-
Αντε και το επόμενο βίντεο να είναι incar στις Σέρρες Κωνσταντίνε !
Πλάκα πλάκα πρέπει να ονομαστείς επίτιμος moderator στο thread του Bravo, εσύ το κρατάς!
Θα έρθει η Guilietta απο τα 'Μελλοντικά' και θα έχει περισσότερες σελίδες με την μία !!!!!
Ασχολούμαι με το διάβασμα των προηγούμενων 300+ σελίδων..... είναι αστείο αλλά οι συζητήσεις ανακυκλώνονται κάθε 1 - 1,5 χρόνια..... ψηλοπροβλήματα, φιμέ, επιδόσεις, κατανάλωση, φρένα, έξτρα πάλι κατανάλωση...
Έχω πια αριθμό παραγγελίας, αλλά όπως μου είπε και η σοφή Alba μόνο το status code μπορώ να δω, και αυτό μέσω του dealer. Ας είναι.... ένας μήνας έμεινε...
Για ποια εταιρία άκουσα άραγε ότι μπορεί ο πελάτης να δει μέχρι και την γραμμή παραγωγής απο web camera??
Και 2 ερωτησούλες για εσάς τους παλιούς.
Το κλειδί είναι το 'στυλ 500' που αλλάζει καπάκια και χρώματα και κανονικά έρχεται μαύρο τελείως?
Μέσα στα δώρα είναι και τα φιμέ. Νομίζω όμως ότι θα γίνει πολύ καγκούρικο αν είναι πολύ σκούρα (εκτός απο παράνομα), τα απλά έχουν ένα δείκτη περίπου 15%, να ζητήσω την 1η βαθμίδα της 3M (περίπου άλλα 15%) για να έχω ένα πιο σωστό αποτέλεσμα ?
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
......Φανταστειτε οτι καμια φορα πιανω τον εαυτο μου **να συμπεριφερεται σαν καχυποπτος και διερευνητικος αγοραστης **(ακουω χαζοτριγμους η' θορυβους που δεν προκαλουνται απο το αυτοκινητο αλλα απο το δρομο ) ενω το εχω ηδη αγορασει.
Παντως χαιρομαι ρε Κωνσταντινε με την **ορεξη **σου για το αυτοκινητο μας και τη χαρα σου για αυτο.Μπραβο να'σαι καλα να.Aαααααα....καλά λέω εγώ ότι έχει γίνει ο κόσμος ψυχωτικός!!!
Φίλε dickdick , η 'όρεξη' προκύπτει από το γεγονός ότι η αγορά του Bravo ήταν αποτέλεσμα Συναισθηματικής έρευνας και απόφασης.
Συμβάλει και το γεγονός ότι εφ όσον είμαι λάτρης της οδήγησης και ευχαριστιέμαι το κάθε χιλιόμετρο , το Bravάκι έχει πάντα κάτι να μου δώσει.... -
Με το 'μαλακό' το κουμπι της υποβολης μηνυματος[mod]
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Με το 'μαλακό' το κουμπι της υποβολης μηνυματος[mod]Έχεις απόλυτο δίκιο BILL33 !
Πανικοβλήθηκα όταν είδα πόσες απαντήσεις αναρτήθηκαν!!!!
(κάτι παθαίνει και κολλάει). -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Με το 'μαλακό' το κουμπι της υποβολης μηνυματος[mod]
Έχεις απόλυτο δίκιο BILL33 !
Πανικοβλήθηκα όταν είδα πόσες απαντήσεις αναρτήθηκαν!!!!
(κάτι παθαίνει και κολλάει).Πατα το κουμπι SPORT
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Αντε και το επόμενο βίντεο να είναι incar στις Σέρρες Κωνσταντίνε !
............Ασχολούμαι με το διάβασμα των προηγούμενων 300+ σελίδων..... είναι αστείο αλλά οι συζητήσεις ανακυκλώνονται κάθε 1 - 1,5 χρόνια..... ψηλοπροβλήματα, φιμέ, επιδόσεις, κατανάλωση, φρένα, έξτρα πάλι κατανάλωση...
Ας είναι.... ένας μήνας έμεινε...
.....μαύρο τελείως?
Μέσα στα δώρα είναι και τα φιμέ. Νομίζω όμως ότι θα γίνει πολύ καγκούρικο αν είναι πολύ σκούρα (εκτός απο παράνομα), τα απλά έχουν ένα δείκτη περίπου 15%, να ζητήσω την 1η βαθμίδα της 3M (περίπου άλλα 15%) για να έχω ένα πιο σωστό αποτέλεσμα ?Μπααα..δεν μου αρέσει το περιβάλλον της Πίστας.Είμαι των ανοικτών οριζόντων εγώ!
Πέσαμε λες στη ρουτίνα???
Μαύρο-μαύρο...δεν ταιριάζει άλλο χρώμα!
Συμφωνώ να μην κάνεις υπερβολή με τα φυμέ.
Άντε με το καλό να το παραλάβεις!!!!
Νομίζω ότι κυκλοφορούν ενα - δυο βιντεάκια από τη γραμμή παραγωγής στο youtube (για παρηγοριά!). -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πατα το κουμπι SPORT...Ωραίος BILL33..έχεις χιούμορ!!!
Φαντάζεσαι όμως να μην λειτουργήσει το ESP?....με βλέπω να εξο-στρακίζομαι!!!
-
Για τον Βελισσάριο...
Youtube Video -
Για τον Βελισσάριο...
Youtube Videoχε χε χε ευχαριστώ! κάτι είναι και αυτό.....
κανείς δεν έχει σκεφτεί κάτι τέτοιο?
...Δύσκολη η αναμονή........ που να περίμενα και 6-7 μήνες.....
-
Για τον Βελισσάριο...
ναι αλλά με τόση αναμονή θα έπαιρνες Γκόλφω!!!!
Εγω επιμένω...ΜΑΥΡΟ! -
Για τον Βελισσάριο...
Βελισσαριε εχεις καλλιτεχνηκες ανησυχιες βλεπω.Μπραβο ευγε ειναι πολυ ωραια οταν το περιμενεις και κανεις σχεδια για τα καλυτερα αξεσουαρ και ολα τα καλα γενικοτερα.Αντε με το καλο!
-
Παιδιά , κάντε και κανένα τάμα στην Παναγιά ή στον Άγιο Χριστόφορο (αυτός δεν είναι προστάτης των οδηγών?)....να μην πάει η βενζίνη πάνω από 1,80 το λίτρο!!!
-
Παιδιά , κάντε και κανένα τάμα στην Παναγιά ή στον Άγιο Χριστόφορο (αυτός δεν είναι προστάτης των οδηγών?)....να μην πάει η βενζίνη πάνω από 1,80 το λίτρο!!!Καιει και πολυ το bravo Ηρθε το τελος!Ας την αυξησουν οσο θελουν δεν μας πιανει η οικονομικη κριση εμας...................................τους μπραβιστες!
-
Άσχετο....ζόρικη η Pagani Zonda στο Top Gear.....
για να δούμε τι έχει στη συνέχεια.... -
......για να έχουμε να λέμε...
καλό θα ήταν! -
Ενδιαφέρεται κανείς για εξωτερική βελτίωση???
(καλα μη ντρέπεστε , δεν θα μπούμε στους 'Αυστραλούς'!) -
Ενδιαφέρεται κανείς για εξωτερική βελτίωση???
(καλα μη ντρέπεστε , δεν θα μπούμε στους 'Αυστραλούς'!)Κι ομως ειναι ομορφο χωρις να ειναι και πολυ καγκουρικο!Σχετικα διακριτικο ειναι.Μου φαινεται πως απλως τονιζει τα εξωτερικα σπορ χαρακτηριστικα που εχει το αυτοκινητο απο μαμα.
ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ:ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ.....................................................................................................................................................................ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ!
-
Παρεπιπτοντως που ειναι ο Κωστας Ασανακης να μας πει νεα απο το προγραμμα;;;;;;;;;;;;;
-
Λες να πήρε τα βουνά Κάγκουρα?
-
Λες να πήρε τα βουνά Κάγκουρα?Το ξερα οτι θα καταληξει εκει η συζητηση
Fiat Bravο 2007