-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Κανένα τέστ , καμιά παρουσίαση σε περιοδικά του Ειδικού Τύπου ( )...έχει πραγματοποιηθεί μεταξύ Sciroco και Bravo ?....έτσι για να μας λυθούν οι απορίες....
Γιατί κάθε φορά που κάποιος πει ότι το Bravo το κοντράρει στα ίσια , η απάντηση είναι..'Α!!..ήταν 122αρι'....Είναι διαφορετικού τύπου αμάξια, γι'αυτό δε θα τα δεις ποτέ μαζί σε συγκριτικό. Και μου φαίνεται απίθανο να είναι το bravo πιο γρήγορο από το ροκκο 160, σε οποιαδήποτε ταχύτητα. Είναι και πιο βαρύ το bravo, άρα κάτι τέτοιο είναι απλά αδύνατο. Σίγουρα πάντως δεν υστερεί σημαντικά, και δεν είναι λίγο και αυτό.
-
Εχθές πήγα με το Bravo μια μικρή εκδρομούλα στα ορεινά ένα φιλικό ζευγάρι από Αθήνα . κατόχους Mazda 6.Τα σχόλιά τους :
α.Δεν έχουμε δεί Bravo έως σήμερα.
β.Τα Fiat δεν τα είχαμε για τόσο ποιοτικά.....
γ.Κόψε!..κόψε!!...ζαλιζόμαστεεεεεε!!!
Τελικά το 'αμαρτωλό' παρελθόν κάνει μεγάλη ζημιά..... -
Εχθές πήγα με το Bravo μια μικρή εκδρομούλα στα ορεινά ένα φιλικό ζευγάρι από Αθήνα . κατόχους Mazda 6.Τα σχόλιά τους :
α.Δεν έχουμε δεί Bravo έως σήμερα.
β.Τα Fiat δεν τα είχαμε για τόσο ποιοτικά.....
γ.Κόψε!..κόψε!!...ζαλιζόμαστεεεεεε!!!
Τελικά το 'αμαρτωλό' παρελθόν κάνει μεγάλη ζημιά.....Ισχύει 100%. Ένα σορό γνωστοί μου μου έλεγαν 'έδωσες τόσα λεφτά για fiat;...'. Μετά το έβλεπαν και έμενα μαλάκες!
-
Κανένα τέστ , καμιά παρουσίαση σε περιοδικά του Ειδικού Τύπου ( )...έχει πραγματοποιηθεί μεταξύ Sciroco και Bravo ?....έτσι για να μας λυθούν οι απορίες....
Γιατί κάθε φορά που κάποιος πει ότι το Bravo το κοντράρει στα ίσια , η απάντηση είναι..'Α!!..ήταν 122αρι'....Άλλης φιλοσοφίας κατασκευές ... Δεν έχει νοημα η σύγκριση μεταξύ των 2...
Δεν γίνεται το gpa να πηγαίνει μαζί με σιρόκο , και το bravo που είναι αργότερο του gpa να είναι γρηγορότερο... -
Μετανοείτε άπιστοι....έρχεται η βασιλεία της VW....
-
Μετανοείτε άπιστοι....έρχεται η βασιλεία της VW....Δυστυχώς, και εγώ τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα...
Μέχρι να έρθει η συντέλεια του κόσμου, θα χαρούμε τη μπραβούρα μας, και θα έχουμε να ζαχαρώνουμε και τη τζουλιέτα (όχι, δεν είναι η μικρή τζούλια! ), και μετά θα έχουμε να λέμε πως τουλάχιστον δεν προσκυνήσαμε άκριτα. -
Δεν θα προσκυνήσουμε ποτέ!!!
Οι Λατίνοι θα βρουν τον τρόπο Αντίστασης!!!
(τι διάολο κουβαλούν τόσα χρόνια λαμπρής παράδοσης?) -
Λοιπόν...είπα και εγώ να τραβήξω (άλλος δηλαδή) ένα βιντεάκι με 2 στροφούλες αφού οι υπόλοιποι έψαχναν να βρουν είσοδο στα αξιοθέατα.
Τελικά βαβούρα να ανεβάσεις βίντεο στο YouTube...αν είσαι άσχετος σαν εμένα!...
Γελάστε με ότι ακούσετε και δείτε (αν δείτε που θα σημαίνει ότι τα έχω καταφέρει... ).
Youtube Video -
Λοιπόν...είπα και εγώ να τραβήξω (άλλος δηλαδή) ένα βιντεάκι με 2 στροφούλες αφού οι υπόλοιποι έψαχναν να βρουν είσοδο στα αξιοθέατα.
Γελάστε με ότι ακούσετε και δείτε (αν δείτε που θα σημαίνει ότι τα έχω καταφέρει... ).
Youtube Videoστην μεση του βιντεο κανεις πολυ ωρα να φανεις και λεω παει αυτος εφυγε στο χαντακι...
Παντως ουτε τροχο ειδα να σηκωνεις, ουτε τα λαστιχα να στριγγλιζουν... ουτε καν ενα αναποδο... Τι πραγματα ειναι αυτα? Ακομα το στρωνεις?
-
Youtube Videoεγω δεν καταλαβα τπτ....
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Youtube Videoστην μεση του βιντεο κανεις πολυ ωρα να φανεις και λεω παει αυτος εφυγε στο χαντακι...
Παντως ουτε τροχο ειδα να σηκωνεις, ουτε τα λαστιχα να στριγγλιζουν... ουτε καν ενα αναποδο... Τι πραγματα ειναι αυτα? Ακομα το στρωνεις?
...ωραίες οι παρατηρήσεις corsair!!
Δεν έβρισκα σημείο για αναστροφή!
Οι καμπές στο συγκεκριμένο σημείο δεν είναι τέτοιες για σηκώματα τροχού και στριγκλίσματα.....ασε που ο εξωτερικός κόφτης ήταν παρών και σε ετοιμότητα!!! -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
εγω δεν καταλαβα τπτ....
Δεν υπάρχει κάτι προς κατανόηση!...
Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο! -
Μέχρι την έλευση της τζουλιετας το ομορφότερο μικρομεσαίο...(5θ)....
Να ' σαι καλά συνονοματε να το χαίρεσαι...το άσπρο του παει γάντι και μαζί με μαύρο ουρανό το κάνουν όμορφο και διαχρονικό
-
Ευχαριστώ φίλε!
-
οντως ,ομορφο αυτοκινητο!
και με φρεναρες !!!
(οχι δεν το καταλαβα απο το βιντεο,το ξερω ) -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
και με φρεναρες !!!
(οχι δεν το καταλαβα απο το βιντεο,το ξερω )το ειπε το αουτοπεμπτη
-
**και με φρεναρες **!!!
(οχι δεν το καταλαβα απο το βιντεο,το ξερω )ναι...σε αντίθεση μ αυτά που έλεγε το AMS!
-
**και με φρεναρες **!!!
(οχι δεν το καταλαβα απο το βιντεο,το ξερω )ναι...σε αντίθεση μ αυτά που έλεγε το AMS!
Οντως εχει φρεναρες.Και μου φαινεται πολυ αδικημενο σαν αυτοκινητο απο το promotion της Fiat εως και τις αντιδρασεις του κοσμου.Το κατεστημενο και τα βιωματα ειναι δυσκολο να ανατραπουν τελικα.Φανταστειτε οτι καμια φορα πιανω τον εαυτο μου να συμπεριφερεται σαν καχυποπτος και διερευνητικος αγοραστης (ακουω χαζοτριγμους η' θορυβους που δεν προκαλουνται απο το αυτοκινητο αλλα απο το δρομο ) ενω το εχω ηδη αγορασει.
Παντως χαιρομαι ρε Κωνσταντινε με την ορεξη σου για το αυτοκινητο μας και τη χαρα σου για αυτο.Μπραβο να'σαι καλα να.
-
δεν πιστευω καποιο περιοδικο να ελεγε οτι δεν εχει καλα φρενα...
-
δεν πιστευω καποιο περιοδικο να ελεγε οτι δεν εχει καλα φρενα...Για το θεμα που ειχε δημιοργηθει με το AMS λενε τα παιδια.Που ειχε γραψει οτι ειχαν σπασει τα φρενα σε ενα bravo 1.4 90ps που δοκιμαζανε στο αεροδρομιο της Λαμιας.
Fiat Bravο 2007