-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
...Συνολικά μου αρέσει, αλλά δεν είναι πολύ αμερικανιά ρε παίδες;.... Σα το Baywatch ένα πράμα... (την Πάμελα λέω να την κρατήσω κι αυτή...)όπως τα λες....
Φαίνεται FUN όχημα!
-
Εχμ... τα φορτηγάκια στο Baywatch ήταν Toyota Hilux!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εχμ... τα φορτηγάκια στο Baywatch ήταν Toyota Hilux!Aναλόγως τη σαιζόν, είχε και Ford σε κάποια φάση.
-
So?
-
Βασισμένο στο Panda
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εχμ... τα φορτηγάκια στο Baywatch ήταν Toyota Hilux!
Aναλόγως τη σαιζόν, είχε και Ford σε κάποια φάση.
Αν κάποιος που δεν ασχολείται με τα αυτοκίνητα διαβάσει οτι από το Baywatch δε θυμόμαστε μόνο τα μωρά και μιλάμε για τα φορτηγάκια θα φρικάρει!!
-
Αν κάποιος που δεν ασχολείται με τα αυτοκίνητα διαβάσει οτι από το Baywatch δε θυμόμαστε μόνο τα μωρά και μιλάμε για τα φορτηγάκια θα φρικάρει!!ε καλά, θυμόμαστε και τα μωρά!
-
ε καλά, θυμόμαστε και τα μωρά! [/quote]Ξεχνιούνται????Λέτε με κανα ΥΕΤΙ να μας κάνουν δώρο και τέτοια μωρά;Πάντως το φαντάζομαι με μπικινια και στρινγκ γεμάτο και ομόρφυνε το άτιμο!!!
-
Αν κάποιος που δεν ασχολείται με τα αυτοκίνητα διαβάσει οτι από το Baywatch δε θυμόμαστε μόνο τα μωρά και μιλάμε για τα φορτηγάκια θα φρικάρει!!Εγω θυμάμαι και τα ελικόπτερα
-
Κι εμένα μ' άρεσε πάντως!!!
-
Εγω θυμάμαι και τα ελικόπτερα [/quote]Είχε ελικόπτερα;;; Μη μου πεις οτι θυμάσαι και την υπόθεση!!!Εγώ συχνά το είχα χωρίς ήχο.Αρκεί να έβλεπα...Για τι ΥΕΤΙ δε λέγαμε;Λέτε η VAG να κάνει τη μαγκιά να το κάνει λίγο πιο καθαρόαιμο και να το φορτώσει με κανα ροπάτο ντίζελ (έχει μπόλικους) και το προωθήσει ως Fun Car;γιατί από ΣΟΥΒλάκια πήξαμε ρε παιδί μου...
-
Είχε ελικόπτερα;;; Μη μου πεις οτι θυμάσαι και την υπόθεση!!!Εγώ συχνά το είχα χωρίς ήχο.Αρκεί να έβλεπα...Για τι ΥΕΤΙ δε λέγαμε;Λέτε η VAG να κάνει τη μαγκιά να το κάνει λίγο πιο καθαρόαιμο και να το φορτώσει με κανα ροπάτο ντίζελ (έχει μπόλικους) και το προωθήσει ως Fun Car;γιατί από ΣΟΥΒλάκια πήξαμε ρε παιδί μου...
Εγώ θυμάμαι και κάτι ωραία μυτερά και γρήγορα σκαφάκια.... ώστε να λιάζονται οι κοπέλες και να ασκούνται σώζοντας πνιγμένους!
Για να γίνει το Yeto fun car βασικό είναι να μην ξεχάσουν να βάλουν τετρακίνηση.... (όπως πχ ξέχασε η Ford στο Fusion)
Από την άλλη καλό είναι να βάλει και κανέναν βενζινοκίνητο κινητήρα γιατί εδώ είναι Ελλάντος με ellinarados....!
Όλα αυτά βέβαια αν αποφασίσει να το βγάλει τελικά αυτό το όχημα σε παραγωγή.... -
Σωστό κι αυτό...Μπορεί να ναι δικίνητο...Ή να χει κατεπιλογήν στα δύσκολα-δηλαδή σχεδόν ποτέ...Πλάκα πλάκα η Σκόντα χρειάζεται κάτι νέο-κάτι που να μη θυμίζει VW μισής γενιάς πίσω...
-
.....Πάντως το φαντάζομαι με μπικινια και στρινγκ γεμάτο και ομόρφυνε το άτιμο!!!Μη σου σκάσει μύτη μητροπολίτης μόνο...
-
Τελικά είναι ή όχι τετρακίνητο; Αν όχι, δεν ξανασχολούμαι, δεν υπάρχει κανένας, μα κανένας λόγος
Αν ναι, τί σόι τετρακίνηση έχει; Να μην ελπίζω σε κεντρικό Torsen, ε; -
Ο χρήστης slivi έγραψε:
.....Πάντως το φαντάζομαι με μπικινια και στρινγκ γεμάτο και ομόρφυνε το άτιμο!!!
Μη σου σκάσει μύτη μητροπολίτης μόνο...
Λες να ναι τα μωρά μέσα και οδηγός μητροπολίτης; Πουλάει το άτιμο το ράσο...
-
Αν πουλάει το ράσο;
Ναι, αν τα μωρά είναι τροπέτα (δηλαδή πρώην πεοφέροντες).
-
Αν πουλάει το ράσο;
Ναι, αν τα μωρά είναι τροπέτα (δηλαδή πρώην πεοφέροντες).
Τελικά εδώ μέσα μόνο για το κακόμοιρο το ΥΕΤΙ δε λέμε...Το ράσο όπως προέκυψε από το Μάκη έχει χρήμα και εξουσία...Εκεί κολλάει το αν πουλάει...Για τα τροπέτα (το πρώην πεοφέροντες άψογο!) δεν ενδιαφερόμαστε!Εδώ ο άλλος 95+ και δημοσιεύτηκαν φωτό με πιτσιρίκα!Ρε σεις δουλευει το σαζμάν στα 95;
-
Ρε σεις δουλευει το σαζμάν στα 95;Καθαρά επιστημονικά ναι είναι δυνατόν.
Σαν απάντηση στο ίδιο στυλ: μην ξεχνάς μπορεί να είναι τετρακίνητος και να έχει βοηθητικό κιβώτιο με κοντές (μάλλον μπλέ σε χρώμα) και όποιος πάει αργά πάει μακριά.... Έχουμε ξεφύγει τελείως! -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Ρε σεις δουλευει το σαζμάν στα 95;
Καθαρά επιστημονικά ναι είναι δυνατόν.
Σαν απάντηση στο ίδιο στυλ: μην ξεχνάς μπορεί να είναι τετρακίνητος και να έχει βοηθητικό κιβώτιο με κοντές (μάλλον μπλέ σε χρώμα) και όποιος πάει αργά πάει μακριά.... Έχουμε ξεφύγει τελείως!Καλά δε γράφουμε ούτε στο ελάχιστο για το αυτοκίνητο!ξεφύγαμε!!!Πάντως αν το ΥΕΤΙ φτιάχνει τη διάθεση για πλάκα όπως στο τόπικ, έχει να πουλήσει τρελά!Έχεις δίκιο πάντως.Στα 95 τι σε νοιάζει για τις παρενέργειες;Κάνεις το δικίνητο off road με κοντές, εργάτη και ότι άλλο χρειάζεσαι και....σκαρφαλώνεις!Το πολύ πολύ να κάψεις κανά συμπλέκτη!:λλά και παλι χορτάτος θα πας!!!!
SKODA YETI