-
Ο χρήστης akilleas έγραψε:
Συμφουρουμήτες καλησπέρα.
Τους τελευταίους 2 μήνες έχω ένα μικρό προβληματάκι με το mp3 Player.
Πολλές φορές, μου βγάζει Check Disc. Το βγάζω το ξαναβάζω και συνήθως είναι ΟΚ.
Την τελευταία βδομάδα όμως μου βγάζει ''CD ERROR E00'' και ότι και να κάνω δεν λέει να παίξει. Βέβαια μετά από καμιά ώρα εάν ξαναδοκιμάσω μπορεί να παίζει ασταμάτητα μέχρι να το κλείσω και να το ξανανοίξω. Και μετά πάλι από την αρχή...
Κανένας με το ίδιο πρόβλημα;Κλασσικό σύμπτωμα με πάρα πολλά cd/mp3 Players ήχου, αυτά των υπολογιστών έχουν καλύτερους μηχανισμούς και γι'αυτό μπορεί στον υπολογιστή να παίζει μια χαρά, ενώ στο αυτοκίνητο όχι. Είναι φυσιολογικό, δεν έχει πρόβλημα το cd του αυτοκινήτου. Έχουν μια δυσκολία, εως πλήρη αδυναμία καμιά φορά, να διαβάσουν cd-r. Μην το ταλαιπωρείς με δισκάκια που βλέπεις πως το ζορίζουν-και να το διαβάζει, ο μηχανισμός θα είναι συνεχώς σε τρελό μπρος-πίσω για να καταφέρνει να διαβάζει τα sectors, ακόμα και αν ο ήχος είναι χωρίς κολλήματα.
Δοκίμασε να αγοράσεις άλλη μάρκα δισκάκια cd-r, μέχρι να δεις ποια θα παίζει χωρίς προβλήματα. -
πραγματικά ο ΜΟΝΟΣ λόγος που εβαλα το blue&me είναι η usb θύρα καθώς έχω βαρεθεί σε ΟΛΑ τα αμάξια που ξέρω αυτα τα προβλήματα με τα δισκάκια.. και καλό να είναι το δισκάκι κάτι η ζέστη το καλοκαίρι, κάτι το κρύο,σκόνη υγρασία κτλ κτλ θα το χαλάσει.. και θα ζορίζεται το ηχοσύστηματα και θα φθείρεται κτλ κτλ..
προσωπικά στο bravo είχα βάλει την πρώτη μερα ενα δισκάκι να δω απο περιέργεια αν το παίζει.. και μετα απο 11 μήνες δεν το έχω ξαναδοκιμάσει.. usb rulezzz λεμε..
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
.. usb rulezzz λεμε..+00 εχω βρει την υγεια μου λεμε
-
Παιδιά το έχω μετανοιώσει που δεν έβαλα την USB.ΠΙΚΡά
Τα δισκάκια που χρησιμοποιώ είναι Taiyo Yuden τα οποία στην κατηγορία τους θεωρούνται κορυφαία. Άσε δε που τα γράφω όλα 4χ για να μην έχω προβλήματα στην αναπαραγωγή.
Βέβαια μέχρι και πριν λίγο καιρό, έπαιζε κανονικά τα πάντα, μέχρι και CD-RW, χωρίς κανένα πρόβλημα.
Τώρα τελευταία σίγουρα κάτι χάλασε.
Μίλησα με αντιπρόσωπο και μου είπε ότι μάλλον πάει για αλλαγή.
Είδομεν... -
Μιας και αναφέρεστε σε προβλήματα και επειδή με ενδιαφέρει (έχω κλείσει ένα 150 sport), να σας κάνω και εγώ μια ερώτηση. Από κατανάλωση λαδιού έχετε παρατηρήσει κάτι τραγικό?
Το ξέρω ότι το θέμα έχει ξανασυζητηθεί και μέσα από το forum δεν έχω διαπιστώσει να υπάρχει πρόβλημα στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά ένας γνωστός λέει ότι του καίει 1-2 lt κάθε δυο εβδομάδες και από τη FIAT του λένε ότι δεν έχει πρόβλημα. Είναι δυνατόν?
-
Ο χρήστης ektoras έγραψε:
Μιας και αναφέρεστε σε προβλήματα και επειδή με ενδιαφέρει (έχω κλείσει ένα 150 sport), να σας κάνω και εγώ μια ερώτηση. Από κατανάλωση λαδιού έχετε παρατηρήσει κάτι τραγικό?Το ξέρω ότι το θέμα έχει ξανασυζητηθεί και μέσα από το forum δεν έχω διαπιστώσει να υπάρχει πρόβλημα στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά ένας γνωστός λέει ότι του καίει 1-2 lt κάθε δυο εβδομάδες και από τη FIAT του λένε ότι δεν έχει πρόβλημα. Είναι δυνατόν?
Σκαρτα 3,5 λιτρα λαδι χωραει και αυτος καιει 2 λιτρα;Στις δυο εβδομαδες ποσα χλμ κανει;
Παντως δεν εχει ακουστει οτι καινε λαδι
-
ο κατασκευαστης δικαιολογει 400γρ. ανα 1000χλμ.Εγω εχω 9130 χλμ λαι εχω συμπληρωσει συνολικα 350γρ.Οποτε το σκιζεις καιει λιγο λογω της τουρμπινας αυτο και τιποτα αλλο.Εδω και ποσο καιρο που το παω κανονικα και δεν το σκιζω δεν μου εκαψε τιποτα.Αντε καλοριζικο.
-
Έχω 3000 χλμ, άλλαξα στα 1500 (δλδ 1500 στην ουσία) αλλά και τώρα αλλά και στην αλλαγή που τσεκάραμε δείκτες, δεν έδειξε να χρειάζεται. Υπ' όψιν πως τα πρώτα 1500 ήταν λίγο σκισμένα όχι σε στροφές (
-
Και μένα υπερβολικό μου φάνηκε (τόσο λάδι ούτε το RX-8 δεν καίει)... ομολογώ ότι την ιστορία δεν την άκουσα από πρώτο χέρι (ο άνθρωπος που έχει το αμάξι είναι γιατρός του αδερφού ενός κολλητού μου - οπότε παίζει και σπασμένο τηλέφωνο!), και ετσι δεν μπορώ να πω με ακρίβεια τι του καίει ανά πόσα χλμ., αλλά το νόημα ήταν ότι ο συγκεκριμένος έχει χοντρό πρόβλημα με το λάδι.
Πάντως από ότι ακούω γενικότερα και απ' ότι διαβάζω και εδώ, στο συγκεκριμένο θέμα το αμάξι δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα. Όχι τίποτα άλλο μην την πάθουμε σαν τους VAGαιους με τον TSI Ελπίζω σε λίγο καιρό να καταθέσω και εγώ τις δικές μου εμπειρίες!
-
Ο χρήστης akilleas έγραψε:
Παιδιά το έχω μετανοιώσει που δεν έβαλα την USB.ΠΙΚΡά
Τα δισκάκια που χρησιμοποιώ είναι Taiyo Yuden τα οποία στην κατηγορία τους θεωρούνται κορυφαία. Άσε δε που τα γράφω όλα 4χ για να μην έχω προβλήματα στην αναπαραγωγή.
Βέβαια μέχρι και πριν λίγο καιρό, έπαιζε κανονικά τα πάντα, μέχρι και CD-RW, χωρίς κανένα πρόβλημα.
Τώρα τελευταία σίγουρα κάτι χάλασε.
Μίλησα με αντιπρόσωπο και μου είπε ότι μάλλον πάει για αλλαγή.
Είδομεν...φιλε και γω στον υπολογιστή ακουγα τοσα και τοσα για τα taiyo yuden και αλλαξα τα tdk που χρησιμοποιούσα χρόνια και τελικά ΜΑΑΑΠΑ τα καρπούζι.. πολύ χειρότερο.. εχω την εντύπωση πως στα yuden παίζουν αρκετά fake πάντως και ίσως αυτός ήταν ο λόγος..
Υ.Γ. οσον αφορά το λάδι εγω αλλαξα στα 10.000 και τώρα είμαι στα 19.000 και το τσέκαρα και δε μου έχει κάψει τπτ.. σίγουρα έχει πρόβλημα ο γνωστός σου αν καίει τόσο λάδι.. ή το ξεσκίζει..
-
Πριν απο καποιες μερες ειχα αναφερει ενα προβλημα με τη σταθμη των υγρων του ψυγειου ,δεν ξερω αν το θυμοσαστε γιατι ασχολιοσασταν με cd και mp3 players που ειναι πιο σημαντικα χωρις να λαβω εστω και μια ιδεα για το προβλημα μου (το εκανα το παραπονο μου).Σημερα πηγα στην αντιπροσωπεια εχοντας γραψει σε χαρτι τις παρατηρησεις μου για το αυτοκινητο.Με αντιμετωπισαν με ευγενεια και πολυ επαγγελματικα.Ανεφερα τους τριγμους απο τη πορτα του συνοδηγου,το μη κεντραρισμενο βολαν.τη ρυθμιση των φωτων και φυσικα το θεμα με τα υγρα του ψυγειου.Ολα επισκευαστηκαν με μηδεν κοστος.Για την ιστορια το προβλημα των υγρων οφειλονταν σε ενα ρακορ που ειχε χαλασει και αλλαχθηκε.
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Πριν απο καποιες μερες ειχα αναφερει ενα προβλημα με τη σταθμη των υγρων του ψυγειου ,δεν ξερω αν το θυμοσαστε γιατι ασχολιοσασταν με cd και mp3 players που ειναι πιο σημαντικα χωρις να λαβω εστω και μια ιδεα για το προβλημα μου (το εκανα το παραπονο μου).Σημερα πηγα στην αντιπροσωπεια εχοντας γραψει σε χαρτι τις παρατηρησεις μου για το αυτοκινητο.Με αντιμετωπισαν με ευγενεια και πολυ επαγγελματικα.Ανεφερα τους τριγμους απο τη πορτα του συνοδηγου,το μη κεντραρισμενο βολαν.τη ρυθμιση των φωτων και φυσικα το θεμα με τα υγρα του ψυγειου.Ολα επισκευαστηκαν με μηδεν κοστος.Για την ιστορια το προβλημα των υγρων οφειλονταν σε ενα ρακορ που ειχε χαλασει και αλλαχθηκε.Πες και την αντιπροσωπεία, αφού είχες θετική εμπειρία.
Το ρακορ τι είναι ?
Από τη στιγμή που το υγρό που έβλεπες είχε 'γλοιώδη' υφή, ήταν σίγουρα paraflu
Έγινε ευθυγράμμιση ή απλώς ρυθμίστηκε το τιμόνι στην ευθεία ?
Η δέσμη των φώτων ανυψώθηκε ? -
Η αντιπροσωπεια ειναι του σφακιανακη στο δρομο για αεροδρομιο (μιλαω για Θεσσαλονικη ε).Φαντασου ενα μεταλικο συνδεσμο με σπυρωμα.ΔΕν γνωριζω ομως απο που αλλαχθηκε γιατι δεν ειχα χρονο για ερωτησεις.Τα υγρα που ευρισκα στη ποδια ηταν ακριβως οπως τα περιγραψες.Μου εκανε εντυπωση μονο που δεν ηταν χρωματισμενα οπως ειναι το υγρο στο δοχειο του ψυγειου.Το τιμονι απλα το φερανε στην ευθεια δεν μου εκαναν ευθυγραμιση.Εγω νομιζα οτι ηθελε ευθυγραμιση ουτε που πηγε το μυαλο μου.Τα φωτα δεν τα δοκιμασα ακομα γιατι δεν κινηθηκα νυχτα καθολου.Ειχα ενα θεμα αλλα δεν μπορουσα να καταλαβω τι επαιζε οποτε ειχαν οργανο να τα ρυθμισουν και τα ρυθμισαν με αυτο.Δεν ξερω τι ακριβως ειναι το οργανο αυτο αλλα απο αλλους που πηγαν στην αντιπροσωπεια ακουσα οτι κανει δουλεια.Θα δειξει........
-
Αχεμ... αυτό με τους τριγμούς μπορείς να το ξεδιαλύνεις λίγο; βασικά και γω παραπονέθηκα για 'τριγμούς' και με το παλικάρι στο σέρβις πήγαμε μια βολτίτσα μαζί (και φυσικά δεν ακούστηκε τίποτα το φελέκι μου μέσα) και ψέκασε με κατιτίς την πόρτα του συνοδηγού αλλά ρε γμτ τώρα νομίζω πως ακούω κάτι να τρίζει από πλάι και πίσω.... Πες τι σε κάνανε εκεί ρε αδελφέ και σώθηκες, είμαι ένα βήμα πριν πάω σε παπάδες να με διαβάσουνε για εξορκισμό (και πονάει γμτ).
-
Σιγά μην του κοίταξαν το αμάξι για τους τριγμους... Είναι γνωστό ότι τρίζει το επάνω πλαστικό της πόρτας στο σημειο κοντά στην μεσαία κολόνα. Λίγο λαδάκι θα ψέκασαν κ όλα οκ.. Ποιός θα κάθεται να ξηλώνει πόρτες τωρα....
-
nevrodion αυτο το τριγμο που εχεις εσυ τον εχω και εγω αλλα επειδη δεν μπορω να εντοπισω ποτε το κανει (δεν το κανει σε ολες τις λακουβες) δεν το ανεφερα καν.Το πουντακι που ειχα πριν μου τον εκανε αυτο το θορυβο και τελικα ηταν ο δακτυλιος που συγκρατουσε το σωληνακι των φρενων πανω στο σασι στο πισω τροχο.Ειναι περιπου στο υψος της ταπας για τη βενζινη.Για δες το ,αν εχεις εντοπισει καθε ποτε το κανει.Με το πουντο το ειχα βρει με αυτο οχι.
nikolas 87 με τις επεμβασεις που εκαναν για να μην τριζει αποκλειεται να μην το ανοιξαν (μου ειπαν οτι εβαλαν ''βελουδινες'' επενδυσεις για να μην ερχονται σε επαφη τα τριζατα υλικα κτλ), και αφου δεν τριζει δεν με απασχολει αν το ανοιξαν.Γι' αυτο το τριγμο που λες δεν ξερω κατι και δεν τον κανει.
-
Απλώς είμαι πολύ δύσπιστος με τις αντιπροσωπείες και ποτέ δεν το πάω εκεί το αμάξι μου (αν και η συγκεκριμένη που αναφέρεις είναι αρκετά σοβαρή αλλα και αυτή λειτουργει με την αρχή της 'αφαίμαξης' όπως όλες). Πρόσφατα έκανα σέρβις. Άλλαξα λάδια(selenia kpe), φίλτρο λαδιου-αέρος-καμπίνας, υγρά φρένων σε εξουσοδιοτημένο συνεργείο εκτός αντιπροσωπείας με 105Ε.... Στον Sini που πήγα ένα Vectra για να δουνε τι φταεί κ ανάβει το λαμπάκι του αερόσακου μου ζητούσανε 65Ε!!! Μόνο για να μου πούνε τι φταει... Όσο για τους τριγμούς δεν δίνω πολύ σημασία.. Όσο το αυτοκίνητο με ικανοποιεί οδηγικά είμαστε οκ. Εξάλλου με το ηχοσύστημα που έχω δεν ασχολούμε με καμίας φύσεως θορύβους....
-
Που τα εκανες ολα αυτα και πληρωσες μονο τοσα;;;; Ποσα χλμ εχεις και αλλαξες και φιλτρο καμπινας;Καλα τα λες απλα ελπιζω οτι αυτοι θα διαφερουν απο το συνολο .Και η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!!!
-
Γεια σας....
Έχω καιρό να μπω να δω τι παίζει εδώ και πως πάει η παρέα.
Δυστυχώς φαντάρος...Μόλις έφτασα και τα 20.000km (και κάτι παραπάνω) και μέχρι στιγμής όλα πολύ καλά.
Το πρώτο service το έκανα στα 15.000km και υπολογίζω το επόμενο στα 25 η 30.000km.Τα χιλιόμετρα αυτά έγιναν σε 3 μήνες. Από τις 7/8 που το αγόρασα μέχρι και σήμερα.
Είναι πολλά αλλά πλέον πήρα μετάθεση πιο κοντά ευτυχώς και έτσι ελατωθηκαν τα μεγάλα ταξίδια. -
Φίλτρο καμπίνας παιδιά μην το κρατάτε πάνω από ένα χρόνο!! Το δικό μου μετά από 1 1/2 χρόνο και 22Κ χλμ ήταν απελπιστικά βρώμικο και ανθυγειινές. Είναι μικρό το κόστος του για την δουλειά που κάνει (αν θυμάμαι κοντά στα 30Ε).
Fiat Bravο 2007