-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
Ψηφίζω δικαίωση.. Θα πάει να σπάει πέτρες το κάθαρμα!!
..δεν είναι κακή ιδέα.
Να κλείσει και καμιά λακούβα δηλαδή! -
Ρε παιδιά, με την ευκαιρία των παραπάνω, να ρωτήσω κι εγώ κάτι: Το παλλικάρι της Ολυμπίας οδού που με βοήθησε να αλλάξω λάστιχο, μετά το ατύχημα που είχα (πάτησα σχάρα οροφής - βλ. προηγούμενο post) με ρώτησε αν ήθελα να κάνω καταγγελία στην τροχαία. Απόρησα γιατί δεν ήξερα τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Μπορούσε να βρεθεί το αυτοκίνητο που έχασε την μπάρα και να κινηθώ εναντίον του νομικά; Τελικά δεν έκανα τίποτα... Ξέρει κανείς τι θα μπορούσα να είχα κάνει με την τροχαία;
-
Μήνυση κατά αγνώστου θα ήταν.
Τρέχα-γύρευε δηλαδή. -
Σχετικά με την ποιότητα κατασκευής του Bravo, σας έχω το παρακάτω:
http://translate.google.gr/translate?hl ... =firefox-a
Ξέρω πως η μετάφραση είναι άθλια, αλλά βγαίνει νόημα, και σίγουρα βγάζει μάτι η βαθμολογία!
Αφήστε τους άλλους να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου με 'γερμανικές ποιότητες' και 'γιαπονέζικα αθάνατα'.
Αν και, ναι, είπαμε, τα Bravo τρίζουν!
-
(τωρα θυμάμαι , είχα δώσει το δικό μου για τέστ ποιότητας)
-
Eρώτηση: έχει αφήσει κανείς σας τα λάδια πάνω από 10000χλμ?
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Eρώτηση: έχει αφήσει κανείς σας τα λάδια πάνω από 10000χλμ?Γεια σας ,γεια σας!
Κωστα αφου οι μετακινησεις σου ειναι ηπιων συνθηκων (χωρις μποτιλιαρισμα να ''βραζουν'' τα λαδια,και με λιγες γρηγορες εξορμησεις) γιατι να μην παρατεινεις την αλλαγη τους;Εστω κανα 3αρι χιλιαδες χλμ; -
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Γεια σας ,γεια σας!
Κωστα αφου οι μετακινησεις σου ειναι ηπιων συνθηκων (χωρις μποτιλιαρισμα να ''βραζουν'' τα λαδια,και με λιγες γρηγορες εξορμησεις) γιατι να μην παρατεινεις την αλλαγη τους;Εστω κανα 3αρι χιλιαδες χλμ;Ηδη είναι +2500 χλμ.
-
Ο χρήστης sixoremenos έγραψε:
Ρε παιδιά, με την ευκαιρία των παραπάνω, να ρωτήσω κι εγώ κάτι: Το παλλικάρι της Ολυμπίας οδού που με βοήθησε να αλλάξω λάστιχο, μετά το ατύχημα που είχα (πάτησα σχάρα οροφής - βλ. προηγούμενο post) με ρώτησε αν ήθελα να κάνω καταγγελία στην τροχαία. Απόρησα γιατί δεν ήξερα τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Μπορούσε να βρεθεί το αυτοκίνητο που έχασε την μπάρα και να κινηθώ εναντίον του νομικά; Τελικά δεν έκανα τίποτα... Ξέρει κανείς τι θα μπορούσα να είχα κάνει με την τροχαία;Επειδη ειναι κλειστη η εθνικη οδος ισως αν επαιρνες τη τροχαια για να καταγραψει το συμβαν, θα μπορουσες ισως να κινηθεις εναντιον της εταιρειας που ειναι υπευθυνη για το δρομο δηλαδη να κινηθεις εναντιον της Ολυμπιας Οδου ΑΕ με την λογικη οτι δεν ειχαν καθαρισει το δρομο οποτε εξαιτιας αυτου προκληθηκε το ατυχημα. Δεν ξερω τι θα κερδιζες αλλα εχω ακουσει παρομοια περισταστικα με σκυλους. Εκτος και αν ειναι ενας απο τους αστικους μυθους και αυτος.
-
Γεια σας ,γεια σας!
Κωστα αφου οι μετακινησεις σου ειναι ηπιων συνθηκων (χωρις μποτιλιαρισμα να ''βραζουν'' τα λαδια,και με λιγες γρηγορες εξορμησεις) γιατι να μην παρατεινεις την αλλαγη τους;Εστω κανα 3αρι χιλιαδες χλμ;Ηδη είναι +2500 χλμ.
Δηλαδη 12500 χλμ εχουν τα λαδια σου;
Δεν ξερω εσυ αντεχεις στη σκεψη οτι τα εχεις τοσα χιλιομετρα;Αν αντεχεις αλλαξε τα στις 15000χλμ.Αλλωστε φουλ συνθετικα ειναι ειναι ρε γαμωτο! -
Να δίνετε σημασία στα πιτσιρίκια , διαφορετικά....
επίσης , να προσέχετε που παρκάρετε!
-
Για το πρώτο video
Είναι αυτό που λέμε γεννημένος μηχανικός -
Για δείτε Bravisti
viewtopic.php?f=11&t=46536&p=2124405#p2124405 -
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Σχετικά με την ποιότητα κατασκευής του Bravo, σας έχω το παρακάτω:http://translate.google.gr/translate?hl ... =firefox-a
Ξέρω πως η μετάφραση είναι άθλια, αλλά βγαίνει νόημα, και σίγουρα βγάζει μάτι η βαθμολογία!
Αφήστε τους άλλους να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου με 'γερμανικές ποιότητες' και 'γιαπονέζικα αθάνατα'.
Αν και, ναι, είπαμε, τα Bravo τρίζουν!
Τώρα το είδα αυτό.
Παρατηρείται ότι τα premium Λαοκρατικά έσκισαν ή μόνο εγώ το βλέπω -
Eρώτηση: έχει αφήσει κανείς σας τα λάδια πάνω από 10000χλμ?Με το ρυθμό που κάνεις τα χιλιόμετρα, μπορείς να αλλάξεις τα λάδια και τις 15000 κμ χωρίς κανένα πρόβλημα.
Άσχετο τώρα.. Οδήγησα χτες ένα 150ΗΡ που είχε περάσει υγραέριο. Καμμία σχέση με το εργοστασιακό και στην επιτάχυνση αλλά και στα αρπάγματα. Με 4η και πατημένο το γκάζι το αυτοκίνητο δεν ανέβαζε και δεν επιτάχυνε όπως το κανονικό, σε σημείο να κοιτάξω μήπως ήταν 90ΗΡ .Στην αρχή είπα ότι είναι η ιδέα μου γιατί είχα καιρό να οδηγήσω Bravo, αλλά τελικά είχα δίκιο. Και ο ιδιοκτήτης μου είπε το ίδιο.Θέλει να το πάει στον εγκαταστάτη να το δει. Προφανώς δεν είναι αρκετό το μίγμα ή έχει πρόβλημα στα μπεκ.
-
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Άσχετο τώρα.. Οδήγησα χτες ένα 150ΗΡ που είχε περάσει υγραέριο. Καμμία σχέση με το εργοστασιακό και στην επιτάχυνση αλλά και στα αρπάγματα. Με 4η και πατημένο το γκάζι το αυτοκίνητο δεν ανέβαζε και δεν επιτάχυνε όπως το κανονικό, σε σημείο να κοιτάξω μήπως ήταν 90ΗΡ .Στην αρχή είπα ότι είναι η ιδέα μου γιατί είχα καιρό να οδηγήσω Bravo, αλλά τελικά είχα δίκιο. Και ο ιδιοκτήτης μου είπε το ίδιο.Θέλει να το πάει στον εγκαταστάτη να το δει. Προφανώς δεν είναι αρκετό το μίγμα ή έχει πρόβλημα στα μπεκ.Παπαριές αγαπητέ Λάμπρο.
Υγραέριο και κουραφέξαλα
Απλά πρέπει να πέσει η τιμή της βενζίνης! -
Απλά πρέπει να πέσει η τιμή της βενζίνης!
Από το στόμα σου και στης τρόικας και του Παπακωνσταντίνου το αυτί...
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Για δείτε Bravisti
viewtopic.php?f=11&t=46536&p=2124405#p2124405Εγώ το είδα και εννοείται οτι είμαι μέσα
Νομίζω το είδε και ο dickdick
Ελπίζω να ενδιαφερθούν και οι υπόλοιποι.
Kαλή φάση , ελπίζω να πραγματοποιηθεί , να γνωριστούμε όλοι από κοντά , μήπως και πρέπει να βρίζουμε κανέναν αντί να φερόμαστε με το γάντιΑπό το στόμα σου και στης τρόικας και του Παπακωνσταντίνου το αυτί...
Έχω την αίσθηση οτι τα έχουν βουλωμένα!
Θα σε αφήσουν οι υποχρεώσεις να πεταχτούμε στην συνάντηση αν και οταν γίνει?
-
Θα σε αφήσουν οι υποχρεώσεις να πεταχτούμε στην συνάντηση αν και οταν γίνει?
Ας οριστεί η ημερομηνία πρώτα και βλέπουμε. Ξέρεις ότι ποτέ δεν λέω όχι σε τέτοιου είδους συναντήσεις,αλλά υπάρχει και η οικογένεια. Γι αυτό θέλω ημερομηνία για να τα βολέψω όλα.
-
Sakaflias , πάρε κανένα τηλέφωνο τον dickdick , χρειάζεται άμεση ψυχολογική υποστήριξη
Έχει θεματάκια , ελαστικά σκληρά που κοπανάνε , αμφιβολίες για τα **τακάκια **, εκνευρισμό για την ανομβρία που δεν του επιτρέπει να ελέγξει το θόρυβο από την **εμπρός ανάρτηση ** και τριγμούς από την εταζέρα.
Fiat Bravο 2007