-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Spidey. åãþ åßìáé áðëÜ áõôïêéíçóôéêÜ áìüñöùôïò!
Æçôþ óõããíþìç ðïõ äåí ãíùñßæù üëá ôá ìïíôÝëá ôçò éóôïñßáò, áðëÜ ìïõ öÜíçêå 'êÜðùò' ðïõ ç fiat èõìÞèçêå ôçí ôåñÜóôéá ìÜóêá, ìå ôçí ïðïßá ìáò Ý÷åé öëïìþóåé ôïí ôåëåõôáßï êáéñü ç audi...ÁðëÜ ôï íá âëÝðåéò ðáíôïý èåùñßåò óõíïìùóßáò êáé íá áíôéäñÜò ìå öñÜóåéò ôýðïõ 'ÅËÅÏÓ' ìïõ öáßíåôáé åðéåéêþò êïõñáóôéêü...
Êáé ìÜíôåøå ôé áõôïêßíçôï Ý÷ù!
¸÷åéò äßêéï ãéá ôçí Audi...ôé íá ðù!!!
ÁõôÞ ç åôáéñßá EIXE ÔÏ ÈÑÁÓÏÓ íá ÷ñçóéìïðïéÞóåé ôï üíïìá ôïõ Nuvolari óå ðñùôüôõðï!!!
Ðüôå ïäÞãçóå Audi ...êáé ÄÅÍ ÈÕÌÁÌÁÉ!!!
Ôé íá ðåé ôüôå ç Alfa êáé ç Ferrari???
Áááá...îÝ÷áóá õðÜñ÷åé êáé ôï ...Nuvola!
Ï ìáêáñßôçò ï Setright Ýëåãå ïôß ç Audi åßíáé ç No.1 åôáéñåßá óôïí êüóìï ðïõ ÐÁÑÁ×ÁÑÁÓÅÉ ôçí áõôïêéíçôéóôéêÞ éóôïñßá!
ÅðåéäÞ ôá ðåôÜù üëá ôá ôåý÷ç ôùí 4Ô åßíáé óå ôåý÷ïò '01 ìå ôï Peugeot 307 óôï åîþöõëëï êáé ôï Üñèñï ôïõ ÷ùñßæåôáé óå äõü ìÝñç...ç ØÅÕÔÉÁ êáé ç ÕÐÏÊÑÉÓÉÁ äåí ÷ùñïýí óå Ýíá!
¼ëï êáé êÜðïéïò èá ôï Ý÷åé!
Áí ôïõò ðïýìå ÔÇÍ ÁËÇÈÅÉÁ óôï ôüðéê ôçò Audi èá ãêáñßæïõí å???!!!! -
Ο χρήστης Spidey_TS έγραψε:
Αν τους πούμε ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ στο τόπικ της Audi θα γκαρίζουν ε???!!!!Επικοινώνησε με το Λιακόπουλο ή το Λεβέντη να βγάλετε μαζί βιβλίο...
Ωραία. Η Audi 'παραχαρράσει' αυτοκίνητα άλλων εταιριών. Το ίδιο έκαναν και οι Ιάπωνες.
Αυτό δεν σημαίνει πως τα αυτοκίνητά τους ειναι για τα μπάζα. Το αντίθετο μάλιστα...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Áí ôïõò ðïýìå ÔÇÍ ÁËÇÈÅÉÁ óôï ôüðéê ôçò Audi èá ãêáñßæïõí å???!!!!
Åðéêïéíþíçóå ìå ôï Ëéáêüðïõëï Þ ôï ËåâÝíôç íá âãÜëåôå ìáæß âéâëßï...
ÂÜæåéò ôïí Setright ìå ôïí Ëáéêüðïõëï Þ ôïí ËåâÝíôç?
Äßðëùìá ïäÞãçóçò Ý÷åéò? -
Έχεις δίκιο για την Audi...τι να πω!!!
Αυτή η εταιρία EIXE ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ να χρησιμοποιήσει το όνομα του Nuvolari σε πρωτότυπο!!!κιού σου αουδί.
-
Επικοινώνησε με το Λιακόπουλο ή το Λεβέντη να βγάλετε μαζί βιβλίο...Ωραία. Η Audi 'παραχαρράσει' αυτοκίνητα άλλων εταιριών. Το ίδιο έκαναν και οι Ιάπωνες.
Αυτό δεν σημαίνει πως τα αυτοκίνητά τους ειναι για τα μπάζα. Το αντίθετο μάλιστα...
για τα μπάζα είναι, αφού δεν βλέπονται, δεν έχουν 'ευγενή' καταγωγή, είναι καχέκτυπα κι έχουν αντιγράψει το σύμπαν. Είσαι κι ανιστόρητος, άσχετος (κι εγώ προκλητικός )
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Åðéêïéíþíçóå ìå ôï Ëéáêüðïõëï Þ ôï ËåâÝíôç íá âãÜëåôå ìáæß âéâëßï...
Ùñáßá. Ç Audi 'ðáñá÷áññÜóåé' áõôïêßíçôá Üëëùí åôáéñéþí. Ôï ßäéï Ýêáíáí êáé ïé ÉÜðùíåò.
Áõôü äåí óçìáßíåé ðùò ôá áõôïêßíçôÜ ôïõò åéíáé ãéá ôá ìðÜæá. Ôï áíôßèåôï ìÜëéóôá...
ãéá ôá ìðÜæá åßíáé, áöïý äåí âëÝðïíôáé, äåí Ý÷ïõí 'åõãåíÞ' êáôáãùãÞ, åßíáé êá÷Ýêôõðá êé Ý÷ïõí áíôéãñÜøåé ôï óýìðáí. Åßóáé êé áíéóôüñçôïò, Üó÷åôïò (êé åãþ ðñïêëçôéêüò )
Ïê...ïäçãïýóå Audi o Nuvolari! (...êáé ìÜëéóôá ..Quattro! )
Óå áõôÜ êáèéåñþèçêå êáé Ýêáíå öÞìç!
ÆçôÜù óõãíþìç ãéá ôï ËÁÈÏÓ ìïõ!(...ôï ðñþôï ìïõ åßíáé???!!! ) -
Άσχετό.
Η εικονα του Stilo ήταν Photosopιά πάνω σε αληθινό πρωτότυπο Mazda και ακόμα συζητάτε οτι μοιάζει με Audi ????
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
¶ó÷åôü.Ç åéêïíá ôïõ Stilo Þôáí PhotosopéÜ ðÜíù óå áëçèéíü ðñùôüôõðï Mazda êáé **áêüìá óõæçôÜôå ïôé ìïéÜæåé ìå Audi **????
Ôá Audi åßíáé ïé 'áñ÷Ýôõðåò åéêüíåò' ôçò áõôïêßíçóçò...üëá ôá áìÜîéá ìå ôïí Ýíá Þ ôïí Üëëï ôñüðï ôïõò ìïéÜæïõí!
-
Υπό ποιο πρίσμα μπορεί να συγκριθεί η Audi με την AR?
(μην μου πείτε 400 χρόνια πριν, για τώρα μιλάω)
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Υπό ποιο πρίσμα μπορεί να συγκριθεί η Audi με την AR?(μην μου πείτε 400 χρόνια πριν, για τώρα μιλάω)
Να συγκριθεί;
Συγκρίνεις τον ένδοξο όφι των Visconti με την άχρηστη εταιρία των ψευτών και παραχαρακτών γερμαναράδων, ε;Σοβαρά τώρα, από τη στιγμή που δύο εταιρίες έχουν μοντέλα με παραπλήσιο κόστος, μπορούν να συγκριθούν. Δεν 'πα η μία να είναι μικρή εγγλέζικη βιοτεχνία και η άλλη ταϊβανέζος κολοσσός!
-
Να συγκριθεί;
Συγκρίνεις τον ένδοξο όφι των Visconti με την άχρηστη εταιρία των ψευτών και παραχαρακτών γερμαναράδων, ε;Σοβαρά τώρα, από τη στιγμή που δύο εταιρίες έχουν μοντέλα με παραπλήσιο κόστος, μπορούν να συγκριθούν. Δεν 'πα η μία να είναι μικρή εγγλέζικη βιοτεχνία και η άλλη ταϊβανέζος κολοσσός!
Δεν έχουν κάποιο αυτοκίνητο με παραπλήσιο κόστος.. Παντού η Audi έχει ακριβότερα αυτοκίνητα στις αντίστοιχες εκδόσεις..
-
H αντίστοιχη έκδοση ενός Audi 30.000 ευρώ είναι μια Alfa 30.000 ευρώ (και ενα ΚΙΑ 30.000 ευρω επίσης), τα υπόλοιπα είναι υπερ-ατού-esque καταστάσεις.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Να συγκριθεί;
Δεν έχουν κάποιο αυτοκίνητο με παραπλήσιο κόστος.. Παντού η Audi έχει ακριβότερα αυτοκίνητα στις αντίστοιχες εκδόσεις..
Με περίπου 35 χιλιάρικα δεν παίρνεις 159 2.2 ή 166 2.0 ή Α4 1.8Τ;
Άρα συγκρίνονται! -
Με περίπου 35 χιλιάρικα δεν παίρνεις 159 2.2 ή 166 2.0 ή Α4 1.8Τ;
Άρα συγκρίνονται!Μα έχουν διαφορά στο μήκος (159/Α4 - 166) και στα κ.εκ. 400 ολόκληρα κυβικά εκατοστά. Πως θα τα συγκρίνεις?
(το ποστ μου είναι σαφέστατα ειρωνικό, όχι προς εσένα Χάρη )
-
Βάζεις τον Setright με τον Λαικόπουλο ή τον Λεβέντη?
Δίπλωμα οδήγησης έχεις?Φίλε μου δεν αμφισβητώ προφανώς τις γνώσεις του Setright... Απλά μου φαίνεται απίστευτα αστείος (και απ' ότι βλέπω και στο υπόλοιπο φόρουμ κρίνοντας απο τις απαντήσεις) ο τρόπος με τον οποίο ωρύεσαι και προσπαθείς να μας διαφωτήσεις περι 'ιστορίας', 'πολιτισμού' κ.λ.π. ακριβώς όπως ο Λιακόπουλος...
Και ξαναρωτώ:
Δηλαδή αν ένα π.χ. ένα Audi ή ενα Subaru είναι εκπληκτικά αυτοκίνητα θα τα απορρίψουμε επειδή οι μάρκες αυτές δεν έχουν την -μεγάλη ομολογουμένως- ιστορία της AR?
Με την ίδια λογική, εξαιτίας των μαύρων δεκαετιών 70-80 της AR θα πρέπει να θεωρούμε όλες τις σημερινές Άλφα χρέπια, αναξιόπιστες κ.λ.π.
Επίσης τι σχέση έχει το αν συμφωνώ με τον Setright με το αν έχω δίπλωμα;
Ναι, έχω.
Πάντως δεν θα πρεπε να ασπάζεσαι απόψεις του Setright, μιας και ηταν ανιστόρητος, αμόρφωτος, βάρβαρος, αλλόθρησκος κ.λ.π. Ακούς εκεί, αγαπημένη του εταιρία η Honda...
-
εεεε ρε μια μασκα τι σου κανει....
απο το Stilo παλι ανοιξαμε πολεμο Alfa vs the world vs the audi vs Setright....
Ειστε αμετανοητοι Alfaκιδες και Vagελακιδες...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Õðü ðïéï ðñßóìá ìðïñåß íá óõãêñéèåß ç Audi ìå ôçí AR?(ìçí ìïõ ðåßôå 400 ÷ñüíéá ðñéí, ãéá ôþñá ìéëÜù)
Ôþñá èåò?
Õðü ôï ðñßóìá ôçò ôáöüðëáêáò! -
ÄçëáäÞ áí Ýíá ð.÷. Ýíá Audi Þ åíá Subaru åßíáé åêðëçêôéêÜ áõôïêßíçôá èá ôá áðïññßøïõìå åðåéäÞ ïé ìÜñêåò áõôÝò äåí Ý÷ïõí ôçí -ìåãÜëç ïìïëïãïõìÝíùò- éóôïñßá ôçò AR?
Åßðá åãþ ðïôÝ ôï áíôßèåôï?
ÐÜíôùò äåí èá ðñåðå íá áóðÜæåóáé áðüøåéò ôïõ Setright, ìéáò êáé çôáí áíéóôüñçôïò, áìüñöùôïò, âÜñâáñïò, áëëüèñçóêïò ê.ë.ð. Áêïýò åêåß, áãáðçìÝíç ôïõ åôáéñßá ç Honda...
ÊáôáöÝñèçêá ðïôÝ åíáíôßïí ôçò Honda...äåêôÞ ç ãíþìç ôïõ Setright ãéá ôïõò ãéáðùíÝæïõò ãåíéêÜ üðùò êáé ãéá ôï üôé ìÝ÷ñé ôï ´70-'75 ôá ÐÁÍÔÁ (õðåñâÜëù ëßãï , ÏÊ!) Þôáí Éôáëßá êáé FIAT...ãéá ôïõò Ãåñìáíïýò äåí åß÷å áöÞóåé ðïëý ÷þñï!
¼ëá îåêßíçóáí ÏÍÔÙÓ áðü ôï üôé áíáöÝñèçêå ïôß ç ìÜóêá Þôáí ðáôÝíôá Audi (...üðùò êáé ï Nuvolari óõìðëÞñùóá! ) êáé ìå áõôüí ôïí ôñüðï öÜíçêå ðïéïé îÝñïõí áõôïêßíçóç áðü ôçí åðï÷Þ ôçò áðüóõñóçò!
Øåýäåôáé êáôÜ óõññïÞí ç Audi... -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Υπό ποιο πρίσμα μπορεί να συγκριθεί η Audi με την AR?(μην μου πείτε 400 χρόνια πριν, για τώρα μιλάω)
Τι σχέση έχει η AR στο thread που μιλάμε για το νέο Stilo ?
Eiναι ανάγκη να πάει πάντα η συζήτηση προς τα εκει ? Δεν βαρεθηκατε ακόμα ??
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Τι σχέση έχει η AR στο thread που μιλάμε για το νέο Stilo ?
Eiναι ανάγκη να πάει πάντα η συζήτηση προς τα εκει ? Δεν βαρεθηκατε ακόμα ??
ενώ έχει η Audi ε;
Fiat Bravο 2007