-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
.....πηραμε το 150αρι!
.....
Το στρίψαμε καθόλου αυτές τις δυο ημέρες?....
Που βρε Κωστα μου απο το σπιτι στη δουλεια και απο τη δουλεια στο σπιτι;Ασε
-
Η λύση είναι να μετακομίσετε κάπου στην εξοχή και αν γίνεται σε ημιορεινή περιοχή!!!
-
Η λύση είναι να μετακομίσετε κάπου στην εξοχή και αν γίνεται σε ημιορεινή περιοχή!!!Τα λεω εγω αλλα ποιος με ακουει!Ολοι στα χωρια και μαλιστα κοντα σε στριφτερες διαδρομες που κυκλοφορει καλυτερα το οξυγονο!
-
Μέσα σε ρεύματα αέρα!!!
Μήπως τσέκαρες την κατανάλωση?.... -
Μέσα σε ρεύματα αέρα!!!
Μήπως τσέκαρες την κατανάλωση?....Οχι ρε συ και το ειχα μηδενισει επιτηδες αλλα μετα με τη κουραση το ξεχασα και δεν την ειδα!
Μαλακια ηταν ευκαιρια να δουμε ποσα καει στο σκισιμο αλλα εγω
-
Κρίμα..θα είχε ενδιαφέρον...Ακαδημαικό....
-
Να σας δειξω εγω διαδρομη για στροφιλικι στα βουνα του Αιγιου...
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Να σας δειξω εγω διαδρομη για στροφιλικι στα βουνα του Αιγιου...Κάνε μια περιγραφή της....
-
Κάνε μια περιγραφή της....
Αυτό μου θυμίζει ένα ανέκδοτο:
Είναι ένας επιδειξίας στο πάρκο, με την καπαρντίνα του, κομπλέ. Αλλά κάνει τρελό κρύο... Σε μια φάση, περνάει μια κυρία από κοντά. Ο επιδειξίας, δεν την παλεύει όμως από το κρύο. Οπότε της λέει: 'Επειδή κάνει πολύ κρύο και δε μπορώ να σας τη δείξω, να σας την περιγράψω;'.Πάντως Κωνσταντίνε, θα είχες πολύ υλικό σας ορεινά της Αχαΐας, πίστεψέ με!
-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Κάνε μια περιγραφή της....
Αυτό μου θυμίζει ένα ανέκδοτο:
**Είναι ένας επιδειξίας στο πάρκο, με την καπαρντίνα του, κομπλέ. Αλλά κάνει τρελό κρύο... Σε μια φάση, περνάει μια κυρία από κοντά. Ο επιδειξίας, δεν την παλεύει όμως από το κρύο. Οπότε της λέει: 'Επειδή κάνει πολύ κρύο και δε μπορώ να σας τη δείξω, να σας την περιγράψω;'. **:lol:Πάντως Κωνσταντίνε, θα είχες πολύ υλικό σας ορεινά της Αχαΐας, πίστεψέ με!
..Καλό!!! (έτσι κάνει και ο Γιωργάκης)
Έχω πάει μόνο Καλάβρυτα και Ζαχάρω από Πελλοπόνησο , στην πρώτη ευκαιρία θα πρέπει μάλλον να δοκιμάσω την Αρκαδία - ακούω ότι έχει ωραίες διαδρομές-....
Είναι κανείς σας από εκεί? -
Εγώ! (καταγωγή)
Μία ωραια διαδρομή για Ιταλικό αυτοκίνητο, είναι ο δρόμος απο Λεβίδι προς Καλάβρυτα...στο μεταξύ έχει αρκετές διακλαδώσεις με ενδιαφέρουσες διαδρομές...Κοίτα έναν χάρτη και θα το ευχαριστηθείς...μόνο πρόσεξε τα ίσια, καθαρά, φαρδυά κομμάτια με όριο 50 ή 60... -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Εγώ! (καταγωγή)
Μία ωραια διαδρομή για Ιταλικό αυτοκίνητο, είναι ο δρόμος απο Λεβίδι προς Καλάβρυτα...στο μεταξύ έχει αρκετές διακλαδώσεις με ενδιαφέρουσες διαδρομές...Κοίτα έναν χάρτη και θα το ευχαριστηθείς...μόνο **πρόσεξε τα ίσια, καθαρά, φαρδυά κομμάτια με όριο 50 ή 60... **:rtfm:Υπάρχουν φωλιές πό στρουμφάκια???
-
Για φωλιές έχουν αυτοσχέδιες κρυψώνες...κανένα φορτηγό ή πίσω απο ΙΧ πολιτικό....Η πλάκα είναι ότι αν μυριστούν κάτι, βγαίνουν μέχρι την μέση του δρόμου για να σημαδεψουν
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Για φωλιές έχουν αυτοσχέδιες κρυψώνες...κανένα φορτηγό ή πίσω απο ΙΧ πολιτικό....Η πλάκα είναι ότι αν μυριστούν κάτι, βγαίνουν μέχρι την μέση του δρόμου για να σημαδεψουνΦτου!!!...και δεν έχει καλά φρένα το Bravo κατά το ΑΜS!!!
-
Φτου!!!...και δεν έχει καλά φρένα το Bravo κατά το ΑΜS!!!Αααα ξέχασα να στο πω...να βγάλεις τα δισκόφρενα απο Κορόλα που φοράει και να βάλεις Φίατ...πρέπει να είναι καλύτερα, αλλά θα χρειαστείς και μπουζόνια..
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Αααα ξέχασα να στο πω...να βγάλεις τα δισκόφρενα απο Κορόλα που φοράει και να βάλεις Φίατ...πρέπει να είναι καλύτερα, αλλά θα χρειαστείς και μπουζόνια..
Ζητούνται μεταχειρισμένες δισκόπλακες!!!
-
Για μαδέρι βρεγμένο είναι οι τύποι...
Πάντως, αρκετός κόσμος τσίμπησε, και πριν από λίγο καιρό πάλι κάποιος τα παπαγάλιζε σε ένα forum, δε θυμάμαι που, ώσπου έδωσα κάτι Links που βρήκα με το ξεβράκωμα της απάτης και ησύχασε... -
Fiat και να μην φρενάρει...!!!!
Ανέκδοτο!!!! -
Πάντως και το Drive μαπα μας τα εβγαλε τα φρενα
-
Σε ποιο τεύχος έγινε αυτό?
Έχει κανείς σας πρόβλημα με τα φρένα?
Fiat Bravο 2007