-
Σήμερα στην ΕΚΟ στην Ηρακλείτου (βλ. πιο πάνω) 0,975.
Λεωφ. Πεντέλης στο Χαλάνδρι Jet Oil 1,06 -
Έβαλα στην αγαπημένη μου JetOil σήμερα με 0.987!
Το πρατήριο είναι λίγο έξω από την Έδεσσα. Μέσα στην πόλη η αμόλυβδη έχει ακόμα 1,1κάμποσο-1,2...Αργούν να ταξιδέψουν τα νέα, φαίνεται...
-
Θεσσαλονίκη σήμερα: 0.97 Cyclon , 0.99 shell στην περιοχή του jambo
-
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Σάββατο 19 Αυγούστου 2006:
*
Ανεξέλεγκτη κερδοσκοπία στα καύσιμαΑνάγκη ριζοσπαστικής τομής η οποία θα θίξει συμφέροντα
Οι τιμές των υγρών καυσίμων διατηρούνται σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα, με κριτήριο τα ευρωπαϊκά δεδομένα, παρά την πρόσφατη πτώση των διεθνών τιμών του πετρελαίου. Το κράτος επιχειρεί να τις συγκρατήσει διατηρώντας τη χαμηλότερη, μεταξύ όλων των κρατών της Ευρωζώνης, φορολογία καυσίμων. Και η δημόσια συζήτηση τείνει να περιοριστεί στην καταβολή ή όχι ενός, κάποιου, επιδόματος θέρμανσης. Εν άλλοις λόγοις, μάλλον δε μας ενοχλεί το παγόβουνο, αλλά προβληματιζόμαστε για το σχήμα της κορυφής του. Είναι χαρακτηριστικό ότι με αυτό το μείζον και χρόνιο πρόβλημα, που στοιχίζει δισ. ευρώ στα νοικοκυριά και στον κρατικό προϋπολογισμό, μόλις πρόσφατα εδέτισε η Επιτροπή Ανταγωνισμού να ασχοληθεί, και μόνον ύστερα από εντολή του αρμόδιου υπουργού κ. Δ. Σιούφα. Οι σχετικές συζητήσεις έχουν μεν ξεκινήσει, το δε αποτέλεσμα θεωρείται εξαιρετικά αβέβαιον. Εκτός των άλλων, διότι τα συμφέροντα που θα θιγούν από μια γενναία και ριζοσπαστική τομή, είναι πολύ μεγάλα και ισχυρά - δεν είναι απλώς 'ο βενζινοπώλης της γειτονιάς μας'.*Εισαγωγές 6 δις. **
Εξι δισ. ευρώ πλήρωσε η Ελλάδα στο πρώτο εξάμηνο του 2006 για εισαγωγές καυσίμων. Η δαπάνη για πετρελαιοειδή στο πρώτο μισό του χρόνου ήταν αυξημένη κατά 67.25% σε σχέση με το ίδιο διάστημα του 2005, στη διάρκεια του οποίου η χώρα κατέβαλε 3.55 δισ. ευρώ. -
μεχρι 0.957 σημερα προς αεροδρομιο θεσσαλονικη...
-
Ακόμη και εδώ στα Χανιά έπεσε. Σήμερα έβαλα με 1.09 ενω 300μ μετά είναι ένα ΒΠ με 1.22
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ακόμη και εδώ στα Χανιά έπεσε. Σήμερα έβαλα με 1.09 ενω 300μ μετά είναι ένα ΒΠ με 1.22ψάχνουν για μαλάκες πρόβατα...
-
ενα εχω να πω...
πριν μας ερθει το ευρω, το challaκι(50αρι honda) φουλαριζε με 300δραχμες...
τωρα για να γεμισει θελει 2
-
ΕΙΔΙΚΑ η αύξηση της τιμής της βενζίνης δεν έχει σχέση με το ευρώ. Άλλα προϊόντα και υπηρεσίες ναι, όχι όμως τα καύσιμα. Σ' αυτά ρόλο παίζει κυρίως η διεθνής τιμή του πετρελαίου.
-
[quote='kolabrou']ενα εχω να πω...
-
[quote='xenos'][quote='kolabrou']ενα εχω να πω...
-
[quote='chrmes'][quote='xenos'][quote='kolabrou']ενα εχω να πω...
-
[quote='kolabrou']ενα εχω να πω...
-
Χτες έβαλα ΕΚΟ 95+ στα 0,97 ....και 1 χλμ πιο κάτω είχε Shell 95 απλή στα 1,12...
Γενικώς τα BP/Shell ιδιαίτερα τα Shell είναι πανάκριβα.
-
Εδώ στα Γιάννενα η Shell έχει 1.04 η 95άρα και 0.96 το βενζινάδικο του Βερόπουλου που προμηθεύεται από την Shell - τουλάχιστον τις δεξαμενές του βενζινάδικου τις γεμίζουν βυτία της Shell.
-
EKO στην αλεξάνδρας
στις 28 Ιουλίου 106, μετά 104και ακόμη την εχει 104!!!!
ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ....
Τον εχω δει που αλλάζει τιμές προς τα πανω χωρίς να έρθει ΒΥΤΙΟ
Για μένα είναι απλό
Online συστημα με το υπουργείο
Αγορασες με τιμολογιο. Ναι, τότε αλλάζει ο πίνακας. Αλλιως πέφτει η τιμή σου....
Τι αλλάζουν τιμές χωρίς να κοπεί τιμολόγιο? -
Δεν υπάρχει διατίμηση ούτε περιορισμός στο κέρδος. Η επιλογή είναι δική μας στο να βάζουμε ακριβή βενζίνη γιατί μας βολεύει, μας καθαρίζουν τα τζάμια ή μας φουσκώνουν τα λάστιχα. Όμως το να ανεβάζει κάποιος τιμές χωρίς παραλαβή είναι κερδοσκοπία και χαρακτηρίζει όσους εν γνώσει τους γεμίζουν εκεί (για να λέμε τα πράγματα με τ' όνομά τους: τους αρέσει να τους πιάνουν το κώλο).
-
Εχω ακούσει άπειρες φορές στα τηλεοπτικά ρεπορτάζ τον κοσμάκη να λέει ότι κάποτε έμπαινε στο πρώτο που έβλεπε. Πλέον τώρα πάει στο φτηνότερο. Το ψάχνει περισσότερο. Εχει αλλάξει η νοοτροπία μας. Και πως να μην αλλάξει όταν βλέπεις αποκλίσεις της τάξεως των 15 λεπτών = 50 ολόκληρες δρχ στο λίτρο. Σαν να λέμε παλαιότερα ένα πρατήριο την έχει 190 δρχ και ένα πιο κάτω 240. Θα μπαίνατε?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εχω ακούσει άπειρες φορές στα τηλεοπτικά ρεπορτάζ τον κοσμάκη να λέει ότι κάποτε έμπαινε στο πρώτο που έβλεπε. Πλέον τώρα πάει στο φτηνότερο. Το ψάχνει περισσότερο. Εχει αλλάξει η νοοτροπία μας. Και πως να μην αλλάξει όταν βλέπεις αποκλίσεις της τάξεως των 15 λεπτών = 50 ολόκληρες δρχ στο λίτρο. Σαν να λέμε παλαιότερα ένα πρατήριο την έχει 190 δρχ και ένα πιο κάτω 240. Θα μπαίνατε?Eμείς μπορεί να μην μπαίνουμε, πολλοί άλλοι όμως μπαίνουν. Διαφορετικά θα βλέπαμε και κανένα πρατήριο να κλείνει. Δεν έχω δει και πολλά πρατήρια να κλείνουν.
Οταν βλέπεις πελάτες να μπαίνουν σε Shell στη Λ.Δημοκρατίας/Μελίσια με τιμή 1.09e η 95άρα και ακριβώς απέναντι να είναι η ΕΤΕΚΑ με 0.972e, διαφορά 40δραχμές, τι να πει κανείς???
Και όπως είπε και ο Κανάκης στον Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης ...
- Ποιος είμαι κε υπουργέ? Είμαι ένας χαζός πολίτης!!!!
υ.γ. Πως εξηγήτε το φαινόμενο οι γυναίκες να μην δίνουν σημασία στις τιμές? Τώρα τελευταία παρατηρώ ότι τα ακριβά πρατήρια υποστηρίζονται κυρίως από γυναίκες σαν να μην τρέχει τίποτα ... Mα δεν κοιτάζουν καθόλου τις τιμές? Φαινόμενο Hondos Center ? ?
-
Οι γυναίκες που δεν αποταμιεύουν αυτά που βγάζουν (μάλλον γιατί αποταμιεύει άλλος) ή που στηρίζονται σε χρήματα που βγάζει τρίτος (μπαμπάς, σπόνσορας, σύζυγος, γκόμενος...), γενικά δεν την ψάχνουν πολύ. Ο Χόντος έφτιαξε 500 καταστήματα στηριζόμενος σ' αυτή τη λογική.
Βενζίνη ώρα μηδέν!