάποιος περισσότερα από τα γύρω-γύρω σε σχέση με το βασικό εμπόρευμα-κράχτη παρουσιάζεται σε πλήθος άλλων περιπτώσεων. Π.χ. φαρμακεία που είναι γνωστό ότι από καλλυντικά, παραιατρικά, βιομαγνητικά τσόκαρα κ.α. βγάζουν τον άμπακα σε σχέση με την λίστα φαρμάκων του ΕΟΦ, περίπτερα/ψιλικά που ενώ από τις εφημερίδες που πας κάθε μέρα να πάρεις βγάζουν ψίχουλα, βαράνε στο δόξα πατρί όλα τα υπόλοιπα σκατολοίδια ή χρειώδη, κ.ο.κ.Αυτό φίλε μου συνέβαινε στην Ευραμερική εδώ και χρόνια. Κανείς εκεί δεν βγάζει από αυτό καθ' αυτό το προϊόν. Το σινεμά από τις ταινίες μπαίνει μέσα, βγάζει από τα ποπ κορν και τα υπόλοιπα. Το κοϊφούρ δεν βγάζει από κούρεμα αλλά από προώθηση καλλυντικών - σαμπουάν (γι' αυτό και επιμένουν τόσο πολύ). Παραδειγμάτων ουκ έστιν αριθμός.
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Δεν πειράζει που είναι καυτά φτάνει να περάσουν 2-3 λεπτά για να έχουν κατέβει στο κάρτερ.
Κάπως λίγα δεν είναι; Λάβε υπόψη το ιξώδες και την επιφανειακή τάση. Όλοι μιλάνε για δεκάλεπτο τουλάχιστον.
Καλά είναι, δεν χρειάζεται τόση ακρίβεια.
Η διαφορά της κλίσης του δαπέδου από το ένα βενζινάδικο στο άλλο, θα δείχνει μεγαλύτερες διαφορές στη στάθμη. -
Στον Κορινο στην σελ ,ρευμα προς Θεσσαλονικη, ηθελαν μια φορα να τα δουν και οταν τους ειπα οτι ειμαι απο ταξιδι και δεν εχω ωρα να περιμενω να κετεβουν στο καρτερ μου απαντησαν οτι τα ελενχουν ως προς την ποιοτητα με ενα ειδικο μηχανημα .
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δεν πειράζει που είναι καυτά φτάνει να περάσουν 2-3 λεπτά για να έχουν κατέβει στο κάρτερ. Μπορεί να δείχνουν λίγο χαμηλότερα .
(καλύτερα για τον βενζινά - χρειάζεται σίγουρα συμπλήρωμα)Όσο για το κόλπο, κρατάνε τον δείκτη με το στουπί και με τα δύο χέρια και δεν καταλαβαίνεις τίποτε. Μετά σου τον δείχνουν για επιβεβαίωση.
Αν είσαι καλός στη δουλειά και πουλάς 20-30 μπουκάλια τη μέρα βγάζεις μια χαρά μεροκάματο.
πάντως συμφωνώ ότι αυτά πιάνουν μόνο στα 'κοριτσάκια' με το Ν.επιπλέον αν ξέρεις πώς πρέπει να μετριούνται τα λάδια (στο ίσιωμα κι αφού έχει σβήσει το μοτέρ για κανα 10λεπτο), δε σε νοιάζει ό,τι κι αν λένε.
Επιπλέον θα κάνει αυτός τη μέτρηση για σένα?
Σαν το πετρέλαιο στην κεντρική θέρμανση (μετράνε αυτοί για σένα με δική τους ράβδο)?Και για να μπούμε στο θέμα...έχει πέσει η τιμή του βαρελιού του πετρελαίου??
ρωτάω γιατί από εκεί που την έβαζα τη βενζίνη 1,599€/lt, τώρα έπεσε (τυχαία? ) στο 1,549 -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
μου απαντησαν οτι τα ελενχουν ως προς την ποιοτητα με ενα ειδικο μηχανημα .Bullshit.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
μου απαντησαν οτι τα ελενχουν ως προς την ποιοτητα με ενα ειδικο μηχανημα .
Bullshit.
Σκεφτημα οτι μπορει να εχουν την εξελιξη του ιατρικου μηχανηματος απο το γνωστο ανεκδοτο ( που ο ασθενης εβαλε διαφορα 'υγρα' μεσα και εβγαλε διαγνωση)
-
Παντως στο βιβλίο του Πολο λεει να ελέγχετε η σταθμη σε ζεστα λάδια έχοντας αφήσει μετα 5 λεπτα να κρυώσουν αλλα ένταξή τώρα τη 5 τη 10 λεπτα ελάχιστη διαφορα!
-
Το κορυφαίο έτυχε σε θείο μου, μεγάλο σε ηλικία που πρωτοείχε πάρει ένα μερκ. Σταματάει σε βενζινάδικο και του λέει ο υπάλληλος να κοιτάξει τα λάδια. Ανοίγει το καπώ, αλλά έλα ντε που το μερκ δεν είχε δείκτη! Αφού έψαχνε κανένα 5' ρώτησε τον θείο μου, ο οποίος ούτε ο ίδιος το γνώριζε!
Οπότε αν σας πουν να τα ελέγξουν, λέτε δεν έχει δείκτη...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Στον Κορινο στην σελ ,ρευμα προς Θεσσαλονικη, ηθελαν μια φορα να τα δουν και οταν τους ειπα οτι ειμαι απο ταξιδι και δεν εχω ωρα να περιμενω να κετεβουν στο καρτερ μου απαντησαν οτι τα ελενχουν ως προς την ποιοτητα με ενα ειδικο μηχανημα .μου απαντησαν οτι τα ελενχουν ως προς την ποιοτητα με ενα ειδικο μηχανημα .
Bullshit.
Ισχυει αυτο!
Εχουν στειλει σε ολα τα πρατηρια μια ειδικη συσκευη η οποια με βαση τον ηλεκτρισμο που διοχετευει μεσα απο 1-2 σταγονες απο το λαδι ελεγχει την ποιοτητα του λαδιου...Edit: Συγκεκριμενα ειναι αυτο...
Βενζίνη ώρα μηδέν!