-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Καλό πρατήριο το ΕΠ, από τότε που μου το είπες βάζω συνέχεια εκεί.Και γω στην Πάτρα όταν σπούδαζα σε ΕΠ έβαζα και ήμουν πολύ ευχαριστημένος...
Τώρα τριγυρίζω σαν την άδικη κατάρα από πρατήριο σε πρατήριο, μια BP, μια Eλίν, μια Ετέκα, μια Avin, κοκ...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
1.42 η BP ... 1.35 η ΕΚΟ ... ίδιο αφεντικό (ελληνικά πετρέλαια? ) διαφορετικό brandname.
οι φίρμες μας τελείωσαν.
Μην σου κάνει εντύπωση,αγοράζει με διαφορετικές τιμές.
Ο δικός μου έχει δύο πρατήρια το ένα δίπλα στο άλλο.Το πρώτο είναι AVIN και το δεύτερο ΕΠ.Στο πρώτο πουλάει 1,389 και στο δεύτερο 1,317.Και όπως μου είπε από το δεύτερο το φθηνό κερδίζει ικανοποιητικά ενώ από το ακριβό σχεδόν τίποτα....Εξυπνη κινηση...
(βεβαια η ιστορια του ειναι γνωστη!) -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Καλό πρατήριο το ΕΠ, από τότε που μου το είπες βάζω συνέχεια εκεί.που βρίσκεται? για να το επισκευθούμε αν είναι στα ανατολικά
-
εβαλα 50 ευρω βενζινη με 1.69
ειχα καμια 10αρα λιτρα μεσα και ιιισα που περασα τη μεση..
ηρθε το τελος
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Χθές το βράδυ είχα βενζίνη 1/4 + στο ντεπόζιτο. Βάζω 50 ευρώ με 1,47 το λίτρο Αν θυμάμαι καλά έβαλε 34 λίτρα και ΔΕΝ ΓΕΜΙΣΕ. Ένα κλίκ απειροελάχιστο πρίν το φούλ πήγε ο δείτης. Μιλάμε για τεράστια καταστροφη.
Που φτάσαμε
Να έχεις ήδη μέσα βενζίνη, να βάζεις 50 ευρώ και πάλι να μη γεμίζει;!
Ένα ρεζερβουάρ βενζίνη είναι 80 ευρώ, δύο μεροκάματα δηλαδή για έναν νέο εργαζόμενο.
Ο πάτος είναι κοντά, οδεύουμε σταθερά προς αυτόν.τοτε ηταν καλα...
οταν πατε κι εσεις στο 1.70 και εγω στα 2 θα αγορασουμε ολοι παπια..
(μπλε ηλεκτρι με μπλε φωτακια ) -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
οταν πατε κι εσεις στο 1.70 και εγω στα 2 θα αγορασουμε ολοι παπια..
(μπλε ηλεκτρι με μπλε φωτακια )Δεν πειράζει... να αραιώνουμε και να κυκλοφορούν μόνο τα καλά αμάξια στους δρόμους...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Δεν πειράζει... να αραιώνουμε και να κυκλοφορούν μόνο τα καλά αμάξια στους δρόμους...Αυτό που βλέπω εγώ είναι πως η κίνηση έχει παραμείνει ίδια, αλλά οι περισσότεροι πάνε σαν επιτάφιος πλέον.
Ειδικά οι ταρίφες.. μποοοό!! Μέχρι να κουνήσουν έχεις βγάλει σπυριά.
-
1,69
ούτε όταν το βαρέλι είχε πιάσει 150$ δεν είχα δει τέτοιες τιμές
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Δεν πειράζει... να αραιώνουμε και να κυκλοφορούν μόνο τα καλά αμάξια στους δρόμους...
Αυτό που βλέπω εγώ είναι πως η κίνηση έχει παραμείνει ίδια, αλλά οι περισσότεροι πάνε σαν επιτάφιος πλέον.
Ειδικά οι ταρίφες.. μποοοό!! Μέχρι να κουνήσουν έχεις βγάλει σπυριά.
Μερικοί πήγαιναν έτσι και πριν...
-
άρχισε να τσιμπάει και το πετρέλαιο ...
82 είναι τώρα!έρε και την βλέπω την βενζίνη στα 2 euro θα πέσει τρελό κλείδωμα
-
Ήρθε η ώρα για πλαφόν !!
(και μετά ξύπνησα...)
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Ήρθε η ώρα για πλαφόν !!(και μετά ξύπνησα...)
Οχι πλαφον μονο στους βενζιναδες ομως.
Δηλαδη οχι τα ΕΛΠΕ περιθωρια κερδους 1.000% και βενζινάδες 0.0001%
Επισης να κλεισουν τα 'παραθυρα' αμεσα :
http://www.paron.gr/v3/article_print.ph ... 21%200:0:0 -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ήρθε η ώρα για πλαφόν !!
(και μετά ξύπνησα...)
http://www.paron.gr/v3/article_print.ph ... 21%200:0:0Δεν μ' ενδιαφέρει πού θα μπει, μ' ενδιαφέρει πόσο πληρώνω το λίτρο και γιατί ...
Τι περιθώριο κέρδους έχει ο βενζινάς είπες ; Πώς τα βγάζει πέρα με τέτοιο κέρδος ;
Επί τη ευκαιρία, πόσο πουλάνε τα ΕΛΠΕ/Μοτορόιλ σήμερα και πόσο τα πρατήρια ; -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
1,69έχει ακόμα
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Ήρθε η ώρα για πλαφόν !!
(και μετά ξύπνησα...)
http://www.paron.gr/v3/article_print.ph ... 21%200:0:0Δεν μ' ενδιαφέρει πού θα μπει, μ' ενδιαφέρει πόσο πληρώνω το λίτρο και γιατί ...
Τι περιθώριο κέρδους έχει ο βενζινάς είπες ; Πώς τα βγάζει πέρα με τέτοιο κέρδος ;
Επί τη ευκαιρία, πόσο πουλάνε τα ΕΛΠΕ/Μοτορόιλ σήμερα και πόσο τα πρατήρια ;Καλο ειναι να βλεπουμε λιγο πιο περα απο την μυτη μας... οι γνωστες οικογενειες απολαμβανουν υψηλη προστασια και στραγγαλίζουν την αγορά σε συνεργασια με το κρατος φροντιζοντας να ενισχυουν ολιγοπώλια και να συγκεντρωνουν ολη την αγορα στα χερια τους οχι γιατι προσφερουν κατι καλυτερο ή φτηνοτερο,απλα γιατι εχουν και το μαχαιρι και το πεπονι.
Η βενζινη εχει κερδος 3-5% για τους βενζιναδες,για τα ΕΛΠΕ κτλ ειναι αγνωστο το πραγματικο νουμερο γιατι με τα τιμολογια απο offshore το πανε οσο θελουν.
Να μπει πλαφον αν κριθει σκοπιμο,αλλα οχι μονο σε εναν κρικο της αλυσιδας. -
Ολο βλεπουμε την βενζινη να ακριβαινει αλλα, απο την προηγουμενη βδομαδα σαν ν αβλεπω τη κινηση να εχει πυκνωσει στο δρομο! Μια βδομαδα τωρα εχω τρελαθει απο τη κινηση και σημερα ηταν το κατι αλλο.
-
Θα κοψουμε αλλα εξοδα αλλα το αυτοκινητο δεν νομιζω να το κοψουμε...Η τουλαχιστον για ν αλλαξουν οι συνηθειες μας περι μετακινησεων θα μας παρει λιγο καιρο...Παντως εγω την Κυριακη το βραδακι που επεστρεφα απο Πάτρα δεν ειχε καθολου κινηση συγκριτικα με αλλα Σαββατοκυριακα..Αυτο ισως κατι να λεει αλλα τις καθημερινες μας συνηθειες λιγο δυσκολο. Ειδικα σε περιοχες που δεν εξυπηρετει το μετρο. Σε περιοχες μικροτερες θα δουλεψει λιγο ποδι περισσοτερο και θα κοψουμε το 'παω για εφημεριδα με το αυτοκινητο'
-
μου κάνει εντύπωση το ότι το εμφιαλωμένο έχει την ίδια τιμή με την βενζίνη και μόνο η βενζίνη μας τρελαίνει.
το νερό βγαίνει στη χώρα μας και αυτούσιο πωλείται στα περίπτερα στην ίδια τιμή με τη βενζίνη που περνάει 40 κύματα και επεξεργασίες μέχρι το τεπόζιτο.
υπάρχει περίπτωση να πετάξουμε μισογεμάτο μπουκάλι βενζίνης σε αντίθεση με το πόσα μπουκαλάκια νερό καταλήγουν στα σκουπίδια μόλις χάσουν τη δροσιά τους.
ίσως φταίει που με το νερό μας τα παίρνουν μισό-μισό € ενώ στη βενζίνη 50ρια... -
60 cents κάνει το 1.5 λίτρο νερό. Ξέρεις πόσο κάνει (πλέον) το 1.5 λίτρο βενζίνης?
Για να μην αναφέρω το γεγονός ότι το νερό είναι και άφθονο, και ανακυκλώσιμο, ενώ η βενζίνη όχι.
-
Συγγενης μου που γυρισε αυτες τις ημερες απο ταξιδι αναψυχης στο Ντουμπαϊ γεμιζε το αμαξι που νοικιασε με 10 λεπτα το λιτρο !
-
Ναι αλλά εκεί δεν έχουν και ανάγκη
Βενζίνη ώρα μηδέν!