-
Ο χρήστης blashyrkh έγραψε:
Η μηπως ενοεις την Αλεξανδρατου??είναι μικρή αυτή???Κουκλα η τζουλια παντος, αλλα πολλα τα φραγκα (μαλον). Αν ειναι να την παρεις, το 1,75ΤΒ ειναι μονοδρομοςαυτή η έκδοση έχει νόημα. Το επομενο αυτοκινητο μου (σε καμια 10αρια χρονια χεχε!!) θα ειναι.παρωχημένη το 2020.....
-
Γιατι παροχημενη?? Θα εχει κανει και 3-4 facelift οποτε μια χαρα θα ειναι!! Εκτος αν μιλας για την Αλεξανδρατου η οποια οντος θα ειναι πολυ παροχημενη
-
-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Ίσως να έχεις δίκιο. Δεν έχω οδηγήσει και τα άπειρα αυτοκίνητα για να πως πως είμαι σίγουρος. Αλλά, ρε γαμώτο, έχω χειρότερη αίσθηση από ότι είχα με το...Punto! Και βασικά, σχεδόν από οποιοδήποτε αυτοκίνητο έχω οδηγήσει. Και, αφού η άποψή μου συμφωνεί και με όσα έχω διαβάσει για το Bravo, ανεξαιρέτως περιοδικού και συντάκτη, και το έχω και 16 μήνες τώρα και ξέρω πια τι καπνό φουμάρει, τότε πολύ απλά είμαι σίγουρος για αυτό που λέω.
Ε οχι και χειροτερη απο το Punto! Δε λεω γουστα ειναι αυτα αλλα οχι και ετσι.Και εγω πριν αυτο ειχα ,με το Bravo αισθανομαι μεγαλυτερη σιγουρια παντου!
Να πας , να πας..και μετά βόλτα από το Τοπικό με τα ΑR...να πεις τις εντυπώσεις σου!
Ναι ναι να πας και να μας πεις και απο τι υλικο ειναι το τετραφυλι στο πλαι γιατι υπαρχει μια διαφωνια και το θεμα ειναι μειζον!
Μπρος γρηγορα αντε πηγαινε καιγεται το φορουμ σου λεω!
-
Ο χρήστης blashyrkh έγραψε:
Η μηπως ενοεις την Αλεξανδρατου??Κουκλα η τζουλια παντος, αλλα πολλα τα φραγκα (μαλον). Αν ειναι να την παρεις, το 1,75ΤΒ ειναι μονοδρομος. Το επομενο αυτοκινητο μου (σε καμια 10αρια χρονια χεχε!!) θα ειναι.
Μικρή Τζούλια=Giulieta
Καλή είναι και η ελληνίδα πάντως. Δε θα την αγόραζα (την Ελληνίδα! ) γιατί: 1)Είναι πολύ ακριβή, 2)Θα χάσει πολύ γρήγορα την αξία της, 3)Σε λίγο θα είναι υπερβολικά πολυφορεμένο μοντέλο!
Όσο για την ιταλίδα, η QV με τον 1,75ΤΒ είναι υπερβολικά ακριβή για το βαλάντιό μου, αλλά και πολύ πιο ακριβή από την 170άρα. Αναρωτιέμαι γιατί...
Η 170άρα είναι σούπερ: Δυνατός κινητήρας (εντάξει, δε βάζεις φωτιά στην άσφαλτο, αλλά ταχύτατη είναι, καλομάθαμε και μας πέφτουν λίγα 170 άλογα! ), και με start-stop που θα εκτιμήσει τα μάλα όποιος κινείται στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη. Κατανάλωση 2 λίτρα κάτω! Και όλα αυτά σε λογικότατη τιμή. Άσε, όσο και να είναι είναι ασύμφορη οικονομικά η QV. -
Μικρή Τζούλια=Giulieta
Καλή είναι και η ελληνίδα πάντως. Δε θα την αγόραζα (την Ελληνίδα! ) γιατί: 1)Είναι πολύ ακριβή, 2)Θα χάσει πολύ γρήγορα την αξία της, 3)Σε λίγο θα είναι υπερβολικά πολυφορεμένο μοντέλο!
Όσο για την ιταλίδα, η QV με τον 1,75ΤΒ είναι υπερβολικά ακριβή για το βαλάντιό μου, αλλά και πολύ πιο ακριβή από την 170άρα. Αναρωτιέμαι γιατί...
Η 170άρα είναι σούπερ: Δυνατός κινητήρας (εντάξει, δε βάζεις φωτιά στην άσφαλτο, αλλά ταχύτατη είναι, καλομάθαμε και μας πέφτουν λίγα 170 άλογα! ), και με start-stop που θα εκτιμήσει τα μάλα όποιος κινείται στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη. Κατανάλωση 2 λίτρα κάτω! Και όλα αυτά σε λογικότατη τιμή. Άσε, όσο και να είναι είναι ασύμφορη οικονομικά η QV.Εχουμε τιμες για την 170αρα;
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Ε οχι και χειροτερη απο το Punto! Δε λεω γουστα ειναι αυτα αλλα οχι και ετσι.Και εγω πριν αυτο ειχα ,με το Bravo αισθανομαι μεγαλυτερη σιγουρια παντου!
Δεν είπα χειρότερη ρε συ (η μέρα με τη νύχτα είναι! ), αλλά πολλές φορές είχα καλύτερη αίσθηση του αυτοκινήτου στο punto.
Τιμές Ελλάδας:
1.4 T-Jet 120hp Progression 20.400 ευρώ
1.4 T-Jet 120hp Distinctive 21.700 ευρώ
1.4 T-Jet 170hp Progression 22.300 ευρώ
1.4 T-Jet 170hp Distinctive ** 23.600 **ευρώ
1.7 TBi 235hp Quadrifoglio Verde 30.750 ευρώ
-
Δεν είπα χειρότερη ρε συ (η μέρα με τη νύχτα είναι! ), αλλά πολλές φορές είχα καλύτερη αίσθηση του αυτοκινήτου στο punto.
Τιμές Ελλάδας:
1.4 T-Jet 120hp Progression 20.400 ευρώ
1.4 T-Jet 120hp Distinctive 21.700 ευρώ
1.4 T-Jet 170hp Progression 22.300 ευρώ
1.4 T-Jet 170hp Distinctive ** 23.600 **ευρώ
1.7 TBi 235hp Quadrifoglio Verde 30.750 ευρώ
Μαλιστα!Ας το βαλουμε στα υποψιν!
-
Μπορεί ο αντικαταστάτης του Bravo να μας κλέψει παλι την καρδιά.....
(ποιος ξέρει..ίσως τσιμπίσουμε και τον 170αρι...λέμε τωρα). -
Με γεια το αβαταρ!Ετσι ειναι αυτα εχουμε και καγκουροξενον να μην τα δειξουμε!
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Με γεια το αβαταρ!Ετσι ειναι αυτα εχουμε και καγκουροξενον να μην τα δειξουμε!...εργοστασιακά παρακαλώ (και σωστά ρυθμισμένα -για τους άλλους-).
Άκου καγκουρο-ξένον...οχι ρε..δικά μας είναι!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
...εργοστασιακά παρακαλώ (και σωστά ρυθμισμένα -για τους άλλους-).
Άκου καγκουρο-ξένον...οχι ρε..δικά μας είναι!
-
Να πω και εγώ τα παράπονά μου έστω καθυστερημένα:
τιμόνι, αναρτήσεις, ταμπλώ που χαράζει, καθίσματα.Γενικά όμως το αμαξάκι είναι μια χαρά (μην είμαστε και αχάριστοι και συμβεί καμιά στραβή!)
-
Με το ευαίσθητο ταμπλό έχετε βρει κάποια λύση; έστω και αυτοσχεδιάζοντας;
-
Θέλω και εγώ να το ψάξω, αλλά λόγω χρόνου δεν έχω καταφέρει... προς το παρόν όταν κάθεται συνοδηγός τραβάω πίσω το κάθισμα για να μη φτάνει το ταμπλώ! Ιδίως οι γυναίκες με κάτι τσάντες με αγγράφες και τα δαχτυλίδια τους είναι κίνδυνος θάνατος
-
εχω τσακωθει απειρες φορες μτην κοπελα μου γιαυτο το λογο. Μανια ρε παιδι μου η τσαντα στα ποδια τους και κοντα στο ταμπλο
-
Ημερών το αυτοκίνητο και με το κ@λοτασάκι που έχει ΠΕΦΤΕΙ!!! η καύτρα του τσιγάρου από το έτερον ήμισι....
Εκεί κατάλαβα γιατί τη λατρεύω...απέκτησε σημάδι στο μπούτι σώζοντας την ταπετσαρία του καθίσματος!
(πραγματικό συμβάν) -
O blashyrkh ειναι απο την Κομοτηνη??? Παρακατω θα πω κατι που ισως τον ενδιαφερει
Σημερα οπως πηγαινα στη σχολη μου ειδα ενα λευκο Bravo το οποιο ειχε πινακιδες Ξανθης (μαλιστα πρεπει να ηταν ταξινομηση προηγουμενης εβδομαδας αν λαβω υποψιν τον αριθμο) το οποιο ειχε μαυρο εσωτερικο στα μπροστινα φωτα. Μηπως αυτο ειναι τo MY 2010????
-
εγω που ρωτησα στην αντιπροσωπια, μου ειπαν οτι δεν πουλαν ακομα το MY2010. Η φιατ πρεπει πρωτα να ξεστοκαρει οτι αυτοκινητο εχει κατασκευασει ηδη και μετα. Εγω οταν πηγα να παραγγηλω το δικο μου, μου εβγαλαν μια λιστα με καμια 10-12 μπραβο σπορτ 150 και μου ειπαν διαλεξε. Τους ειπα οτι αυτο δεν παιζει με την καμια γιατι ηθελα 2-3 εξτρα και μετα πηραν τηλ στην ΦΙΑΤ και τελικα ειπαν οτι θα μου το 'φτιαξουν' απο την αρχη.
Παντος για multiair σε μπραβο ουτε λογος!! -
Να μην πάρει κανείς Multiair 140....μπορεί να είναι ψόφιος και να μας ταπώνει το Astra....
Fiat Bravο 2007