-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Κανείς;
Στάλθηκε από το T8-PLUSM μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μάλλον κανείς (λόγω χιλιομέτρων), εγώ που βρίσκομαι κοντά στα ίδια χιλιόμετρα προσανατολίζομαι προς την επιλογή των εργοστασιακών.
Κάποτε ήσουν χιλιομετροφάγος, Κωνσταντίνε, περίμενα πολλά από εσένα! [emoji1]
-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Κανείς;
Μάλλον κανείς (λόγω χιλιομέτρων), εγώ που βρίσκομαι κοντά στα ίδια χιλιόμετρα προσανατολίζομαι προς την επιλογή των εργοστασιακών.
Κάποτε ήσουν χιλιομετροφάγος, Κωνσταντίνε, περίμενα πολλά από εσένα! [emoji1]
Χαχαχα! Σωστά!
Όπως το είπες 'κάποτε', μετά ήρθε η κρίση.Από το 2013 περιορίσθηκαν σημαντικά οι μετακινήσεις για 'διασκέδαση'. -
Καλησπέρα σε όλους.
Σήμερα δυστυχώς είδα μια ρωγμη στο πλαστικό επάνω από τον αεροσακο του συνοδηγού. Ειναι γυρω στα 10 εκατοστά... Εχθές το έδωσα για πλύσιμο σε ενα βενζινάδικο και δυστυχώς το παρατήρησα οταν εφτασα σπίτι...Υπάρχει περίπτωση να εβαλε ο αλλος τοση δύναμη όπως το καθαρίζε που να έσπασε ή έγινε λόγω ζεστης...; Έχω απενεργοποιημενο τον αεροσακο επειδη βάζω το μωρό αναποδα μπροστά, αλλά με φοβίζει πολύ αυτό το σπάσιμο...Καμία ιδέα πόσο επικίνδυνο είναι και πόσο κοστίζει (αν αλλαζει δλδ)...;
Δείτε το εδώ...
https://goo.gl/photos/iobt33wZWGroGpYYA
Επίσης εδώ και 2 χρονια μετά τα 120 τρέμει το τιμόνι λίγο όταν πατάω γκαζι...Έκανα ζυγοσταθμιση αλλά λίγο βελτιώθηκε η κατάσταση (μπορεί να είναι και ιδέα μου βέβαια) κ το έκανε και με καινούργια ελαστικά...
Τέλος εδω κ 3 χρόνια ακούω ενα τριξιμο κυριως σε λακουβιτσες...Στο σερβις τη μια μου ειπαν κατι πλαστικά του πορτμπαγκαζ εσφιξαν κ δεν ειδαν τπτ σε αμορτισέρ κλπ... Η αλήθεια ειναι οτι τόσα χρόνια ή ακούγεται πια λιγότερο ή το έχω συνηθίσει ή γερναω και δεν ακουω καλά πια Θα ήθελα να σταματήσει όμως! Ο λόγος που δεν το παω πουθενά είναι λόγω οικονομικών και φοβαμαι οτι αν αρχίσουν να λύνουν πράγματα θα τα κανουν χειρότερα... Συν οτι δεν εχω κανέναν εμπιστοσύνη, κανέναν γνωστό μηχανικό...
-
Καλησπέρα,
είμαι κάτοχος ενός Fiat Bravo του 09' tjet 120ps και 160.000 χλμ!!!!Επειδή έχω σκοπό να το κρατήσω μιας και λυπάμαι να το 'σκοτώσω' για ένα κομμάτι ψωμί, θέλω να του κάνω ένα γερό service. Τη βοήθεια σας λοιπόν για τα ανταλλακτικά.
Συνολικά θα αλλαχθούν τα παρακάτω και δίπλα οι τιμές τους από εδώ www.ricambi.gr- Φίλτρο λαδιού + Λάδια Selenia 5/40 + Φίλτρο Αέρα + Μπουζί ιριδίου 115e
- Φίλτρο Καμπίνας 23e
- Σετ ιμάντα χρονισμού + Αντλία Νερού + Ιμάντας δυναμό 99e
- Σετ συμπλέκτη (δίσκο-πλατώ) + Kυλινδράκι συμπλέκτη 288e
- Δισκόπλακες εμπρός 224e
- Τακάκια εμπρός 71e
- Αμορτισέρ μπροστά - πίσω 362e
Όλα τα ανταλλακτικά είναι γνήσια με δύο χρόνια εγγύηση.
Εναλλακτικά για το 7 λέω να πάω σε bilstein κίτρινα Β6 με τα μαμά ελατήρια, καθότι δεν θέλω να το χαμηλώσω.
Δισκόπλακες και τακάκια τι έχετε να προτείνετε; να πάω σε αεριζόμενους δίσκους με την ευκαιρία; -
Ο χρήστης klainmein έγραψε:
...Υπάρχει περίπτωση να εβαλε ο αλλος τοση δύναμη όπως το καθαρίζε που να έσπασε ή έγινε λόγω ζεστης...; Έχω απενεργοποιημενο τον αεροσακο επειδη βάζω το μωρό αναποδα μπροστά, αλλά με φοβίζει πολύ αυτό το σπάσιμο...Καμία ιδέα πόσο επικίνδυνο είναι και πόσο κοστίζει (αν αλλαζει δλδ)...;Και οι δυο εκδοχές νομίζω πως παίζουν για την υπαιτιότητα δημιουργίας της ρωγμής.
Πάντως δεν πιστεύω οτι εγκυμονεί κάποιον κίνδυνο για τον αερόσακο και την λειτουργία του. -
Ο χρήστης NeoklisVas έγραψε:
.....
Συνολικά θα αλλαχθούν τα παρακάτω και δίπλα οι τιμές τους από εδώ http://www.ricambi.gr- Φίλτρο λαδιού + Λάδια Selenia 5/40 + Φίλτρο Αέρα + Μπουζί ιριδίου 115e
- Φίλτρο Καμπίνας 23e
- Σετ ιμάντα χρονισμού + Αντλία Νερού + Ιμάντας δυναμό 99e
- Σετ συμπλέκτη (δίσκο-πλατώ) + Kυλινδράκι συμπλέκτη 288e
- Δισκόπλακες εμπρός 224e
- Τακάκια εμπρός 71e
- Αμορτισέρ μπροστά - πίσω 362e
Όλα τα ανταλλακτικά είναι γνήσια με δύο χρόνια εγγύηση.
Εναλλακτικά για το 7 λέω να πάω σε bilstein κίτρινα Β6 με τα μαμά ελατήρια, καθότι δεν θέλω να το χαμηλώσω.
Δισκόπλακες και τακάκια τι έχετε να προτείνετε; να πάω σε αεριζόμενους δίσκους με την ευκαιρία;Η ricambi ειναι αναγμωρισμένης ποιότητας και οι τιμές της νορμάλ. Μήπως είναι κάπως πρόωρη η αλλαγή σετ συμπλέκτη; (εκτος και αν αντιμετωπίζεις ήδη πρόβλημα). Δισκόπλακες δεν υπάρχει λόγος να πας σε αεριζόμενες, εκτος και αν πρόκειται μόνο για ψυχολογικούς λόγους.
-
Καλησπέρα παιδιά, έχει ασχοληθεί κάποιος με αλλαγή μπροστά ηχείων στο αυτοκίνητο ??
-
Καλησπερα σας υπαρχει κανενας κατοχος diesel 1.6 να μας πει κριτηκες γνωμες κ πραγματικες καταναλωσεις?
-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους.Είμαι ένας ευχαριστημένος ιδιοκτήτης ενός Bravo Tjet Sport του 2009 με 120.000 χλμ.
Αν εξαιρέσεις ότι μου έχει κόψει τρεις φορές (!) τη φούσκα ημιαξονίων και για δεύτερη φορά χαλάνε τα ηλίθια κλαπετάκια που ρυθμίζουν τη ροή του αέρα από το AC και θα πρέπει να ξανακατέβει όλο το ταμπλό για αλλαχτεί μια πλαστική σκατούλα κατά τα άλλα δεν μου έβγαλε κανένα πρόβλημα ως τώρα και γενικά είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος!Μόνο που κατά τα φαινόμενα ήρθε η ώρα για καινούργια αμορτισέρ. Τα έχει αλλάξει κάποιος ιδιοκτήτης sport και τι έχει βάλει;
Καλησπέρα, εμένα με τα ίδια σχεδόν χιλιόμετρα, μου το κάνει για δεύτερη φορά.
Το σύμπτωμα που παρουσιάζει η συγκεκριμένη βλάβη είναι τρέμουλο μετά τα 70-80 km. Είναι γνωστό κουσούρι των Bravo και οφείλεται σε αστοχία του υλικού. Πόσο πλήρωσες για την επισκευή; -
Ο χρήστης galeone έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους.
Είμαι ένας ευχαριστημένος ιδιοκτήτης ενός Bravo Tjet Sport του 2009 με 120.000 χλμ.
Αν εξαιρέσεις ότι μου έχει κόψει τρεις φορές (!) τη φούσκα ημιαξονίων...Καλησπέρα, εμένα με τα ίδια σχεδόν χιλιόμετρα, μου το κάνει για δεύτερη φορά.
Το σύμπτωμα που παρουσιάζει η συγκεκριμένη βλάβη είναι τρέμουλο μετά τα 70-80 km. Είναι γνωστό κουσούρι των Bravo και οφείλεται σε αστοχία του υλικού. Πόσο πλήρωσες για την επισκευή;Κάπου 25-40€ με το ανταλλακτικό, δε θυμάμαι ακριβώς.
-
Καλησπέρα! Είμαι σε αναζήτηση τίμιου μεταχειρισμένου μετά την κλοπή του Toyota corolla 09' 1.4 που δυστύχησα να βιώσω προ ενός μηνός. Λόγω της εμπειρίας που είχα με τον προκάτοχο προσανατολίζομαι σε κάτι πιό 'ευέλικτο' τύπου Bravo και έχει πέσει στην αντίληψή μου η παρακάτω αγγελία:
https://www.ix.gr/classifieds/CR37851/Απόψεις απο τους κατόχους παρακαλώ;
-
- ο αριθμός τηλ. εμφανίζει στο google 3 αγγελίες για το αμάξι στο car.gr που έχουν διαγραφεί - περίεργο
- Έχει βάλει φόρα παρτίδα τους κωδικούς των κλειδιών. Πανέξυπνο.
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
- ο αριθμός τηλ. εμφανίζει στο google 3 αγγελίες για το αμάξι στο car.gr που έχουν διαγραφεί - περίεργο
- Έχει βάλει φόρα παρτίδα τους κωδικούς των κλειδιών. Πανέξυπνο.
Σωστός! Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις. Μου φαινόταν πολύ καλό γμτ...
-
Στο συγκεκριμένο συνεργείο πήγαινα το bravo μου μέχρι τα 110.000 χλμ που το είχα πριν το πουλήσω και είναι πολύ καλοί. Θα μπορούσες να τους κάνεις ένα τηλέφωνο και να τους ρωτήσεις.
-
Ο χρήστης skoupas έγραψε:
Στο συγκεκριμένο συνεργείο πήγαινα το bravo μου μέχρι τα 110.000 χλμ που το είχα πριν το πουλήσω και είναι πολύ καλοί. Θα μπορούσες να τους κάνεις ένα τηλέφωνο και να τους ρωτήσεις.Το σκέφτηκα αλλά με την φωτό που ανέβασε με τους κωδικούς του κλειδιού το 'έκαψε' το θηριάκι. Είναι και πρόσφατο το συμβάν της κλοπής του ιχ μου οπότε καταλαβαίνεις...
-
Με τους κωδικούς αντιγράφεις το immobilizer ή και το κλειδί μαζί?
Edit: Τώρα που το ξαναβλέπω όπως το έχει, το αντιγράφεις και με τη φωτό. Φαντάζομαι. -
Ο χρήστης nikoscorp έγραψε:
Καλησπέρα! Είμαι σε αναζήτηση τίμιου μεταχειρισμένου μετά την κλοπή του Toyota corolla 09' 1.4 που δυστύχησα να βιώσω προ ενός μηνός. Λόγω της εμπειρίας που είχα με τον προκάτοχο προσανατολίζομαι σε κάτι πιό 'ευέλικτο' τύπου Bravo και έχει πέσει στην αντίληψή μου η παρακάτω αγγελία:
Το είχες ασφαλίσει για κλοπή τουλάχιστον;;
-
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
Το είχες ασφαλίσει για κλοπή τουλάχιστον;;
Όχι. Μέχρι πρόσφατα το αυτοκίνητο βρισκόταν στην επαρχία και φυλασσόταν σε πάρκινγκ. Δεν χρειαζόταν ασφάλεια κλοπής και απλά κάθε χρόνο ανανεωνόταν η ασφάλεια του.
Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά. Ευτυχισμένος κάτοχος ενός bravo multiair εδώ και 6 χρόνια, έχω τα εξής 2 θέματα(γνωστά):
- Σπασμένο πλαστικό χειροφρενου
- Ο κλιματισμός σαν να έχει κολλήσει και να βγάζει συνέχεια ζεστό αέρα από την πλευρά του οδηγού. Έκανα reset αλλά το πρόβλημα παραμένει.
Κάνεις που αντιμετώπισε κάτι παρόμοιο αν μπορεί να μου πει τι έκανε και πιο το κόστος επισκευής,θα το εκτιμούσα.
Καλές γιορτές με υγεία σε όλους!!
Στάλθηκε από το HTC One M9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γεια χαρα.
Θελω να ρωτησω σχετικα με το σασμαν απο το bravo tjet 150 m32 που βρισκεται μεταξυ αλλων κ σε μοντελα της Opel k Alfa Romeo. Εχω διαβασει σε αγγλοφωνα forum οτι λογο κατασκευαστικης αστοχιας στο σασμαν σε συνδιασμο με την αυξημενη ροπη του κινητηρα παρουσιαζει συχνα προβλημα. Ειναι αποτελεσμα της υπερθερμανσης απο οσο καταλαβα με συμπτωματα το σκορτσαρισμα σε 5 κ 6 ταχυτητα μεχρι κ την παυση λειτουργιας του.
Μου κανει εντυπωση που δεν εχει αναφερθει πουθενα σε Ελληνικα forum. Εχει κανεις καποια σχετικη εμπειρια ?
Fiat Bravο 2007