-
Κατ΄αρχήν, ως νέο μέλος, καλησπέρα σε όλους.
Αν και υπάρχει ένα topic αρκετά παλιό για τη νέα Α-class, ελπίζω κάποιος να μπορεί εδώ να με βοηθήσει.
Προσανατολίζομαι στην αγορά της 150, € 23.000, τόσα μπορώ να φτάσω. Μόνο 3,83 μέτρα και απίστευτοι χώροι. Όπως καταλαβαίνετε, αυτοκίνητο πόλης θέλω, με ισχυρό brand name για ψωνίστικους λόγους, κατά βάθος, για μεταπωλητική αξία λέμε στον κόσμο.
Το Α3 φτάνει με αντίστοιχα extra € 26.000, το golf πολύ χαμηλότερα.
Έχει κανείς ιδία πείρα της a-class? What to do? -
Αν και υπάρχει ένα topic αρκετά παλιό για τη νέα Α-class, ελπίζω κάποιος να μπορεί εδώ να με βοηθήσει.
Προσανατολίζομαι στην αγορά της 150, € 23.000, τόσα μπορώ να φτάσω. Μόνο 3,83 μέτρα και απίστευτοι χώροι. Όπως καταλαβαίνετε, αυτοκίνητο πόλης θέλω, με ισχυρό brand name για ψωνίστικους λόγους, κατά βάθος, για μεταπωλητική αξία λέμε στον κόσμο.
μεγαλε απο την στιγμη που το εχεις αποφασισει και γενικως γουσταρεις το αμαξακι.......μην το ψαχνεις.....τσιμπα το
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
μεγαλε απο την στιγμη που το εχεις αποφασισει και γενικως γουσταρεις το αμαξακι.......μην το ψαχνεις.....τσιμπα τοΣυμφωνώ. Άλλωστε έτσι όπως το θέτεις είναι αυτό που ζητάς.
-
Ωραίο πράγμα η ειλικρίνεια.
-
Την μερσεντες θα παρεις αν ειναι απο αυτα τα 3...
Τουλαχιστον κανει τη δουλεια της και εχει το σηματακι...
Το γκολφ ποτε δεν καταλαβα τι εχει...
**Γκολφ ειχε και ο Ιασωνας στη σειρα 'Ρετιρε' του Μεγκα ρε παιδια, ΕΛΕΟΣ δηλαδη... **Κυρος το γκολφ. Βαρεθηκα να το ακουω... -
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
**Γκολφ ειχε και ο Ιασωνας στη σειρα 'Ρετιρε' του Μεγκα ρε παιδια, ΕΛΕΟΣ δηλαδη... **Κυρος το γκολφ. Βαρεθηκα να το ακουω...Μεγάλε έγραψες! Τι ατάκα ήταν αυτή?Που το θυμήθηκες το ρετιρέ?
Το προτείνω για το πιο αστείο ποστ του μήνα -
**Γκολφ ειχε και ο Ιασωνας στη σειρα 'Ρετιρε' του Μεγκα ρε παιδια, ΕΛΕΟΣ δηλαδη... **Κυρος το γκολφ. Βαρεθηκα να το ακουω...Σωστος... Ξεσπασε το παιδι τοσο καιρο!
-
**Γκολφ ειχε και ο Ιασωνας στη σειρα 'Ρετιρε' του Μεγκα ρε παιδια, ΕΛΕΟΣ δηλαδη... **Κυρος το γκολφ. Βαρεθηκα να το ακουω...Renault 19 16V είχε
-
Sorry κιόλας, αλλά δεν είναι λίγο ανησυχητικό να θυμάστε τα αυτοκίνητα του Ρετιρέ?
Όπως και να' χει πάντως, ένα golf gti δε νομίζω να χάλαγε κανένα.
popol@ros: είπες αυτό που ήθελα να ακούσω. thank you, θα το παραγγείλω στάνταρ
-
Ο χρήστης vitoribo έγραψε:
Sorry κιόλας, αλλά δεν είναι λίγο ανησυχητικό να θυμάστε τα αυτοκίνητα του Ρετιρέ?Όπως και να' χει πάντως, ένα golf gti δε νομίζω να χάλαγε κανένα.
popol@ros: είπες αυτό που ήθελα να ακούσω. thank you, θα το παραγγείλω στάνταρ
περιμενουμε τις εντυπωσεις σου.......
-
Το θέμα πηγαίνει στην αυτοκίνηση [moderator]
-
Ο χρήστης vitoribo έγραψε:
Sorry κιόλας, αλλά δεν είναι λίγο ανησυχητικό να θυμάστε τα αυτοκίνητα του Ρετιρέ?Noμίζω το ανυσηχητικό είναι αυτό:
Όπως καταλαβαίνετε, αυτοκίνητο πόλης θέλω, με ισχυρό brand name για ψωνίστικους λόγους
-
Τουλάχιστον το ομολογεί οπότε ίσως να μην είναι και τόσο 'ψωνίστικοι'...
-
vitoribo έγραψε:
Sorry κιόλας, αλλά δεν είναι λίγο ανησυχητικό να θυμάστε τα αυτοκίνητα του Ρετιρέ?Noμίζω το ανυσηχητικό είναι αυτό:
vitoribo έγραψε:
Όπως καταλαβαίνετε, αυτοκίνητο πόλης θέλω, με ισχυρό brand name για ψωνίστικους λόγουςΑφ' ενός, αμαρτία εξομολογουμένη, ουκ έστιν αμαρτία.
Αφετέρου, ανησυχητικό, το γράφω και πιο πάνω -
Είμαι ανορθόγραφος
Εβλεπα ρετιρέ
αμαρτία εξομολογουμένη, ουκ έστιν αμαρτία.
-
Ρετιρέ, μικρομεσαίους κτλ. Τρελός μεσημεριάτικος ύπνος
Δε διαφωνώ ποσώς ike
Παρεπιπτόντως, 4-5 μήνες παράδοση η Α150.
Με βλέπω σε καμιά μάντρα
-
Íïìßæù üôé áí åðéëÝîåéò ôçí ôñßèõñç, óßãïõñá èá Ý÷åéò åðéëÝîåé êáé Ýíá ðïëý üìïñöï áõôïêßíçôï ðüëçò. Ó÷åôéêÜ ìå ôï Brand Name óõìöùíþ áðüëõôá ìå ôïõò ðñïëáëÞóáíôåò. ÔïõëÜ÷éóôïí èá Ý÷åé ôï Üóôñï óôï êáðü ôïõ...Ãéáôß ôá õðüëïéðá ìïíôÝëá ðïõ áíáöÝñåéò ðïëëÝò öïñÝò Ý÷ù áíáñùôçèåß ðïõ ôï âñÞêáí ôï Brand Name.....
Ðñï÷þñçóå, ìáæß óïõ! -
vitoribo και εγω την Α150 θα έπερνα, είναι μακράν το πιο ενδιαφέρον αυτοκίνητο απο τα άλλα 2.
Σαπίλα, όλες οι σειρές του δαλιανίδη, το απόλυτο brain buffeting
Mercedes A150 vs A3 vs Golf