-
ευχαριστώ πόλύ akilleas με βοηθήσατε όλοι πάρα μα πάρα πολοί τον τελευταίο καιρό και έμαθα πάρα μα πάρα πολλά πράγματα.... θα τα λέμε και μετά για εντυπώσεις.... βέβαια με όλα όσα έχω διαβάσει τις πρώτες μέρες μάλλον σε captain slow με βλέπω αλλα ακόμα και έτσι κάτι θα καταλάβω....
-
Ο χρήστης Gaitanakos έγραψε:
Επίπλέον ψάχνωντας αρκετα έχω πλέον βάσιμη υποψία την οποία θα επιβεβαιώσω στο δικό μου οτι κάπου κοντά στην εργοστασιακή θέση της USB κάτω απο κάποιο εύκολο καπάκι υπάρχει η USB του μηχανικού... έτσι αναφέρουν οι Ιταλοι που λοιτουργεί άψογα και το εργοστάσιο απλα σου βάζει την γέφυρα..... εαν συμβαίνει αυτό και σε αναγκάζουν να πληρώσεις 450 ευρώ είναι μεγάλοι καραγκιόζηδες.....
Καλορίζικο αδερφέ και καλά ταξίδια!
Όσο για τη usb δεν πληρώνεις μόνο τη θύρα, πληρώνεις και το bluetooth και τα χειριστήρια στο τιμόνι. Πως θα κάνεις τη χρήση της εργοστασιακής usb χωρίς τα χειριστήρια στο τιμόνι;
-
Τέλος αύριο αναμένω να πάρω και απαντήσεις απο περιέργεια σε 2 ερωτήματα. Ποίός είναι ο καλύτερος τύπος λαδιού για αυτό το κινητήρα και τι πίεση βάζω στα ελαστικά..... (150 σπορτ)
Καλορίζικο! Τώρα θα υποστείς το βασανιστήριο να έχεις 150 άλογα και να μη μπορείς να τα τρέξεις!
Υπομονή, ο καιρός θα περάσει.
Πίεση το manual λέει 2,3bar για χωρίς φορτίο, μέχρι 2,6bar για full φορτίο ή για τρέξιμο πάνω από 160χλμ/ώρα. Η αντιπροσωπεία εδώ μου τα είχε φουσκώσει στα 2,5, με έκοψαν για γκαζοφονιά φαίνεται. Βάλτο στα 2,3, ούτως ή άλλως στην αρχή και δε θα τρέχεις στα 160 και είναι και ξερό σαν κούτσουρο στα 2,6. Λάδια λέει κάτι selenia, έχει γίνει αρκετή κουβέντα στο forum, βάλτο στο ψαχτήρι.
**Εντυπώσεις **μετά τα πρώτα 2000 χλμ.: Το κιβώτιο πλέον κουμπώνει τέλεια! Τις μαγκώνει τις ταχύτητες και λες 'εντάξει, την κλείδωσε μέσα τώρα'. Και να σκεφτείτε πως στην αρχή η εντύπωσή μου (αλλά και άλλων) ήταν αρνητική.Οπότε, gaitanakos υπομονή και σε αυτό το θέμα.
Εργονομία, ποιότητα, σχεδιασμός, δύναμη εξακολουθούν και με αφήνουν απόλυτα ευχαριστημένο (με εξαίρεση τις ποτηροθήκες).
Κατανάλωση μια χαρά (είμαι στα 8,5lit/100km συνολικά με 800χλμ εθνικής και τα υπόλοιπα αστικής/ημιαστικής κίνησης). Τι έχετε κάψει οι υπόλοιποι; Επίσης, μου φαίνεται πως έχει ανοίξει ο κινητήρας. Είναι ιδέα μου; Πολύ νωρίς δεν είναι για κάτι τέτοιο;
Το μοναδικό μείον θα πρέπει να είναι η πίσω ανάρτηση. Είναι ξερή ώρες-ώρες και ταρακουνιέται όλο το πίσω μέρος από κοινού. Προφανώς, θα έχει να κάνει με την τεχνολογία της (ημιάκαμπτος). Οι πιο σχετικοί θα ξέρουν να μας εξηγήσουν τι γίνεται, εγώ είμαι ένας απλός οδηγός. -
Ευχαριστώ cosygate kai galeone.... galeone..... αυτο που εννοούσα είναι οτι πάρα πολλοι για να μην πω οι περισσότεροι αγορασαν το εξτρα κυρίως για την USB αρα το να στο πλασάρουνε αποκλειστικά με την συνοδεία bluetooth για να χώσεις την 500άρα είναι εκβιασμός και ΑΠΟΛΥΤΗ εκμετάλλευση των θέλω του πελάτη.....και μην ξεχνάς οτι η ΦΙΑΤ μας τα έχει ζαλίσει με το ECODRIVE μαζι με τη MICROSOFT που χωρίς θύρα δεν γίνεται.... και αντε καλα όλα αυτά αλλα ολα αυτά και απλά να γεφυρώνουν κιόλας είναι too much.... πόσο κοστίζει στη FIAT η γέφυρα???10 λεπτά του ευρώ το πολύ..... αφου λοιπόν το βάζεις που το βάζεις (του μηχανικού στο σημείο εκεί) βάλτο standard να πουλήσεις και μούρη.....
Τέλοςπάντων Ιταλοί είναι κάτι μηδαμινό θα βρίσκουν πάντα να σπάνε νέυρα..... σήμερα πήγα να ξεπληρώσω το αμάξι, είχα δώσει προκαταβολή μεγάλη, και λόγω οτι έχω καλά κονέ στο υπουργείο συγκοινωνιών τους είαχ όλους stand by με το που πάνε τα χαρτιά να τελειώσουν σε μισή ώρα...ακόμα και οι πινακίδες ήταν στην άκρη η απάντηση ήταν οτι αυτό δεν γίνεται και θα πάρει άλλες 5 μέρες γιατί ο αντιπρόσωπος εδ'ω περίμενε εμένα να ξεχρεώσω για να στείλει λεφτα Αθήνα και να πάρει τα πιστοποιητικά του αυτοκινήτου....
Το απόλυτο ξενέρωμα... άντε να δούμε αν θα καταφέρω Τρίτη ή Τετάρτη να το πάω μία Πάτρα-Θεσσαλονίκη-Πάτρα για να κάνει το πρώτο στρώσιμο καλά..... όσο αφορά τα λάδια έχω ψάξει αρκετά και στο φορουμ απλα το μόνο μπέρδεμα που κανείς δεν έχει δώσει ακόμα ικανοποιητική απάντηση είναι αν το αμάξι θα ήταν καλο να πάρει τα SELENIA SPORT... αν και μάλλον τείνω να καταλάβω οτι είναι πολύ χοντρό για τον συγκεκριμένο κινητήρα το συγκεκριμένο λάδι.... αλλα ακόμα ψάχνω, στην αντιπροσωπεία σήμερα ο μηχανικός μου είπε οτι ναι είναι τα καλύτερο λάδι και το παίρνει.......
Τέλος το αμάξι είχε 1κμ στο κοντέρ..... αυτό με προβλημάτισε λίγο γιατί το πιο λίγο πού είχα δει σε αμάξι (και έχω αλλάξει μαζι με τα εταιρικά που έχουμε αρκετά) ήταν 9.....μάλλον με τα χέρια το μπαινοβγάζανε και το ανεβοκατεβάζανε παντού... στην πούδρα το μπραβάκι μου.... -
Ε. αφου λοιπόν το βάζεις που το βάζεις (του μηχανικού στο σημείο εκεί) βάλτο standard να πουλήσεις και μούρη.....Τι εννοεις του 'μηχανικου'; Την συνδεση για το διαγνωστικο;
-
ναι bill στα φορουμ των Ιταλών και των άγγλων έχει αναφερθεί πολύ και διεξοδικά..
-
γενικά απ'οτι έχω διαβάσει το bravo εχει τις περισσότερες αναμονές έτοιμες.. πχ και το cruise control είναι έτοιμο, αρκεί να πάρεις το μοχλοδιακόπτη και να τον κουμπώσεις..
-
Όποιος βγάλει άκρη με αυτήν την 'κρυφή' θύρα usb ας μας ενημερώσει γιατί έχει πολύ ενδιαφέρον
-
Καλοτάξιδο και σιδερένιο το bravo των νέων κατόχων
Δύο ερωτήσεις:
α) Πώς απενεργοποιώ αυτό με το ράδιο που ψάχνοντας σταθμό βρίσκει κάποιον και σε μερικούς αυξάνει αυτόματα,με το που συντονίζεται,την ένταση της φωνής?
β) Έχει κανείς άποψη/εμπειρία με τον επαναπρογραμματισμό εγκεφάλου στο 120άρι που κάνει ο Pazaropoulos? Έχω ακούσει ότι δεν επηρεάζει την εγγύηση. -
stred το έχεις ψάξει αυτο με το cruise control? έχεις βρει και συμβατικους μοχλοδιακόπτες? αυτο ομολογώ δεν το διάβασα πουθενα..... ωραία θα καταλήξουμε να αγοράζουμε το αμάξι και να το κάνουμε μόνοι μας full εξτρά μαμά.... απλά θεοί!!!!
-
καλησπερα σε ολους. εχει κανεις εμπειρια απο το σερβις του παζαροπουλου και του σφακιανακη? ειστε ευχαριστημενοι?
-
stred το έχεις ψάξει αυτο με το cruise control? έχεις βρει και συμβατικους μοχλοδιακόπτες? αυτο ομολογώ δεν το διάβασα πουθενα..... ωραία θα καταλήξουμε να αγοράζουμε το αμάξι και να το κάνουμε μόνοι μας full εξτρά μαμά.... απλά θεοί!!!!συμβατικούς δεν έψαξα γιατί αν το κάνω σκοπευω να πάρω τον αυθεντικό... όταν το πήρα είχα ρωτήσει τον αρχιμηχανικό της φιατ απο κει που το αγόρασα και μου επιβεβαίωσε οτι όλες οι σπορ εκδόσεις έχουν έτοιμη την υποδοχή.. οτι ακριβώς είχα διαβάσει και στο fiatforum.com δλδ..
βασικά στην αρχή είχα σκοπό να το βάλω αλλα τωρα το αναβάλω γιατί τελικά μ'αρέσει πολύ να το οδηγάω και σπανιότατα θα το χρησιμοποιω.. ίσως οταν το βαρεθώ το bravo μου το βάλω..
-
Λές να έχει έτοιμη και την αναμονή για την Πανοραμική??????????
-
εμένα στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι κανένα εξτρά (πέρα απο αυτά που έχει) δεν μπαίνει μετά ούτε στην αντιπροσωπεία....... ακόμα και τον εφεδρικό κανονικού μεγέθους...........ήθελαν ειδική παραγγελία στο εργοστάσιο για μια απλή ζάντα.... δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω
Επειδή μάλλον ο μηχανικός σου είναι πιο σαίνι απο τους εδώ δεν ρωτάς τι άλλο βάζει η φίατ αφτερμάρκετ στην Ελλάδα???
-
εμένα στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι κανένα εξτρά (πέρα απο αυτά που έχει) δεν μπαίνει μετά ούτε στην αντιπροσωπεία....... ακόμα και τον εφεδρικό κανονικού μεγέθους...........ήθελαν ειδική παραγγελία στο εργοστάσιο για μια απλή ζάντα.... δεν ξέρω τι να πρωτοκάνωΕπειδή μάλλον ο μηχανικός σου είναι πιο σαίνι απο τους εδώ δεν ρωτάς τι άλλο βάζει η φίατ αφτερμάρκετ στην Ελλάδα???
χμ, με πωλητή μίλησες ή με τον μηχανικό?
εμένα οταν είχα πάει να δω το δικό μου σε τι κατάσταστη ήρθε απο το τελωνείο και για να τους σκάσω τα φράγκα με κατέβασε ο διευθυντής στον αρχιμηχανικό και αφου του είπα πως το είχα διαβάσει αυτό και καλά στα επίσημα φόρουμ της φιατ μου το επιβεβαίωσε και αν είναι να το παραγγείλουμε να έρθει να το βάλουμε..οπότε δεν τον θεωρώ σαίνι.. απλα τον στρίμωξα.. αν δεν ήξερα παίζει να μου έλεγε αρλούμπες..
οπως και να'χει τι άλλο θες να βάλεις? αισθητήρες βροχής κτλ?
-
βασικά απο αυτά που δεν έχω μόνο το εργοστασιακό usb (blue&me) ήθελα...
-
βασικά απο αυτά που δεν έχω μόνο το εργοστασιακό usb (blue&me) ήθελα...κοίτα εγω το πήρα ετοιμοπαράδοτο και έτυχε να το βρώ να το έχει αλλά με 400€ που κάνει παίρνεις ενα τέτοιο:
http://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PRO ... xt=skroutzκαι είσαι άρχοντας...
-
Στο βάζει αυτό η αντιπροσωπέια??? καιαν ναι πώς θα το βάλουν? δεν πρέπει να ξηλώσουν τηνν κονσόλα? έχεις φωτογραφία απο το αμάξι σου την κονσόλα?
-
Στο βάζει αυτό η αντιπροσωπέια??? καιαν ναι πώς θα το βάλουν? δεν πρέπει να ξηλώσουν τηνν κονσόλα? έχεις φωτογραφία απο το αμάξι σου την κονσόλα?δεν το'χω βάλει εγω, αυτα είναι double din συστήματα και μπαίνουν σε διάφορα αυτοκίνητα.. θέλει απλα λίγο ψάξιμο και να βρείς κάποιο μαγαζί που να ξέρει απο αυτα.. πολλοί το βάζουν και μόνοι τους.. ωστόσο αν το βάλεις μόνο σου πρέπει να βρείς τα κατάλληλα ¨κλειδιά' για να βγάλεις το εργοστασιακό και επίσης να υπάρχει και αντάπτορας για να δουλευουν τα χειριστήρια στο τιμόνι..
δες πχ εδω:
http://www.fiatforum.com/bravo/149625-double-din-stereo.html -
και εμπιστέυεσαι ρε stred κανα μαγαζί να στο κάνει? εγω το φοβάμαι πολύ... πάντως φαίνεται ωραίο
Fiat Bravο 2007