-
+απειρο Κωνσταντινε.
bill 33 Εννοει αν κουνιεται περισσοτερο απο οτι πρεπει.Εννοειται ομως οτι θα κουνιεται ακομα και οταν ειναι κουμπωμενη η ταχυτητα ποσο μαλλον στα νεκρο.
-
Συνbraviστες του forum , εδώ στην Κ.Ελλάδα (Τρίκαλα) έχουμε αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες το πρωί. Συνήθως κατα της 08:45 που βάζω τον κινητήρα μπροστά, στην οθόνη του καντράν εμφανίζεται το σύμβολο του παγετού και ο κλιματισμός δείχνει εξωτερική θερμοκρασία 2 βαθμους Κελσίου.
Η απορία μου είναι ότι το σύμβολο του παγετού παραμένει εμφανές ακόμα και μετά την άνοδο της ένδειξης της θερμοκρασίας στους 4-5 βαθμούς (αν θυμαμαι καλά).
Υπάρχει κάποια εξήγηση γι αυτό?
(βρε τι ψάχνουμε να πούμε για τα Bravaκια μας...για να έχουμε μετά να λέμε πόσο τούρμπισμα έχουν!). -
Το εχω ρωτησει στην αντιπροσωπια και μου ειπανε οτι παραμενει αναμενο για προληπτικους λογους.Δηλαδη μπορει να ανεβηκε η θερμοκρασια αλλα σου εφιστα τη προσοχη γιατι μπορει να υπαρχει καποιο σκιερο κοματι του δρομου που εχει ακομα παγο
-
-
Ευτυχώς παραμένει πανέμορφο.
-
Αλλαξαν κατι αλλο εκτος απο τα φαναρια;Οντως ειναι παραμενει κουκλα.
-
Λοιπόν η καθιερωμένη αναφορά μετά από 60000χλμ (άραγε έχω τα περισσότερα???? )
- αλλαγή τακάκια εμπρός πίσω
- γενικό service
- το πρόβλημα με την οροφή παραμένει (σφυριζει σαν τον ΚΑΚΟ σε ντέρμπυ)
- το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ένα τρέμουλο μετά τα 80 μέχρι τα 140+ το οποίο άρχισε σιγά-σιγά και μετά μεχρι και ο καφές ετρεχε από το ποτήρι!!! ούτε ζυγοστάθμιση, ούτε ευθυγράμμιση, ούτε αμορτισέρ τίποτα από όλα. Τελικά παρατηρήθηκε ότι το κάνει μόνο όταν πατάς γκάζι και όχι όταν ρολάρει οπότε το πρόβλημα πήγε βαθύτερα... διαφορικό... ο μέσα μπιλιοφόρος έχει τζόγο. οκ εγγυηση υπάρχει αλλά ανταλλακτικό πουθενά!!! ούτε Ελλάδα ούτε Ιταλία ούτε ο προμηθευτής της ΦΙΑΤ έχει στοκ!!! οπότε περιμένουμε να προμηθευτεί η ΦΙΑΤ ΙΤΑΛΙΑΣ να μπορέσει να πάρει η ΦΙΑΤ εδώ το ανταλλακτικό. έχει περάσει ήδη ένας μήνας και ακόμα περιμένω. Το καλό είναι ότι οδηγώντας πλέον χαλαρά η κατανάλωση έχει πέσει στα 7,8 λίτρα.
πάντως το αυτοκίνητο στο Immitos-ring στρίβει χαλαρά παντού με 150+ αρκεί να πηγαίνεις με τα νερά του...
αυτά τα ολίγα ... -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κάτι άσχετο τώρα, η ενδοτικότητα του λεβιέ ταχυτήτων πώς σας φαίνεται ώς τώρα; Αν βάλετε νεκρά και προσπαθήσετε να κουνίσετε τον λεβιέ μπρος πίσω, (χωρις φυσικά να βάλετε 3η/4η) κουνιέται;
Εκτος και δεν καταλαβα καλα δεν θα επρεπε να κουνιεται;Πως θα επιλεξεις σχεση;
Ρε φιλαράκι, ήμαρτον, εννοώ ότι έχει αρκετό τζόγο, μπόσικα. Αυτό. Εννοείται ότι ...πρέπει να κουνιέται
-
Ο χρήστης rayback έγραψε:
Κάτι άσχετο τώρα, η ενδοτικότητα του λεβιέ ταχυτήτων πώς σας φαίνεται ώς τώρα; Αν βάλετε νεκρά και προσπαθήσετε να κουνίσετε τον λεβιέ μπρος πίσω, (χωρις φυσικά να βάλετε 3η/4η) κουνιέται;
Εκτος και δεν καταλαβα καλα δεν θα επρεπε να κουνιεται;Πως θα επιλεξεις σχεση;
Ρε φιλαράκι, ήμαρτον, εννοώ ότι έχει αρκετό τζόγο, μπόσικα. Αυτό. Εννοείται ότι ...πρέπει να κουνιέται
Σορυ ρε φιλαρακι
-
Καλημέρα σας!
Άντε πάμε να βρούμε αρνητικά για τα Bravo μας και σήμερα!...... -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Καλημέρα σας!
Άντε πάμε να βρούμε αρνητικά για τα Bravo μας και σήμερα!......Όπως είπες και εσύ δεν είναι παρά ένα αυτοκίνητο. Και φυσικά και θα μιλάμε για τα προβλήματά του. Σιγά μην κλέφτικα δηλ. επειδή πρέπει να αποδείξουμε πως το Bravo είναι αμάξι της προκοπής. Καλα χιλιόμετρα να έχουμε φίλοι. (μεταξύ μας, τουλάχιστον τα ανταλλακτικά της fiat είναι φτηνά! )
-
(μεταξύ μας, τουλάχιστον τα ανταλλακτικά της fiat είναι φτηνά! )
Ετσι ετσι
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Μικροαλλαγές για το 2010.Θα εχουμε αλλες αλλαγες εκτος απο τα φωτα;
-
Τα φώτα είναι καταπληκτικά πάντως! Κατά 99% πρέπει να μπαίνουν και στο παλιό αν δεν έχουν αλλάξει οι διαστάσεις τους.
-
Ο χρήστης johnmand έγραψε:
Λοιπόν η καθιερωμένη αναφορά μετά από 60000χλμ (άραγε έχω τα περισσότερα???? )- αλλαγή τακάκια εμπρός πίσω
- γενικό service
- το πρόβλημα με την οροφή παραμένει (σφυριζει σαν τον ΚΑΚΟ σε ντέρμπυ)
- το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ένα τρέμουλο μετά τα 80 μέχρι τα 140+ το οποίο άρχισε σιγά-σιγά και μετά μεχρι και ο καφές ετρεχε από το ποτήρι!!! ούτε ζυγοστάθμιση, ούτε ευθυγράμμιση, ούτε αμορτισέρ τίποτα από όλα. Τελικά παρατηρήθηκε ότι το κάνει μόνο όταν πατάς γκάζι και όχι όταν ρολάρει οπότε το πρόβλημα πήγε βαθύτερα... διαφορικό... ο μέσα μπιλιοφόρος έχει τζόγο. οκ εγγυηση υπάρχει αλλά ανταλλακτικό πουθενά!!! ούτε Ελλάδα ούτε Ιταλία ούτε ο προμηθευτής της ΦΙΑΤ έχει στοκ!!! οπότε περιμένουμε να προμηθευτεί η ΦΙΑΤ ΙΤΑΛΙΑΣ να μπορέσει να πάρει η ΦΙΑΤ εδώ το ανταλλακτικό. έχει περάσει ήδη ένας μήνας και ακόμα περιμένω. Το καλό είναι ότι οδηγώντας πλέον χαλαρά η κατανάλωση έχει πέσει στα 7,8 λίτρα.
πάντως το αυτοκίνητο στο Immitos-ring στρίβει χαλαρά παντού με 150+ αρκεί να πηγαίνεις με τα νερά του...
αυτά τα ολίγα ...ΩΩΩΩΧ!!Προχθες ανεβαινοντας προς Κορινθο-απο Καλαματα-στις ευθειες της Τριπολεως και αφου βυθιζα τερμα γκαζι απο τα 100 με 5η μεχρι τελικες και 6η ειχα σε καποια σημεια καποια τρεμουλα λες και το αμαξι σκορτσαριζε λιγο.Πλακα θα εχει και μου ληγει η εγγυση τον Ιουλιο
Επισης αυτο με το τιμονι ισχυει και για το δικο μου. -
Καλα ρε γαμωτο αφου τον εχετε πολλοι αυτο το γαμωθορυβο γιατι δεν πατε να τον κοιταξουν;Πηγα στην αντιπροσωπια και μου ειπαν οτι ειμαι ο πρωτος που παει με αυτο το θορυβο .Και μιλαω για τους θεσσαλονικεις ειδικοτερα.Δεν την αγαπατε τη Μονικα σας ;
-
[quote='dickdick']Καλα ρε γαμωτο αφου τον εχετε πολλοι αυτο το γαμωθορυβο γιατι δεν πατε να τον κοιταξουν;Πηγα στην αντιπροσωπια και μου ειπαν οτι ειμαι ο πρωτος που παει με αυτο το θορυβο .Και μιλαω για τους θεσσαλονικεις ειδικοτερα.Δεν την αγαπατε τη Μονικα σας ;[/quot]
Ψυχραιμία παιδιά με τους θορύβους!....είναι η 'γκρίνια' της Monica όπως λέει και ο dickdick!
Mη τα θέλουμε όλα δικά μας.
( εν τω μεταξύ τα 225/45/17 για τη 'γλίτσα' δεν είναι και ότι καλύτερο ). -
Ψυχραιμία παιδιά με τους θορύβους!....είναι η 'γκρίνια' της Monica όπως λέει και ο dickdick!
Mη τα θέλουμε όλα δικά μας.
( εν τω μεταξύ τα 225/45/17 για τη 'γλίτσα' δεν είναι και ότι καλύτερο ).Οχι προς θεου μη λες τετοια πραγματα!!!!Το ''Μονικα'' ειναι πνευματικη ιδιοκτησια του nevrodion.Τι θες τωρα να με κυνηγαει για αποζημιωσεις;;;
-
Μπα...δεν νομίζω , μάλλλον είναι υπέρ της κοινοκτημοσύνης!....
-
Μπα...δεν νομίζω , μάλλλον είναι υπέρ της κοινοκτημοσύνης!....
Fiat Bravο 2007