-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Ξέρει κανείς ποιό είναι το πρατήριο του οποίου ο ιδιοκτήτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα;;;
Είναι η κλασσική BP κοντά στην είσοδο της Αττικής Οδού;;;Για Λ. Μεσογείων λένε. Εκτός κι αν εννοούν Λ. Μαραθώνος.
Πάντως κι εγώ είμαι περίεργος γιατί τα τελευταία 5 χρόνια στη BP απέναντι από το Carrefour (της Λ. Μαραθώνος) βάζω βενζίνη και ουδέποτε είχα πρόβλημα (είτε με την ποιότητα της βενζίνης είτε με την τιμή της).σε αυτό έχει πέσει πρόστιμο παλαιότερα...
Στην πρώτη BP (πηγαίνοντας προς Μαραθώνα) ή στη δεύτερη (απέχουν λίγα μέτρα μεταξύ τους); Έχω την εντύπωση πως η δεύτερη έφαγε το πρόστιμο (η οποία btw και πανάκριβη είναι και σπάνια βλέπεις πελάτη... απορώ πως δεν έχει κλείσει ακόμα).
-
το φορολογικο συστημα για τα βενζιναδικα παραμενει ως εχει κ δεν αλλαζει τιποτα
-
Το πρωί στα φανάρια της Θέρμης, eko με 1,05 (με την κάρτα της Εθνικής)
-
Ο χρήστης al3xis έγραψε:
Το πρωί στα φανάρια της Θέρμης, eko με 1,05 (με την κάρτα της Εθνικής)γουατ? Μήπως ξέχασες κανένα ψηφίο?
-
Ο χρήστης al3xis έγραψε:
Το πρωί στα φανάρια της Θέρμης, eko με 1,05 (με την κάρτα της Εθνικής)θα ήταν παλιά ταμπέλα. Δεν γίνεται για βενζίνη αυτό
-
01-04-2010
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Το πρωί στα φανάρια της Θέρμης, eko με 1,05 (με την κάρτα της Εθνικής)
θα ήταν παλιά ταμπέλα.
-
Διάβαζα στην εφημερίδα, πως είμαστε πλέον στην 4η θέση σε ακρίβεια βενζίνης στους '27', έναντι της ...20ης θέσης, που είχαμε προ διμήνου !!
Άντε και πρώτοι (σε άλλον έναν 'αρνητικό' δείκτη) ... -
Θα είχε ενδιαφέρον να έβαζε δίπλα άλλη μια στήλη σε ποια θέση μισθών είμαστε...
Γιατί άλλες χώρες μπορεί να έχουν αυτές τις τιμές (ταβάνι) αλλά δεν επηρεάζει το ίδιο την τσέπη τους.
-
Εκρηξη κερδοσκοπίας στην αμόλυβδη.
Το κοντέρ της αμόλυβδης «χτύπησε» χθες το 1,749 στον Νομό Μαγνησίας, ενώ αναγνώστης κατήγγειλε πως «φούλαρε» το αυτοκίνητό του σε πρατήριο εθνικής οδού προς 1,82 ευρώ!http://greece-salonika.blogspot.com/2010/04/blog-post_268.html#ixzz0jqPDJhd2
μη ανησυχούμε πολύ γρήγορα θα είμαστε στην πρώτη θέση και με διαφθορά...
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
Εκρηξη κερδοσκοπίας στην αμόλυβδη.
Το κοντέρ της αμόλυβδης «χτύπησε» χθες το 1,749 στον Νομό Μαγνησίας, ενώ αναγνώστης κατήγγειλε πως «φούλαρε» το αυτοκίνητό του σε πρατήριο εθνικής οδού προς 1,82 ευρώ!http://greece-salonika.blogspot.com/2010/04/blog-post_268.html#ixzz0jqPDJhd2
μη ανησυχούμε πολύ γρήγορα θα είμαστε στην πρώτη θέση και με διαφθορά...
τωρα φταιει αυτος που την ειχε 1,82 ή το ΖΩΟ που πηγε και φουλαρε εκει?
εξαιρειται εαν δε μπορουσε να κανει διαφορετικα επειδη θα εμενε απο βενζινη. Αλλα και παλι, δεν 'φουλαρεις'.
-
δεν υπάρχουν λεφτά και κλέβουμε ο ένας τον άλλο? Δε νομίζω....
-
Μου κακοφάνηκε σήμερα όταν με ρεζερβουάρ 70lt που χωράει 75 max και χωρίς να έχω μπει στη ρεζέρβα μου των 8λτ χώρεσε χωρίς να το ζορίσει 69 λίτρα.... μάλλον τα 2-3+ λίτρα ήταν αέρας.... Έχετε λίγο το νού σας στην φτηνή Aegean στα πρώτα μέτρα της παραλιακής-Βάρης Κορωπίου... μήπως τρέχει τίποτα...
Δυστυχώς δεν ήμουν από φουλάρισμα οπότε δεν μπορώ και να συγκρίνω καταναλώσεις αληθινές με OBC... -
το εχουμε το νου μας..
αυτος παντως δελεαζει με τις πολυ χαμηλες τιμες του -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Μου κακοφάνηκε σήμερα όταν με ρεζερβουάρ 70lt που χωράει 75 max και χωρίς να έχω μπει στη ρεζέρβα μου των 8λτ χώρεσε χωρίς να το ζορίσει 69 λίτρα.... μάλλον τα 2-3+ λίτρα ήταν αέρας.... Έχετε λίγο το νού σας στην φτηνή Aegean στα πρώτα μέτρα της παραλιακής-Βάρης Κορωπίου... μήπως τρέχει τίποτα...
Δυστυχώς δεν ήμουν από φουλάρισμα οπότε δεν μπορώ και να συγκρίνω καταναλώσεις αληθινές με OBC...αυτός χωράει και τη μάνα του μέσα?
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Δυστυχώς δεν ήμουν από φουλάρισμα οπότε δεν μπορώ και να συγκρίνω καταναλώσεις αληθινές με OBC...θα σου πω αυριο...
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Δυστυχώς δεν ήμουν από φουλάρισμα οπότε δεν μπορώ και να συγκρίνω καταναλώσεις αληθινές με OBC...Συνήθως βάζω εκεί βενζίνη και 2-3 φορές που έχω πάει με λαμπάκι αναμμένο 'εβδομάδες' έβαλε ~51-52 λίτρα (ρεζερβουάρ 55), που είναι λογικό. Λες ?
Τι εννοείς 'ρεζερβουάρ 70 που χωράει 75' ?
-
εννοείς ότι το έχει τσεκάρει ότι ο σωλήνας χωράει και κάτι ακόμη
-
Νομίζω ότι η ονομαστική χωρητικότητα των ρεζερβουάρ συνίσταται στον όγκο καυσίμου που μπορεί να αντληθεί από την αντλία καυσίμου του κινητήρα και άρα να αναπληρωθεί αντίστοιχα με γέμισμα. Η πραγματική είναι λίγο μεγαλύτερη, κατά την ποσότητα που δεν μπορεί να αντληθεί, και μένει πάντα μέσα.
Δηλαδή, όταν μείνεις από βενζίνη, θα υπάρχουν 1-2-3 λίτρα που απλώς δεν μπορούν να αντληθούν. -
Δεν ισχύει αυτό Νίκο, πχ στο δικό μου αναφέρεται σε εγχειρίδια ότι η αντλία μπορεί να αδειάσει το ρεζερβουάρ εντελώς.
Βενζίνη ώρα μηδέν!