-
Ο μικρός της παρέας......17
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
50+ γιατί δεν υπάρχει;Δεν είδαν ακόμα το θέμα οι παππούδες του Forum μας ή μήπως ο παππούς μας.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
50+ γιατί δεν υπάρχει;Όπως και **προ-13 **ετών!
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
50+ γιατί δεν υπάρχει;
Δεν είδαν ακόμα το θέμα οι παππούδες του Forum μας ή μήπως ο παππούς μας.
για να το προλάβω
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
50+ γιατί δεν υπάρχει;
Όπως και **προ-13 **ετών!
εχω ''απολογηθει'' γι'αυτο στην αρχικη μου τοποθετηση και παρακαλω καποιον μοντερειτορ να επανορθωσει αφου εγω δεν μπορω πλεον
-
πσστττ πιτσιρίκια.... 45
-
20 εγω..
Μαχη στη8ος με στη8ος 20αρηδες-30αρηδες..
-
36
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
20 εγω..Μαχη στη8ος με στη8ος 20αρηδες-30αρηδες..
Oι μικροί θα 'νικήσουν-ουμε'
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Oι μικροί θα 'νικήσουν-ουμε'μπαααα
-
Ευτυχως που στη δευτερη σελιδα εμφανιστηκαν οι μικροι γιατι πηγα να τα παιξω! **21 **moi αλλα...εεεε.... εχω κερδισει χρονιά!
-
24 σε 6 μήνες από τώρα:-)
-
εψαξα και βρηκα τα αποτελεσματα της προηγουμενης ψηφοφοριας σχετικα με την ηλικια μας που εγινε το καλοκαιρι του 2003.
επι 174 ψηφισαντων ελαβαν:
13-17=3
18-23=50
24-29=46
30-34=38
35-39=16
40-44=15
45-49=3
50+ =1απο τοτε ''πολυ νερο κυλισε στ' αυλακι'' ..πολλοι ηρθαν αλλοι εφυγαν ενω οσοι ηταν και τοτε παροντες ισως μπηκαν σε αλλο γκρουπ οσο και αν ισως δεν το επιθυμουσαν .
εαν ειχα χρησιμοποιησει και τα ιδια γκρουπ ηλικιων θα μπορουσαμε να εχουμε μια πιο καθαρη εικονα για να συγκρινουμε το τοτε και το σημερα ομως δεν το σκεφτηκα
-
Πάνω κάτω τα ίδια γκρουπ ηλικιών είναι,
με διαφορά +- 1 έτους
-
ειναι σχεδον βεβαιο οτι οπως και τοτε θα υπερισχυσουν αριθμητικα οσοι ειναι στην τριτη δεκαετια της ζωης τους αφου η ηλικια αυτη ειναι εκεινη που ειναι πιο κοντα στην τεχνολογια
εμεις οι ''γεροντες'' λιγο αργα την ανακαλυψαμε.
η μαχη νομιζω θα δοθει στις δυο εξαετιες 19-24 με 25-30 ...για να δουμε ποιος θα ειναι ο νικητης!
-
Μια ψήφο στη κατηγορία 41-45
Φτου ... για λίγο θα έπαιζα σε μικρότερη
είμαι 41
-
29.
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Μια ψήφο στη κατηγορία 41-45Φτου ... για λίγο θα έπαιζα σε μικρότερη
είμαι 41
Ωραία εκλεγόμαστε με το ποσοστό που έχουμε....
-
Μόλις κάηκα με δεύτερο άσσο από εικοσιένα
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Μόλις κάηκα με δεύτερο άσσο από εικοσιέναΑν και χαρτιά παίζω μόνο στις γιορτές, νομίζω ότι είσαι 32..
Εγώ ανήκω στους μικρούς του forum, μόλις 17 + 4 μηνών.. (κοινώς, 8 μήνες μακριά από το δίπλωμα )
ΗΛΙΚΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.