-
Ο χρήστης blashyrkh έγραψε:
Ρε συ Veli, μιας και εισαι Αθηνα, δεν κανεις καμια βολτα εκει που αραζουν οι καροτσαμαξες να πεις ενα γεια στις Μονικες???Πω πω ρε παιδια χαρα στην υπομονη σας τοσο καιρο που περιμενετε!
Τι να πω;Kalo kouragio!
-
Mε τις νέες τιμές της βενζίνης ειναι η .....σωστή ευχή!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Mε τις νέες τιμές της βενζίνης ειναι η .....σωστή ευχή!Φιλε μου Κωστα με τις νεες τιμες γενικοτερα ειναι η σωστη τιμη
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Φιλε μου Κωστα με τις νεες τιμες γενικοτερα ειναι η σωστη τιμη
Βρίσκω ακόμα με 1,478€/λίτρο.......
-
Φιλε μου Κωστα με τις νεες τιμες γενικοτερα ειναι η σωστη τιμη
Βρίσκω ακόμα με 1,478€/λίτρο.......
Εδω βρισκεις και με 1,450€/λίτρο.Αλλα με πολυ ψαξιμο!
-
Λοιπον μιας και ολοι συμφωνουμε οτι το Bravo εχει κωλαρα (και ομορφη αλλα και μεγαλη) απο δω και περα καταργειται η ονομασια ''Μονικα'' και αντι αυτης θα χρησιμοποιουμε την ονομασια ''Μαριανα''.Που ειναι η μικρο της Ντουβλη η οποια εχει κωλαρα ,μονο που αυτης ειναι μονο μεγαλη.
Λυεται η συνεδριαση!
-
ρε γμτ έξυσα ελαφρα το μπροστα αριστερα προφυλακτήρα... εμπαινα στο παρκινκ και χτύπησε το κινητο και ο μακακας αφαιρέθηκα και δε προσεξα και εγινε το κακο..
εκανα μια πρώτη περιποιηση με κατι σαν στόκο που εχουμε για τις γρατζουνιές και εμειναν 3 οι οποίες φαίνονται μόνο απο κοντα..
τώρα τι?
εχει πάρει κανεις αυτά τα στιλό με χρώμα που δίνει η φίατ? κάνουν δουλειά?
εχει κανεις κανα αλλο προιον να προτείνει? κάτι σαν αυτο θα ηταν ιδανικό φαντάζομαι! http://www.telestarshop.gr/product.asp?pid=239&sid=29&colid=&cid=13&cmd=&searchstr=
αλλα να δουλέυει έτσι??
Υ.Γ.
κάτι τέτοιες ώρες νοσταλγώ το 106 μου με τα πλαστικα προστατευτικά του, οταν γινόντουσαν κάτι τέτοια απλα δε με απασχολούσαν..
βέβαια ομολογουμένως με πλαστικα μπροστα το μπράβο θα εχανε πολυ απο τη γοητεία του.. -
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Λοιπον μιας και ολοι συμφωνουμε οτι το Bravo εχει κωλαρα (και ομορφη αλλα και μεγαλη) απο δω και περα καταργειται η ονομασια ''Μονικα'' και αντι αυτης θα χρησιμοποιουμε την ονομασια ''Μαριανα''.Που ειναι η μικρο της Ντουβλη η οποια εχει κωλαρα ,μονο που αυτης ειναι μονο μεγαλη.Λυεται η συνεδριαση!
Ένστασις κύριοι!!!!!
Απαράδεκτη η άκρως βιαστική και ανεπίτρεπτη μονομερή απόφαση του κατ τ αλλα εκλεκτού μέλους των Bravistas.....
Μην μπερδεύουμε τις π@#%τσες με τις βούρτσες!!!!
-
Γιατι βριζετε το αμαξι;Ακου Μαριαννα!!!
-
Ο χρήστης blashyrkh έγραψε:
Ρε συ Veli, μιας και εισαι Αθηνα, δεν κανεις καμια βολτα εκει που αραζουν οι καροτσαμαξες να πεις ενα γεια στις Μονικες???Την έκανα την βόλτα,
αύριο πήγαινε να την χαιδέψεις.....Εγώ πάντως άφησα μπόλικες δακτυλιές στα τζάμια...
Όχι και Μαριάννα !!!!! Ένσταση ένσταση κύριε πρόεδρε!!
Δεν την έχω εντοπίσει ακόμα..... Αλλά σίγουρα αν είναι θυλικό είναι μελαχρινό! -
Μικρή ανασκόπηση του χθεσινού μονοήμερου ταξιδιού στη συμπρωτεύουσα.
275 χιλιόμετρα υπό ασταμάτητη βροχή , με μια στάση για ανεφοδιασμό καυσίμων , μια για καπνό , μια για κατούρημα , κίνηση με ρυθμό χελώνας στα Τέμπη , 4πλή πληρωμή διοδίων , ένα ατύχημα στην ΕΟ νομίζω στο ύψος της Κατερίνης , πολύ έως απίθανα πολύ τοίχος νερού από προπορευόμενα οχήματα κλπ[b ]**σε 3 ώρες ** [/b]
Φαρδιά ελαστικά-λιμνάζοντα νερά βροχής-ταχύτητες 140-150 είναι συνδυασμός που σε κάνει να παλεύεις όλη την ώρα με το τιμόνι και τα λαμπάκια να κυνδυνεύουν να καούν από τις υπερωρίες.
Είχα καιρό να ανέβω Βόρεια.Η ποιότητα του οδοστρώματος στην ΕΟ απλά απαράδεκτη!
Ο tjet απτόητος , ανέβαζε με 6η ανέμελα σαν να είχες 3η!
Το ABS δούλεψε έγκαιρα και αποτελεσματικά όταν έχοντας στην μεσαία λωρίδα μπροστά μου αυτοκίνητα , αριστερά ένα 100αρι Panda , και μπροστά από το τοίχος νερού που εκτόξευαν αποκαλύφθηκε μεγάλο SUV Απωανατολικής προέλευσης με στραπατσρισμένη την αριστερή και εμπρός πλευρά , με τον οδηγό του να έχει κατέβει και σε απόσταση 2 μέτρων από το όχημά του να προσπαθεί να εκτρέψει τα επερχόμενα οχήματα....
Αναγκαστικά προσπέρασα από δεξιά με ελιγμό για να μην έχουμε άλλα ευτράπελα.
Όντως οι δρόμοι στη Θεσ/κη γλυστρούν τρελλά!
Από Χορτιάτη που κατέβηκα είχε πολύ 'πλάκα'....
Στην επιστροφή βρήκα την ευκαιρία να δω πόσο μεγάλη είναι η διαδρομή του γκαζιού και με τι νούμερο συνδυάζεται.....
(240 έδειξε εκεί στην κατηφορική ευθεία του Περιφερειακού αγαπητέ dickdick...φυσικά με αντίστοιχη ταχύτητα κατέβηκε και ο δείκτης της βενζίνης!νομίζω είχε κ΄αλλο)
Η επιστροφή ευτυχώς δεν είχε βροχή...αλλά απλά πολύ δυνατούς πλάγιους ανέμους.
Λίγο όλη η φιλολογία για Radar και στρουμφάκια έριξαν την ταχύτητα ταξιδιού της επιστροφής στα 140-160χλμ/ώρα ενώ άνετα όλο το ταξίδι έως την έξοδο της ΕΟ για τα Τρίκαλα , θα μπορούσε να γίνει μ αυτή την ταχύτητα
Συνολική διάρκεια χρόνου για την επιστροφή 1h 50min.
Το Panda που συνάντησα (100αρι κόκκινο με φυμέ τζάμια) πήγαινε αέρα -μέχρι τα 170- μετά ή δεν πήγαινε ή ο οδηγός του δεν ήθελε να το πάει άλλο υπό βροχή.
Και η λυπητερή 550 χλμ με 56 λίτρα και 16€ διόδια (αν θυμάμαι καλά)..100€ πηγαινε-ελα
Ατιμο ΔΝΤ!!!!
stred...περαστικά. -
Το Panda που συνάντησα (100αρι κόκκινο με φυμέ τζάμια) πήγαινε αέρα -μέχρι τα 170- μετά ή δεν πήγαινε ή ο οδηγός του δεν ήθελε να το πάει άλλο υπό βροχή.Το ατού του είναι 80-170...μέχρι τα 185 πηγαίνει γρήγορα, απο εκεί και μέχρι τα 200 (σε γκρεμό) δουλεύει η αεροδυναμική περιπτέρου...
Σε μεγάλη βροχή και τα 170 είναι πολλά, λόγω φαρδιών ελαστικών και υαλοκαθαριστήρων που πετάνε... -
170 χλμ/ωρα με βροχη ειναι vivere pericolosamente
-
Ωραίο ήταν...διαολεμένο και μικρό. Το έβλεπα να επιταχύνει και το χαιρόμουνα.
Και ο δηγός του σωστός.Φλάς για είσοδο αριστερά-φλας για είσοδο δεξιά και γκάζι.
Τελικά οι Ιταλάκιδες είμαστε σωστοί. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
170 χλμ/ωρα με βροχη ειναι vivere pericolosamenteΔεν ξέρω τι σημαίνει το vivere pericolosamente ....αλλά και τα 2 τα Ιταλικά πήγαιναν αέρα (εντάξει...με τα δόντια λίγο σφιγμένα... ).
-
ζειν επικινδύνως
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ζειν επικινδύνως...αυτό εξυπακούεται!!!
Κάτοχοι Ιταλικών είμαστε!
(με τόσα προβλήματα που φημολογείται ότι έχουν τα οχήματά μας , η επικινδυνότητα έχει γίνει συστατικό της σχέσης μας). -
ζειν επικινδύνως
...αυτό εξυπακούεται!!!
Κάτοχοι Ιταλικών είμαστε!
(με τόσα προβλήματα που φημολογείται ότι έχουν τα οχήματά μας , η επικινδυνότητα έχει γίνει συστατικό της σχέσης μας).Ναι βρε Κωνσταντίνε, αλλά με 170 και βροχή ότι και να γίνει έχεις καρφωθεί είτε στον απέναντι που έκανε άτσαλη προσπέραση στη στροφή και τον πέταξε έξω, είτε στους μπροστινούς που τράκαραν και ξαφνικά έκλεισαν το δρόμο μπροστά σου (κλασσικές καραμπόλες). Δεν είναι αστείο, μπορεί να κρατάει καλά το όχημα αλλά την κρίσιμη ώρα όποιος οδηγάει έτσι θα δει πως δε μπορεί να κάνει τίποτα, και να εύχεται αυτός (αλλά και οι απέναντι, που δε φταίνε τίποτα ) να έχει τύχη και να τη γλυτώσει. 170 χαω είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ, μην παρασέρνεστε επειδή τραβάνε τα αμάξια.
-
Με βρίσκεις σύμφωνο φίλε cosygatos.....
-
και γω συμφωνω. Αν βρω αδειο δρομο και στροφες, χωνομαι αγρια αλλα σε κινηση με μπαμπαδες και μωρα και γυναικες, ειδικα οταν βρεχει, παω ρελαντι και δεν κανω μακακιες. Βεβαια εχει να κανει με και με τον οδηγο (ειμαι 30 χρονων με μια στουκα στο ενεργητικο μου απο παρομοια μακακια) οποτε με καταλαβαινεις...
αδειος δρομος...
κινηση στο δρομο...
Fiat Bravο 2007