-
Ενα στρωσιματάκι το χρειάζεται...όπως και όλα τα καλά πράγματα στη ζωή! (γυναίκες , μηχανήματα κλπ κλπ!)...... για να μην υπάρχει στην πορεία!
-
και μια που γινεται λογος για στρωσιμο εσεις τι στρωσιμο κανατε/εχετε κανει στο Bravo σας?
εγω που εχω το diesel μεχρι τα 3000 χιλιομετρα πηγαινα μεχρι τις 2500 στροφες. τωρα που εχω 4500 χιλιομετρα παω μεχρι και 3000 στροφες.(Θυμιζω οτι στο diesel οι 3000 στροφες = με 4000 σε βενζινη)
Μετα τις 5000χιλιομετρα λεω να το δωσω οσο παει ............ -
150αρι Sport χαλαρά στις 3000 στροφές μεχρι τα 2500 χιλιομετρα.Ακολουθησε μια περίοδος μεχρι τα 5000 χλμ οπου δεν ξεπέρασα τις 4800 στρ/λεπτό και τώρα στα 17800 χλμ.....όσο πάει!!!....(εντάξει δεν ξεπερασα τις 6500στρ/λεπτό..... )
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
150αρι Sport χαλαρά στις 3000 στροφές μεχρι τα 2500 χιλιομετρα.Ακολουθησε μια περίοδος μεχρι τα 5000 χλμ οπου δεν ξεπέρασα τις 4800 στρ/λεπτό και τώρα στα 17800 χλμ.....όσο πάει!!!....(εντάξει δεν ξεπερασα τις 6500στρ/λεπτό..... )+1
Περίπου τα ίδια και από εμένα. Και λαδάκι δε μου καίει ούτε δράμι, άσε που έχει βελτιωθεί πολύ (είναι σχεδόν άριστο πλέον) το κούμπωμα στο κιβώτιο. -
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Φίλοι μου παρέλαβα σήμερα!
Του έδειξα ποιος είναι το αφεντικό. Κόφτες, φλικ, φρεναρίσματα, πήρα την αίσθηση του. Πάει ωραία, πάτάει ωραία, κινητήρας αρκετά σβέλτος και τραβάνε ακόμα και οι μεγάλες σχέσεις απο χαμηλά ακόμα και σε ανηφόρα. Το κιβώτιο ήταν μια χαρά, η ανάρτηση ανέλπιστα καλη, βασικά όσο ενδοτική έπρεπε! Άνεση σε συνδυασμό με ένα σωστό setup που ελέγχει όμορφα το πλάισιο και το body roll. To φινίρισμα ήταν σε γενικες γραμμές αψεγάδιαστο, όλα στην θέση τους. Ενα κομματι το αμάξι!!! Ωραία και οι αυτοματισμοί. Καλόβολο αμάξι και όσο σκέφτομαι πως έδωσα μολις 17700 πιστεύω πως τους έκλεψα κιόλας!
Στα πλην της υπόθεσης, ο αυξημενος θόρυβος, μάλλον αεροδυναμικός και το USB που για να αλλαξεις κομμάτι μπορείς να το κάνεις μόνο μεσω του τιμονιού. Κουλό!
Φωτογραφιές το Σ/Κ γιατί πνίγομαι στην δουλειά!
Κόφτες με το που το πήρες; Είπαμε να μην είμαστε ψείρες, αλλά ο κινητήρας σίγουρα (και από τη δικιά μου εμπειρία, μάλλον και το κιβώτιο) θέλουν στρώσιμο . Μετά θα σου καίει λάδια, θα βήχει, θα κάνει, θα ράνει, και θα σου φταίει η καταραμένη η Fiat.
Καλορίζικο πάντως!
It is called Italian tuning
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Του έδειξα ποιος είναι το αφεντικό. Κόφτες, φλικ, φρεναρίσματα, πήρα την αίσθηση του. Πάει ωραία, πάτάει ωραία, κινητήρας αρκετά σβέλτος και τραβάνε ακόμα και οι μεγάλες σχέσεις απο χαμηλά ακόμα και σε ανηφόρα. Το κιβώτιο ήταν μια χαρά, η ανάρτηση ανέλπιστα καλη, βασικά όσο ενδοτική έπρεπε! Άνεση σε συνδυασμό με ένα σωστό setup που ελέγχει όμορφα το πλάισιο και το body roll. To φινίρισμα ήταν σε γενικες γραμμές αψεγάδιαστο, όλα στην θέση τους. Ενα κομματι το αμάξι!!! Ωραία και οι αυτοματισμοί. Καλόβολο αμάξι και όσο σκέφτομαι πως έδωσα μολις 17700 πιστεύω πως τους έκλεψα κιόλας!
Στα πλην της υπόθεσης, ο αυξημενος θόρυβος, μάλλον αεροδυναμικός και το USB που για να αλλαξεις κομμάτι μπορείς να το κάνεις μόνο μεσω του τιμονιού. Κουλό!
Κόφτες με το που το πήρες; Είπαμε να μην είμαστε ψείρες, αλλά ο κινητήρας σίγουρα (και από τη δικιά μου εμπειρία, μάλλον και το κιβώτιο) θέλουν στρώσιμο . Μετά θα σου καίει λάδια, θα βήχει, θα κάνει, θα ράνει, και θα σου φταίει η καταραμένη η Fiat.
Καλορίζικο πάντως!
it's called ...8a parei to moter aggalia tuning
-
mirage....σωστός!
να δεις εκφράσεις στα πρόσωπα κατόχων Merc και BMW.....το γέλιο!!!! -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Καλορίζικο πάντως!
it's called ...8a parei to moter aggalia tuning
'Αριστερή τετράδα πιστόνια και στρόφαλο τα πήρα στη μασχάλη... σου μιλάω για ολική καταστροφή!'
-
ωωωωωωωωωπππππππππαααααααα!
Που πότε πως????
για πες!!! -
Τουφα το ντουμανι.
Θα δούμε μωρέ αν θα τα πάρει τα πιστόνια στην μασχάλη...Πιστεύω αν γίνει κατι τέτοιο θα μας ενημερώσει. Πάντως το italian tuning υφίσταται ως μέθοδος και δεν έχει καταστροφικά αποτελέσματα αρκεί να γίνεται σωστά και όχι να βαράμε απλά κόφτες -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Που πότε πως????
για πες!!!Χαλάρωσε είναι το νέο αστείο που κυκλοφορεί στο youtube...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τουφα το ντουμανι.
Θα δούμε μωρέ αν θα τα πάρει τα πιστόνια στην μασχάλη...Πιστεύω αν γίνει κατι τέτοιο θα μας ενημερώσει. Πάντως το italian tuning υφίσταται ως μέθοδος και δεν έχει καταστροφικά αποτελέσματα αρκεί να γίνεται σωστά και όχι να βαράμε απλά κόφτεςτο italian tuning έχει σαφείς οδηγίες , άμεσες αλλαγές λαδιών κλπ κλπ
βασικά είναι τρόπος 'ανοίγματος' αγωνιστικών μοτέρ που δεν τους ενδιαφέρει η αξιοπιστία σε βάθος χρόνου...
μπορεί μακροσκοπικά τα μοτέρ να έρχονται στρωμένα , αλλά μικροσκοπικά τα μέταλλα δεν έχουν τις κατάλληλες ανοχές και παρουσιάζουν φαινόμενα 'κοιλάδων'
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Που πότε πως????
για πες!!!Χαλάρωσε είναι το νέο αστείο που κυκλοφορεί στο youtube...
χαχαχαχα .....μη μου κανετε τετοια και καραδοκουν οι Κασάνδρες τις VW.
-
Τουφα το ντουμανι.
Θα δούμε μωρέ αν θα τα πάρει τα πιστόνια στην μασχάλη...Πιστεύω αν γίνει κατι τέτοιο θα μας ενημερώσει. Πάντως το italian tuning υφίσταται ως μέθοδος και δεν έχει καταστροφικά αποτελέσματα αρκεί να γίνεται σωστά και όχι να βαράμε απλά κόφτεςτο italian tuning έχει σαφείς οδηγίες , άμεσες αλλαγές λαδιών κλπ κλπ
βασικά είναι τρόπος 'ανοίγματος' αγωνιστικών μοτέρ που δεν τους ενδιαφέρει η αξιοπιστία σε βάθος χρόνου...
μπορεί μακροσκοπικά τα μοτέρ να έρχονται στρωμένα , αλλά μικροσκοπικά τα μέταλλα δεν έχουν τις κατάλληλες ανοχές και παρουσιάζουν φαινόμενα 'κοιλάδων'
Γι αυτό είπα σωστά. Προσωπικά δεν θα εφάρμοζα την παραπάνω μέθοδο σε δικό μου αυτοκίνητο, παρόλο που δεν έχω θέμα να στροαφάρω ψηλά μετά το στρώσιμο.
-
Ο χρήστης Stinger έγραψε:
Καλημέρα και από μένα, έφτασα αισίως τα 7κ χλμ στο 120άρι maranello red μου, και αυτό που με προβληματίζει τελευταία είναι ότι το πρωί συνήθως το ρελαντί δεν φτάνει τις 1400 στροφές, αλλά μένει περίπου στις 1000-1100 και μετά από κανα δυο λεπτά πέφτει στις 800 εκεί που πρέπει. Διάβασα σε προηγούμενο ποστ ότι έχει παρουσιασθεί και σε κάποιον ακόμα φίλο. Είναι νορμάλ αυτό? Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος? Ο φίλος που του το έκανε, πως το έλυσε? Επίσης έχω την υπόνοια ότι μου τσιμπάει λίγο στα λάδια αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ που ήταν η στάθμη όταν το πήρα! (πρέπει να καλύπτει όλη την 'ψηφιδωτή' επιφάνεια του δείκτη? σε μένα είναι λίγο πάνω από την μέση). Επίσης εμφανίζεται που κ που ο κλασικός τριγμός πίσω δεξιά, αλλά αυτή την περίοδο δεν ακούγεται!Για τον φίλο που ρώτησε ποιο πάνω το 120άρι emotion έρχεται με 225/45/R17 (και συνήθως με SC3).
Εν τάξη δεν το συζητώ ότι το αυτοκίνητο είναι ακόμα σκέτη
Δε ξέρω αν αναφέρεσαι σε μένα (είχα ποστάρει κάποια θέματα σχετικά με το ρελαντί). Το πρόβλημα που αντιμετώπιζα γενικά, ήταν πως το πρωί δεν έπαιρνε μπρος ... με τη θέλησή του, δηλαδή, φαινόταν για 1 δευτερόλεπτο να το σκέφτεται αν θα σβήσει ή όχι (δεν ανέβαζε απευθείας στροφές στο ρελαντί, έπεφτε λίγο σκέψη...). Το πρόβλημα όμως είχε παρουσιαστεί στο τελευταίο γέμισμα, οπότε το ξέσκισα λίγο, και στο επόμενο γέμισμα έβαλα 100αρα. Οσες φορές δοκίμασα να το βάλω μπρος μετά από απραξία 3-4 ημερών, πήρε κατευθείαν χωρίς δεύτερες σκέψεις. Αλλά επιμένει να ανεβάζει ρελαντί μέχρι τις 1000 rpm. Γενικά δεν ασχολούμαι αν δεν ανάψει λαμπάκι.
-
Ο χρήστης rayback έγραψε:
Καλημέρα και από μένα, έφτασα αισίως τα 7κ χλμ στο 120άρι maranello red μου, και αυτό που με προβληματίζει τελευταία είναι ότι το πρωί συνήθως το ρελαντί δεν φτάνει τις 1400 στροφές, αλλά μένει περίπου στις 1000-1100 και μετά από κανα δυο λεπτά πέφτει στις 800 εκεί που πρέπει. Διάβασα σε προηγούμενο ποστ ότι έχει παρουσιασθεί και σε κάποιον ακόμα φίλο. Είναι νορμάλ αυτό? Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος? Ο φίλος που του το έκανε, πως το έλυσε? Επίσης έχω την υπόνοια ότι μου τσιμπάει λίγο στα λάδια αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ που ήταν η στάθμη όταν το πήρα! (πρέπει να καλύπτει όλη την 'ψηφιδωτή' επιφάνεια του δείκτη? σε μένα είναι λίγο πάνω από την μέση). Επίσης εμφανίζεται που κ που ο κλασικός τριγμός πίσω δεξιά, αλλά αυτή την περίοδο δεν ακούγεται!
Για τον φίλο που ρώτησε ποιο πάνω το 120άρι emotion έρχεται με 225/45/R17 (και συνήθως με SC3).
Εν τάξη δεν το συζητώ ότι το αυτοκίνητο είναι ακόμα σκέτη
Δε ξέρω αν αναφέρεσαι σε μένα (είχα ποστάρει κάποια θέματα σχετικά με το ρελαντί). Το πρόβλημα που αντιμετώπιζα γενικά, ήταν πως το πρωί δεν έπαιρνε μπρος ... με τη θέλησή του, δηλαδή, φαινόταν για 1 δευτερόλεπτο να το σκέφτεται αν θα σβήσει ή όχι (δεν ανέβαζε απευθείας στροφές στο ρελαντί, έπεφτε λίγο σκέψη...). Το πρόβλημα όμως είχε παρουσιαστεί στο τελευταίο γέμισμα, οπότε το ξέσκισα λίγο, και στο επόμενο γέμισμα έβαλα 100αρα. Οσες φορές δοκίμασα να το βάλω μπρος μετά από απραξία 3-4 ημερών, πήρε κατευθείαν χωρίς δεύτερες σκέψεις. Αλλά επιμένει να ανεβάζει ρελαντί μέχρι τις 1000 rpm. Γενικά δεν ασχολούμαι αν δεν ανάψει λαμπάκι.
Συνεχεια δεν περναει τις 1000 σαλ η μονο την πρωτη φορα που θα το βαλεις μπροστα το πρωι;
-
Το ρελαντί στην πρωινή εκκίνηση δεν ξεπερνάει τις 1000-1100 στροφές. 'Παλιά' πηγαινε στις 1300...
-
Ο χρήστης rayback έγραψε:
Το ρελαντί στην πρωινή εκκίνηση δεν ξεπερνάει τις 1000-1100 στροφές. 'Παλιά' πηγαινε στις 1300...Παλιά είχε την ίδια εξωτερική θερμοκρασία?? --> είχε την ίδια πυκνότητα ο αέρας...
ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου αντιλαμβάνεται τις εξωτρικές συνθήκες και πράττει ανάλογα
-
Καλησπέρα και από εμένα.
Και μένα τώρα που έχει πολύ κρύο, το πρωί δεν ανεβάζει ρελαντί πάνω
απο 1000 στροφές. Ενώ πριν από λίγες ημέρες, με πιο ''ζεστές'' ημέρες έφτανε και 1300.
Είναι φυσιολογικό αυτό; -
Το ρελαντί στην πρωινή εκκίνηση δεν ξεπερνάει τις 1000-1100 στροφές. 'Παλιά' πηγαινε στις 1300...
Παλιά είχε την ίδια εξωτερική θερμοκρασία?? --> είχε την ίδια πυκνότητα ο αέρας...
ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου αντιλαμβάνεται τις εξωτρικές συνθήκες και πράττει ανάλογα
ξανα....
Fiat Bravο 2007