-
Going back to Oz mate?
-
Ο χρήστης canonis έγραψε:
Guys για δείτε εδώ: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/812954/Δικό μου!!!
Ακριβά το πουλάς φίλε. Τα extra που του έχεις πάνω παραδοσιακά στη μεταπώληση χάνουν σημαντικά την αξία τους. Κάντο γύρω στις 15500-16000 κατά την άποψή μου. Μην ξεχνάς πως μιλάμε για fiat, και εδώ έχουμε την κακή πλευρά του νομίσματος: την κακή μεταπώληση.
Το βαρέθηκες βρε; Τι σκέφτεσαι για επόμενο βήμα; Ή την κάνεις όντως;
-
Ποτε προλαβεσες και εκανες 44k χλμ???
-
canonis....θα σε χάσουμε ρε?
Αν όμως είναι για καλό , εύχομαι τα καλύτερα!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Going back to Oz mate?Still don't know!!!
Θα φύγω αν μέχρι το φθινόπωρο δεν βρω δουλειά...
Εκεί έχω σπίτι και απο δουλειές καμία σχέση!Κωνσταντίνε δεν είναι το προηγούμενο, όχι...
Εκείνο δεν πρόλαβα να το πουλήσω σε καλή τιμή γιατί έφυγα λίγο απότομα.
15.500 το είχα δώσει εκείνο και είχε μόνο το Blue&Me.
Ευχαριστώ πάντως!@Cosygatos
Ίσως το δίνω ακριβά ίσως όχι.
Χάνουν όντως την αξία τους τα extra αλλά επειδή ξέρω πόσο πολύ το προσέχω και επειδή δεν έχει το παραμικρό το δίνω τόσο.
Αν είναι να χάσω πάλι 6 χιλιάρικα όπως το προηγούμενο δε το δίνω καθόλου.
Σε καμία περίπτωση δεν το βαρέθηκα αλλά ναι σκέφτομαι να φύγω πάλι (και δυστυχώς βλέπω πως δε γίνεται κάτι εδώ-μακάρι να προκύψει κάτι και να μείνω).@panos2171
Όντως έγιναν πολλά χιλιόμετρα μέσα σε 10-11 μήνες αλλά γύρισα 'όλη' την Ελλάδα σαν φαντάρος και πηγαινοερχόμουν όχι σε εξόδους όχι σε άδειες... Έχει ενάμησι μήνα που απολύθηκα και ο ρυθμός που γράφω χιλιόμετρα έπεσε ραγδαία.Θα γράψω ότι η τιμή είναι συζητήσιμη μήπως και ενδιαφερθεί κάποιος...
Thanks guys...
-
...
@Cosygatos
Χάνουν όντως την αξία τους τα extra αλλά επειδή ξέρω πόσο πολύ το προσέχω και επειδή δεν έχει το παραμικρό το δίνω τόσο.
Σε καμία περίπτωση δεν το βαρέθηκα αλλά ναι σκέφτομαι να φύγω πάλι (και δυστυχώς βλέπω πως δε γίνεται κάτι εδώ-μακάρι να προκύψει κάτι και να μείνω)....
Θα γράψω ότι η τιμή είναι συζητήσιμη μήπως και ενδιαφερθεί κάποιος...
Thanks guys...
Δυστυχώς, με τις τιμές των μεταχειρισμένων εκεί που είναι αυτή τη στιγμή, και με τα εκπτωτικά πακέτα της Fiat, (βγαίνει ένα καινούριο Sport με τον ίδιο εξοπλισμό κοντά στα 19000), πιο ρεαλιστικό βλέπω ένα νούμερο κοντά στα 13000-14000.
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
...
@Cosygatos
Σε καμία περίπτωση δεν το βαρέθηκα αλλά ναι σκέφτομαι να φύγω πάλι (και δυστυχώς βλέπω πως δε γίνεται κάτι εδώ-μακάρι να προκύψει κάτι και να μείνω)....
Θα γράψω ότι η τιμή είναι συζητήσιμη μήπως και ενδιαφερθεί κάποιος...
Thanks guys...
Δυστυχώς, με τις τιμές των μεταχειρισμένων εκεί που είναι αυτή τη στιγμή, και με τα εκπτωτικά πακέτα της Fiat, (βγαίνει ένα καινούριο Sport με τον ίδιο εξοπλισμό κοντά στα 19000), πιο ρεαλιστικό βλέπω ένα νούμερο κοντά στα 13000-14000.
Μεσω του fiat win βγαινει και με λιγοτερα το 150 sport με λιγοτερο εξοπλισμο νομιζω κοντα στα 16500....
-
Προτείνω στον canonis , να το βάλει σε ένα γκαράζ , χωρίς μπαταρία.
Σε 25 χρόνια που θα επισκεφθεί την μπανανία μας , όπου θα κυκλοφορούν μόνο υβριδικά -για όσους θα μπορούν να τα αγοράσουν- , θα έχει τη χαρά να turbίζει την ατμόσφαιρα
(βασική προυπόθεση βέβαια , να αποθηκεύσει και μερικές 100δες λίτρα αμόλυβδης). -
Tωρα που αλλάξαμε κρεμαγέρα ...ανακαλύψαμε και ραγισμένο παππά (φιλτροκούτι)...
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
FYI το 150άρι πλέον σταμάτησε στην Ελλάδα και πουλάνε μόνο stock...
Καινούριο όμως βασική έκδοση του Sport 150 με προσαρμογή του νέου Φ.Π.Α. η Fiat το πουλούσε (και το είχε στο site για λίγες μέρες) 20.500 και ξαναλέω βασική έκδοση!
Velissarios φίλε μου δεν καίγομαι να το δώσω τόσο ώστε να κατεβάσω την τιμή τόσο πολύ.
Αν φύγω και δεν έχει πουληθεί το πιο πιθανό είναι να κάνω όπως είπε ο Κωνσταντίνος ...
Θα ζοριστώ κανα μήνα χωρίς μεταφορικό εκεί αλλά με το πρώτο μου βδομαδιάτικο (γιατί εκεί πληρώνουν) θα πάει για προκαταβολή κάποιου μεταχειρισμένου.10 μήνες δουλειάς εκεί και αγόρασα το Bravo Ελλάδα πέρσι (και είχα έξοδα διαβίωσης).
Παρεπιπτόντως το Bravo στην Αυστραλία το ονομάζουν Ritmo! Έτσι και πάρω και εκεί το ίδιο θα είναι το τρίτο... σας έχω πατήσει όλους!!!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Tωρα που αλλάξαμε κρεμαγέρα ...ανακαλύψαμε και ραγισμένο παππά (φιλτροκούτι)...Κωνσταντίνε είναι να μην τρακάρεις εσύ...
Τα έσπασες όλα!!!
Για καινούριο είσαι... μήπως είναι ευκαρίαααααααααααα να κάνουμε business???? -
7 λιτρα στα 100 χμ??? ΓΚΟΥΧ ΓΚΟΥΧ
Εγω θα το αγορασω αν καιει τοσα !!!!!
-
Ο χρήστης blashyrkh έγραψε:
7 λιτρα στα 100 χμ??? ΓΚΟΥΧ ΓΚΟΥΧΕγω θα το αγορασω αν καιει τοσα !!!!!
Τόσο γράφει ο κατασκευαστής!!!
Τι θέλεις να γράψω? Απο σένα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό τι νούμερο θα δεις.
Εγώ έχω ακριβώς 8 λίτρα στα 100 χμ!!!Για του λόγου το αληθές στα τελευταια 20.000 χιλιόμετρα που χρησιμοπιώ το EcoDrive (άρα είναι όλα μέσα στο laptop για αποδείξεις), λόγω της αύξησης της βενζίνης το πηγαίνω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ χωρίς πολλά πολλά..... και γράφει 6,4 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα.
Μπορώ να βάλω και screenshot αν δεν είμαι πιστευτός!!!
-
...........
δεν πιάνεστε στην οικονομία!!!
Τελικά μάλλον έχω το πιο βαρύ πόδι , διαφορετικά δεν εξηγείται η κατανάλωση που έχω (9,8/100km) ενώ δεν έχω καθόλου κίνηση σε συνθήκες πόλης.canonis....δεν παλεύεσαι!!! άντε να τα τριτώσεις!!!!
(μπα...δεν συμφέρεις , έχεις 15000 χλμ παραπάνω και ...χάλια χρώμα! ).
Ρε συ , μήπως ξέρεις καμιά δουλειά στην Αυστραλία?
Παιδί μεταναστών είμαι και εγω , έκανα και εξωτερικό. -
κωνσταντινε το ξεπατωσες ταμαξι.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
...........
δεν πιάνεστε στην οικονομία!!!
Τελικά μάλλον έχω το πιο βαρύ πόδι , διαφορετικά δεν εξηγείται η κατανάλωση που έχω (9,8/100km) ενώ δεν έχω καθόλου κίνηση σε συνθήκες πόλης.Αναγκαστικά εγώ το 'ελάφρυνα' γιατί δεν πήγαινε άλλο...
Και επίσης έχω βάλει στόχο στο EcoDrive να πιάσω 80άρι αλλά δε το βλέπω να συμβαίνει.
Παραείναι ουτοπικό!canonis....δεν παλεύεσαι!!! άντε να τα τριτώσεις!!!!
Ποιος ξέρει...
Αν και εκεί τα V8 σε κάνουν να αναθεωρήσεις πολλά!
Είχα ένα Ford Falcon V6 πέρσι... (μη σκεφτείς τίποτα ακριβό-εκεί βρίσκεις πολύ καλές τιμές)
Το πήρε δυστυχώς ένας Βιετναμέζος...(μπα...δεν συμφέρεις , έχεις 15000 χλμ παραπάνω και ...χάλια χρώμα! ).
Το θέμα είναι ότι εγώ έχω όντως χρώμα... εσένα το άσπρο ούτε χρώμα λέγεται!!!
Παιδί μεταναστών είμαι και εγω , έκανα και εξωτερικό.Απο που μας ήρθες?
Ξέρω ορισμένες δουλειές αλλά σε τι τομέα σε ενδιαφέρει?
Σκέφτεσαι να την κάνεις κι εσύ? στην Μόνικα τι θα πεις? -
Ο χρήστης blashyrkh έγραψε:
7 λιτρα στα 100 χμ??? ΓΚΟΥΧ ΓΚΟΥΧΕγω θα το αγορασω αν καιει τοσα !!!!!
Θα το πάρεις ή μόνο λόγια είσαι?
-
εγω παντως το κυκλοφορω λιγο οποτε οποτε το κανω τοου ρουφαω το μεδουλι και ας με ποναει στην τσεπη μου....
-
(μπα...δεν συμφέρεις , έχεις 15000 χλμ παραπάνω και ...χάλια χρώμα! ).
Το θέμα είναι ότι εγώ έχω όντως χρώμα... εσένα το άσπρο ούτε χρώμα λέγεται!!!
Παιδί μεταναστών είμαι και εγω , έκανα και εξωτερικό.Απο που μας ήρθες?
Ξέρω ορισμένες δουλειές αλλά σε τι τομέα σε ενδιαφέρει?
Σκέφτεσαι να την κάνεις κι εσύ? στην Μόνικα τι θα πεις?Το άσπρο είναι όλα τα χρώματα!
Deutschland.....
Βιομηχανικός σχεδιασμός - Οργάνωση & Διοίκηση - Πωλήσεις.
Αν δεν στρώσουν ελαφρώς τα πράγματα από το νέο έτος και δεν πραγματωθεί ένα παλιό όνειρο-σχέδιο ....θα το αντιμετωπίσω σοβαρά ένα τέτοιο ενδεχόμενο. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
κωνσταντινε το ξεπατωσες ταμαξι.Οχι εγω φίλε μου , ο κάγκουρας με το Megane που μου έκανε ανακοπή πορείας.
Χρόνια είχα να βρεθώ σε συνεργείο για εργασίες φανοποιίας...
Ελπίζω ο τεχνικός να πετύχει το 'νεύρο'....
Μέρος του τραυματισμένου προφυλακτήρα (θα τον βάλω για να κυκλοφορώ έως ότου έρθει ο νέος...δεν αντέχω με το Punto )
Τελικά όταν ο έρωτας δεν έχει καν χρονίσει....πονάει.
Fiat Bravο 2007