-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Εγω εχω να προτεινω στα 33 ατομα απο 46-50+, οσα ειναι ενεργα τεσπα, να ασχοληθουν με τα παιδια τους, με τα εγγονια τους, αντε και για κανα καφε στο καφενειο της γειτονιας!
Μου φαινεται υπερβολικα περιεργο οτι γραφουν ατομα τετοιας ηλικιας...απο τη μια χερομαι γιατι δειχνουν οτι δεν μενουν πισω σαν πνευματα...αλλα απο την αλλη δεν ειναι λιγο too much να εβλεπα τον father να γραφει στους 4Τ???
Δλδ οκ...
Μπαμπαααα.....τζιzzzzzzzzzzzzzzzzzzz3 πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ
-
delete
-
Άστο γιατί θα βγούμε πάλι και δεν λέει.
Γιατι κουβεντα δεν κανουμε???
Καλοπροαιρετα τα λεω αυτα....δε τα λεω επιθετικα φιλε μου!Κουβέντα εως την επέμβαση των mod.
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως αιτιολογείς τη θέση σου ότι άνθρωποι ηλικίας από 46-50+ πρέπει να αποσυρθούν στον 'καφενέ'.
Μια από τις πλέον παραγωγικές ηλικιακές κλίμακες νομίζω είναι αυτή.Μάλιστα αρκετοί απ αυτούς σίγουρα θα πληρώνουν τις σπουδές και τις βενζίνες των τέκνων τους για να μπορούν αυτά ανεμπόδιστα να φέρνουν 'γύρες' σε διάφορα forum. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Άστο γιατί θα βγούμε πάλι και δεν λέει.
Γιατι κουβεντα δεν κανουμε???
Καλοπροαιρετα τα λεω αυτα....δε τα λεω επιθετικα φιλε μου!Κουβέντα εως την επέμβαση των mod.
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως αιτιολογείς τη θέση σου ότι άνθρωποι ηλικίας από 46-50+ πρέπει να αποσυρθούν στον 'καφενέ'.
Μια από τις πλέον παραγωγικές ηλικιακές κλίμακες νομίζω είναι αυτή.Μάλιστα αρκετοί απ αυτούς σίγουρα θα πληρώνουν τις σπουδές και τις βενζίνες των τέκνων τους για να μπορούν αυτά ανεμπόδιστα να φέρνουν 'γύρες' σε διάφορα forum.+1
Το στύλ της αρχικής μου απάντησης ήταν τέτοιο γιατί πραγματικά με ενόχλησε πάρα πολύ το πόστ σου -
Εμένα πάντως δεν θα με χάλαγε καθόλου στα 45 μου να μπορούσα να αποσυρθώ στον καφενέ
Αλλά κάτι μου λέει ότι θα πρέπει να παραμείνω 'παραγωγικός' -
Aναλογα τι φαση περνα κανεις στη ζωη του,σε ενα συλλογο αυτοκινητου που εχουμε υπαρχουν ηλικιες απο 19 μεχρι 45 περιπου(εχουμε και εναν 60+ αλλα δεν ειναι συχνο μελος).
Σας πληροφορω οτι ειμαστε μια απολυτα ομοιογενης παρεα,δεν εχει περασει ΚΑΝ απο το μυαλο μας σκεψεις τυπου 'ρε αυτος εχει την ηλικια του μπαμπα μου τι κανει εδω?',ειδικα οι 'μεγαλοι' 35-45 ειναι και οι ποιοι χαβαλεδες και συχνοι επισκεπτες.
Πλεον η βασικη παρεα ολων ειναι τα 'παιδια απο το συλλογο',σε καθε γιορτη-γενεθλια-εκδηλωση-εκδρομη ειμαστε ολη αυτη η παρεα.Ειναι εντλως νορμαλ να περνω τηλ ενα 40αρη κυριακη πρωι και να του λεω ελα ρε μλκ παμε για κανα καφε.(εγω ειμαι 24)Βεβαια αν σκεφτω και απο την αλλη το μπαμπα μου που ειναι 49 θα ελεγα πλακα μας κανεις.Ο μπαμπας μου και οι 'κλασσικοι' 50αρηδες ειναι το απογευμα καφενειο με τα χαρχαλα,καμμια ταβερνα με τους συναδελφους αντε και καμμια εκδρομη με τους κουμπαρους.Αν του μιλησεις για αυτοκινητα θα σε ακουει σαν εξωγηινο,για αυτον ολα ιδια ειναι αρκει να κανουν τη δουλεια τους
-
.........
Ξερεις κατι, πιστευω οτι η γενια σας επειδη δεν τα χε αυτα, μερικοι προσπαθησαν να ακολουθησουν...το ψαρι ομως ζει μεσα στο νερο και ο αετος ζει πετωντας!
Οπως και γω με τη σειρα μου δε μπορω να καθομαι να παιζω playstation ολημερης!
Playstation πηρα στο λυκειο και φυσικα το παρατησα γρηγορα! Δε σημαινει ομως οτι επειδη δεν το χα θα μου βγει τωρα και θα πρεπει να παιζω με τα pokemon!
Ενα παραδειγμα εφερα...ισως και ο δικος μου τροπος σκεψης για το θεμα να ναι λαθος!
Αλλα πολυ θα θελα να ακουω την οριμη σκεψη για το θεμα αυτο απο εναν ανθρωπο που αντιπροσωπευει την ηλικια αυτη!Φίλε Blanc Ange....δεν ξέρω καν ποια είναι η δική σου ηλικία , εγώ πάντως είμαι 43.
Τώρα για ψάρια και πουλιά δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς , απλά θυμίσου ότι τα ψάρια εμφανίστηκαν στον πλανήτη μερικά εκατομμύρια χρόνια πριν τα 'πετούμενα'...
Εγώ για παράδειγμα έχω την πολυτέλεια να μου επιτρέπει η δουλειά μου να μπαίνω σε ένα forum (ενασχόληση που την προτιμώ από το να κάνω οφθαλμόλουτρο με καμιά φυλλάδα αθλητικού ή κοσμικού χαρακτήρα).
Μάλλον κατ εσένα η είσοδος σε forum και μάλιστα αυτοκινητιστικού χαρακτήρα , πρέπει να έχει ηλικιακά κριτήρια. -
Το στύλ της αρχικής μου απάντησης ήταν τέτοιο γιατί πραγματικά με ενόχλησε πάρα πολύ το πόστ σου
Η λογικη λεει οτι οταν μας ενοχλει κατι, λεμε το λογο και δινουμε μια εξηγηση που εχει λαθος ο αλλος!
Εκτος και αν εισαι συνηθησμενος σε ανουσια ποστ και χωρις τεκμηριωση!
Επισης κατι μου λεει οτι εισαι λιγο προκατειλημενος, αν και δε θα επρεπε, μιας και εχεις την ευθυνη να διατηρεις την ταξη σε ενα φορουμ, μακρια απο προκαταλειψεις και προσωπικα κολληματα!Το αρχικο σου ποστ εβγαζε μια απαξιωση για την ηλικία των 45+ και αυτο με ενοχλησε,οπως ειδα και τους υπολοιπους.
Γενικα τα ποστ σου βγαζουν μια προκληση και μια ειρωνια που 'αναγκαζουν' τους αλλους να σου απαντουν στο ιδιο μοτιβο αλλα τοτε εσενα σε ενοχλει αυτο .Δεν μπορεις να τα εχεις ολα δικα σου.Πολλες φορες δινεις ,σε εμενα τουλαχιστον,την εντυπωση του θυμωμενου και ετοιμου να αρπαχτεις με ολους.Συμβουλη μου λοιπον ειναι να ηρεμησεις .
Εdit:δεν κανω τον συνηγορο κανενος ,δεν τον εχει κανεις αναγκη,απλα σου γραφω αυτα που εχω αποκομίσει διαβάζοντας τα ποστ σου.
-
delete
-
Ρε παλληκάρια , οι άντρες είναι πάντα παιδιά , δεν μεγαλώνουν ποτέ .
Αλλωστε όπως λένε και οι αγγλοσάξωνες :'The difference between men an boys is THE PRICE of the toys'
Eτσι οι πιό μεγάλοι έχουμε και τον χρόνο και το κέφι να συμμετέχουμε στα φόρουμ .
Ασε που πολλοί δουλεύουμε ταυτόχρονα .Και τα ενδιαφέροντα κάποιου δεν αλλάζουν με την ηλικία .
Ασε που οι γκρίζοι κρόταφοι ασκούν και πιό μεγάλη γοητεία σε όλες τις ηλικίες
-
**Εγω εχω να προτεινω στα 33 ατομα απο 46-50+, οσα ειναι ενεργα τεσπα, να ασχοληθουν με τα παιδια τους, με τα εγγονια τους, αντε και για κανα καφε στο καφενειο της γειτονιας!**Σχολιο με δωση ειρωνιας?
Θα λεγα σχολιο με διαθεση για κουβεντουλα και με απολυτως χαλαρο υφος για να ακουσω και την αλλη αποψη!
Μηπως να το ξαναδιαβαζατε λιγο?Η 'ειρωνεία' είναι σ αυτή την παράγραφο και όχι στην άλλη.
Δικαίωμά σου να θεωρείς too mutch την πιθανή ενασχόληση του πατέρα σου με το forum (σίγουρα θα έχει άλλες υποχρεώσεις ο άνθρωπος) .
Από τα γραφόμενά σου όμως της πρώτης παραγράφου, διαφαίνεται ότι αγνοείς τι γίνεται έξω στον πραγματικό κόσμο (βλέπε ότι η σύνταξιοδότηση πάει στα 67 , υπογγενητικότητα , cafe αντί για καφενείο κλπ κλπ). -
delete
-
Μα φιλε Κωσταντινε στο τονισα και πιο πανω και ξανα, οτι δεν το πα ειρωνικα!
Αν δε σου λεγα κατι, οκ να μου την πεις. Το τονισα ομως οτι το υφος μου εκει, ειναι απολυτως φιλικο!
Καμια φορα τα γραμματα, βγαζουν λαθος συμπερασματα, λαθος συμπερασμα ομως γιατι βγαινει οταν εχει προλαβει να 'ανακοινωθει' διευκρινηση???Καλά....άντε , ως μεγαλύτεροι έχουμε την πολυτέλεια να συγχωρούμε!!!
-
Προσωπικά είμαι admin σε φόρουμ στο οποίο πελάτες μας αναφέρουν τα προβλήματα στα δίκτυα τους και επεμβαίνουμε remotely και τα λύνουμε. Όπως μπορείς να φανταστείς εκείνο το forum είναι ιδιαίτερα σοβαρό, δεν είναι δημόσιο και ελπίζω να γράφω εκει μέσα και όταν γίνω 65 πριν την σύνταξη (λέμε τώρα) ... Προσωπικά στα 35 μου θεωρώ τιμή μου να μπορώ να συνδιαλέγομαι γραπτώς με ανθρώπους μεγαλύτερους μου με εμπειρία στην αυτοκίνηση και όχι μόνο. Το να γράφω στον ΕΛ-ΕΜ (που δεν ξέρω και την ηλικία του παρεμπίπτοντος) 'πολύ ωραία ειδική' και να μου απαντάει 'ευχαριστώ πολύ' δεν θα είχα την χαρά να το κάνω αν δεν υπήρχε το συγκεκριμένο φόρουμ...
-
Για τον Blanc Ange με ειρωνεια........>Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Εγω εχω να προτεινω στα 33 ατομα απο 46-50+, οσα ειναι ενεργα τεσπα, να ασχοληθουν με τα παιδια τους, με τα εγγονια τους, αντε και για κανα καφε στο καφενειο της γειτονιας!
Μου φαινεται υπερβολικα περιεργο οτι γραφουν ατομα τετοιας ηλικιας...απο τη μια χερομαι γιατι δειχνουν οτι δεν μενουν πισω σαν πνευματα...αλλα απο την αλλη δεν ειναι λιγο too much να εβλεπα τον father να γραφει στους 4Τ???
Δλδ οκ...
Μπαμπαααα.....τζιzzzzzzzzzzzzzzzzzzzΕγω εχω να προτεινω στα 28 ατομα απο 13 - 18 οσα ειναι ενεργα τεσπα,να ασχοληθουν με τα πουλια τους,με τις γκομενες τους, αντε και για κανα ματσακι στο γηπεδο της γειτονιας!
Μου φαινεται υπερβολικα περιεργο οτι γραφουν ατομα τετοιας ηλικιας......απο τη μια χαιρομαι γιατι δειχνουν οτι μενουν πισω σαν πνευματα....αλλα απο την αλλη δεν ειναι λιγο too much να εβλεπα τον εγγονο να γραφει στους 4Τ;;;;
Δλδ οκ...
Μπεμπηηηηη παλι μου πηρες το Playboy.................Πως θα σου φαινοτανε να ανοιγες το P/C σου και να διαβαζες αυτη τη μαλακια;;;
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Για τον Blanc Ange με ειρωνεια........>Εγω εχω να προτεινω στα 33 ατομα απο 46-50+, οσα ειναι ενεργα τεσπα, να ασχοληθουν με τα παιδια τους, με τα εγγονια τους, αντε και για κανα καφε στο καφενειο της γειτονιας!Μου φαινεται υπερβολικα περιεργο οτι γραφουν ατομα τετοιας ηλικιας...απο τη μια χερομαι γιατι δειχνουν οτι δεν μενουν πισω σαν πνευματα...αλλα απο την αλλη δεν ειναι λιγο too much να εβλεπα τον father να γραφει στους 4Τ???
Δλδ οκ...
Μπαμπαααα.....τζιzzzzzzzzzzzzzzzzzzzΕγω εχω να προτεινω στα 28 ατομα απο 13 - 18 οσα ειναι ενεργα τεσπα,να ασχοληθουν με τα πουλια τους,με τις γκομενες τους, αντε και για κανα ματσακι στο γηπεδο της γειτονιας!
Μου φαινεται υπερβολικα περιεργο οτι γραφουν ατομα τετοιας ηλικιας......απο τη μια χαιρομαι γιατι δειχνουν οτι μενουν πισω σαν πνευματα....αλλα απο την αλλη δεν ειναι λιγο too much να εβλεπα τον εγγονο να γραφει στους 4Τ;;;;
Δλδ οκ...
Μπεμπηηηηη παλι μου πηρες το Playboy.................Πως θα σου φαινοτανε να ανοιγες το P/C σου και να διαβαζες αυτη τη μαλακια;;;
...καλό!
Η άλλη όψη του νομίσματος! -
-
Blanc Ange είσαι πολύ καινούριος ακόμα εδώ μέσα και δεν έχεις νιώσει μάλλον (και δεν θέλεις να νιώσεις) το κλίμα που επικρατεί... Κοινώς, είσαι σαν το ψάρι έξω από το νερό.
-
Δλδ οκ...
Μπαμπαααα.....τζιzzzzzzzzzzzzzzzzzzzΑντι να χαιρεσαι που υπαρχουν ατομα σε τετοιες ηλικιες που ξερουν να ανοιγουν υπολογιστη και να γραφουν σε φορουμ.....
Μηπως να τους καναμε και ευθανασια μετα τα 60? -
Nα τους κοψουμε και το τσιου τσιου να μην πηδανε
ΗΛΙΚΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.