-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
.............Πάντως, αν πηγαίνει πιο ακριβά από το astra βλέπω πολύ δύσκολες μέρες. Που έχουν αρχίσει ήδη, εδώ και κάτι μήνες δεν πουλάει τίποτα το bravo. Συλλεκτικό θα γίνει!Μπορούμε να βρούμε στοιχεία τι έχει πουλήσει Ελλάδα το Bravo από την ημερομηνία έλευσής του?
γιατί όχι???..μετά θα γράφουμε στα 'Κλασσικά'... -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
...
Αλήθεια, πως θα είναι ο αντικαταστάτης????Κάνα νικελ στη μάσκα το κόβω χαλαρά !
-
Μπορούμε να βρούμε στοιχεία τι έχει πουλήσει Ελλάδα το Bravo από την ημερομηνία έλευσής του?Από τα στοιχεία του ΣΕΑΑ.
2007 (από τον Αυγουστο) 502 τεμάχια
2008 1496 τεμάχια
2009 1112 τεμάχια
2010 (μέχρι και τον Μαρτιο) 157 τεμάχια. -
Ευχαριστούμε cosneo!
-
Ο χρήστης ektoras έγραψε:
...
Αλήθεια, πως θα είναι ο αντικαταστάτης????Κάνα νικελ στη μάσκα το κόβω χαλαρά !
Όχι ektoras δεν αναφέρομαι στο fl αλλά στο νέο μοντέλο που θα εμφανισθεί το 2013.
Λές να είναι Bravo +o,25 κατά την τακτική των Γερμανών? -
Όχι ektoras δεν αναφέρομαι στο fl αλλά στο νέο μοντέλο που θα εμφανισθεί το 2013.
Λές να είναι Bravo +o,25 κατά την τακτική των Γερμανών?Γιατί το 2013 δεν θα παίζει το νικελ? Πάντως εάν είναι για 2013 το νέο μοντέλο θα δούμε νομίζω αρκετές αλλαγές τουλάχιστον στον κινητήρα για λόγους οικονομίας (π.χ. multiair με άμεσο ψεκασμό), εγώ θα ήθελα και αναρτήσεις (π.χ. πολλαπλοί σύνδεσμοι? τώρα που έχει και η αλφα...)
-
Ευχαριστούμε για τα στοιχεία cosneo. Έριξα μια ματιά στο site του ΣΕΑΑ, να προσθέσω ότι το bravo ήταν (στο segment) 18o σε πωλήσεις το 2008, ενώ το 2009 που ουσιαστικά ήταν το έτος ωρίμανσης του μοντέλου (2ο έτος) ανέβηκε στην 16η θέση, οπότε και το 2010 δεν περιμένω φοβερή μεταβολή στη θέση...
-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
.....
Πάντως, αν πηγαίνει πιο ακριβά από το astra βλέπω πολύ δύσκολες μέρες....Επειδή το είχα ψάξει πριν κάνω την παραγγελία, το Astra 140T δεν είναι φτηνότερο απο το Bravo. Έχοντας μάλιστα λιγότερο εξοπλισμό έβγαινε 3-4 χιλιάρικα ακριβότερο πριν 1 μήνα.....
Το Bravo αναλογικά με την τιμή του σου δίνει περισσότερα.... Δεν είναι απαραίτητο να πιάνει και πρωτιές στα τεστ....Οσο για το Astra..... θέση οδήγησης καραβίσια....., ορατότητα και χώροι χειρότεροι κατα την γνώμη μου (190 και ξαπλωτή θέση....), ποιότητα χειρότερη με εξαίρεση το ταμπλό που αποκτά γραντζουνιές στο Bravo.
Στον δρόμο δεν ξέρω..... ποτέ δεν με πήραν τηλέφωνο για να κάνω testdrive.....Με βάση τα στοιχεία του Cosneo (που ευχαριστούμε) με μόνο 3270 πωλήσεις σε 3 χρόνια μια συλλεκτικότητα την έχει εξασφαλισμένη στην Ελλάδα....
Μεγαλύτερη για το δικό μου που θα είναι και ένα απο τα τελευταία Sport!Έχει προσέξει κανείς ότι στα τελευταία στοιχεία έχει αλλάξει η κατανάλωση του Sport ??? CO2 155g/km ενώ ήταν 165g/km.
Αλλαγή στην χαρτογράφιση του MY2010 ??? -
Δηλαδη μια εταιρεια δεν θελει να πουλανε ολα τα μοντελα της;Δεν τα πουλαει ολα για να κερδισει;Γιατι στο διαολο τοτε προωθει το 500αρακι και τη mito μονο;Σαν να μην ενδιαφερονται για το bravo!
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Δηλαδη μια εταιρεια δεν θελει να πουλανε ολα τα μοντελα της;Δεν τα πουλαει ολα για να κερδισει;Γιατι στο διαολο τοτε προωθει το 500αρακι και τη mito μονο;Σαν να μην ενδιαφερονται για το bravo!Καλά...εσύ έφαγες κόλημα με την μη 'προώθηση'......
(ρε μήπως τα 'παίρνεις'?!) -
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Δηλαδη μια εταιρεια δεν θελει να πουλανε ολα τα μοντελα της;Δεν τα πουλαει ολα για να κερδισει;Γιατι στο διαολο τοτε προωθει το 500αρακι και τη mito μονο;Σαν να μην ενδιαφερονται για το bravo!εγώ βλέπω καθημερινά πολλά μπράβο ....
ειδικά τα 150αρια με τα φιμέ και την ηλ/φη είναι...μπράβο ρε φιατ...
-
Από περιέργια πήρα το περιοδικό και το χαζεύω...
Συγκρίνουν το Astra με Flexride (++€), 18αρες ζάντες (++€) και ποιος ξέρει τι άλλο εξοπλισμό και γραφούν την τιμή της βασικής έκδοσης, που εγώ τουλάχιστον δεν βρήκα πουθενά!!! Σε άρθρο που μιλάει για Value for money ....
Το άρθρο καταλήγει: «Το νέο Astra φαντάζει το τέλειο πακέτο!....εάν πωλούνταν (Bravo και 308) στα ίδια χρηματικά επίπεδα, τότε θα συζητούσαμε σε άλλη βάση....»
-
Σε ποια βάση θα συζητούσαν άραγε?
-
Ούτε ηλεκτρικά τζάμια πίσω δεν έχει η 'θεωρητικά' βασική του Astra στα +18000 !!!
BEST VALUE FOR MONEY
Μας κοροϊδεύουν ? -
τα autobild/autotsiknopempti ειναι πεταμενα λεφτα
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Ούτε ηλεκτρικά τζάμια πίσω δεν έχει η 'θεωρητικά' βασική του Astra στα +18000 !!!
BEST VALUE FOR MONEY
Μας κοροϊδεύουν ?Ελαφρώς.....
(εμας πάντως οχι...τσιμπίσαμε Βravo! )
-
Δηλαδη μια εταιρεια δεν θελει να πουλανε ολα τα μοντελα της;Δεν τα πουλαει ολα για να κερδισει;Γιατι στο διαολο τοτε προωθει το 500αρακι και τη mito μονο;Σαν να μην ενδιαφερονται για το bravo!
Καλά...εσύ έφαγες κόλημα με την μη 'προώθηση'......
(ρε μήπως τα 'παίρνεις'?!)Τα ''παιρνω'' στο κρανιο γιατι αδιαφορουν οι μαπες οι μακαροναδες!
Τεσπα!
Για ποιο opel συζητατε;Πως το ειπατε αυτο;Value for money το Opel σε σχεση με το Fiat;
Σε ποια εποχη ,σε ποιο κοσμο;Δεν υπαρχει περιπτωση!Οσο για τα περιοδικα επειδη και εγω καποτε τα εμπιστευομουν θεωρω οτι ειναι πηγες παραπλανησης και αξιζουν περισσοτερο το τιτλο ''διαφημιστικα φυλλαδια του εκαστοτε χρηματοδοτη'' παρα περιοδικα αυτοκινητου.Ακους εκει value for money το Opel σε σχεση με το Fiat!
-
Πάντως, πριν από ένα χρόνο και κάτι που το έψαχνα το bravo ήταν χαλαρά το καλύτερο p/v. Τώρα, τι λέει το autobild δεν ξέρω, γιατί δεν ασχολούμαι τόσο πλέον με τις τιμές αφού δε με αφορά άμεσα. Από την άλλη, και εμένα μου έκανε εντύπωση να είναι πιο φτηνό το astra από το bravo.
Αν έχουν κάνει τόσο χοντρή λαμογιά είναι αισχροι οι τύποι... -
Ας γράφουν ότι θέλουν!!! ..εμείς ξέρουμε! (βάλτε ότι εικονίδιο θέλετε)
Το παρακάτω αφιερωμένο σε κάποιον που έκανε τη διαδρομή πρόσφατα και ανακάλυψε ότι το Fiatάκι του κρατάει.....
Youtube Video -
Μέση ταχύτητα περίπου 110 km/h
Fiat Bravο 2007