-
1,32 είναι θαύμα...
-
εδω και μερικες μερες ανεβαινει και η τιμη διεθνως, αρα δε θα αργησουμε να δουμε 1,60-1,70
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
μου κάνει εντύπωση το ότι το εμφιαλωμένο έχει την ίδια τιμή με την βενζίνη και μόνο η βενζίνη μας τρελαίνει.
το νερό βγαίνει στη χώρα μας και αυτούσιο πωλείται στα περίπτερα στην ίδια τιμή με τη βενζίνη που περνάει 40 κύματα και επεξεργασίες μέχρι το τεπόζιτο.
υπάρχει περίπτωση να πετάξουμε μισογεμάτο μπουκάλι βενζίνης σε αντίθεση με το πόσα μπουκαλάκια νερό καταλήγουν στα σκουπίδια μόλις χάσουν τη δροσιά τους.
ίσως φταίει που με το νερό μας τα παίρνουν μισό-μισό € ενώ στη βενζίνη 50ρια...Aν είχαμε στο σπίτι μία βρύση που έβγαζε βενζίνη με πολύ μικρότερη χρέωση, ότε θα συμφωνούσα μαζί σου.
-
Χθες μου έστειλε e-mail η αδερφή μου για μια φάση που συνέβη στην πεθερά της, να με ρωτήσει τι μπορεί να κάνει.
Έβαζε από τη Shell (?) που είναι μέσα στο Βερόπουλο στην κάτω Κηφισιά, που την είχε πολύ φθηνά σε σχέση με τις άλλες. Χθες το αυτοκίνητο (Corolla του 2003) έμεινε, ενώ έδειχνε ότι έχει μέσα αρκετή βενζίνη. Φωνάζει οδική βοήθεια, το πάνε στο συνεργείο, το κοιτάζουν και την παίρνουν τηλέφωνο και της λένε ότι 'το ρεζερβουάρ του ήταν γεμάτο νερό'.
Κάτι πρέπει να παίζει με αυτόν, χθες είχε βάλει κι ο πατέρας μου από εκεί με 1.32 (το γέμισε όλο!) και σήμερα μου παραπονιόταν ότι δεν πάει μία to A4 (1.8T)...
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
@Τomas: δε θα συμφωνησω οτι η Shell εχει (μονο) ακριβα καυσιμα, υπαρχουν πρατήρια της που ειναι σταθερα στο κατω ακρο των τιμων...
Ναι... έχω δύο παραδείγματα (της ίδιας εταιρείας - θυγατρικής της Shell Hellas), που είναι πολύ φθηνοί και α) δεν νοθεύουν και β) δεν κλέβει η αντλία... ή τουλάχιστον κλέβει λιγότερο από τους άλλους...
@nidosan Θα σου έλεγα μολότοφ, αλλά το νερό δεν παίρνει φωτιά...
-
Τηλ. στο 1520 για καταγγελία
http://www.efpolis.gr/el/1520-grammi-katanaloti.html
Τώρα που τους ενδιαφέρει να κόψουν πρόστιμα για να γεμίσουν τα ταμεία
-
Την Πέμπτη, 18 Μαρτίου, όλα τα πρατήρια θα ειναι κλειστά
Αθήνα
Στείλε το άρθρο με emailΤύπωσε το άρθρο
«Ζητούμε να κόβουμε αποδείξεις από τις ήδη υπάρχουσες ταμειακές μηχανές, και για τη βενζίνη», τόνισε ο πρόεδρος της Ομοσπονδιας Βενζινοπωλών Ελλάδος, Μιχάλης Κιούσης, μιλώντας την Παρασκευή στον ΒΗΜΑ FM 99,5.Ο κ. Κιούσης υπογράμμισε ότι πρέπει να πιστοποιηθούν όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα των πρατηρίων και επέμεινε ότι η αυξομείωση του όγκου του καυσίμου δεν επιτρέπει την εγκατάσταση ταμειακών μηχανών.
Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη 18 Μαρτίου, όλα τα πρατήρια θα ειναι κλειστά.
Newsroom ΔΟΛ
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
επέμεινε ότι η αυξομείωση του όγκου του καυσίμου δεν επιτρέπει την εγκατάσταση ταμειακών μηχανών.
παράξενο μου ακούγετε αυτό αλλά ειδικός δεν είμαι!
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
επέμεινε ότι η αυξομείωση του όγκου του καυσίμου δεν επιτρέπει την εγκατάσταση ταμειακών μηχανών.
παράξενο μου ακούγετε αυτό αλλά ειδικός δεν είμαι!
μήπως ξεχνάμε ότι οι δεξαμενές βρίσκονται υπόγεια? (άρα σχεδόν σταθερή θερμοκρασία όλη τη διάρκεια της μέρας)
Δε λέω...σίγουρα το καλοκαίρι θα υπάρχει περισσότερη θερμότητα στο έδαφος από ό,τι το χειμώνα αλλά δεν αγοράζεις το καλοκαίρι και πουλάς το χειμώνα ή το ανάποδο. Μιλάμε για χρονικό ορίζοντα το πολύ 2-3 ημερών.
-
επειδή το έψαξα... αυτό οφείλεται αποκλειστικά στην γεωγραφική περιοχή της ελλάδας με το αυξημένο ενεργειακό πεδίο, με αποτέλεσμα να φουσκώνει και να ξεφουσκώνει το καύσιμο όπως ακριβώς το κεικ στον φούρνο...εκεί που είναι φουσκωμένο και σχεδόν έτοιμο, αν ανοίξεις την πόρτα του φούρνου αυτό ακαριαία κάθεται...ανάλογο παράδειγμα αποτελεί ο τσαμπουκάς του καθενός που φουσκώνει για ψίλου πήδημα και ξεφουσκώνει όταν σηκωθεί από την καρέκλα του ο αντίδικος...κλπ κλπ
πάντως τόσο αυτόματο φούσκωμα στις τιμές με τις όποιες ανατιμήσεις του αργού (θα έπρεπε να λέγεται γρήγορου...) και όποιες ανακοινώσεις δεν υπάρχει πουθενά...
σε όλη την υπόλοιπη ευρώπη φουσκώνει η δεξαμενή όπως η εγκυμοσύνη ( 9 μήνες ) μόνο εδώ οι δεξαμενές είναι ακορντεόν....σε ρυθμό χασαποσέρβικου... -
Μήπως βάζουν και μαγνητάκια στις δεξαμενές;
-
Εγω λεω να κάνουμε μήνυση στο κράτος και να λέμε.... ότι αν δε φορολογήσει΄ς όλους με τον ίδιο τρόπο δε σε ξαναπληρώνω.
ΤΕΛΕΙΑ
Πιστεύω δε ότι θα κερδίσουμε κιόλας.
-
True stories:
Μια φορα πηγα να βαλω βενζινη αλλα ηταν χειμωνας και μου λεει ο βενζινας 'άστα να πανε,κανει κρυο και απο την συρρικνωση εχασα το 50% των αποθεματων μου',του αφησα φιλοδωρημα.
Μια αλλη φορα πηγα και ειχε καυσωνα 40C,τον κοιταξα,ηταν περίλυπος,'η βενζινη ειναι πτητικο υγρό μου είπε,ειμαι στα ορια της χρεοκωπιας',του αφησα ενα καλο φιλοδωρημα.
Τελος, μια φορα πηγα να βαλω βενζινη την ανοιξη.Ο βενζινας κατηφής επαιζε νευρικα με το κομπολόι του,'τι εγινε ρε συ του λεω;;''Ασε μου κανει,Το πρωι εχει 10C,το μεσημερι 23C,και εγω μεχρι το βραδυ δεν ξερω εαν θα εχω να βαλω βενζινη στους πελάτες'.Του αφησα γερο φιλοδώρημα.
-
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Εγω λεω να κάνουμε μήνυση στο κράτος και να λέμε.... ότι αν δε φορολογήσει΄ς όλους με τον ίδιο τρόπο δε σε ξαναπληρώνω.ΤΕΛΕΙΑ
Πιστεύω δε ότι θα κερδίσουμε κιόλας.
Και να κερδίσεις νομίζεις ότι θα γίνει κάτι... Τόσα πρόστιμα και τόσοι φόροι πρέπει να πληρωθούν αλλά εκκρεμούν απλήρωτα.... τι σε κάνει να νομίζεις ότι αν τους φορολογήσεις όλους με τον ίδιο τρόπο θα πληρώσουν αυτοί που έτσι κι αλλιώς δεν πληρώνουν;!
Το θέμα είναι το κράτος να πάρει πρώτα τα 30 ή κάτι τέτοιο δισεκατομμύρια που ήδη τους χρωστάνε και μετά να βάλει κι άλλους φόρους... όχι να χαρίζει χρέη... -
λεω να σταματήσω να πληρώνω και ΤΕΒΕ...
θα παθω κάτι? -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
θα παθω κάτι?μονο αν χρωστας λιγα
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
True stories:Μια φορα πηγα να βαλω βενζινη αλλα ηταν χειμωνας και μου λεει ο βενζινας 'άστα να πανε,κανει κρυο και απο την συρρικνωση εχασα το 50% των αποθεματων μου',του αφησα φιλοδωρημα.
Μια αλλη φορα πηγα και ειχε καυσωνα 40C,τον κοιταξα,ηταν περίλυπος,'η βενζινη ειναι πτητικο υγρό μου είπε,ειμαι στα ορια της χρεοκωπιας',του αφησα ενα καλο φιλοδωρημα.
Τελος, μια φορα πηγα να βαλω βενζινη την ανοιξη.Ο βενζινας κατηφής επαιζε νευρικα με το κομπολόι του,'τι εγινε ρε συ του λεω;;''Ασε μου κανει,Το πρωι εχει 10C,το μεσημερι 23C,και εγω μεχρι το βραδυ δεν ξερω εαν θα εχω να βαλω βενζινη στους πελάτες'.Του αφησα γερο φιλοδώρημα.
Tο φθινόπωρο???
-
Μπορει να πω και μ@λακια αλλα διαστέλλονται τα υγρα ?
Η αποθηκευση της βενζινης δεν ειναι σε σχετικα σταθερες θερμοκρασιες? -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
θα παθω κάτι?Θεωρητικά κάθε καθυστερούμενος μήνας έχει προσαύξηση.Οπότε αν τα πληρώσεις σε μικρό διάστημα είσαι πολύ χαμένος.
Αν όμως λάβεις υπόψη σου οτι κάθε τρεις και λίγο βγαίνουν ρυθμίσεις πληρωμών (ειδικά τώρα που καίγονται για παράδες),και άτοκα και σε δόσεις κιόλας ναι συμφέρει να το κάνειςΑν όμως χρειαστεί να θεωρήσεις πως θα γίνει;;
Βενζίνη ώρα μηδέν!