Ο χρήστης stred έγραψε:
Λοιπόν ο κύβος ερίφθη.. εντος των ημερών θα γίνει παραγγελία ενος fiat bravo 150 sport!
θελω να ρωτήσω μερικά πραγματάκια αν τα ξέρει κάποιος:
-
υπάρχει μια αντιπροσωπεία στην παιανία που διαφημίζει δωρεαν σερβις για 5χρόνια ή 60.000klm στα μοντέλα του γκρουπ, είναι κανείς απο δω πελάτης εκεί? εχει καλες ή κακές εντυπώσεις? αν δεν θέλει να αναφερθεί ανοιχτά θα εκτιμούσα ενα pm.
-
πια είναι τα πιο σημαντικά εξτρά κατα τη γνώμη σας?
i)βασικά μόνο το blue&me λέω να βάλω και αυτό για την θύρα usb και μόνο..
ii)ο συναγερμός αφου εκεί που παρκάρω είναι μακριά και δεν έχω και οπτική επαφή νομίζω πως είναι τσάμπα λεφτα, θεωρητικά μια ασφάλεια κλοπής με καλύπτει, υπάρχει κάποιο λάθος στον παραπάνω συλλογισμό μου κατα την γνώμη σας?
iii)το καλύτερο ηχοσύστημα με +300€ το έχει βάλει-ακούσει κανείς? αξίζει?
iv)σκέφτηκα και τα xenon αλλά αφενός υπάρχει ενα σημαντικό κόστος αφετέρου σπάνια κάνω νυχτερινά ταξίδια.
-
η επέκταση εγγύησης στα 5 χρόνια να υποθέσω πως είναι αυτονόητη έτσι?
-
ο πωλητής μου είπε να μην κάνω δόσεις με την fiat credit hellas(2% καλύτερο επιτόκιο) γιατί αν θέλω να το αποπλήρωσω πρόωρα τους τόκους θα τους χρεωθώ κανονικά, ξέρει κανείς τι παίζει ή με δούλευε ψιλό γαζί? επιπλέον με υποχρεώνει η fiat credit κατα τα λεγομενά του να ασφαλιστώ σε όποια εταιρία συνεργάζεται αυτη.
Συγνώμη για το μακροσκελές ποστ και ευχαριστω για τυχόν απαντήσεις..
Υ.Γ. το χρώμα θα είναι κλασικά maranelo red, δέυτερες επιλογές είναι ασπρο και ενα γκρι που είδα και μου άρεσε... αν έχει κανείς να προτείνει κάποιο άλλο χρώμα και αντίστοιχη έκθεση που μπορώ να το δω στην αθηνα καλοδεχούμενος!!
Υ.Γ.2 οτι άλλη συμβουλή υπάρχει επίσης καλοδεχούμενη!!
Nα σου πω και γω που το εχω το αμαξι....
1 Δεν ξερω
2 i)εγω δεν το εβαλα γιατι με τα cd mp3 κανω την δουλεια μου
ii)Δεν ειναι θεμα του να μην το βλεπεις-ακους...Ο συναγερμος αποτρεπει τα κλεφτρονακια και τα κολοπαιδακια που τυχαια θα θελουν να στο πειραξουν-ανοιξουν.Αμα ο αλλος ειναι επαγγελματιας κ θελει να στο σηκωσει ολοκληρο δεν σε σωνει τιποτα.
iii)Το εχω εγω και ειναι αψογο!Χαλαλι τα λεφτα
iv)Αν κανεις σπανια νυχτερινα ταξιδια δεν θα σου φανουνε πολυ χρησιμα.Παντως τα εργοστασιακα φωτα τα απλα δεν ειναι κ οτι καλυτερο.
3 Εννοειται πως θα την κανεις και μπανει το ποσο στις δοσεις.
4 τους τοκους απ οτι ξερω τους χρεωνεσε κανονικα,Ετσι μου ειπαν κ εμενα.
Το ασφαλιζεις οπου γουσταρεις οπως εκανα και εγω αρκει το ασφαλιστηριο να πληρει τις προυποθεσεις που βαζει η τραπεζα ή η Φιατ.Θελει στανταρ ολικη κλοπη και οτι προβλεπεται απο τον νομο.
Το χρωματακι μια χαρα ειναι.Περι ορεξεως....
Οτι συμβουλη μπορω να δωσω την εχω γραψει σε προηγουμενα ποστς.Διαβασε απο τον Ιουλιο και μετα και θα βρεις τι εχω γραψει.
Επισης καμια σχεση σε αισθηση το 120 με το 150,ειδικα με το sport πατημενο.Αμα δεν σε νοιαζει η αισθηση της επιταχυνσης μια χαρα ειναι και το 120.
Οτι αλλο θες εδω ειμαι