-
Ο χρήστης ektoras έγραψε:
Η θέση σου φάνηκε λίγο περίεργη? πατιέται μόνο εάν πιέσεις το πάνω δεξια μέρος του τιμονιού...Mηπως εχει χαλασει ο πανω αριστερα διακοπτης?Δε νομιζω οτι πατιεται μονο σε ενα σημειο.
-
και εμένα περίεργο μου φαίνεται με το καλημέρα συνεργείο δηλαδή?
-
Ρε εκτορα μην τρελαινεσαι χαλαρωσε και απολαυσε το αυτοκινητο σου.Και σε εμενα ετσι ακριβως δουλευει, δεν ειναι τιποτα αυτο.Μου φαινεται οτι αγορασαμε φιατ και επειδη εχουν αυτο το βρωμικο παρελθον ψαχνουμε να βρουμε βλαβες.
Α!!!Καλοριζικο και καλοταξιδο να εισαι γερος να το χαιρεσαι.Ομοιως και στο noe.
-
Ο χρήστης ektoras έγραψε:
Και ένα (χαζό) ερώτημα: η κόρνα πατιέται μόνο από το δεξί μέρος του τιμονιού? επίσης ο ήχος δεν σας κάνει λίγο μικρότερου αμαξιού?
Παίδες κάποιος για την κόρνα?
Υπάρχουν φορές που στο δρόμο μπορείς να εκνευριστείς υπερβολικά, είτε επειδή κάποιος σε έκλεισε, είτε επειδή πάει με 40 στην αριστερή λωρίδα κτλ. Εκεί η κόρνα είναι η πρώτη αντίδραση στην οποία θες να διοχετεύσεις όλη την οργή σου. Να την πατάς και να βρίζει. Να ανασταίνει νεκρούς. Ε αυτή η κόρνα είναι σαν να λέει 'πως πάτε έτσι κύριε;'
-
Θελω να κανω μια δευκρινιστικη ερωτηση.Ολοι ξερουμε οτι οταν σκισουμε ενα τουρμπο πριν το σβησιμο η' πριν το παρκαρισμα θελει 2-3 λεπτα να ησυχασει.Εγω ομως για να μπω στο παρκιν της πολυκατοικιας εχει λιγο ανηφοριτσα (σαν ανηφορικη ραμπα φανταστειτε) και το ακουω το τουρμπο να σφυραει.Αυτο σημαινει πως ανεξαρτητα απο το αν το εσκισα προτου το παρκαρω θα πρεπει μετα απο καθε παρκαρισμα στο συγκεκριμενο σημειο να το αφηνω να κρυωνει;
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Θελω να κανω μια δευκρινιστικη ερωτηση.Ολοι ξερουμε οτι οταν σκισουμε ενα τουρμπο πριν το σβησιμο η' πριν το παρκαρισμα θελει 2-3 λεπτα να ησυχασει.Εγω ομως για να μπω στο παρκιν της πολυκατοικιας εχει λιγο ανηφοριτσα (σαν ανηφορικη ραμπα φανταστειτε) και το ακουω το τουρμπο να σφυραει.Αυτο σημαινει πως ανεξαρτητα απο το αν το εσκισα προτου το παρκαρω θα πρεπει μετα απο καθε παρκαρισμα στο συγκεκριμενο σημειο να το αφηνω να κρυωνει;Ε οχι ρε παιδια!Ειπαμε να τα προσεχουμε αλλα οχι και ετσι...σιγα μη παθει τιποτα που ανεβαινει μια ανηφοριτσα και μετα να θελει κρυωματα. Σβησ΄το φιλε μου κανονικα,ειπαμε τα τουρμπο θελουν μια προσοχη αλλα οχι και να μας δυσκολευουν τη ζωη.
-
Σε ευχαριστω πολυ jntaras.
Τις τελευταιες μερες που βρεχει πολυ στη Θεσσαλονικη οπως ειναι λογικο χρησιμοποιω τους υαλοκαθαρηστηρες και παρατηρησα οτι μετα απο λιγο (αφου ζεσταθει ο μηχανισμος ισως;;;;;) κανουν ενα θορυβο σαν ''χρατς-χρατς'' .Μου φαινεται οτι δεν ειναι απο το μοτερ αλλα απο την αρθρωση που μεταφερει την κινηση απο το μοτερ στους υαλοκαθαριστηρες.Εχει καποιος παρομοια εμπειρια;;Καποιος απο τους ''παλιοτερους'' ιδιοκτητες;;;
Επισης εχει παρατηρησει καποιος ενα θορυβο που ακουγεται απο την μπροστα αναρτηση (μονο οταν βρεχει) οταν πεφτει σε λακουβες με νερο;Σαν κατι να βρισκει απο κατω;
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Ρε εκτορα μην τρελαινεσαι χαλαρωσε και απολαυσε το αυτοκινητο σου.Και σε εμενα ετσι ακριβως δουλευει, δεν ειναι τιποτα αυτο.Μου φαινεται οτι αγορασαμε φιατ και επειδη εχουν αυτο το βρωμικο παρελθον ψαχνουμε να βρουμε βλαβες.Α!!!Καλοριζικο και καλοταξιδο να εισαι γερος να το χαιρεσαι.Ομοιως και στο noe.
Όχι εντάξει δεν ψάχνω να βρω βλάβες, άλλωστε και τα πιο ακριβά αυτοκίνητα χαλάνε και εκεί είναι που τρελαίνεσαι! Εντάξει η κορνα όλα ΟΚ, απλά επειδή στην αρχή του συμπεριφερόμουνα σαν μπίμπελο δεν πάταγα με αρκετή δύναμη πατιέται όπως διαπίστωσα και στο αριστερό μέρος του τιμονιού και κάτω
Ευχαριστώ για τις ευχές, εύχομαι και εγώ σε όλους μας καλά ταξίδια, πιστεύω ότι κάναμε μια πολύ καλή επιλογή!
-
Καποια απαντηση για αυτα που ρωταω παραπανω;;;
-
Κανενας μπραβακιας ρε παιδια!!!!!Τη Δευτερα παω αντιπροσωπεια και θελω να εχω καμια ιδεα να τους πω ριξτε καμια μωρε (μονο για τα παραμανω αναφερομενα ε)!!!
-
Προφανώς σου ακούγονται τα μάκτρα. Και όσο για τον θόρυβο στις νερολακούβες είναι νερό που πετάγεται στις ποδιες.
ΥΓ: Τι οδηγούσες πριν;
-
Πριν οδηγουσα ενα fiat punto 1.2 8v.Γιατι;;
Ο θορυβος ακουγεται απο το σημειο που ειναι το μοτερακι και οχι απο τα μακτρα γι'αυτο ''ανησυχω''. -
Τώρα με τα κρύα, έχει παρατηρήσει κανείς αλλαγή στη συμπεριφορά του ρελαντί στο αυτοκίνητο, οταν το βάζει μπρος πρωί; Σήμερα για παράδειγμα, μπορώ να πω πως δεν ανέβασε σχεδόν καθόλου στροφές (συνήθως είναι στις 1300rpm) παρά για ελάχιστα δευτερόλεπτα και μετα έπεσε κατευθείαν στις 800rpm (με εξωτερική θερμοκρασία 5 celcius). Ήρθε η ώρα για συνεργείο;
-
Ο χρήστης rayback έγραψε:
Τώρα με τα κρύα, έχει παρατηρήσει κανείς αλλαγή στη συμπεριφορά του ρελαντί στο αυτοκίνητο, οταν το βάζει μπρος πρωί; Σήμερα για παράδειγμα, μπορώ να πω πως δεν ανέβασε σχεδόν καθόλου στροφές (συνήθως είναι στις 1300rpm) παρά για ελάχιστα δευτερόλεπτα και μετα έπεσε κατευθείαν στις 800rpm (με εξωτερική θερμοκρασία 5 celcius). Ήρθε η ώρα για συνεργείο;μου το'χε κάνει μια φορά το κατακαλόκαιρο.. μετα δε το ξανάκανε..
στο'κανε μόνο σήμερα ή γενικα?
-
Γιαννη εμενα αυτο δεν μου το εκανε ποτε αλλα τωρα με τα κρυα μου κανει κατι αλλο.Επειδη το πρωι κρυωνω μολις (σχεδον αμεσως) πιασει το νερο τους 90 βαθμους ανοιγω το καλοριφερ και τοτε ο δεικτης της θερμοκρασιας νερου ξαναπεφτει κατω απο τους 90.Αυτο ειναι λογικο;Το πουντακι που ειχα πριν δεν ειχε δεικτη θερμοκρασιας και δεν μου εχει τυχει ποτε να το ξαναδω.
Και κατι αλλο.Το πρωι ακουτε κατι τσικ η' τσακ απο οπουδηποτε μεσα στο αυτοκινητο που μολις ζεσταθει δεν τα ξανακουτε;Καποτε μου ειχαν πει οτι εκτος απο κινητηρα,φρενα,λαστιχα με τη κινηση ζεσταινονται και τα αμορτισερ.Ισχυει;
-
Λιγο να παιζει η θερμοκρασια ειναι φυσικο αλλα δεν πρεπει να συνδυάζεται με το αν ανοιξες ή οχι τον ανεμιστηρα αλλα με το αν γυρισες την θερμοκρασια απο το κρυο στο ζεστο .Τα τσικ² μαλλον ειναι απο τα κομματια του καλοριφερ που ζεσταίνονται.
-
Τα τσικ ακουγονται προτου ανοιξω το καλοριφερ.Μετα απο λιγο σταματουν.Μηπως λογω ψυχους η' υγρασιας;
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
μου το'χε κάνει μια φορά το κατακαλόκαιρο.. μετα δε το ξανάκανε..
Το χει κάνει 1-2 φορές τώρα με τα κρύα. Το απόγευμα που φεύγω από τη δουλειά, δεν το κάνει. Την πρώτη φορά που το έκανε είχε σταματήσει στις 1000rpm και μπορώ να πω πως έτρεμε ελαφρώς.
-
Ο χρήστης rayback έγραψε:
μου το'χε κάνει μια φορά το κατακαλόκαιρο.. μετα δε το ξανάκανε..
Το χει κάνει 1-2 φορές τώρα με τα κρύα. Το απόγευμα που φεύγω από τη δουλειά, δεν το κάνει. Την πρώτη φορά που το έκανε είχε σταματήσει στις 1000rpm και μπορώ να πω πως έτρεμε ελαφρώς.
τι να σου πω, το δικό μου είναι σε κλειστό γκαραζ και δεν εχει πιάσει ακόμα και τόσο κρύο.. πάντως πέρσι που το ανέβασα πήλιο με χιόνια κτλ δεν έδειξε κάτι περίεργο στο κρύο.. στα 1300σαλ για τα πρώτα 1-2 λεπτά και μετα κατέβαινε..
-
Υπάρχουν ένα σωρό μεταλλικά εξαρτήματα που ζεσταίνονται και διαστέλλονται.
Αν δεν το ακούς μετά μι χαρά είσαι . π.χ. ο καταλύτης
Fiat Bravο 2007