-
Ο χρήστης blashyrkh έγραψε:
Χθες ειδα αυτο καθως παρκαρα το μπραβο μετα την δουλεια.http://img80.imageshack.us/i/img0325do.jpg/
Τυχαιο?? Δεν νομιζω!!!
Έγραψες!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Τελος εδω και μερικες μερες και η δικη μου εγγυηση. 35.000χλμ μεχρι στιγμης και ολα καλα. Εχω αρχισει να εκτιμω πολυ αυτο το αυτοκινητο. Αναρωτιεμαι τωρα λοιπον: Να ξαναβαλω premium contact απο τα οποια ειμαι ευχαριστημενος η να δοκιμασω p7 και er300? Επιπλεον, λεω να βαλω αμορτισερ ελατηρια του 150αριου. Ξερει κανεις ποσο εχουν Ααααααα, ενα Σιροκακι απλο το εξαυλωσα προχθες το βραδυ...
Ουπςςςςςς.....!
Για πες , 122αρι?Αμέσως εσύ να ρίξεις παραγάδι....δεν τσιμπάμε κύριε
Σίγουρα θα ήταν 122άρι γιατί 160 δεν πολυκυκλοφορούν πλεόν....έχουν γίνει όλα 210++
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Τελος εδω και μερικες μερες και η δικη μου εγγυηση. 35.000χλμ μεχρι στιγμης και ολα καλα. Εχω αρχισει να εκτιμω πολυ αυτο το αυτοκινητο. Αναρωτιεμαι τωρα λοιπον: Να ξαναβαλω premium contact απο τα οποια ειμαι ευχαριστημενος η να δοκιμασω p7 και er300? Επιπλεον, λεω να βαλω αμορτισερ ελατηρια του 150αριου. Ξερει κανεις ποσο εχουν Ααααααα, ενα Σιροκακι απλο το εξαυλωσα προχθες το βραδυ...
Ουπςςςςςς.....!
Σίγουρα θα ήταν 122άρι γιατί 160 δεν πολυκυκλοφορούν πλεόν....έχουν γίνει όλα 210++
Καλώς τον!
Πως πάει το Golfάκι? Ικανοποιημένος?Ε , οχι και όλα (μην το παραχ@ζουμε) οι περισσότεροι δόσεις πληρώνουν
-
Ουπςςςςςς.....!
Καλώς τον!
Πως πάει το Golfάκι? Ικανοποιημένος?Ε , οχι και όλα (μην το παραχ@ζουμε) οι περισσότεροι δόσεις πληρώνουν
Μια χαρά η Golfω και με τα καινούρια λάστιχα μεταμορφώθηκε σε ταξιδιάρα....την πήγα και βουνό το ΣΚ για κρεατικά...ξέρεις εσύ
Τουλάχιστον ένα 40% πλεόν είναι chipαρισμένα.
Οι δόσεις μας μάραναν στην Ελλάδα...βράκί δεν έχει ο κ@λος μας αλλά το κάρο κάρο.... -
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Μια χαρά η Golfω και με τα καινούρια λάστιχα μεταμορφώθηκε σε ταξιδιάρα....την πήγα και βουνό το ΣΚ για κρεατικά...ξέρεις εσύ
Άντε-άντε , έτσι μπράβο!Τι λένε εκεί?...ξέρουν να ψήνουν?
Οι δώσεις μας μάραναν στην Ελλάδα...βράκί δεν έχει ο κ@λος μας αλλά το κάρο κάρο....Αυτό ξαναπές το! -
Άντε-άντε , έτσι μπράβο!Τι λένε εκεί?...ξέρουν να ψήνουν?
Οι δώσεις μας μάραναν στην Ελλάδα...βράκί δεν έχει ο κ@λος μας αλλά το κάρο κάρο....Αυτό ξαναπές το!Πάει η σούβλα σύννεφο...αλλά σαν το greek παϊδάκι τίποτα στον κόσμο.
και το κλέφτικο τους καλό ήτανε
-
Ακαδημαική απορία...χαζεύω αυτή τη στιγμή το τεύχος Φεβρουαρίου των 4Τ και συγκεκριμένα το τέστ μεταξύ Citroen C4 1.6 VTi-Seat Leon 1.4 TSI-Toyota Auris 1.6 και μου δημιουργείται η παρακάτω απορία ,
Σπάνια σε τέτοιου είδους τέστ-παρουσιάσεις συγκαταλέγεται το αντίστοιχο μοντέλο του Bravo (πχ Bravo 1.4 Dynamic 120hp) , πως δικαιολογείται αυτή η πρακτική? -
Ακαδημαική απορία...χαζεύω αυτή τη στιγμή το τεύχος Φεβρουαρίου των 4Τ και συγκεκριμένα το τέστ μεταξύ Citroen C4 1.6 VTi-Seat Leon 1.4 TSI-Toyota Auris 1.6 και μου δημιουργείται η παρακάτω απορία ,
Σπάνια σε τέτοιου είδους τέστ-παρουσιάσεις συγκαταλέγεται το αντίστοιχο μοντέλο του Bravo (πχ Bravo 1.4 Dynamic 120hp) , πως δικαιολογείται αυτή η πρακτική?Ειναι Fiat μωρε, καταλαβαινεις τωρα. Ολο χαλανε αυτα τα ρημαδια και δεν τα παιρνουν ουτε για δοκιμες!!!
Μπορει ομως να μην βαζει πολλες διαφημισεις η Fiat... -
Ή μπορεί απλά να μη ήταν διαθέσιμο από την αντιπροσωπεία. Όπως επίσης δεν συμπεριλήφθηκε το Astra 1.4T και το Golf Tsi... Μη βλέπετε παντού συνωμοσίες!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ή μπορεί απλά να μη ήταν διαθέσιμο από την αντιπροσωπεία. Όπως επίσης δεν συμπεριλήφθηκε το Astra 1.4T και το Golf Tsi... Μη βλέπετε παντού συνωμοσίες!Οχι , δεν αναφερόμαστε σε συνωμοσιολογία , ίσως περισσότερο να είναι υπαίτια η ίδια η Fiat Hellas που δεν το προωθεί (άγνωστο για ποιους λόγους).
Κάτι παρόμοιο νομίζω πως γίνεται και με το Peugeot 308. -
Επίσκεψη σήμερα στην Ι.Μ Βαρλαάμ στα Μετέωρα , τα οποία Μετέωρα ουσιατικά είναι δίπλα μας.
Χάρτης
http://wikimapia.org/42115/el/Ιερά-Μονή-Βαρλαάμ
και ένα μικρό** ιστορικό **http://www.kalampaka.com/gr/meteora/monasteries_varlaam.asp
Συνήθως τέτοιου είδους εξορμήσεις κάνουμε οταν έρχονται φίλοι από το εξωτερικό ή άλλα μέρη της Ελλάδας , ή ανάλογα τη διάθεση της συζύγου όταν 'μπουχτίζει' από ανάγνωση βιβλίων σχετικά με το ...Θιβέτ.
Παρουσία της λοιπόν , οποιαδήποτε σκέψη για ενεργοποίση Sport , βίαιες επιταχύνσεις , στροφούλες κλπ πήγαν περίπατο
Ευκαιρία για όποιον δεν έχει δει πρόσφατα τα Μετέωρα ή δεν τα έχει επισκεφθεί ποτέ , να τα δει μέσα από το video που είναι σε χαλαρό ρυθμό.Η διαδρομή είναι από την έξοδο της πόλης της Καλαμπάκας έως και το χώρο στάθμευσης στην είσοδο της Μονής.Και μερικές φωτογραφίες
Σχηματισμός ακριβώς απέναντι από την Μονή
Ο διάδρομος μετά την είσοδο
Η δεύτερη είσοδος της Μονής
Θέα από τον προαύλιο χώρο
και μια κλεφτή του εσωτερικού της εκκλησίας
Στατιστικά βόλτας :
Χιλιόμετρα : 59km
Mέση κατανάλωση : 9,0l/100km
Μέση ταχύτητα : 65km/h
Χρόνος : 00h 54m
Έριξα και μια ματιά μήπως έχει ξεφλουδίσει η βαφή στο πλαστικό περίβλημα της λαβής για το άνοιγμα της πόρτας , όπως είδα να αναφέρουν οι φίλοι , ολα ok. -
Σημερα ειχα την ευκαιρια να βαλω στο χερι ενα Megane RS cup. H εμπειρια ηταν συγκλονιστικη. Η αισθηση επιταχυνσης ειδικα οταν ηταν πατημενο το μπουτον sport ηταν καταιγιστικη. Καποια στιγμη στη Μαραθωνος πανω σε εσακι ημουν με 180 χωρις να το καταλαβω. Νομιζα οτι ημουν με 30-40χλμ λιγοτερα. Το αυτοκινητο παρεμενε πραγματικα ακλονητο. Τα φρενα τελειως on-off με φοβερη αποδοση, θελουν καποια προσαρμογη. Το μπροστινο συστημα φοβερα αμεσο και το μπλοκε ολα τα λεφτα. Δε χαζευε πουθενα. Η αναρτηση θελει γερη μεση αν καποιος θα το χρησιμοποιει καθημερινα και μεσα ακουγονται (λογικοτατα) διαφορα γκαπ γκουπ. Ας μην ξεχναμε ομως οτι ηταν το γνωστο ασπρο Megane πανω στο οποιο εχουν ασελγησει ολοι οι δημοσιογραφοι του ειδικου τυπου. Ενω ηθελα να το οδηγησω κι'αλλο, το επεστρεψα αρκετα νωριτερα γιατι φοβηθηκα οτι αν το οδηγουσα περισσοτερο η θα σκοτωνα κανεναν ανυποψιαστο οδηγο της Κυριακης η θα με εβρισκαν σε κανενα χαντακι. Αλλα κολπα παιδια...
-
Πράγματι άλλα κόλπα!
250 αλογάκια είναι αυτά και 340Nm , χαμηλωμένο και με διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης
Σκληροπυρηνικό όχημα και μ αρέσει μάλιστα
Εύγε στους Γάλλους
Έστριβε παρά τον ημιάκαμπτο -
το μωρο που το ειχες στο βιντεακι ρε συ;
-
ξερει κανεισ τπτ για ηλιοροφη στο 500;βιαζομαι για να το παραγγειλω αυριο!σοσ!!!
-
Ο χρήστης asa1234 έγραψε:
ξερει κανεισ τπτ για ηλιοροφη στο 500;βιαζομαι για να το παραγγειλω αυριο!σοσ!!!Μα γιατι δεν ρωτας εκει που θα το παραγγειλεις;
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
το μωρο που το ειχες στο βιντεακι ρε συ;Πίσω δεξιά
-
Πίσω δεξιά
Πλακα μου κανεις!
Εισαι απιστευτος!Αν ηθελες δηλαδη εκονα απο πισω και απο μπροστα (για εικονα μιλαω ε! ) ,που θα την εβαζες;
Στο πορτ μπαγκαζ; -
Πίσω δεξιά
Πλακα μου κανεις!
Εισαι απιστευτος!Αν ηθελες δηλαδη εκονα απο πισω και απο μπροστα (για εικονα μιλαω ε! ) ,που θα την εβαζες;
Στο πορτ μπαγκαζ;Θα την κατέβαζα.
Περισυλλογή στην επιστροφή!
Αλλά σήμερα δεν είχε 'χαβαλέ' -
Πίσω δεξιά
Πλακα μου κανεις!
Στο πορτ μπαγκαζ;Το πορτ μπαγκάζ είναι για άλλου βαθμού συγγένεια !!!
Fiat Bravο 2007