-
Είδα 0,999 μετά από καιρό.
-
Eγώ εδώ και καιρό βλέπω στην περιοχή μου κολλημένα το 1,10.
Τα περι σύγκλισης...άστα.
Σκεφτείτε μόνο τα 0,73-0,74 που βάζαμε κάποτε και θα καταλάβετε.
Οι μισθοί όμως σταθεροί. Επαιρνες 1300 ευρώ τώρα παίρνεις 1350-1380. -
Σιγά βρε. Για κάθε 1000 ευρώ τσιμπάτε κάθε μήνα 35 επιπλέον. Έτσι αν παίρνετε 10.000 ευρώ το μήνα, τότε καθαρίζετε 350 ευρώ επιπλέον χαλαρά. Όλο παράπονα είστε.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σιγά βρε. Για κάθε 1000 ευρώ τσιμπάτε κάθε μήνα 35 επιπλέον. Έτσι αν παίρνετε 10.000 ευρώ το μήνα, τότε καθαρίζετε 350 ευρώ επιπλέον χαλαρά. Όλο παράπονα είστε.3,5%...ο πληθωρισμός...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είδα 0,999 μετά από καιρό.Που???
Ποιός??
Πότε???Για την Ελλάδα μας μιλάς??????
Κοζάνη πάντως 1,18 η 95αρα.... -
Ο χρήστης konnidis88 έγραψε:
Είδα 0,999 μετά από καιρό.
Που???
Ποιός??
Πότε???Για την Ελλάδα μας μιλάς??????
Κοζάνη πάντως 1,18 η 95αρα....1,02 σε Aegean σήμερα. Διστάζω όμως να βάλω...
-
Σάββα οι τιμές έχουνε πέσει πολύ.. Εχθές έβαλα με 1.03 ενώ είδα πολλές αντίστοιχες τιμές..
-
1.299 η 100αρα ΒΡ σημερα.........
Εχε χαρη που δεν ειχα καθολου ορεξη να ψαχνω για καλυτερη τιμη....
-
Παιδιά, η Θεσ/νίκη είναι γενικότερα φθηνότερη στα καύσιμα από την Αθήνα, ή η ιδέα μου ήταν;;;
-
0.999 στην Καβαλας στο υψος του ΚΕΒΟΠ (βρωμάει λίγο το πρατηριο) και 0,998 στη Θηβων στο ύψος του Λακιώτη στο ρεύμα για Πειραιά.
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Παιδιά, η Θεσ/νίκη είναι γενικότερα φθηνότερη στα καύσιμα από την Αθήνα, ή η ιδέα μου ήταν;;;Είναι αρκεί να μην βάλεις σε βενζινάδικο στο κέντρο και ειδικά αν αυτό είναι Shell ή BP.
Χτές είδα και 0.999 σε BP και 1.01 σε Shell ενώ τα Aegean EΠ κλπ παίζανε στις ίδιες πάνω κάτω τιμές αυτά στον δρόμο του Φοίνικα για Αεροδρόμιο. Γενικά πάντως δύσκολα θα δείς πάνω από 1.07 στην Θεσσαλονίκη -
Φθηνη βενζινη εχει συνηθως στην Ηλιουπολη, μετα την πλατεια (καναρια), αλλα δεν ειναι παντα καλης ποιοτητας...
-
Εβαλα 0.99 σήμερα (Αigean στην Παλαιά εθνική οδό Αθ. Κορίνθου στη Νέα Πέραμο)
-
Σήμερα στην Ξανθη στο πιο φθηνό ΒΡ της πόλης(αλλά όχι και το φθηνότερο πρατήριο της πόλης,αλλά από αυτό συνηθίζω να βάζω τα τελευταία 2 χρόνια)έβαλα την απλή αμόλυβδη 1,089
Αντε και εις ανώτερα ρε παιδιά ενώ η τιμή του βαρελιού κατεβαίνει -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
1.299 η 100αρα ΒΡ σημερα.........Εχε χαρη που δεν ειχα καθολου ορεξη να ψαχνω για καλυτερη τιμη....
1,344 σε πρατήριο επι της εθνικής στη Πάτρα...
-
Χθες 0,999ευρώ σε πρατηριο στην Πειραιως προς Λιμανι λιγο πριν την Ελαις και μετα το Factory
-
Για δες στην κορυφή της σελίδας. Από εκεί βάζω συνέχεια και δεν έχω προβλήματα.
Ο τύπος είναι της ποσότητας (καλύτερα πολλοί πελάτες με μικρό κέρδος παρά λίγοι με μεγάλο κέρδος) και βγάζει πολύ χρήμα από τα πλυντήρια. -
Στην Κλεισθένους σήμερα
-
70 δολ πηγε το βαρελι και το δολαριο εχει χασει ενα 5% από την προηγουμενη βδομαδα. Καιρος δεν ειναι να την ριξουνε πλεον τα λαμογια?
-
Ωσπου να αδειασουν οι δεξαμενες απο την ακριβη αγορα......
Βενζίνη ώρα μηδέν!