-
Έφτασα αισίως τα 26200 χιλιόμετρα.
Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα.Μόνο ένα πλαστικό έσπασε κάτω απο τη μάσκα μπροστά δεξιά. Ένας σκύλος στην εθνική φρόντισε να μου το κάνει... 50 Ευρώ το κόστος αυτού.
Για όσους χρησιμοποιούν EcoDrive μέχρι στιγμής είμαι στο 73 και έχω στόχο το 80 στο EcoIndex.
-
Μετά από ένα χρόνο αποφάσισα να κάνω και εγώ μια γρήγορη διαδρομή σε ένα ωραίο επαρχιακό δρόμο με καλή καινούργια άσφαλτο, στροφιλίκια, ανηφοριές - κατηφοριές και όλα τα όμορφα, και κυρίως : ΕΡΗΜΟ. Bravo 150 Sport. Βάζουμε Sport ON και πάμε! Λοιπόν, το αμάξι έχει και γαμώ τα ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΠΡΟΣΦΥΣΗΣ (φυσικά, παίζουν ρόλο και τα Sportcontact 3, που κανονικά είναι ξερά και δε λένε να ζεσταθούν με τίποτα, αλλά σε τέτοια φάση είναι στο στοιχείο τους), το γκάζι είναι σούπερ , τα καθίσματα σε κρατάνε αρκετά, τα φρένα σου εμπνέουν απόλυτη ασφάλεια, το τιμόνι δεν έχει πληροφόρηση αλλά δεν πειράζει γιατί είναι ΞΥΡΑΦΙ, και γενικώς το αμάξι πάει αέρας...
Στο μόνο μειονέκτημα τώρα: η αίσθησή του ήταν εκνευριστικά ΟΥΔΕΤΕΡΗ. Δεν μπορούσα να κάνω σχεδόν με τίποτα μεταφορά φορτίου και όλα τα βάσιζα στην πρόσφυση των ελαστικών (αυτό ίσως να το είχαν υπόψη τους και στη Fiat και γι'αυτό να έβαλαν τόσο ακριβά ελαστικά και τέτοιου προφίλ, κάτι που δεν κάνει νομίζω κανένας στα +-150 άλογα). Φυσικά, δε με τρόμαξε ούτε μια στιγμή, και αυτό με τρομάζει γιατί δεν ξέρω τα όριά του (το λαμπάκι του ESP το έχω δει μόνο μια φορά να ανάβει!)Α, καταναλώσεις δεν κοίταξα - τζιζ...
Γενικά, μετά από ένα χρόνο, βλάβες μηδέν, λίγοι ψιλοσπαστικοί τριγμοί, κατανάλωση 8,3 μέση, 9-10 πόλη και 7-8,5 ταξίδια. Και εξακολουθεί να είναι από τα πιο ωραία εκεί έξω!
-
Άσχετο: το Golf ακρίβυνε. Κι'άλλο! Όταν πέρυσι το κοίταγα πήγαινε στα 18500 το trendline 122ps 5d τώρα 19000. Και πουλάει και πάλι αβέρτα. Αν είναι δυνατόν!
Θα πρέπει να ψαχτούν πολύ κάποιοι άλλοι κύριοι... -
Ο χρήστης canonis έγραψε:
Έφτασα αισίως τα 26200 χιλιόμετρα.
Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα.Μόνο ένα πλαστικό έσπασε κάτω απο τη μάσκα μπροστά δεξιά. Ένας σκύλος στην εθνική φρόντισε να μου το κάνει... 50 Ευρώ το κόστος αυτού.
κρίμα το σκυλί...
-
τα continental δεν ειναι μαλακα;νομιζα οτι τα bridgesrone ειναι σκληρα σε ενοχλητικο σημειο
-
Ο χρήστης mariost έγραψε:
Χρόνια πολλά σε όλους.Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το Bravo μου (t-jet 150). Τα τελευταία πρωινά όταν είναι να το ξεκινήσω, γυρνώ την μίζα παίρνει λίγο μπροστά με πολύ χαμηλές στροφές και αμέσως σβήνει. Η όλη διαδικασία κρατάει 2-3 δευτερόλεπτα. Με την δεύτερη φορά παίρνει μπροστά κανονικά. Αυτό άρχισε να συμβαίνει μετά το σέρβις των 30.000 χλμ. Λέτε να μην έβαλαν τα σωστά μπουζί; Ή να φταίει κάτι άλλο;
Και εγώ 150αρι έχω (700 χλμ. μόνο), έχω όμως κλειστό γκαράζ (Αθήνα) οπότε δεν το έχω βάλει μπροστά με τρελό κρύο ακόμη (το πρωι όταν έξω έχει 9-10 βαθμούς στο γκαράζ έχει γύρω στους 14-15). Πάντως ακολουθώ πάντα αυτό που λέει το manual και πατάω τον συμπλέκτη, ενώ από δική μου συνήθεια αφήνω το κλειδί στη θέση πριν το μιζάρισμα μέχρι να σταματήσει να ακούγεται η αντλία βενζίνης (περίπου 2 sec) και μετά βάζω μπροστά. Μέχρι τώρα δεν έχω κάποιο πρόβλημα, παίρνει με τη μια και κρατάει ρελαντι στις 1500 περιπου, ενώ μετά από περίπου 40-60 sec το ρίχνει στις 700-800 στροφές.
-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Μετά από ένα χρόνο αποφάσισα να κάνω και εγώ μια γρήγορη διαδρομή σε ένα ωραίο επαρχιακό δρόμο με καλή καινούργια άσφαλτο, στροφιλίκια, ανηφοριές - κατηφοριές και όλα τα όμορφα, και κυρίως : ΕΡΗΜΟ. Bravo 150 Sport. Βάζουμε Sport ON και πάμε! Λοιπόν, το αμάξι έχει και γαμώ τα ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΠΡΟΣΦΥΣΗΣ (φυσικά, παίζουν ρόλο και τα Sportcontact 3, που κανονικά είναι ξερά και δε λένε να ζεσταθούν με τίποτα, αλλά σε τέτοια φάση είναι στο στοιχείο τους), το γκάζι είναι σούπερ , τα καθίσματα σε κρατάνε αρκετά, τα φρένα σου εμπνέουν απόλυτη ασφάλεια, το τιμόνι δεν έχει πληροφόρηση αλλά δεν πειράζει γιατί είναι ΞΥΡΑΦΙ, και γενικώς το αμάξι πάει αέρας...ρε συ συμφωνούμε σε όλα... εκτος οτι απ'οτι ξέρω τα sc3 είναι μαλακα και τα 050Α σκληρα..
Στο μόνο μειονέκτημα τώρα: η αίσθησή του ήταν εκνευριστικά ΟΥΔΕΤΕΡΗ. Δεν μπορούσα να κάνω σχεδόν με τίποτα μεταφορά φορτίου και όλα τα βάσιζα στην πρόσφυση των ελαστικών (αυτό ίσως να το είχαν υπόψη τους και στη Fiat και γι'αυτό να έβαλαν τόσο ακριβά ελαστικά και τέτοιου προφίλ, κάτι που δεν κάνει νομίζω κανένας στα +-150 άλογα). Φυσικά, δε με τρόμαξε ούτε μια στιγμή, και αυτό με τρομάζει γιατί δεν ξέρω τα όριά του (το λαμπάκι του ESP το έχω δει μόνο μια φορά να ανάβει!)
και γω εχω πρόβλημα σε αυτό.. πχ προχθες γύρισα μαλλιοκούβαρα απο επίδαυρο αλλά δε μπορούσα με τίποτα να το 'νιώσω'... οσο του έδινα γκάζι τόσο έμπαινε.
-
Εθεάθη σήμερα νωρίς το απόγευμα στη Λ. Ειρήνης ένα κόκκινο μη μεταλλικό με 18άρες και πανοραμική. Τι έρωτας ήταν αυτός!
-
@stred: Χαίρομαι που κάποιος που είναι ιδιοκτήτης έχει την ίδια άποψη με εμένα, γιατί έχω ακούσει και διαβάσει τα πιο κουλά,από αποθέωση και τυφλά νά´χει η Ferrari μέχρι το αμάξι είναι μουλαρι και δεν κουνάει τον κωλο του με τίποτα.
Πολύ καλή επιλογή είναι τελικά, αφού είναι και -κάπως- στριφτιαρικο -και έκανα καιρό να το ψάξω αυτό- και είναι και τρένο σε ανοιχτό δρόμο (οφελιμες ταχύτητες μέχρι 160 ΑΝΕΤΑ-έχω τρέξει με 140 και έξω να φυσσαει τρελλα και δεν καταλάβαινα τίποτα!). Λίγο γκαπα γκουπα η ανάρτηση (καταραμμενος ημιακαμπτος), αν είχε τίποτα πολλαπλών πίσω δε θα παιζόταν στην κατηγορία τιμής του. Ας όψεται η giulietta!Τα 050A είναι πιο σκληρά; Αμάν...
-
Παιδιά καλημέρα, ένα προβληματάκι αντιμετωπίζω με το Blue&Me και συγκεκριμένα με την ανοικτή ακρόαση:
To σύστημα εδώ και ένα μήνα δούλευε μια χαρά με το κινητό μου (ericsson K-750), από προχθές χάθηκε η ένδειξη Vodafone που έβγαζε στο πίνακα οργάνων και όταν επιχειρήσεις να καλέσεις δεν βρίσκει το κινητό. Ξαναέκανα pairing, το βρήκε το κινητό και το κινητό το Blue&Me, αλλά μετά πάλι δεν συνδέονται. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα άλλο κινητό (θα το κάνω το απόγευμα), σας φαίνεται σαν πρόβλημα του Blue&Me ή του κινητού μου? -
Γεια σου φίλε μου...
Σχετικά με το Blue&Me και σε εμένα δεν έχει την ένδειξη της εταιρείας στο ταμπλό απο τότε όμως που έκανα αναβάθμιση το iPhone στη νέα version.
Κανένα απολύτως πρόβλημα όμως. Όλα λειτουργουν πολύ καλά.
Το έχεις κάνει αναβάθμιση το Blue&Me?
Πριν απο ενάμιση μήνα έκανα το δικό μου την αναβάθμιση που έβγαλε η Fiat... ίσως σου φτιάξει το πρόβλημα σου...Όσο για την προηγούμενη συζήτηση:
Και εγώ SC3 φοράω και είναι πιο μαλακά απο τα Potenza σίγουρα.
Και τα δύο όμως μου φαίνονται πολύ καλής ποιότητας λάστιχα.Για την 'ειδική διαδρομή' που έκανε ο φίλος έχω να πω πως χρειαζόμαστε καλύτερες αναρτήσεις.
Εγώ αυτή την άποψη έχω γιατί γέρνει αρκετά το αυτοκίνητο.
Παρ'όλα αυτά πάει γαμ....ς στις στροφές! Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!Άσχετο: Εχθές βάλαμε κοντρίτσα με φιλικό Honda Civic 1.8 140PS (2007 μοντέλο).
Τρείς εκκινήσεις και τις τρεις φορές ο φίλος έμεινε πάνω απο 2 αυτοκίνητα πίσω. Η διαφορά συνέχιζε να μεγαλώνει κατα πολύ και μετά τα 180 που υποτίθεται λόγω κυβικών θα μου έφευγε...
Πα...ρια τελικά!!! -
Γεια σου φίλε μου...
Σχετικά με το Blue&Me και σε εμένα δεν έχει την ένδειξη της εταιρείας στο ταμπλό απο τότε όμως που έκανα αναβάθμιση το iPhone στη νέα version.
Κανένα απολύτως πρόβλημα όμως. Όλα λειτουργουν πολύ καλά.
Το έχεις κάνει αναβάθμιση το Blue&Me?
Πριν απο ενάμιση μήνα έκανα το δικό μου την αναβάθμιση που έβγαλε η Fiat... ίσως σου φτιάξει το πρόβλημα σου...Το θέμα είναι ότι μέχρι τώρα δούλευε τζάμι με το συγκεκριμένο τηλέφωνο και ξαφνικά έφαγε κόμπλα...
-
Καλησπέρα (μετα απο μεγαλο χρονικό διάστημα , αλλα αντιμετωπίζω πρόβλημα εισόδου στο forum).
Περιληπτικά λοιπόν το Bravo μου (150 sport ) έκλεισε αισίως τα 16000 χλμ από τα τέλη Ιουλίου του ΄09 που το παρέλαβα. Σ αυτό το χρονικό διάστημα εχω μεινει απόλυτα ικανοποιημένος από το αυτοκίνητο. Πολύ καλό στα στροφιλικια και ταξιδιάρικο στη Εθνική (Βόλος - Αθήνα σε 2 ώρες).
Δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα και η κατανάλωση είναι σε λογικά επίπεδα (εντάξει δεν είναι και το πλέον οικονομικό...αλλά η απόλαυση κοστίζει).
Τι μου τη σπάει στο αυτοκίνητο?...το σταχτοδοχείο!!!!...είναι άκρως αντιεργονομικό!!!
Μην αρχίσουν τα σχόλια οι ...αντικαπνιστές!
ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ για προιόν της VW!!!!... με ΤΙΠΟΤΑ!!!
Αυτά τα ολίγα φίλοι μου.....(ελπίζω να μπορέσω να συνδεθώ κάποια στιγμη ξανα!)
Καλή Χρονιά να είναι το 2010...γιατι το 09 ήταν
Monica..... -
Γεια σ....Άσχετο: Εχθές βάλαμε κοντρίτσα με φιλικό Honda Civic 1.8 140PS (2007 μοντέλο).
Τρείς εκκινήσεις και τις τρεις φορές ο φίλος έμεινε πάνω απο 2 αυτοκίνητα πίσω. Η διαφορά συνέχιζε να μεγαλώνει κατα πολύ και μετά τα 180 που υποτίθεται λόγω κυβικών θα μου έφευγε...
Πα...ρια τελικά!!!http://www.youtube.com/watch?v=u-K6nZkqF6Q το ξερει????
-
jntaras@
Τι εννοεις; -
Καλή χρονιά, υγεία σε όλους και στις οικογένειες μας.
Χαιρετώ όλα τα μέλη, καθ'ότι καινούργιο μέλος και κάτοχος Bravo Dynamic 120, οπότε ας μοιραστώ και γω τις εμπειρίες μου.
Μετα απο 9000 απροβλημάτιστα χλμ είμαι ικανοποιημένος. Κατανάλωση λαδιού μηδέν, επιδόσεις-κράτημα οκ, και εντάξει ας μην έχει και το τελειότερο τιμόνι. Κάτι άσχετοι μικροτριγμοί κατα καιρους κ κυριως απο την πισω αριστεροι πόρτα οι οποίοι θα διορθωθούν σύντομα. Συγκρίνοντας με καινούργια αμάξια φίλων λιγότεροι τριγμοί σε σχέση με το Leon και πολυ λιγότεροι σε σχεση με το auris. (εκτος αν τρίζει τόσο μονο το auris του φίλου).
Κάποιες ενστάσεις μόνο και επιθυμητή η γνώμη σας:- Μετα τις 5000χλμ είχα εναν θόρυβο όταν είχα δεξιά αρκετά στριμμένο το τιμόνι (όχι τέρμα) και προχωρούσα σιγά. Πάω αντιπροσωπεία μου λένε λίπανση κρεμαγιέρας. Όντως διορθώθηκε και μετά απο 2500 χλμ ξανάρχισε. Ξαναπάω και μου λένε,εξυπηρετικότατοι πάντα, οτι έβγαλε ακόμα ένα στην πόλη μου ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, ενημέρωσαν την Fiat, περιμένουν απάντηση και θα μου απαντήσουν σε λιγες μέρες. Κ οτι μάλλον θα πάει για αλλαγή κρεμαγιέρας. Κάποιος με παρόμοιο πρόβλημα?
- Κανένας άλλος με ηλιοροφή εδώ? Σε όσα Bravo είδα δεν ανοίγει εντελώς τέρμα και δεν ξέρω τον λόγο. Σε ένα 500αρακι που είχε ίδια (εκτός αν κάνω λάθος) άνοιγε μέχρι τέρμα. Καμιά γνώμη?
Σορυ για το μακροσκελές μνμ, καλά και απροβλημάτιστα χλμ σε όλους παιδιά.
-
Καλωσόρισες φίλε μου...
Για την ηλιοροφή μιας που έχω μπορώ να σου πω ότι ανοίγει σε τρία επίπεδα.
Το τελευταίο που αφήνει και το πιο μεγάλο κενό όντως δεν πάει τέρμα πίσω.
Και εγώ νόμιζα ότι θα ανοίγει όλο αλλά όχι τελικά... -
jkar εννοεις ενα θορυβο που ακουγεται σαν τριγμος απο το τιμονι;;;;Κατι σαν ''κρακα-κρουκα'';
-
Καλωσόρισες φίλε μου...Για την ηλιοροφή μιας που έχω μπορώ να σου πω ότι ανοίγει σε τρία επίπεδα.
Το τελευταίο που αφήνει και το πιο μεγάλο κενό όντως δεν πάει τέρμα πίσω.
Και εγώ νόμιζα ότι θα ανοίγει όλο αλλά όχι τελικά...Καλως σας βρήκα. Και εγω έτσι νόμιζα φίλε μου, αλλα ενταξει δεν τρέχει και τιποτα. Απλα μου εκανε εντυπωση που σε ενα 500αρακι την ειδα ανοιχτη μεχρι τερμα και μου φανηκε οτι ειναι ιδια, μιας και το ειδα πριν παρω το Bravo.
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
jkar εννοεις ενα θορυβο που ακουγεται σαν τριγμος απο το τιμονι;;;;Κατι σαν ''κρακα-κρουκα'';Ναι οντως ετσι ακούγεται, ο θορυβος προερχεται απο μπροστα, τον ακους μεσα στην καμπίνα με ησυχια, και νοιωθεις ενα στιγμιαίο ανεπαίσθητο κόλλημα στο τιμόνι.Οτι καποιο δοντι της κρεμαγιερας το κανει αυτο μου πε ο μηχανικος.Τι να πω τωρα φιλε, θα δειξει. Πάντως μου ειπαν οτι δεν υπαρχει κανενας απολύτως κινδυνος.
Fiat Bravο 2007