-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Tα τιμολογια εχει δικαιωμα να τα ελεγχει μονο η εφορια η οποιοι αλλοι κανουν αυτους τους ελεγχους οχι ενας απλος ρεπορτερ.Αν πχ εσενα σε θεωρισουν οτι εκλεψες κατι(ενα κινητο) και νομιζουν οτι το χεις πανω σου θα δεχθεις σωματικο ελεγχο απο καποιον ρεπορτερ η απο την αστυνομια???δε θα έβγαινα όμως και στο χ-ψ κανάλι να κάνω δηλώσεις.
Εγώ αυτό λέω.έχω άδικο?
Δεν ξέρω αν ο άνθρωπος κλέβει ή όχι ούτε μπορώ να τον κατηγορήσω για κάτι που δεν μπορώ να αποδείξω.
Μπορώ όμως να βγάλω τα δικά μου συμπεράσματα από τη συμπεριφορά του:
-λέει ότι τις τιμές τις αλλάζουν κάποιοι που κάνουν κόντρες ( ).Ναι...και στις 12 βγαίνουν τα γκρέμλιν
-θα βγει να πει ότι αυτός δεν πουλάει όσο λένε αλλά λιγότερο και ότι έχει αποδείξεις (αναφέρει δηλαδή ότι έχει αποδείξεις) αλλά δε θέλει να τις δείξει στον ρεπόρτερ (που δεν μπορεί να τον αναγκάσει δηλαδή να του δείξει τα τιμολόγια γιατί δεν είναι εκτελεστικό όργανο του κράτους).
-εκνευρίζεται κι από πάνω που ζήτησε (ευγενικά ή όχι δεν έχει σημασία) τα τιμολόγια ο ρεπόρτερ για να αποδείξει ότι ο μαγαζάτορας λέει αλήθεια (ή και ψέματα ).Τέλος...στη δική μου περιοχή ξέρω κάθε μέρα σχεδόν πόσο πουλάει το κάθε βενζινάδικο γύρω μου την 100στάρα, οπότε δεν χρειάζεται να κάνει κάποιος ιδιοκτήτης δηλώσεις. Τώρα αυτός γιατί βγήκε στα κανάλια και στο τέλος έχασε από αυτή του την κίνηση (δεν ήταν λογικό να του έλεγε ο ρεπόρτερ 'μπορείς να αποδείξεις ότι πουλούσες άλλη τιμή από αυτή που έγραφε η πινακίδα?' που πρακτικά σημαίνει αδίκημα για να μην ξεχνιόμαστε ), δεν μπορώ να το καταλάβω.
Καταρχάς εδώ υπάρχει απόδειξη ότι κάτι συμβαίνει(εικόνα από το ρεπορτάζ χθες και σήμερα) Και δεν μπορείς να επικαλείσε κάτι και μετά να τα γυρίζεις. Γίνεσαι αναξιόπιστος. Πόσο δύσκολο είναι να βουλώσει το στόμα του ρεπόρτερ απλά δείχνοντας του την τιμή και κρύβοντας επωνυμία και ποσότητα αν θεωρεί ότι αυτό είναι απόρητο; Τι καλύτερο από το να αποστομώσει τον πρίχτη που του κάνει ζημιά στην εικόνα του πρατηρίου; Αλλά..
+1
Δεν μπορούσες να το θέσεις καλύτερα. -
Εγω ανεφερα οτι δεν μπορει οποιοσδηποτε ρεπορτερ να ζηταει τιμολογια και να πρεπει να του τα δειξουν,δεν διαφωνω οτι μπορει να λεει ψεμματα.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Εγω ανεφερα οτι δεν μπορει οποιοσδηποτε ρεπορτερ να ζηταει τιμολογια και να πρεπει να του τα δειξουν,δεν διαφωνω οτι μπορει να λεει ψεμματα.Δε ζητάει, συζητάει... Αν κάποιος μπαίνει στον κόπο να κάνει δηλώσεις στην ΤV ας περιμένει και την ...ουρά. Κανείς δεν είναι εκ του νόμου υποχρεωμένος να απαντάει σε δημοσιογράφους, αλλά αν μπει στη διαδικασία της δημοσιότητας, κρίνεται από το ακροατήριο.
-
Εγω που ειδα την κατοσταρα με 1,45? Μου φανηκε πολυ καλη τιμη, αν και δεν βαζω.
-
από gasprice.gr
Τιμές Αμόλυβδης 95
Ακριβότερη
1,548
Μέση Τιμή
1,370
Φθηνότερη
1,237Τιμές Σούπερ Αμόλυβδης
Ακριβότερη
1,739
Μέση Τιμή
1,557
Φθηνότερη
1,198 (πιθανοτατα ειναι παλια τιμη)Τιμές Πετρελαίου Κίνησης
Ακριβότερη
1,469
Μέση Τιμή
1,158
Φθηνότερη
1,047 -
1.50 η αμολυβδη στις Κυκλαδες.
Αν καποιος την πουλαει τοσο στην Αθηνα,ειναι απατεωνας. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αν καποιος την πουλαει τοσο στην Αθηνα,ειναι απατεωνας.Υπαρχουν καμποσοι που πουλανε την απλη σε αυτη τη τιμη . Τωρα ο κοσμος γιατι παει σε αυτος ενω ιγα μετρα πιο κατω υπαρχουν πιο φθηνα βενζιναδικα
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αν καποιος την πουλαει τοσο στην Αθηνα,ειναι απατεωνας.Εδώ είχα BP με 1.469! Σήμερα από ότι ενημέρωσε κάποιος στο gasprice.gr την 'έριξε' στο 1.459, 1 ολόκληρο λεπτό!
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Αν καποιος την πουλαει τοσο στην Αθηνα,ειναι απατεωνας.Εδώ είχα BP με 1.469! Σήμερα από ότι ενημέρωσε κάποιος στο gasprice.gr την 'έριξε' στο 1.459, 1 ολόκληρο λεπτό!
Λες να επεσε εξω οικονομικα?
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Το περίεργο είναι ότι είχε κίνηση φίλε μου, ενώ σε ακτίνα 1 km υπήρχαν shel, eko, eteka, jetoil με 1.32-1.36.
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Το περίεργο είναι ότι είχε κίνηση φίλε μου, ενώ σε ακτίνα 1 km υπήρχαν shel, eko, eteka, jetoil με 1.32-1.36.
Ο Ελληνας ειναι γιδι ! Δεν εχει καμια καταναλωτικη συνειδηση.
-
Το βλεπω και στη Γαλατσιου σε ενα BP που εχει στην ανοδο. Ο συγκεκριμμενος πρατηριουχος ειναι και ηταν μια ζωη απο τους πιο ακριβους και ο κοσμος πηγαινε εκει περα. Τα πιο φθηνα παρακατω δεν τα εβλεπαν? Τους εχω δοκιμασει ολους για να κατασταλαξω καπου και δεν αντιμετωπισα καποιο ιδιαιτερο προβληα πλην των 2 πρατηριω Shell στην ανοδο και στην καθοδο που βρισκονται
Εχω βρει ενα καλο σε ποιοτητα βενζινη πρατηριο και με καλες τιμες, 1,355€/λτ. -
1.42 η BP ... 1.35 η ΕΚΟ ... ίδιο αφεντικό (ελληνικά πετρέλαια? ) διαφορετικό brandname.
επίσης Αegean-Revoil 1.33 ... ο καλύτερος πελάτης τους είμαι και θα είμαι.
οι φίρμες μας τελείωσαν.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
οι φίρμες μας τελείωσαν.
Και πού'σαι ακόμα. Σε λίγο καιρό σε κάτι μπαρμπαoil θα τρέχουμε...
-
Στην Κηφισιά η ουρά στον Βερόπουλο έχει βγει στο δρόμο σε επίπεδα τσαμπουκάδων πλέον γιατί κλείνει ο δρόμος
-
Χθές το βράδυ είχα βενζίνη 1/4 + στο ντεπόζιτο. Βάζω 50 ευρώ με 1,47 το λίτρο Αν θυμάμαι καλά έβαλε 34 λίτρα και ΔΕΝ ΓΕΜΙΣΕ. Ένα κλίκ απειροελάχιστο πρίν το φούλ πήγε ο δείτης. Μιλάμε για τεράστια καταστροφη.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Χθές το βράδυ είχα βενζίνη 1/4 + στο ντεπόζιτο. Βάζω 50 ευρώ με 1,47 το λίτρο Αν θυμάμαι καλά έβαλε 34 λίτρα και ΔΕΝ ΓΕΜΙΣΕ. Ένα κλίκ απειροελάχιστο πρίν το φούλ πήγε ο δείτης. Μιλάμε για τεράστια καταστροφη.Που φτάσαμε
Να έχεις ήδη μέσα βενζίνη, να βάζεις 50 ευρώ και πάλι να μη γεμίζει;!
Ένα ρεζερβουάρ βενζίνη είναι 80 ευρώ, δύο μεροκάματα δηλαδή για έναν νέο εργαζόμενο.
Ο πάτος είναι κοντά, οδεύουμε σταθερά προς αυτόν. -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
οι φίρμες μας τελείωσαν.
Και πού'σαι ακόμα. Σε λίγο καιρό σε κάτι μπαρμπαoil θα τρέχουμε...
Κοντά έπεσες..Burn Oil
-
Καλό πρατήριο το ΕΠ, από τότε που μου το είπες βάζω συνέχεια εκεί.
-
Καλά, ενω προκειμένω είναι πιο περίπλοκη η κατάσταση, παίζουν πολλοί παράγοντες όμως στη διαμόρφωση της τιμής...
Τα λειτουργικά έξοδα είναι ένα από αυτά και αυτά μπορεί επηρεάζονται ιδιαίτερα από μεγάλα μισθώματα ενοικίασης του χώρου σε σχέση με κάποιο άλλο πρατήριο.
Βενζίνη ώρα μηδέν!