-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
+1
Μια μικρή ιστορία οδήγησης. Μετά από 5 μήνες και 8.000 χλμ. συνειδητοποιώ πως με απογοήτευσε για πρώτη φορά το Bravo το τριήμερο της πρωτομαγιάς. Πήγαμε με την κοπέλα μου Πύργο - Ναύπλιο. Στο πήγαινε το πρωί, είχε κίνηση στις στροφές στα βουνά, οπότε πηγαίναμε καροτσάδα και δε μπορούσα να τρέξω. Στις -λίγες- ευθείες που μπορούσα έτρεχα και ήμουν ευτυχισμένος. Στο γυρισμό όμως αλλάξανε τα πράγματα. Ήταν αργά βράδυ και δεν είχε καθόλου κίνηση. Μαύρο σκοτάδι με στροφιλίκια για πάρα πολλά χλμ. Ε, δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου: δε μπορούσα να πάω καθόλου γρήγορα για τα στανταρ του αυτοκινήτου. Μονίμως δεν ήξερα αν πατάω καλά, με άγχωνε συνεχώς και δε μπορούσα να το πατήσω λίγο να το ευχαριστηθώ. Τότε μόνο συνειδητοποίησα πως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΤΙΜΟΝΙ . Και είναι κρίμα, γιατί με τις λαστιχάρες και το στήσιμο που έχει θα μπορούσε να είναι κ@υλ@.φίλε cosygatos γενικά συμφωνούμε
απλά μες τη μαυρη νύχτα σε στροφιλίκια για να τρεχεις πρεπει να ξερεις καλά το δρόμο..το αμάξι έχει πολύ γκάζι και αν δε τον ξέρεις καλά το δρόμο είσαι συνέχεια στα φρένα..
χαρακτηριστικα εγω στο πήλιο που ανέβηκα πήγαινα σχετικά αργα αλλά τωρα που κατεβηκα στα μερη μου κρητη πήγαινα αερας..
αλλά όλα αυτά με το sport mode on.. αλλιώς χωρίς αυτό το τιμόνι του αμαξιού δε σε βοηθά καθόλου σε τέτοιες διαδρομές.
το θεμα είναι πως το ελαφρυ τιμόνι μες την αθηνα πραγματικα σε ξεκουράζει.. αν τύχει πια και παρω άλλο αμάξι το υποσυνείδητο μου συνέχεια διαμαρτύρεται για την έξτρα προσπάθεια που χρειάζεται να καταβάλω! παει φλωρίναμε τελείως -
Και να φανταστείτε ότι ο Stan προσπερνάει με τα πόδια καθώς παραλαμβάνει την άλλη βδομαδα!!! Stan
-
Χρειάζεσαι ένα πιστόλι θερμού αέρα. Εναλλακτικά δοκίμασε με σεσουάρ. Ζεσταίνεις το αυτοκόλλητο και βγαίνει πανεύκολα. Έχε ένα βρεγμένο πανάκι και σκούπισε αμέσως την κόλλα που θα μείνει στο αυτοκίνητο. Έτοιμος.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Αν δε διάβαζα το β) θα σου έλεγα πως είναι λίγο υπερβολικό το θέμα με το στρώσιμο, αφού εδώ και χρόνια οι κινητήρες έρχονται στρωμένοι από το εργοστάσιο.
μπορεις σε παρακαλω να μου παραθεσεις στοιχεια για αυτο?
επισης θα ηθελα να μου εξηγησεις γιατι να το κανουν αυτο σε ενα bravo?οι εταιρειες κοβουν κοστη απο παντου (πλαστικα, αναρτησεις, μεχρι και διακοπτακια) και θα κατσουν να χαλασουν εστω και μισο λιτρο βενζινη για να στρωσουν το αυτοκινητο σου?
rolls royce νομιζεις οτι αγοραζουμε οι κοινοι θνητοι?ΥΓ το λαδι που καιει το παλικαρι ειναι τραγικα πολυ ελπιζω να μην ηταν γεματο εξαρχης και να νομιζει οτι του εκαψε, γιατι αλλιως καλα ξεμπερδεματα...
Ας συμπληρωσει ,για να δει και ποσο λειπει ,και να ξαναελενξει αν του εκαψε αφου σιγουρευτει οτι μετρησε σωστα την σταθμη.Επισης η στεκα εχει δυο ορια και το σημαντικο ειναι να μην πεσει κατω απο το κατωτερο σημειο.
-
Πρωτο ποστ στο φορουμ σας.. Αυτα που μπορει να μαθει καποιος εδω ειναι παρα πολλα! Good work!..Στο θεμα μας ομως τωρα.Ειμαι κατοχος ενος Bravo 120hp και πριν λιγες μερες αλλαξα τα πρωτα λαδια του. Για λαδια, φιλτρο και εργασια πληρωσα 95 γιουρια με φπα!! Ρε..Φαρμακειο... Τοσο επρεπε να δωσω κανονικα?
-
Μονο αυτα τα δυο σου αλλαξαν??Μηπως ειναι και κατι φιλτρα καμπινας φιλτρο λαδιου και κατι αλλα???
-
Ο χρήστης bravakias έγραψε:
Πρωτο ποστ στο φορουμ σας.. Αυτα που μπορει να μαθει καποιος εδω ειναι παρα πολλα! Good work!..Στο θεμα μας ομως τωρα.Ειμαι κατοχος ενος Bravo 120hp και πριν λιγες μερες αλλαξα τα πρωτα λαδια του. Για λαδια, φιλτρο και εργασια πληρωσα 95 γιουρια με φπα!! Ρε..Φαρμακειο... Τοσο επρεπε να δωσω κανονικα?και γω για τα ίδια πλήρωσα 90€ με εργασία τιμή γνωριμίας 5€,
λάδια τα κανονικά του σελένια..είναι εξωφρενικά ακριβό το φίλτρο.. 20€ αφου το κοιτάζαμε με το παλικάρι στον υπολογιστή και δε το πιστέυαμε.. πιο ακριβό και απο των αλφα ρομέο.. -
Τελικα τα Bi-Xenon έρχονται με σύστημα πλύσης ή όχι????????
-
Ο χρήστης canonis έγραψε:
Τελικα τα Bi-Xenon έρχονται με σύστημα πλύσης ή όχι????????ΜΕ συστημα πλυσης! It's the LAW
-
Τελικα τα Bi-Xenon έρχονται με σύστημα πλύσης ή όχι????????όλα τα εργοστασιακά ξενον έχουν σύστημα πλύσης...
τα μη εργοστασιακά που δεν έχουν σύστημα πλύσης και αυξομείωσης του ύψους είναι παράνομα -
Ευχαριστώ πάρα πολύ και τους δύο!!!
Επιτέλους και μία απάντηση.
Ούτε καν στη Fiat γνώριζαν! -
επειδή δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος απο τα φώτα του αυτοκινήτου, σκέφτομαι και εγώ να προχωρήσω στην λύση των xenon.
αλλά θέλω να βάλω τα εργοστασιακά. γίνεται???
και με τι κόστος??
μου φαίνεται ότι χτυπάνε πολύ χαμηλά τα εργοστασιακά. -
Ο χρήστης πανος_fabia 101 έγραψε:
επειδή δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος απο τα φώτα του αυτοκινήτου, σκέφτομαι και εγώ να προχωρήσω στην λύση των xenon.
και με τι κόστος??
μου φαίνεται ότι χτυπάνε πολύ χαμηλά τα εργοστασιακά.Μιλάς για το Bravo?
Γίνεται να βάλεις τα εργοστασιακά αλλα η τιμή τους θα είναι αποτρεπτική!
Η καλύτερη λύση αφου έχεις ήδη το αυτοκίνητο είναι κάποια ποιοτικά aftermarket.
Να είσαι σίγουρος ότι κυκλοφορούν και θα είσαι και ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα.Και πάλι όμως αν ακούσεις να σου λένε ότι αγόρασαν με 150 και 170ευρώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ aftermarket μην τους ακούς. Αν και δεν απαντάω στο ερώτημα σου θα σου πω για aftermarket να υπολογίζεις κοντά στο 300άρι για πραγματικά καλά (μεσσαία σκάλα μόνο)
Στο Bravo με παραγγελία κοστίζουν σχεδόν 700ευρώ και φαντάζομαι θα σου ζητήσουν κάτι περισσότερο απο χιλιάρικο για να τα βάλεις αργότερα. Για φώτα τώρα να δώσεις τόσα...........
-
και με τι κόστος??
μου φαίνεται ότι χτυπάνε πολύ χαμηλά τα εργοστασιακά.Μιλάς για το Bravo?
Γίνεται να βάλεις τα εργοστασιακά αλλα η τιμή τους θα είναι αποτρεπτική!
Η καλύτερη λύση αφου έχεις ήδη το αυτοκίνητο είναι κάποια ποιοτικά aftermarket.
Να είσαι σίγουρος ότι κυκλοφορούν και θα είσαι και ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα.Και πάλι όμως αν ακούσεις να σου λένε ότι αγόρασαν με 150 και 170ευρώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ aftermarket μην τους ακούς. Αν και δεν απαντάω στο ερώτημα σου θα σου πω για aftermarket να υπολογίζεις κοντά στο 300άρι για πραγματικά καλά (μεσσαία σκάλα μόνο)
Στο Bravo με παραγγελία κοστίζουν σχεδόν 700ευρώ και φαντάζομαι θα σου ζητήσουν κάτι περισσότερο απο χιλιάρικο για να τα βάλεις αργότερα. Για φώτα τώρα να δώσεις τόσα...........
εχω το bravo to 150αρι sport.
και το μοναδικο μειονεκτημα, κατ΄εμε, του αυτοκινητου ειναι τα φωτα της μεσαιας σκαλας.
η μεγάλη σκαλα είναι παρα πολύ καλη.θα το ψαξω το θεμα, αλλα ηθελα να βαλω της fiat τα xenon.
αλλά το κόστος, όπως το λες, είναι απαγορευτικό.κάποιος που να γνωριζει καποια αξιοπιστη λυση, και να ειναι απο θεσσαλονικη, ας το δηλώσει. ή καποια εταιρεια που να έχει φορέσει τα xenon στο bravo και ειναι ευχαριστημενος, ας μας πει και κοστος.
-
Την πρώτη φορά που πήρα το Bravo έβαλα Xenon στη μεσσαία σκάλα με 350Ευρώ.
Το μαγαζί είναι πίσω απο το γήπεδο του ΠΑΟΚ στη Τούμπα πριν φτάσεις Παπαναστασίου.
Είχε μια Renault και Opel τότε πριν φύγω... τώρα δε ξέρω αν είναι ακόμα.
Τα ίδια με 1 χρόνο εγγύση έκαναν 300Ευρώ.
Ίσως έχει πέσει και λίγο η τιμή τους τώρα.Πολύ καλός μου φάνηκε πάντως σαν ηλεκτρολόγος!
Μπορείς να περάσεις να ρωτήσεις...
Στα 4300k προτείνω!!! Τα υπόλοιπα μου φαίνονται καγκούρικα αλλά είναι δική σου επιλογή! -
Την πρώτη φορά που πήρα το Bravo έβαλα Xenon στη μεσσαία σκάλα με 350Ευρώ.
Το μαγαζί είναι πίσω απο το γήπεδο του ΠΑΟΚ στη Τούμπα πριν φτάσεις Παπαναστασίου.
Είχε μια Renault και Opel τότε πριν φύγω... τώρα δε ξέρω αν είναι ακόμα.
Τα ίδια με 1 χρόνο εγγύση έκαναν 300Ευρώ.
Ίσως έχει πέσει και λίγο η τιμή τους τώρα.Η Παπαναστασιου ειναι στη Χαριλαου
-
Ναι φίλος... Το ξέρω!
Για πολύ αρχές μιλάω...Τελικά είναι πάνω στην Κλεάνθους το μαγαζί πριν βγεις στη διασταύρωση με Παπαναστασίου.
-
Καταλαβα που λες, η οπελ υπαρχει η σιτροεν εχει κλεισει Κατεβαινοντας τη Κλεανθους στα δεξια φανταζομαι λες, εκει εχει ενα μαγαζι με car audio.
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Καταλαβα που λες, η οπελ υπαρχει η σιτροεν εχει κλεισει Κατεβαινοντας τη Κλεανθους στα δεξια φανταζομαι λες, εκει εχει ενα μαγαζι με car audio.Σωστός!
Εκεί λέω!!! -
Καταλαβα που λες, η οπελ υπαρχει η σιτροεν εχει κλεισει Κατεβαινοντας τη Κλεανθους στα δεξια φανταζομαι λες, εκει εχει ενα μαγαζι με car audio.
Σωστός!
Εκεί λέω!!!είστε ωραίοι παίδες, ευχαριστώ πολύ!
το πέρασμα γίνεται αυθημερον? και σε πόση ώρα περίπου?
Fiat Bravο 2007