-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Ιδιοκτησία shell. Διαχείριση προφανώς κάνει κάποιος υπάλληλος της Shell.
Λογικά, όπως σκέφτομαι με το φτωχό μου το μυαλό, δεν θα ρίσκαρε η κάθε shell/bp/eko κλπ να πιαστεί με νοθευμένη βενζίνη ή με πειραγμένες αντλίες το πρατήριο που είναι δικής της ιδιοκτησίας. Θα ήταν τεράστιο χτύπημα στο 'image' της εταιρίας.Στην γνωστη λιστα με τα πρατηρια που δεχτηκαν προστιμα παντως απο το Υπουργειο Αναπτηξης υπαρχουν και εταιρικα πρατηρια της Shell.... Απλα το αναφερω!
Το ξέρω. Αλλά λογικά δεν ήταν ευθύνη της εταιρίας. Μάλλον τη λαμογιά την έκανε ο υπάλληλος-διαχειριστής (ίσως και συνεννόηση με τον οδηγό του βυτίου;; ), οπότε και πρέπει να πήρε τον πουλόπουλο.
Το θεμα δεν ειναι ποιος το εκανε η τι εγινε λογικα... Οσο το οτι συμβαινει!
Θα μπορουσε να μην ειναι τυχαιο συμβαν και να λαμβανε χωρα για μηνες μεχρι να το εντοπισουν τα ΚΕΔΑΚ! Μπορει να συμβαινει σε αλλο πρατηριο της ιδιας αλυσιδας (οποιασδηποτε αλυσιδας, για να μην παρεξηγουμαι!) το οποιο δεν εχει ελενχθει ακομα! -
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Τα select ειναι βασικα τα εταιρικα πρατηρια της shell στα οποια δινω μια παραπανω εμπιστοσυνη απο τα αλλα!!! Απλα τελευταια λογο δουλειας επρεπε να επισκεφτω ολα τα εταιρικα πρατηρια shell - avin σε ολη την ελλαδα και ειδα αρκετα να ειναι εταιρικα και να εχουν ταμπελα shop πανω απο την εισοδο....
Εγω παντως που ειμαι για διακοπες αυτη την στιγμη επιλεγω μονο σε select να βαζω πετρελαιο.... ή σε αυτα που ξερω οτι ειναι εταιρικα! Ετσι για την ιστορια στην αθηνα βαζω σε Εκο.
Στάλθηκε από το SM-T310 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το δικο μου ΔΕΝ ειναι εταιρικο και φερει επιγραφη Select...
Καμια σχεση με την πραγματικοτητα η σχεση 'select' και 'εταιρικοτητας'! Το σημα αναφερεται στο καταστημα και οχι στα καυσιμα! Το εχω αναφερει παμπολλες φορες εδω μεσα!
Καλα.... τωρα εσυ με εστειλες....
Ηταν παλια εταιρικο?
Ρωταω γιατι αυτητην συζητησητην ειχα με πολλους διαχειριστες σε Ερμης - Μυρτεα.... το ειχαν παραπονο που δεν τους αλλαζαν τις ταμπελες απο Shop σε Select...Στάλθηκε από το SM-T310 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Λογικά, όπως σκέφτομαι με το φτωχό μου το μυαλό, δεν θα ρίσκαρε η κάθε shell/bp/eko κλπ να πιαστεί με νοθευμένη βενζίνη ή με πειραγμένες αντλίες το πρατήριο που είναι δικής της ιδιοκτησίας. Θα ήταν τεράστιο χτύπημα στο 'image' της εταιρίας.Το εταιρικό σημαίνει 'ιδιοκτησία' της εταιρίας, αλλά ο διαχειριστής ΔΕΝ είναι υπάλληλος της. Μπορεί να είναι και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης που χρωστάει στην εταιρία και για να ρεφάρουν, έκανα αυτή τη πατέντα.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Λογικά, όπως σκέφτομαι με το φτωχό μου το μυαλό, δεν θα ρίσκαρε η κάθε shell/bp/eko κλπ να πιαστεί με νοθευμένη βενζίνη ή με πειραγμένες αντλίες το πρατήριο που είναι δικής της ιδιοκτησίας. Θα ήταν τεράστιο χτύπημα στο 'image' της εταιρίας.Το εταιρικό σημαίνει 'ιδιοκτησία' της εταιρίας, αλλά ο διαχειριστής ΔΕΝ είναι υπάλληλος της. Μπορεί να είναι και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης που χρωστάει στην εταιρία και για να ρεφάρουν, έκανα αυτή τη πατέντα.
Αυτο για την shell... γιατι στα avin ειναι κανονικα υπαλληλοι της εταιριας και απλα υπαρχει καποιος υπευθυνος...
Στα Εκο ο διαχειριστης ειναι ενας ελευθερος επαγγελματιας που καθε μηνα κοβει ενα παροχης υπηρεσιων στην εταιρια και ετσι πληρωνεται! -
τα εύσημα μου στην σελλ που βρίσκεται πριν τη Συγγρού στο ρεύμα που έρχεται από Αθήνα. Σε βαθμονομημένο δοχείο 60 λίτρων ντιζελ που είχε γεμίσει 3-4 φορές τις προηγούμενες μέρες με 60,5-61,7 λίτρα κατάφερε και μου έβαλε 65λ και μάλιστα λείπανε καμία 10ρα μέχρι να γεμίσει... θαύμα θαύμα
-
Υπάρχουν 3 ειδών πρατήρια:
COCO (company owned, company operated): Αυτά είναι ιδιοκτησία της εταιρείας και τα διαχειρίζεται υπάλληλός της
CODO (company owned, dealer operated): Αυτά είναι ιδιοκτησία της εταιρείας και τα διαχειρίζεται ελεύθερος επαγγελματίας με σύμβαση μίσθωσης και δίνει στην εταιρεία ποσοστά.
DODO (dealer owned, dealer operated): Αυτά είναι ιδιοκτησία του επαγγελματία που τα διαχειρίζεται. -
Εισαι αχαριστος το ξερεις???
Ειχες αγορασει δοχειο 60λιτ και οι ανθρωποι στο κανανε να χωραει 75λιτ (αν καταλαβα καλα) και μιλας????
Φτου σου!!!Περα απο το τραγικο του θεματος... δεν μας λες ακριβως πιο πρατηριο ειναι?
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Εισαι αχαριστος το ξερεις???Ειχες αγορασει δοχειο 60λιτ και οι ανθρωποι στο κανανε να χωραει 75λιτ (αν καταλαβα καλα) και μιλας????
Φτου σου!!!Περα απο το τραγικο του θεματος... δεν μας λες ακριβως πιο πρατηριο ειναι?
εδώ τα @@
-
Ούτε άδεια παίζει να μήν έχει.....όπως το ..μόγιο,της ιδίας εταιρείας στη Τατοίου στον Βλάχο....Πηγαίνω με περισσότερο από ένα τέταρτο στο ντεπ(55άρι στο 3άρι),του λέω'πάνω' και,....κατάφερε να μου βάλει 50 λίτρα!!!!Όταν μου είπε πως είχε χαλάσει το μηχάνημα των πόντων......ήταν ήδη αργά!!!!
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Τα select ειναι βασικα τα εταιρικα πρατηρια της shell στα οποια δινω μια παραπανω εμπιστοσυνη απο τα αλλα!!! Απλα τελευταια λογο δουλειας επρεπε να επισκεφτω ολα τα εταιρικα πρατηρια shell - avin σε ολη την ελλαδα και ειδα αρκετα να ειναι εταιρικα και να εχουν ταμπελα shop πανω απο την εισοδο....
Εγω παντως που ειμαι για διακοπες αυτη την στιγμη επιλεγω μονο σε select να βαζω πετρελαιο.... ή σε αυτα που ξερω οτι ειναι εταιρικα! Ετσι για την ιστορια στην αθηνα βαζω σε Εκο.
Στάλθηκε από το SM-T310 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το δικο μου ΔΕΝ ειναι εταιρικο και φερει επιγραφη Select...
Καμια σχεση με την πραγματικοτητα η σχεση 'select' και 'εταιρικοτητας'! Το σημα αναφερεται στο καταστημα και οχι στα καυσιμα! Το εχω αναφερει παμπολλες φορες εδω μεσα!
Καλα.... τωρα εσυ με εστειλες....
Ηταν παλια εταιρικο?
Ρωταω γιατι αυτητην συζητησητην ειχα με πολλους διαχειριστες σε Ερμης - Μυρτεα.... το ειχαν παραπονο που δεν τους αλλαζαν τις ταμπελες απο Shop σε Select...Στάλθηκε από το SM-T310 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οχι απο το 1983 που ανοιξε το πρατηριο και επειτα φερει το σημα της Shell και δεν ηταν ποτε εταιρικο! Παντα ιδιοκτητο!
Ενδεχομενως και αυτοι να μην γνωριζουν σωστα... Οι περισσοτεροι ειναι νεοι στο χωρο των καυσιμων! -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
τα εύσημα μου στην σελλ που βρίσκεται πριν τη Συγγρού στο ρεύμα που έρχεται από Αθήνα.Σε ποιό δρόμο 'πριν τη Συγγρού' δε μας είπες
-
Καλησπέρα σε όλους...Σαν νέος οδηγός Diesel και εγώ,και αφού έχω διαβάσει πολλά posts για το πόσο σημαντική είναι η ποιότητα καυσίμου στην πετρελαιοκίνηση...Ρωτάω λοιπόν...
Ποια είναι τα πιο έμπιστα πρατήρια Diesel κίνησης στη Θεσσαλονίκη...Μια ερώτηση που μόνο η εμπειρία μπορεί να απαντήσει...
Ευχαριστώ....
-
μπες στα σαιτ των εταιρειεων που προτιμας και βρες ποια πρατηρια ειναι COCO (company owned, company operated) οπως εγραψε και ο φιλος πιο πανω . εγω προτιμω shell οταν εχει μια φορα την βδομαδα προσφορα , συνηθως πεμπτη για ντιζελ. παρακολουθω
στο φεισμπουκ https://el-gr.facebook.com/ShellSmartClubGreece και αν δω οτι την επομενη εχουν προσφορα το ultimate στην τιμη του απλου παω και βαζω. αυτα -
Τι αυτό ήταν?
Φοβερή βοήθεια...για τις προσφορές στη V-Power και γω ξέρω όπως και επίσης ξέρω πως δεν πρέπει να βάζεις συνέχεια γιατί δεν λιπαίνεται σωστά ο κινητήρας...
Έλα πείτε...βενζινάδικα Δυτικά....Βενζινάδικα Ανατολικά....Κέντρο....Πόσα χιλιόμετρα σας βγάζει...Αν κυλάει καλά ο κινητήρας...
Πρόσφατη συζήτηση για βενζινάδικα Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει..τώρα να διαβάζω γνώμες για βενζινάδικα πριν 1-2 χρόνια δεν έχει νόημα.. -
Η ποιότητα του πετρελαίου είναι εύκολο να τη διακρίνεις, από τον ήχο του κινητήρα. Αρα δοκίμασε από ένα γέμισμα σε κάθε πρατήριο, κι όποιο σου ακούγεται καλύτερα, συνέχισε να γεμίζεις από αυτό. Για το κλέψιμο στα λίτρα δεν έχω απάντηση, προσωπικά πάντα λέω 'γεμίσέ το', όποιος δεν το αφήσει να ξεχειλήσει αλλά κόβει μόνος του τη παροχή δεν ξαναπάω.
-
Μα γι αυτό ρωτάω για συγκεκριμένα πρατήρια για να μην πάω να βάλω από όπου ναι και να κάνω tour στη πόλη για να βρω το καλύτερο...και στο μεσοδιάστημα να ρισκάρω να βάλω κάποιο σάπιο καύσιμο...
Καινούργιο αμάξι έχω,κρίμα είναι -
Μα γι αυτό ρωτάω για συγκεκριμένα πρατήρια για να μην πάω να βάλω από όπου ναι και να κάνω tour στη πόλη για να βρω το καλύτερο...και στο μεσοδιάστημα να ρισκάρω να βάλω κάποιο σάπιο καύσιμο...
Καινούργιο αμάξι έχω,κρίμα είναι -
Εγω οταν ερχομαι Θεσσαλονικη βαζω μονο σε ενα πρατηριο ΒΡ στα Διαβατα.... (μεθαυριο εκει θα βαλω )
Ειναι ενα μικρο πρατηριο στο ρευμα προς θεσσαλονικη απεναντι απο ενα πολυ μεγαλο παλι της ΒΡ....
(το παει στο οτι θα ανεβω Θεσσαλονικη και οχι στο οτι θα βαλω πετρελαιο στα διαβατα... )
-
Σε αυτό στη Πλαστήρα είχα βάλει μια φορά Βενζίνη και ήταν τέρμα σάπια...αυτό λίγο πάνω από το Deceo φαντάζομαι εννοείς....
Είχα βάλει ένα 20ευρω και ζήτημα να έκανα 130-140 χιλιόμετρα ενώ με κάτι άλλες έκανα 170-180 -
Γνωρίζει κανείς ποιά είναι καλά βενζινάδικα στην Κλεισθένους στο Γερακα Αττικής?Το ΕΚΟ του Ασμάτογλου ειναι καλό?
Βενζίνη ώρα μηδέν!