-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Παιδιά , το μόνο σίγουρο που απεκόμισα από την όλη φάση , είναι ότι είστε όλοι σας ωραίοι τύποι και χαίρομαι που είμαστε μια καλή παρέα εδω.(pipinos1976...ισχύει και για εσένα αυτό -και ας εισαι λίγο 'σπασίκλας'... ).
Ο μεθυσμενος εχει προβλημα και οχι το θυμα.Η ασφαλεια αποζημιωνει κανονικα το θυμα και μετα στρεφεται κατα του πελατη της.
Αφου δεν του κανανε αλκοτεστ...
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Κωνσταντίνε σου εύχομαι καλό κουράγιο.
Για το αυτοκίνητο μην ανησυχείς, θα γίνει όπως πρέπει...το θέμα είναι ότι είσαστε σώοι.
Το ότι εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος, είναι πολύ σοβαρό, μονο και μόνο γιαυτό, πάει μέσα.
Το ότι τελικά έγινε έτσι, μπορεί να σου βγει σε καλό (αν είναι ασφαλισμένος) , γιατί αν τον έβρισκαν μεθυσμένο, θα είχες θέμα με την ασφάΛειά του.
Τώρα έτσι και αλλοιώς είναι εκτεθειμένος, οπότε αν είναι ασφαλισμένος, θα κάνει δήλωση αναγκαστικά.
Τέλος πάντων, απο το πουθενά και για το τίποτα, θα πρέπει να χάσεις αρκετές εργατώρες και να χαλάσεις την ψυχική σου διάθεση...Σε 6 μήνες απο σήμερα, θα είναι μία ιστορία που θα έχεις να διηγείσαι...Aργύρη ευχαριστώ.
Ακριβως ετσι οπως τα λες είναι.
Το πρόβλημα είναι δεν μας εφθαναν ολα τα αλλα προβλήματα τα σχετικά με την κρίση , έκατσε τωρα κι αυτό. -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Ο μεθυσμενος εχει προβλημα και οχι το θυμα.Η ασφαλεια αποζημιωνει κανονικα το θυμα και μετα στρεφεται κατα του πελατη της.
Αφου δεν του κανανε αλκοτεστ...
Γενικα μιλαω.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γενικα μιλαω.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Κωνσταντίνε σου εύχομαι καλό κουράγιο.
Για το αυτοκίνητο μην ανησυχείς, θα γίνει όπως πρέπει...το θέμα είναι ότι είσαστε σώοι.
Το ότι εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος, είναι πολύ σοβαρό, μονο και μόνο γιαυτό, πάει μέσα.
Το ότι τελικά έγινε έτσι, μπορεί να σου βγει σε καλό (αν είναι ασφαλισμένος) , γιατί αν τον έβρισκαν μεθυσμένο, θα είχες θέμα με την ασφάΛειά του.
Τώρα έτσι και αλλοιώς είναι εκτεθειμένος, οπότε αν είναι ασφαλισμένος, θα κάνει δήλωση αναγκαστικά.
Τέλος πάντων, απο το πουθενά και για το τίποτα, θα πρέπει να χάσεις αρκετές εργατώρες και να χαλάσεις την ψυχική σου διάθεση...Σε 6 μήνες απο σήμερα, θα είναι μία ιστορία που θα έχεις να διηγείσαι...Aργύρη ευχαριστώ.
Ακριβως ετσι οπως τα λες είναι.
Το πρόβλημα είναι δεν μας εφθαναν ολα τα αλλα προβλήματα τα σχετικά με την κρίση , έκατσε τωρα κι αυτό.Λυπάμαι πολύ Κωνσταντίνε !!
Μεγάλη γκαντεμιά !!! είδα πραγματικά τον εαυτό μου πρωταγωνιστή στην διήγησή σου !! πόσες φορές έχουμε όλοι βρεθεί σε ανάλογη θέση και έχουμε πάρει ή την μια ή την άλλη απόφαση.....
Αν είχα την γυναίκα μου μέσα ακριβώς την ίδια αντίδραση με εσένα θα είχα.....Προσπάθησε να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο...... εσείς είσαστε καλά, το τρακάρισμα ήταν μικρό, δεν πήρε μηχανή, η Μόνικα θα γίνει σαν καινούρια, ο τύπος το παραδέχτηκε, η αστυνομία το έχει καταγράψει σωστά, εσύ θα πληρωθείς απο την δική σου ασφάλεια..... θα μπορούσαν να ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα...
Δέστο σαν ευκαιρία για facelift... ακόμα και η Μόνικα το χρειάζεται...Υπομονή!
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
...........
Δέστο σαν ευκαιρία για facelift... ακόμα και η Μόνικα το χρειάζεται...Υπομονή!
Καλό!
Ευχαριστώ φίλε! -
Kαλο κουράγιο στη συνέχεια Κωνσταντίνε!!!
Παντως επιβεβαιώνεις αυτο που ξέρουμε όλοι: ο καθε ενας κανει οτι θελει κ η αστυνομία απλα δεν υπάρχει!!
Προσωπικά πιστεύω καλύτερα που δεν προσπέρασες γιατι με τετοιο άτομο μπορείς να περιμένεις εκει που τον προσπερνάς να κόψει το τιμόνι αριστερά κ να πέσει πανω σου!! (ανισόρροπους φουλ) Οποτε θα κινδυνεύατε κιόλας!! Μου εχει τυχει κατι παρόμοιο!
-
Μέσα σ ολα αυτά που έγιναν ξέχασα να αναφέρω και αυτό που έγινε σήμερα το μεσημέρι.
Ενω βγαίναμε από το σπίτι για να πάμε στο ΑΤ Πύλης , χτυπάει το τηλέφωνο.Στην άλλη άκρη μια ευγενική κοπελίτσα που δηλώνει ότι τηλεφωνεί από τη Fiat Iταλίας.
Κάνουμε λέει μια έρευνα σχετικά με το αν είσαστε ικανοποιημένος με την αντιμετώπιση από το εξουσιοδοτημένο επίσημο service της Αντιπροσωπείας.Φυσικά είπα τα καλύτερα λόγια , βαθμολόγησα με 9 και 10 όλες της τις ερωτήσεις.
Λέει θα συστήνατε το αυτοκίνητό σας σε κάποιον άλλο? Λέω 'εγω είμαι Fiatακιας , δεν πιστεύω εσεις να οδηγείτε κανένα ...VW!'..
Η απάντησή της?...'δεν οδηγώ καθόλου'!!!...'α ok λέω , εσυ είσαι στην αντίπερα όχθη'.
Τελικά απ οτι καταλαβα η αφορμή για το τηλεφωνημα ήταν η αντικατάσταση του ραδιο-cd.
Τελικά με τα πολλά με ενημέρωσε ότι μπορώ να περάσω από την αντιπροσωπεία ακριβως στις 13:30 και να παραλάβω αυτό... ως αυτοκίνητο αντικατάστασης.
...το πρώτο σκέλος είναι αληθές , το δεύτερο ευσεβείς πόθοι .
Ελπίζω τα παιδιά στην αντιπροσωπεία να φιλοτημηθούν να μου δώσουν ένα Punto Evo για τις επόμενες ημέρες. -
Κωσταντινε περαστικα φιλε.. Μονο λαμαρινες ειναι..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Κωσταντινε περαστικα φιλε.. Μονο λαμαρινες ειναι..Ναι τις άτιμες ...και τσαλακώνονται εύκολα γμτ.
Να σαι καλά nonos . -
Περαστικα Κωνσταντινε...
Οπως ειπαν και οι αλλοι ευτυχως ειναι μονο λαμαρινες και εσεις ειστε καλα....
Αντε να γινει καλα η Monica σου και να ξεχυθεις παλι στις στροφοδιαδρομες....
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Περαστικα Κωνσταντινε...Οπως ειπαν και οι αλλοι ευτυχως ειναι μονο λαμαρινες και εσεις ειστε καλα....
Αντε να γινει καλα η Monica σου και να ξεχυθεις παλι στις στροφοδιαδρομες....
Ευχαριστώ carfanatic.
Aυτό για τις στροφοδιαδρομές όντως...ασε που μου έχουν λείψει για δευτερη Κυριακή (ή μήπως τρίτη.. ).Πάντως είναι αξιοσημείωτη η συμπεριφορά των γυναικών σε τέτοιες περιπτώσεις...
Λέει η σύζυγος σήμερα σε μια προσπάθεια συμπαράστασης :
-Ελα μη στενοχωριέσαι , δεν έχει μόνο η Μonica ωραίο κ@λο...άσε που δεν έχει και β@ζιά! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ο μεθυσμενος εχει προβλημα και οχι το θυμα.Η ασφαλεια αποζημιωνει κανονικα το θυμα και μετα στρεφεται κατα του πελατη της.Αν αυτό έγινε τα ταλευταία χρόνια, είναι πολύ καλό...και τίμιο...
Θυμάμαι ότι πολλλά χρόνια πριν, δεν ήταν έτσι...και μαλιστα όταν είχε πέσει πάνω μου ένας που φαινόταν μεθυσμένος, μου είχε πει ο αστυνομικός, συνωμοτικά, ότι καλύτερα να μην το ψάξουμε αυτό, γιατί δεν θα σε πληρώνει η ασφάλειά του -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Αν αυτό έγινε τα ταλευταία χρόνια, είναι πολύ καλό...και τίμιο...
Θυμάμαι ότι πολλλά χρόνια πριν, δεν ήταν έτσι...και μαλιστα όταν είχε πέσει πάνω μου ένας που φαινόταν μεθυσμένος, μου είχε πει ο αστυνομικός, συνωμοτικά, ότι καλύτερα να μην το ψάξουμε αυτό, γιατί δεν θα σε πληρώνει η ασφάλειά του7 Τι γίνεται αν ο οδηγός του αυτοκινήτου που με τράκαρε δεν έχει δίπλωμα ή είναι μεθυσμένος;
Η ασφαλιστική εταιρεία του θα σας αποζημιώσει, ανεξάρτητα αν ο πελάτης της είναι μεθυσμένος, οδηγεί χωρίς δίπλωμα ή έχει δώσει το αυτοκίνητό του σε κάποιον ανήλικο. Η δικαιολογία που μπορεί να επικαλεστεί «να μη βγω μεθυσμένος γιατί η ασφάλεια δεν θα σε καλύψει» δεν ισχύει. Η ασφαλιστική του εταιρεία θα πληρώσει τις ζημιές που προκάλεσε ο πελάτης της, με τη μόνη διαφορά ότι στη συνέχεια θα στραφεί εναντίον του για να εισπράξει από αυτόν όσα πλήρωσε σε εσάς.
http://arapispro.gr/topic.php?Article_ID=429 -
το σκηνικό του Κωνσταντίνου μου θύμισε σχετικά παρόμοιο περιστατικό στο οποίο ήμουν μάρτυρας πέρυσι το καλοκαίρι σε επαρχιακό δρόμο έξω από Χαλκίδα..
ενώ μπαίνω σε μια μεγάλη ευθεία (περίπου 800- 1000m) βραδάκι σούρουπο, από την αντίθετη πλευρά ερχόταν ένα κλειστό επαγγελματικό βανάκι (δε θυμάμαι τη μάρκα). στο μέσο περίπου της ευθείας και στην κατεύθυνση που οδηγούσα εγώ υπήρχε σταματημένο με αλαρμ στην άκρη του δρόμου (και εκτός του δρόμου) ένα πεζό 206 καραφτιαγμένο (εξατμίσεις ποδιές αεροτομές φιμε τζάμια κτλ).. το πεζό άφηνε την εντύπωση ότι ήταν σταματημένο και ο οδηγός μάλλον θα είχε πάει για κατούρημα στα πέριξ χωράφια.. και ξαφνικά βλέπω να συμβαίνει κάτι το εντελώς κουφό..
την ώρα που είχε φθάσει το βανάκι περίπου στο ύψος του σταματημένου πεζό (εγώ ακόμη δεν είχα φθάσει σε εκείνο το σημείο καθώς πήγαινα πολύ χαλαρά, αλλά είχα μπροστά μου εικόνα όλου του δρόμου και του σκηνικού) εντελώς ξαφνικά βλέπω το πεζό απότομα και από το πουθενά να κόβει το τιμόνι αριστερά και με σπινιάρισμα να προσπαθεί να κάνει αναστροφή!!! με αποτέλεσμα το βανάκι (αν και προσπάθησε εναγωνίως) να μη μπορεί να αποφύγει τη σύγγρουση και να καρφωθεί στο κέντρο του πεζό πάνω στην κεντρική κολώνα του αμαξιού από την αριστερή του πλευρά.. περίπου σαν το σκηνικό που περιέγραψε ο κωνσταντίνος μόνο που ο οδηγός από το βανάκι (όπως και εγώ που παρακολουθούσα το σκηνικό από λίγο πιο μακριά) ήταν εντελώς ανυποψίαστος..
περιττό να πω ότι ο οδηγός του πεζό ήταν αλλοδαπός, εντελώς στον κόσμο του (προφανώς από ναρκωτικά).. εντωμεταξύ είχε χτυπήσει και λίγο το κεφαλι του από τη σύγκρουση, ενώ ευτυχώς ο άλλος οδηγός δεν είχε πάθει τίποτα αλλά τα βανάκι μπροστά είχε πάθει μεγάλη ζημιά.. εγώ είχα πάθει πλάκα καθώς ήταν τόσο παράδοξο αυτό που έγινε που δε μπορούσα να το πιστέψω και έμεινα εκεί μέχρι να έλθει η αστυνομία να το καταγράψει και να αφήσω και τα στοιχεία μου γιατί ποιος ξέρει τι θα ισχυριζόταν αυτός αργότερα.. ήδη εκεί πέρα είχε αρχίσει και το έπαιζε τρελίτσα (έλεγε στους αστυνομικούς ότι δεν ήταν αυτός ο οδηγός αλλά ένας άλλος ο οποίος είχε φύγει και κάτι άλλα παλαβά).. εγώ υποψιαζόμουν ότι το αυτοκίνητο μπορεί να ήταν κλεμμένο ενώ σίγουρα ήταν ανασφάλιστο και ποιος ξερει τι άλλο θα προέκυπτε..
απλά λέω προσοχή σε όλους και ψυχραιμία σε τέτοιες καταστάσεις γιατί στο δρόμο κανείς δεν ξέρει με ποιον μπλέκει κάθε φορά...και νομίζω ότι και ο κωνσταντίνος σωστά το χειρίστηκε το θέμα -
Κωνσταντίωε περαστικά και καλά ξεμπερδέματα.
Πάντως όντως αυτό που έπαθες είναι καθημερινός εφιάλτης. Υπάρχουν πολλοί, πάρα πολλοί ειδικά ηλικιωμένοι, που πηγαίνουν τέρμα δεξιά για να στρίψουν αριστερά... -
Κωνσταντίνε, η εμπειρία σου μας υπενθυμίζει πόσο εύκολο είναι να εμπλακεί κανείς σε ατύχημα, καθώς αυτό που νομίζουμε ότι ορίζουμε είναι εκατοντάδες κιλά σίδερου που υπακούουν σε νόμους της Φυσικής. Επιπλέον, υπακούουν και σε εντολές που προέρχονται από αμφιβόλου νοητικής κατάστασης άτομα που 'ζουν ανάμεσά μας', χωρίς να υποστηρίζω ότι εγώ κάνω πάντα τις σωστές επιλογές και πάντα φταίνε οι άλλοι...
Εύχομαι όχι μόνο σε σένα, αλλά σε όλους να μας φυλάει ο Θεός, ή σε ό,τι πιστεύει ο καθένας μας και να έχουμε πάντα εμείς και οι δικοί μας 'καλό δρόμο'.Κάτι που θυμήθηκα διαβάζοντας τα μηνύματά σας και ειδικά όσον αφορά τους ηλικιωμένους οδηγούς και προέρχεται από τα πρώιμα οδηγικά μου χρόνια, κάπου στην αρχή της δεκαετίας του '90: Εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου (όχι ακόμα η καινούρια, αλλά όχι κι η παλιά, για όσους θυμούνται) αμέσως μετά τα Μέγαρα και πριν την Κακιά Σκάλα, στο ανηφορικό κομμάτι με την αρνητικής κλίσης δεξιά στροφή. Μπροστά μου μια γιαγιά στην αριστερή λωρίδα, αργά και σταθερά. Εγώ, πάνω στη μ@λ@κί@ μου (25άρης και αν) αποφασίζω να της παίξω τα φώτα. Καμμία αντίδραση... Συνέχεια έχει το έντονο (στυλ 'σε πάω γαμπρό') κορνάρισμα. Και τότε η γιαγιούλα, για να την προσπεράσω αλλάζει λωρίδα.... προς τα αριστερά!!! Βγαίνει στο αντίθετο ρεύμα και περιμένει να την προσπεράσω.... Ευτυχώς που δεν ερχόταν τίποτα από απέναντι... Από τότε αποφάσισα να μην ξαναπαίξω τα φώτα σε κανέναν και να μην ξανακορνάρω. Άσ' τον τρελό στην τρέλα του... Live and let live...
-
τα μουτρα επρεπε να του σπασεις, οχι απλα το χερι....
-
Αν και λίγο καθυστερημένα Κωνσταντίνε τα περαστικά και από εμένα.
Ευτυχώς μικρό το κακό και χωρίς, το πιο σημαντικό, τραυματισμούς.
...
..
.
Προχθές έκανα και εγώ την ανανέωση της εγγύησης. 509(αφρό) ζεστά ζεστά.
Και μου χάλασε (όχι κάηκε) και η λάμπα του συνοδηγού. Τον τελευταίο καιρό άναβο-έσβηνε μόνη της και χωρίς να είμαι σε κίνηση. Την αλλάξαμε προληπτικά από δεξιά αριστερά και τώρα αναβοσβήνει πλέον του οδηγού. Οπότε μια από τις επόμενες μέρες πρέπει να περάσω από τα παιδιά για αντικατάσταση!!!Επειδή ή δεν διάβασα καλά ή δε γράφτηκε, κάποιο από τα παιδιά που θα κάνει σέρβις στα 30κ να μας ενημερώσει για την τιμή, απλά να ξέρουμε τι μας περιμένει....
-
Κωνσταντινε ,μη στεναχωριέσαι αλλα πραγματα ειναι τα σημαντικα στη ζωη ...Το αυτοκινητο θα φτιαξει!Κατα τα αλλα οτι και να παω για τα ζωα που κυκλοφορουν αναμεσα μας ειναι λιγο...
Fiat Bravο 2007