-
Έχουν παραδοθεί τα πρώτα MY2010 εδώ και κανα μήνα στην Ελλάδα.
Η Fiat ήθελα να ξεστοκάρει πρώτα για αυτό έδινε και καλύτερες τιμές στα 'series 0'.....
Η διαφορά όμως στην τιμή ήταν αστεία! Για αυτοκίνητο βιτρίνας, ενός έτους, με περιπου 1000€ εξτρα εξοπλισμό, σου έκανε δώρο τον εξοπλισμό..... τρίχες !!!Για τον MultiAir δεν ξέρω, φαντάζομαι μετά τον Ιούλιο τα πρώτα, αν δεν καθυστερήσουν λόγο παραγγελιών της Ιουλιέττας.
-
κατσε λιγο γιατι με μπερδεψες. Το FL2010 (FaceLift) ειναι αυτο που περιμενω εγω που ουσιαστικα ειναι το ιδιο αυτοκινητο με σκουρα κρυσταλα στα φλας και μικροβελτιωσεις στην αναρτηση και τιμονι. Το MY2010(Model Year) ειναι το μπραβο με τους νεους κινητηρες multiair. Εγω δεν εχω δει να κοικλοφορει μπραβο με multiair. Αυτο το λευκο που ειδες στην Κομοτηνη ειναι facelift. Πως γινεται αυτος που το πηρε πριν απο μενα να εχει παρει Multiair και γω που πηγα αργοτερα και παρηγγηλα, να μην υπηρχε??
-
Ο χρήστης blashyrkh έγραψε:
κατσε λιγο γιατι με μπερδεψες. Το FL2010 (FaceLift) ειναι αυτο που περιμενω εγω που ουσιαστικα ειναι το ιδιο αυτοκινητο με σκουρα κρυσταλα στα φλας και μικροβελτιωσεις στην αναρτηση και τιμονι. Το MY2010(Model Year) ειναι το μπραβο με τους νεους κινητηρες multiair. Εγω δεν εχω δει να κοικλοφορει μπραβο με multiair. Αυτο το λευκο που ειδες στην Κομοτηνη ειναι facelift. Πως γινεται αυτος που το πηρε πριν απο μενα να εχει παρει Multiair και γω που πηγα αργοτερα και παρηγγηλα, να μην υπηρχε??To 'είδε' ειπε , όχι το 'άκουσε'....μπα κι εγω πιστευω fl ειναι.
-
κατσε λιγο γιατι με μπερδεψες. Το FL2010 (FaceLift) ειναι αυτο που περιμενω εγω που ουσιαστικα ειναι το ιδιο αυτοκινητο με σκουρα κρυσταλα στα φλας και μικροβελτιωσεις στην αναρτηση και τιμονι. Το MY2010(Model Year) ειναι το μπραβο με τους νεους κινητηρες multiair. Εγω δεν εχω δει να κοικλοφορει μπραβο με multiair. Αυτο το λευκο που ειδες στην Κομοτηνη ειναι facelift. Πως γινεται αυτος που το πηρε πριν απο μενα να εχει παρει Multiair και γω που πηγα αργοτερα και παρηγγηλα, να μην υπηρχε??Ας είναι καλά ο Alba που μας τα διευκρίνισε σε παλαιότερη κουβέντα.
Το Bravo δεν έχει facelift μοντέλο μέχρι στιγμής.
Φέτος βγήκε το MY (model year) 2010 με κάποιες μικρές αλλαγές. Στα χαρτιά φαίνεται σαν series1 ενώ το παλιό series0. Το MY2010 απο Φεβρουάριο μέχρι τώρα έχει τους παλιούς κινητήρες με μόνη αλλαγή στον μικρό 90hp. Απο το καλοκαίρι θα βγαίνει και multiair 140 sport και δεν θα υπάρχει πια ο παλιός 150αρης. Εμείς αυτόν (150) περιμένουμε...
-
H fiat ειχε ανακοινωσει οτι ο 140αρης Multiair θα αντικαταστησει τον 120αρι και οτι ο 150αρης θα συνεχισει να παραγεται γιατι το 170Ηρ μοντελο θα αργησει.
-
Απο έγκυρη πηγή αυτή η πληροφορία?
-
Το διαβασα σε διαφορα ξενογλωσσα εντυπα στο ιντερνετ οποτε πιστευω οτι ισχυει.
-
Το διαβασα σε διαφορα ξενογλωσσα εντυπα στο ιντερνετ οποτε πιστευω οτι ισχυει.Αυτά έγραψε ο ALBA τον Φεβρουάριο,
'....Θα τολμούσα την πρόβλεψη ότι το MY 2010 θα παραπέμψει στις καλένδες οριστικά το restyling του Bravo και η έλευση του 140αρη mair θα αντικαταστήσει σταδιακά και τις δύο εκδόσεις (120 και 150).Αλλά αυτό είναι ακόμα unofficial.Σε λίγο καιρό.... πιστεύω να ξέρω κάτι πιο σίγουρο....'
Το πρώτο κομμάτι επαληθεύτηκε. Και το δεύτερο φαίνεται πολύ λογικό. Ο 140 είναι πολύ κοντά στον 150 και καλύτερος σε πολλούς τομείς (κατανάλωση, καυσαέρια ΕΥΡΟ5, απόδοση, κλπ κλπ) δεν έχει λογο η Φιατ να χρησιμοποιεί και τους δύο παράλληλα.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Απο έγκυρη πηγή αυτή η πληροφορία?Ενδιαφερεσαι;
Με γεια το καινουριο αβαταρ!Το αλλαξες βλεπω το καγκουρικο!
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Απο έγκυρη πηγή αυτή η πληροφορία?
Ενδιαφερεσαι; Με γεια το καινουριο αβαταρ!Το αλλαξες βλεπω το καγκουρικο!
....κοίτα κόλλημα τωρα , ρε!..από τη ζήλεια σου τα λες όλα!
(καγκουρικο είναι το νεο Αβαταρ - εγώ Golf ήθελα να πάρω-)
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
...
Το πρώτο κομμάτι επαληθεύτηκε. Και το δεύτερο φαίνεται πολύ λογικό. Ο 140 είναι πολύ κοντά στον 150 και καλύτερος σε πολλούς τομείς (κατανάλωση, καυσαέρια ΕΥΡΟ5, απόδοση, κλπ κλπ) δεν έχει λογο η Φιατ να χρησιμοποιεί και τους δύο παράλληλα....μέχρι όμως να 'σκεφτεί' ο 140αρης multiair πόσο και αν θα ανοίξει τις βαλβίδες, ο 150αρης θα έχει γίνει καπνός
(από τη ζήλεια μου τα λέω )
-
Θα είναι και πιο έξυπνος ο 140αρης?
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
...
Το πρώτο κομμάτι επαληθεύτηκε. Και το δεύτερο φαίνεται πολύ λογικό. Ο 140 είναι πολύ κοντά στον 150 και καλύτερος σε πολλούς τομείς (κατανάλωση, καυσαέρια ΕΥΡΟ5, απόδοση, κλπ κλπ) δεν έχει λογο η Φιατ να χρησιμοποιεί και τους δύο παράλληλα.Ως κάτοχος 150αρη απαντάω τα εξής...
κατανάλωση: και ο 150αρης μια χαρά τα πάει, ιδίως όταν δεν πατάς γκάζι
καυσαέρια: who cares? summer 4ever
ΕΥΡΟ5: again... WHO CARES ???
απόδοση: παρακαλώ πατήστε το κουμπακι που αναγράφει 'sport'
κλπ κλπ: ε... όπως και να το κάνουμε 150 ακούγονται καλύτερα από 140 -
Σίγουρα δεν ακούγονται μόνο , είναι ταυτόχρονα.
Άν υπάρχει ένα αβαντάζ - και όχι μόνο ψυχολογικό - έναντι κάποιων ανταγωνιστών , παλαιών και νέων , αυτό είναι τα 150 ονομαστικά άλογα (ή τα 163 δυναμομετρημένα κατά πολλούς) και το κουμπί της , συγνώμη το κουμπί Sport. -
Άν υπάρχει ένα αβαντάζ - και όχι μόνο ψυχολογικό - έναντι κάποιων ανταγωνιστών , παλαιών και νέων , αυτό είναι τα 150 ονομαστικά άλογα (ή τα 163 δυναμομετρημένα κατά πολλούς) και το κουμπί της , συγνώμη το κουμπί Sport.Αχ αυτο το κουμπακι, ειναι το κουμπακι που αλλαζει τα παντα
-
...της βάζει νέφτι στον κώλο και είναι και ωραίος ο άτιμος
-
Άν υπάρχει ένα αβαντάζ - και όχι μόνο ψυχολογικό - έναντι κάποιων ανταγωνιστών , παλαιών και νέων , αυτό είναι τα 150 ονομαστικά άλογα (ή τα 163 δυναμομετρημένα κατά πολλούς) και το κουμπί της , συγνώμη το κουμπί Sport.όλα τα τουρμπατα αποδίδουν περισσότερα hp Απο ότι ανακοινώνουν...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Άν υπάρχει ένα αβαντάζ - και όχι μόνο ψυχολογικό - έναντι κάποιων ανταγωνιστών , παλαιών και νέων , αυτό είναι τα 150 ονομαστικά άλογα (ή τα 163 δυναμομετρημένα κατά πολλούς) και το κουμπί της , συγνώμη το κουμπί Sport.όλα τα τουρμπατα αποδίδουν περισσότερα hp Απο ότι ανακοινώνουν...
τον χειμώνα πιο πολλα ,το καλοκαίρι πιο λίγα.
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
η μιτο μετρήθηκε στα 147hp τροχό με 30+κελσιου...
Άρα η πρόταση μου είναι ορθή -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
η μιτο μετρήθηκε στα 147hp τροχό με 30+κελσιου...
Άρα η πρόταση μου είναι ορθήδεν απαντησα για να στην ''πω''.... απλα γραφω αυτο που γνωριζω
οταν ο αερας ειναι θερμος την ωρα που τρεχει το αυτοκινητο υπαρχει μείωση της απόδοσης της τουρμπινας...
Οι δυναμομετρησεις με 30 και 40 βαθμους δεν ειναι ρεαλιστικες αν το αυτοκινητο δεν βγει στον πραγματικο δρομο και τρεξει με θερμο αερα στην ατμοσφαιρα .
Fiat Bravο 2007