-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
100άρα BP σήμερα 1.445
Με 30 ευρώ έβαλα 20.5 λίτρα
Τραγική κατάσταση.Μιλάμε ότι πρέπει να έβαλες 10-15 λεπτά ακριβότερα, απ' ό,τι σ' ένα 'φτηνό' παρατήριο...
Εκτός αν δεσμεύεσαι από επαγγελματικούς λόγους (π.χ. τιμολόγιο), ΓΙΑΤΙ δεν το έψαξες λίγο ; -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Μια φορά θέλω κι εγώ να βάλω VP Racing, απορώ πια πόσο καλύτερη μπορεί να είναι σε σχέση με άλλες.
Πάντως με την BP Ultimate έχω δει πως βγάζω καμιά 50άρα χλμ παραπάνω σε σχέση με άλλες 100άρες(ντεπόζιτο 55 λίτρα). Αν βρω Racing σε τιμή κάτω του... 1.48 ίσως βάλω μια φορά να δω.Πριν 15 ημέρες που γέμισα την είδα σε κάμια στο 1,536 και σε άλλα στο 1,4και κάτι.
Τις τιμές τις θυμάμαι γιατί είναι σχεδόν ενιαίες.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
100άρα BP σήμερα 1.445
Με 30 ευρώ έβαλα 20.5 λίτρα
Τραγική κατάσταση.Μιλάμε ότι πρέπει να έβαλες 10-15 λεπτά ακριβότερα, απ' ό,τι σ' ένα 'φτηνό' παρατήριο...
Εκτός αν δεσμεύεσαι από επαγγελματικούς λόγους (π.χ. τιμολόγιο), ΓΙΑΤΙ δεν το έψαξες λίγο ;Άσε, το πιο φτηνό της περιοχής μου είναι!
Γύρω μου υπάρχουν 4 πρατήρια BP, το πιο ακριβό πουλάει 1.536 την Ultimate και το πιο φτηνό ήταν αυτό που έβαλα.
Αν είναι να χάσω μιάμιση ώρα στην κίνηση και να κάψω ό,τι κέρδισα (που λέει ο λόγος) από την διαφορά τιμής... δε βαριέσαι.
Μπορούσα να βάλω και από άλλα πρατήρια (Ελίν, Aegean) με 1.34 αλλά έχω παρατηρήσει μια 'πτώση' στην απόδοση του κινητήρα τελευταία (ίσως από τη ζέστη) και μια τραγική αύξηση κατανάλωσης και ήθελα να βάλω 'ό,τι καλύτερο' μπορούσα (στο βαθμό που είναι εφικτό αυτό...) -
Κι εγώ από ΒΡ βάζω. Μπορεί να είναι ακριβότερος από τα υπόλοιπα πρατήρια στη γειτονιά αλλά από τη βενζίνη του δεν είχα ποτέ παράπονο, τόσο την παλιά σούπερ όσο και την απλή αμόλυβδη.
-
Διαβάστε εδώ: http://drivinganarchy.blogspot.com/2008 ... st_24.html' target='_blank
-
Στη Κω η 95αρα εχει 1.3-1.35!
-
σήμερα έβαλα από shell στην μαραθώνος με 1.177 ....aserf ξέρεις εκείνο λίγο πριν την διασταύρωση που βάζει τιμές στο gasprice o αδερφός σου ο lokatzis
-
Μολις χθες υποχωρησαν στην Χαλκιδα (κατα 2 λεπτα) οι τιμες της βενζινης...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
σήμερα έβαλα από shell στην μαραθώνος με 1.177 ....aserf ξέρεις εκείνο λίγο πριν την διασταύρωση που βάζει τιμές στο gasprice o αδερφός σου ο lokatzisΟ aserf δεν μπορεί να σου απαντήσει. Είναι σε διακοπές στην Κρήτη όπου λιώνει στις παραλίες.
Ο αδελφός του (lokatzis), όμως, θα αρχισει να βρίζει θεούς και δαίμονες γιατί έβαλε βενζίνη προχθες και δεν είχε πέσει ακόμα η τιμήΥ.Γ.: Επειδή ζητάω V-Power, κάθε φορά με ρωτούν για επιβεβαίωση αν όντως θέλω φουλάρισμα με V-Power.
-
Από χθες, κάτω από 1,14 η απλή αμόλυβδη σε αρκετά βενζινάδικα επί της Πειραιώς . Σχεδόν 5 λεπτά λιγότερο σε σχέση με τις προ 10ημέρου τιμές...
-
αντε να γεμίσεις το liberty με 5 ευρω.....!!!!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
αντε να γεμίσεις το liberty με 5 ευρω.....!!!!Το γέμισα χθες !!
Παίρνει πια 6 ευρώ (ανά 120 +/- χλμ.) ... -
ξοδευτηκες.... πάλι
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ξοδευτηκες.... πάλι[offtopic=]Όλο και πιο γοργά παίρνω επιταγές των ...6 ευρώ από τον Βασιλόπουλο τελευταία (δηλ., τα έξοδα του S/M όλο και ανεβαίνουν ),[/offtopic] οπότε και το τελευταίο ευρώ μετράει ...
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Στο αμάξι επίσης έχως κέρδος περίπου 80 με 100χλμ ( στην Αθήνα γιατί σε ΕΟ είναι πολύ περισσότερο ) από την VPRacing σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη 100άρα.Για να το δούμε λίγο αυτό...
Ας υποθέσουμε ότι μέσα στην Αθήνα, με κίνηση κλπ, με την 'οποιαδήποτε άλλη 100άρα' βγάζεις μέση κατανάλωση 9-10 lt/100km. Με ρεζερβουάρ που χωράει γύρω στα 50 λίτρα, η παραπάνω κατανάλωση σημαίνει ότι έχεις αυτονομία 500-550 χλμ. Αν με τη Shell VPower Racing έχεις μετρήσει κατά 80-100 χλμ μεγαλύτερη αυτονομία (πάντα μέσα στην Αθήνα) σημαίνει ότι με 50 λίτρα κάνεις μέχρι και 650 χλμ, άρα η μέση κατανάλωσή σου θα πρέπει να πέφτει από τα 9-10 στα 7.7 lt/100km!!! Να μειώνεται δηλαδή μέχρι και κατά 23% με την 100άρα της Shell σε σχέση με την 'οποιαδήποτε άλλη 100άρα' (φαντάσου δηλαδή με την 'οποιαδήποτε 95άρα' χωρίς πρόσθετα κλπ)...
Στο δικό μου (ατμοσφαιρικό με συμπίεση 11:1) οι διαφορές σε αυτονομία & μέση κατανάλωση που έχω 'μετρήσει' (προφανώς μιλάμε για τελείως ερασιτεχνικές μετρήσεις οι οποίες επηρεάζονται από ένα σωρό εξωτερικούς παράγοντες - θερμοκρασίες, αέρα, βροχή, δρόμο, κίνηση μέχρι τρόπο οδήγησης, λάδια κινητήρα, κλέψιμο αντλίας, κλπ) μεταξύ της 'απλής' 95άρας που βάζω συνήθως και ακιρβής 100άρας ('Racing', 'Ultimate', κλπ) είναι της τάξεως του 5%.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Στο αμάξι επίσης έχως κέρδος περίπου 80 με 100χλμ ( στην Αθήνα γιατί σε ΕΟ είναι πολύ περισσότερο ) από την VPRacing σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη 100άρα.
Για να το δούμε λίγο αυτό...
Ας υποθέσουμε ότι μέσα στην Αθήνα, με κίνηση κλπ, με την 'οποιαδήποτε άλλη 100άρα' βγάζεις μέση κατανάλωση 9-10 lt/100km. Με ρεζερβουάρ που χωράει γύρω στα 50 λίτρα, η παραπάνω κατανάλωση σημαίνει ότι έχεις αυτονομία 500-550 χλμ. Αν με τη Shell VPower Racing έχεις μετρήσει κατά 80-100 χλμ μεγαλύτερη αυτονομία (πάντα μέσα στην Αθήνα) σημαίνει ότι με 50 λίτρα κάνεις μέχρι και 650 χλμ, άρα η μέση κατανάλωσή σου θα πρέπει να πέφτει από τα 9-10 στα 7.7 lt/100km!!! Να μειώνεται δηλαδή μέχρι και κατά 23% με την 100άρα της Shell σε σχέση με την 'οποιαδήποτε άλλη 100άρα' (φαντάσου δηλαδή με την 'οποιαδήποτε 95άρα' χωρίς πρόσθετα κλπ)...
Στο δικό μου (ατμοσφαιρικό με συμπίεση 11:1) οι διαφορές σε αυτονομία & μέση κατανάλωση που έχω 'μετρήσει' (προφανώς μιλάμε για τελείως ερασιτεχνικές μετρήσεις οι οποίες επηρεάζονται από ένα σωρό εξωτερικούς παράγοντες - θερμοκρασίες, αέρα, βροχή, δρόμο, κίνηση μέχρι τρόπο οδήγησης, λάδια κινητήρα, κλέψιμο αντλίας, κλπ) μεταξύ της 'απλής' 95άρας που βάζω συνήθως και ακιρβής 100άρας ('Racing', 'Ultimate', κλπ) είναι της τάξεως του 5%.
+1
αποκλειεται να υπαρχουν τοσο μεγαλες διαφορες στη καταναλωση. Μακαρι να ηταν ετσι, ολοι 100αρα θα βαζαμε γιατι πολυ απλα θα ηταν πιο φθηνη απο την 95αρα!
στο δικο μου δεν εχω παρατηρησει διαφορα, τουλαχιστον οχι ευκολα μετρησιμη. Αλλα και παλι, δεν εχω κανει πολλα χλμ με 100αρα.
εχει ομως αισθητη διαφορα στην αποδοση, ειδικα τωρα με τον κλιματισμο και χαμηλες στροφες!
-
Είμαι Κρήτη αυτή την εβδομάδα και αναπολώ τη 'φτηνή' βενζίνη της Αθήνας... εδώ βάζω μεταξύ 1,329 και 1,349
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Είμαι Κρήτη αυτή την εβδομάδα και αναπολώ τη 'φτηνή' βενζίνη της Αθήνας... εδώ βάζω μεταξύ 1,329 και 1,349Γαλλία γίνατε
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Σήμερα έβαλα 1,1771.119
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
1.119
ακρίβυνε τόσο το νερό;
Βενζίνη ώρα μηδέν!