-
Και τα φώτα θυμίζουν άλλα αυτοκίνητα αν κόψεις τα εξογκώματα.
Μπροστά μου φέρνει σε Pontiac GTO και πίσω σε 323 3θυρο (κυρίως όσο πάει προς τα πίσω φτερά). -
Το πίσω μέρος πανέμορφο, όπως σε όλα τα μικρομεσαία Φιατ.Εμπρός δε μου αρέσει καθόλου.Ούτε τα φωτιστικά σώματα, ούτε τα φουσκωτά φτερά.
-
Πρώτη αντίδραση: 'Θεός φυλάξει!!! Τα σκόρδα γρήγορα!'
Ψύχραιμη αντίδραση: 'Θα το συνηθίσουμε και αυτό. Εδώ συνηθίσαμε το Megane' -
Ο χρήστης DELINHO έγραψε:
Ψύχραιμη αντίδραση: 'Θα το συνηθίσουμε και αυτό. Εδώ συνηθίσαμε το Megane'Αντίδραση υποψήφιου αγοραστή:'Ποιό να πάρω Γ@μ* το κέρατο μου;Τα μισά γίναν ίδια και ψηλά και τα άλλα μισά δε βλέπονται!!!'
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Ψύχραιμη αντίδραση: 'Θα το συνηθίσουμε και αυτό. Εδώ συνηθίσαμε το Megane'Αντίδραση υποψήφιου αγοραστή:'Ποιό να πάρω Γ@μ* το κέρατο μου;Τα μισά γίναν ίδια και ψηλά και τα άλλα μισά δε βλέπονται!!!'
Αστα να πάνε...
-
Ο χρήστης DELINHO έγραψε:
Αστα να πάνε...
Πριν από μια εβδομάδα οδήγησα Κορόλλα 1.4.Πολύ καλό μοτέρ, κιβώτιο θαύμα, ποιότητα Σβαρόφσκι κτλ Αλλά ρε γαμώτο πολύ ψηλό!!!Μου θύμησε το Lite Ace που χε ο πατέρας μου!!!Μετά μπήκα στο Κλιό μου (το Ι ) και νόμιζα θα γδαρθώ στην άσφαλτο...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μικρή παραφωνία, το πίσω καπό που φέρνει λίγο σε 307.Εμένα μου θυμίζει περισσότερο 147.
-
Μπροστά και στο πλάι: Διασταύρωση με γκόλφω και κάτι κορεάτικο αγνώστου ταυτότητος.
Από πίσω: 307 με παρμπρίζ 147.
Ο σχεδιασμός αυτός είναι χάλια. Δεν έχει προσωπικότητα και ταυτότητα.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Μπροστά και στο πλάι: Διασταύρωση με γκόλφω και κάτι κορεάτικο αγνώστου ταυτότητος.Από πίσω: 307 με παρμπρίζ 147.
Ο σχεδιασμός αυτός είναι χάλια. Δεν έχει προσωπικότητα και ταυτότητα.
Σε αυτά να προσθέσω την 'α λα Audi' μπροστινή-τεράστια μάσκα,
και τα φωτιστικά σώματα 'α λα Sportback' με την κλίση σε ανάποδη φορά. -
Ρε σεις, τώρα μου'ρθε η φλασιά από τη μνήμη μου! Τα μπροστινά φανάρια μοιάζουν αρκετά μ'αυτά του Mazda Xedos 6! Καλά ρε παιδιά, δεν υπάρχει ΚΑΘΟΛΟΥ δημιουργικότητα στη Fiat;
-
Αντε!
...και WRC! Σχεδόν έτοιμο είναι!!!! -
Για τα φουσκωμένα φτερά λες;
-
Ειδικά στη φωτογραφία που φαίνεται το πισω μέρος κάνει μπάμ οτι πρόκειται για photoshop βασισμένο στο Mazda 3. Γενικότερα πάντως μου αρέσει που ακόμη και σε στα photoshop φαίνεται πως η Fiat θα ξανατολμήσει στη μεσαία κατηγορία.
-
Θα περασουν πολλα ακομη χρονια μεχρι η fiat βρει τον σχεδιαστικο της δρομο. Προφανως ή απο ιδεες εχουν στερεψει ή προσπαθουν να κρατησουν ενα πιο χαμηλο σχεδιαστικο προφιλ. Οταν ομως τον βρουνε θα κλαψουν μανουλες γιατι πελον η ποιοτητα τους δεν ειναι χαλια οπως παλια και οι τιμες τους ρεαλιστικες.Εμενα παντως πισω μου θυμιζεi mazda 3.
-
-
Νεοι κινητηρες diesel για το υπαρχον Stilo
Tιμες Ιταλια
Stilo 3p
1.9 MJT 150cv Racing 21.460,00€
1.9 MJT 150cv GT 21.460,00€
1.9 MJT 150cv Schumacher 24.507,00€Stilo 5p
1.9 MJT 150cv Active 20.860,00€
1.9 MJT 150cv Dynamic 22.160,00€ -
To τωρίνο σχέδιο πάντως ήταν παρωχημένο από την στιγμή που βγήκε...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
To τωρίνο σχέδιο πάντως ήταν παρωχημένο από την στιγμή που βγήκε...το 5θυρο δεν ηταν απλα παρωχημενο.... ηταν απεριγραπτο. Το 3θυρο IMO στεκοταν καλα, αλλα φατσα του ηθελε κατι αλλο για να κρατησει καλυτερα στον χρονο. Τωρα δειχνει κουρασμενο σχεδιο.
Παντως αντι της λεξης παρωχημενο θα μπορουσες να χρησιμοποιησεις το GOLFοποιημενο (μιας και αυτο το στυλακι πηγαιναν να αντιγραψουν)
-
Καλά έγραψες ΙΜΟ γιατί το 3θυρο είναι από πίσω λες και έφαγε σφαλιάρα και μπήκε μέσα ...
-
Όταν πρωτοείδα το Stilo απο εμπρός σκέφτηκα πως θα ήταν στο επόμενο facelift. Το πίσω μέρος δε το βρίσκω άσχημο.
Fiat Bravο 2007