-
Εντυπωσιακή Αντώνη η κάμερα !!
Όταν λες ότι κατέβηκε στους 350 σε 3 λεπτά, εννοείς οτι πριν ήταν 800 ή ήταν ήδη χαμηλότερα?Και μια και μιλάμε για τεχνολογία,
Στις φωτο φαίνονται το interface, και οι ενδείξεις που μπορεί να δίνει σε πραγματικό χρόνο το KIWI στο iphone.
και για track day στατιστικά....
Ωραία δεν είναι η πίστα που συνηθίζω να χρησιμοποιώ?
-
( )
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
( )Θα μας πεις εσυ κύριος που γελάς, τι μέση ταχύτητα έχεις τελικά? (υπολογίζω 47)
Γιατι αν ήσουν και εσυ εδω κάτω με τις δικές μας συνθήκες με αυτά θα ασχολιόσουν ...
Όταν ανέβω και κάνουμε βόλτα στα μέρη σου, της οποίας μετα θα μπορούμε να μοντάρουμε το οπτικό υλικό μαζί με τα στατιστικά του κινητήρα και τις επιδόσεις θα δεις που θα σου αρέσει !!!
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
( )Θα μας πεις εσυ κύριος που γελάς, τι μέση ταχύτητα έχεις τελικά? (υπολογίζω 47)
Γιατι αν ήσουν και εσυ εδω κάτω με τις δικές μας συνθήκες με αυτά θα ασχολιόσουν ...
Όταν ανέβω και κάνουμε βόλτα στα μέρη σου, της οποίας μετα θα μπορούμε να μοντάρουμε το οπτικό υλικό μαζί με τα στατιστικά του κινητήρα και τις επιδόσεις θα δεις που θα σου αρέσει !!!
Βελισσάριε φίλε μου , γέλασα με το που έχει φθάσει η τεχνολογική εξάρτηση ανθρώπου-αυτοκινήτου.
Μέση ταχύτητα?...εχθές που πάτησα λίγο τα κουμπάκια για να δω πόσο αυξήθηκε η κατανάλωση λόγω κλιματισμού , είδα ως μέση ταχύτητα τα 58km/h.
Aντε να με μυήσετε και εμένα σ ολα αυτά τα ηλεκτρονικά μαραφέτια! -
Βελισσάριε φίλε μου , γέλασα με το που έχει φθάσει η τεχνολογική εξάρτηση ανθρώπου-αυτοκινήτου.
Μέση ταχύτητα?...εχθές που πάτησα λίγο τα κουμπάκια για να δω πόσο αυξήθηκε η κατανάλωση λόγω κλιματισμού , είδα ως μέση ταχύτητα τα 58km/h.
Aντε να με μυήσετε και εμένα σ ολα αυτά τα ηλεκτρονικά μαραφέτια!Μια βελτιωμένη (φυσικά) έκδοση του Best Motoring θα κάνουμε τα επόμενα βίντεο !!! και με στατιστικά απο το gps πάνω στην διαδρομή !!
Υπερπαραγωγή !!
58χλμ μέση είναι αρκετή !.... ειδικά μπρός στα 22 δικά μου
-
Πω...πω...γουστάρω!!!
Υπερπαραγωγή θα είναι!!!
Τα πάντα όλα κερασμένα!!!
(πλην των βενζινών ε?!..... )
Πάντως πολύ θα το χαιρόμουν αν μπορούσαμε να οργανώσουμε ένα διήμερο με 6-7 Bravo.... -
@velissarios: βάλε και εικόνες με μετρήσεις βρε, τι βάζεις μόνο το interface και μας ανοίγεις την όρεξη!
-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
@velissarios: βάλε και εικόνες με μετρήσεις βρε, τι βάζεις μόνο το interface και μας ανοίγεις την όρεξη!Αυτό το παιδί.....μονίμως ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ!!!!
-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
@velissarios: βάλε και εικόνες με μετρήσεις βρε, τι βάζεις μόνο το interface και μας ανοίγεις την όρεξη!Για να βάλω μετρήσεις χρειάζεται και το kiwi όχι μόνο το πρόγραμμα.....
Περιμένω να το χτυπήσω σε μια καλή τιμή..... Του την έχω στήσει κάπου στα 70€ και το περιμένω....
Για να μην πω ότι πρώτα χρειάζομαι εντατικά σεμινάριο για το τι δείχνουν οι ενδείξεις.....
Οι μισές μου είναι παντελώς άγνωστες ...MAF RATE ??
IM PRESSURE ???
CONS. AVG ???
ECT ??? -
@velissarios: βάλε και εικόνες με μετρήσεις βρε, τι βάζεις μόνο το interface και μας ανοίγεις την όρεξη!
Αυτό το παιδί.....μονίμως ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ!!!!
Είμαι φαγανό!
-
Για πείτε λίγο , πως έχετε ρυθμισμένη τη θέση οδήγησης στο Bravo?
Γιατί σ εμένα -ενα κλικ πριν το τέλος πίσω η βάση και τελείως κάθετα η πλάτη - πίσω λοιπόν από εμένα για να χωρέσει κάποιος και τα πόδια του να μην χώνονται στην πλάτη του καθίσματος θα πρέπει να είναι σπουργίτι. -
Γιατί σ εμένα -ενα κλικ πριν το τέλος πίσω η βάση και τελείως κάθετα η πλάτη - πίσω λοιπόν από εμένα για να χωρέσει κάποιος και τα πόδια του να μην χώνονται στην πλάτη του καθίσματος θα πρέπει να είναι σπουργίτι.μα καλα, διμετρος εισαι ρε Κοτσο??
-
Οχι ρε συ , μάλιστα μου λείπουν και 18 πόντοι για να προσεγγίσω αυτό το νούμερο.
-
Γιατί σ εμένα -ενα κλικ πριν το τέλος πίσω η βάση και τελείως κάθετα η πλάτη - πίσω λοιπόν από εμένα για να χωρέσει κάποιος και τα πόδια του να μην χώνονται στην πλάτη του καθίσματος θα πρέπει να είναι σπουργίτι.Γενικά κάθομαι κοντά, έτσι συνήθισα, και με ένα κλικ σηκωμένο το κάθισμα (με κοντά χέρια και μακριά πόδια όπως οι παλιές Αλφα.... όσο είναι δυνατόν αυτό στα σύγχρονα Φίατ...), και για αυτό και με ενοχλεί λίγο η θέση του cruise control.
Απο πίσω τώρα έχουν καθίσει διάφοροι σωματότυποι και δεν υπήρχε σημαντικό πρόβλημα εκτός απο μια δυσκολία να βρουν τα παπούτσια την θέση τους.
Νομίζω ότι βοηθάει πολύ τους πίσω αν το μπροστά κάθισμα είναι λίγο σηκωμένο.
και δεν περνάω για σπουργίτι.... 193 και 105....
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
**Ούτε το turbo του με φτιάχνει, ούτε τα κρατήματά του ούτε τίποτα άλλο, όσο οι καθρέφτες του. **ΝΑΙ! οι καθρέφτες είναι για μένα το σημαντικότερο σημείο του Bravo... Στο προηγούμενο αυτοκίνητό μου δε μάζευαν ρε παιδιά, με αποτέλεσμα να έχω ένα διαρκές άγχος μη μου τους πάρουν παραμάζωμα όταν το άφηνα παρκαρισμένο, αλλά και στην κίνηση. Κι όταν έμπαινα σε κανά Ferry, εκεί ήταν το χειρότερό μου... Αφού είχε αγχωθεί και η κοπέλλα μου και με το που μπαίναμε στο καράβι, έπιανε τον υπεύθυνο και του επεσήμανε ότι 'οι καθρέφτες δε μαζεύουν, σας παρακαλώ μην τους πειράξετε'... Ειλικρινά, μεγάλο άγχος μου έφυγε!
Ο Χριστός και η Παναγία και οι Αγιοι Πάντες!!!
Αντε συγχωρεμένος να είσαι φίλε sixoremenos!!!(με την έννοια της συγνώμης ε? και οχι του μακάβριου).
Πάντως να και κάτι καλό...σου έφυγε ένα ποσοστό άγχους.
Τι οδηγούσες πριν?Μάλλον κανένα παλιό Opel (Astra F? Kadett E? Corsa A?).
Σωστός! Astra F! Και sorry που άργηση να απαντήσω...
-
Από περιέργεια πήρα μια μετροταινία το μεσημέρι και μέτρησα την απόσταση (το κενό ουσιαστικά) μεταξύ της πλάτης του καθίσματος του οδηγού και του εμπρός μέρους της βάσης των πίσω καθισμάτων.
12cm.
To κάθισμα του οδηγού έχει ακόμα ένα κλικ να κάνει προς τα πίσω.Είναι δε , τελείως κάτω και η πλάτη του τελείως κάθετα όπως ανέφερα και πριν.
Πατώντας τελείως το πεντάλ του συμπλέκτη και του γκαζιού και τα δυο πόδια είναι πλήρως τεντωμένα αλλά και ο μηρός σε επαφή με τη βάση του καθίσματος.
Η γωνία του βραχίονα με τον πήχυ είναι λίγο μεγαλύτερη από 95 μοιρες όταν κρατώ το τιμόνι.
(εντάξει , δεν χρησιμοποίησα και μοιρογνωμόνιο). -
καλησπέρα σε όλους τους συνbravistes του φόρουμ,είμαι κι έγω κάτοχος ενός bravo 120hp με το sport pack βεβαίως έχω αισίως 29500 χλμ σε περίπου 2 χρόνια και δεν έχω μετανοιώσει στιγμή που επέλεξα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Από προβληματάκια τίποτα απολύτως εκτός από μια βροχερή μέρα πριν καιρό που οι αισθητήρες παρκαρίσματος σφυρίζανε και πίσω μου δεν υπήρχε τίποτα εκτός αν με προειδοποιούσανε να μην τρακάρω με τις σταγόνες της βροχής ή αντιλαμβάνονται και φαντάσματα
Το αυτοκίνητο δεν καίει σταγόνα λάδι,δεν τρίζει (εκτός από τυχαίους μικροσυντονισμούς σε συγκεκριμένες συνθήκες οδοστρώματος κυρίως),κατανάλωση 8-8,5 lt/100km έχει πολύ καλά κρατήματα και για τα αλογάκια του πάει πολύ καλά επιταχύνοντας ακόμη και εκεί που άλλοι ιδρώνουν και άλλοι με προσπερνάνε βέβαια
Το μόνο που με έχει ψιλοχαλάσει τελευταία είναι οι μικροφθορές εξωτερικά που έχουνε μαζευτεί,
-αρκετά σημάδια μπροστά στη μάσκα από πετραδάκια στην εθνική(άντε πες αυτά θα ξαναγίνουν)
-ένα μικρό βαθουλωματάκι πάνω από τον πίσω τροχό χωρίς να έχει σημάδι ή να έχει φθαρεί το χρώμα(ούτε ξέρω πως έγινε)
-ένα σημάδι στο χρώμα στην πόρτα αφού κάποιος χριστιανός άνοιξε τη δική του επάνω μου σε ένα parking(φαίνεται αρκετά)
-κάποιος άλλος χριστιανός βενζινάς έσπασε το γαντζάκι που κρεμάει την τάπα της βενζίνης εσωτερικά από το καπάκι(αυτό δεν με νοιάζει τόσο)
-το καπό είναι πλέον σαν να το έπλενα με Scotch Brite συρματάκι(αθάνατο πεντακάθαρο σφουγγάρι του βενζινά)
-δυο άλλα μικροσημαδάκια στην άλλη πόρτα σαν από πετραδάκια από τα πολλά ταξίδια που έχω κάνει με το bravaki μου
Δεν ξέρω τι να κάνω,να απευθυνθώ στον παζαρόπουλο που θα το πάω σύντομα για το πρώτο service?να πάω στην autoglym (κρίμα δεν είναι να το 'φάω' με αλοιφαδόρους από τώρα)?έλεγα να το αφήσω έτσι αλλά κάποια σημαδάκια όταν τα βλέπω χαλιέμαι είναι η αλήθεια του είχα κάνει πριν από ένα χρόνο ένα απλό κέρωμα στην autoglym και από τότε τίποτα άλλο -
Ο χρήστης italyGT έγραψε:
καλησπέρα σε όλους τους συνbravistes του φόρουμ,είμαι κι έγω κάτοχος ενός bravo 120hp με το sport pack βεβαίως έχω αισίως 29500 χλμ σε περίπου 2 χρόνια και δεν έχω μετανοιώσει στιγμή που επέλεξα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Από προβληματάκια τίποτα απολύτως εκτός από μια βροχερή μέρα πριν καιρό που οι αισθητήρες παρκαρίσματος σφυρίζανε και πίσω μου δεν υπήρχε τίποτα εκτός αν με προειδοποιούσανε να μην τρακάρω με τις σταγόνες της βροχής ή αντιλαμβάνονται και φαντάσματα
Το αυτοκίνητο δεν καίει σταγόνα λάδι,δεν τρίζει (εκτός από τυχαίους μικροσυντονισμούς σε συγκεκριμένες συνθήκες οδοστρώματος κυρίως),έχει πολύ καλά κρατήματα και για τα αλογάκια του πάει καλά επιταχύνοντας ακόμη και εκεί που άλλοι ιδρώνουν και άλλοι με προσπερνάνε βέβαια
Το μόνο που με έχει ψιλοχαλάσει τελευταία είναι οι μικροφθορές εξωτερικά που έχουνε μαζευτεί,
-αρκετά σημάδια μπροστά στη μάσκα από πετραδάκια στην εθνική(άντε πες αυτά θα ξαναγίνουν)
-ένα μικρό βαθουλωματάκι πάνω από τον πίσω τροχό χωρίς να έχει σημάδι ή να έχει φθαρεί το χρώμα(ούτε ξέρω πως έγινε)
-ένα σημάδι στο χρώμα στην πόρτα αφού κάποιος χριστιανός άνοιξε τη δική του επάνω μου σε ένα parking(φαίνεται αρκετά)
-κάποιος άλλος χριστιανός βενζινάς έσπασε το γαντζάκι που κρεμάει την τάπα της βενζίνης εσωτερικά από το καπάκι(αυτό δεν με νοιάζει τόσο)
-το καπό είναι πλέον σαν να το έπλενα με Scotch Brite συρματάκι(αθάνατο πεντακάθαρο σφουγγάρι του βενζινά)
-δυο άλλα μικροσημαδάκια στην άλλη πόρτα σαν από πετραδάκια από τα πολλά ταξίδια που έχω κάνει με το bravaki μου
Δεν ξέρω τι να κάνω,να απευθυνθώ στον παζαρόπουλο που θα το πάω σύντομα για το πρώτο service?να πάω στην autoglym (κρίμα δεν είναι να το 'φάω' με αλοιφαδόρους από τώρα)?έλεγα να το αφήσω έτσι αλλά κάποια σημαδάκια όταν τα βλέπω χαλιέμαι είναι η αλήθεια του είχα κάνει πριν από ένα χρόνο ένα απλό κέρωμα στην autoglym και από τότε τίποτα άλλοΚαλως ήρθες στην παρέα μας.
Αν είσαι Αθήνα ...προτείνω να φύγεις απο εκεί!
Κάποια υλικά περιποίησης χρώματος σίγουρα υπάρχουν.
Αλήθεια πότε πας για service? Nα μάθουμε για τις τιμές που θα χρεώσουν , καθώς και εγω πρέπει να πάω το δικό μου σε 500χλμ. -
Εγω εμεινα στη φραση «πρωτο service». Μετα απο 2 χρονια κ 29500χλμ και φανταζομαι σε αστικες διαδρομες μεσα στην Αθηνα.. Σκεφτηκες μηπως να μικρυνεις τα διαστηματα συντηρησης; Τουλαχιστον στο μισο! Αν θες να συνεχισει να δουλευει απροβληματιστο η σωστη συντηρηση ειναι το Α κ το Ω. Και μην ακουτε τα κολπα του μαρκετινγκ για διαστηματα συντηρησης των 30Κ χλμ. Μεγαλη απατη!
-
δυστυχώς είμαι στην Αθήνα και όπου και να παρκάρεις όλοι ξύνονται επάνω σου
έχω ήδη αλλάξει λάδια δυο φορές στα 10.000χλμ και στα 20.000χλμ για service λέω να το πάω κανονικά στα 30.000χλμ,τα περισσότερα χιλιόμετρα για να μην πώ σχεδόν όλα είναι σε ταξίδια,έχω την τύχη η δουλεία μου να μην χρειάζεται μετακίνηση με αυτοκίνητο
λέω να κάνω και την επέκταση εγγύησης από την επόμενη εβδομάδα
Fiat Bravο 2007