-
Να το ελεγξεις και αν ειναι ενταξει παρτο, ειναι πολυ καλα αυτοκινητα απο πασης αποψεως, εχουν και μεγαλο πορτμπαγκαζ για οικογενεια. Αν δεν ξερεις αυτον που το εχει η ειναι απο μαντρα δωσε 30-40 ευρω και πηγαινε το σε καποιο εξουσιοδοτημενο η σε καποιο που ασχολειται με Fiat και τσεκαρε το για να εισαι σιγουρος για το τι παιρνεις. Συνηθως, αν κρινω και απο την δικη μου εμπειρια, δεν εχουν προβληματα.
-
Να το ελεγξεις και αν ειναι ενταξει παρτο, ειναι πολυ καλα αυτοκινητα απο πασης αποψεως, εχουν και μεγαλο πορτμπαγκαζ για οικογενεια. Αν δεν ξερεις αυτον που το εχει η ειναι απο μαντρα δωσε 30-40 ευρω και πηγαινε το σε καποιο εξουσιοδοτημενο η σε καποιο που ασχολειται με Fiat και τσεκαρε το για να εισαι σιγουρος για το τι παιρνεις. Συνηθως, αν κρινω και απο την δικη μου εμπειρια, δεν εχουν προβληματα.
-
Οι τιμές αναλώσιμων / ανταλλακτικών / σέρβις κτλ κτλ συγκριτικά με άλλες εταιρείες πως χαρακτηρίζονται σε γενικές γραμμές και κατά μέσο όρο; Ακριβά, φθηνά, μέτρια κτλ;
Επίσης εξουσιοδοτημένο αξιόπιστο κτλ συνεργείο για να κάνω το αμάξι φύλλο και φτερό στην Αθήνα/Πειραιά ποιον προτείνετε; Κάποιον υπεύθυνο και σωστό επαγγελματία (από την εμπειρία σας προφανώς).
Ευχαριστώ. -
Το έκλεισα το αυτοκίνητο. Το πήγα σε εξουσιοδοτημένο Φιατ και μου είπε ο μαστορας 'το αμάξι μην το χάσεις είναι καινούργιο '.
Καλώς ήρθα στην παρέα σας! -
Καλορίζικο!
-
Καλορίζικο !!!
Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Καλοτάξιδο !!!
-
Είναι πολύ σπαστικό κάτω στους ροοάστες που ρυθμίζεις θερμοκρασία και που πηγαίνει ο αέρας που δε φωτίζονται οι ενδείξεις. Το βράδυ δε βλέπεις πχ αν θες να αλλάξεις τον αέρα από τα πόδια στο κεφάλι ή στο τζάμι και επειδή δεν τα έχω μάθει ακόμη, αναγκάζομαι να ανάψω φως. Σε όλους έτσι είναι ή απλά σε μένα έχουν καεί;
-
Kαμμενα λαμπακια ειναι. Πηγαινε σε ενα ηλεκτρολογο να βγαλει την προσοψη και να τα αντικαταστησει.Δες αν υπαρχουν και αλλου για να μην ξαναμπαινεις στη διαδικασια.
-
Παιδιά SOS! Το αμάξι μου έπαθε βλάβη φλαντζας κεφαλής. Ανακατευθηκαν νερά και λάδια σύμφωνα με το μάστορα στο σύστημα ψύξης. Τρύπιο ψυγείο λαδιού λόγω παγωνιάς, σπασμένο κολάρο γύρω από την τουρμπίνα. Ο μάστορας λέει ότι ο κορμός του κινητήρα είναι εντάξει αλλά την κεφαλή δεν αξίζει να την πλανισει γιατί δεν θα αποδίδει καλά το αμάξι σύμφωνα με το ρεκτιφιέ που την εκτίμησε.προτεινει να πάρω καινούργια κεφαλή και μαζί με αλλαγή θερμοστάτη και άλλων με γνήσια ανταλλακτικά η τιμή είναι 2500€. Πείτε μου τη γνώμη σας. Μοντέλο 2008 120 ps tjet 115000 km.
-
Πήγαινε να πάρεις τιμές κι από αλλα συνεργεια.
Nokia 730 & Tapatalk
-
2500 ευρω? 5000 -5500 κανει να παρεις ολοκληρο μεταχειρισμενο Bravo. Μεταχειρισμενη κομπλε μηχανη δεν κανει πανω απο 700. Τι ειδους επισκευη δικαιολογει 2500 ευρω? Τι πρεπει να αλλαχτει και κανει τοσο?
-
Καλησπέρα.
Κυρίως όταν ξεπαρκάρω και στρίβω τέρμα δεξιά το τιμόνι (βασικά μάλλον μόνο τότε), ακούω κάτι κρακ-κρουκ, ένα τρίξιμο από μπροστά δεξιά κάπου. Έχουμε ιδέα τι μπορεί να είναι; -
Αρθριτικα! Περα απο την πλακα και μενα μου το εκανε κατα διαστηματα, το συνηθισα, μαλλον με την κρεμαγιερα αλλα δεν καταλαβα να ειχε ποτε προβλημα η να επηρεασε κατι.
-
Καλημέρα παιδιά και καλό μήνα. Ακούγεται ένα σφύριγμα με στριμμένο τιμόνι και έχοντας πατημένο συμπλέκτη. Σε μανούβρες παρκαρίσματος-ξεπαρκαρίσματος συνήθως όχι εν κινήση ή ξεκινώντας απο stop π.χ. Υποψιάζεται κανείς κάτι? Κυλινδράκι συμπλέκτη (?), κρεμαγιέρα (?)
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας
-
Ο χρήστης peteglamgr έγραψε:
Καλησπέρα.
Κυρίως όταν ξεπαρκάρω και στρίβω τέρμα δεξιά το τιμόνι (βασικά μάλλον μόνο τότε), ακούω κάτι κρακ-κρουκ, ένα τρίξιμο από μπροστά δεξιά κάπου. Έχουμε ιδέα τι μπορεί να είναι;Μπορεί η κεντρικη βιδα του top mount ενός αμορτισέρ (μάλλον μπροστά δεξιό) να είναι ξεβιδωμένη. Επί της ουσίας δεν έχεις πρόβλημα αλλά απλά ένα γκουπ που γίνεται αντιληπτό όταν ξεπαρκάρεις καθώς δεν υπάρχει θόρυβος κινητήρα ώστε να το εμποδίσει να φτάσει στα αυτιά σου. Μήπως σχετικά πρόσφατα προχώρησες σε αλλαγή αμορτισέρ;
-
Kαλησπερα και απο εμενα. !! και καλως σας βρηκα ειμαι κατοχος ενος μτχ bravo Η μονικα μου (:inlove: )εχει 135 χιλ χλμ , και ομως φαινεται σαν να βγηκε χθες απο την αντιπροσωπεια!!! το μονο ανυσηχητικο εειναι οταν στριβω σε μια συγκεριμενη αριστερη στροφη με τριτες που ακουγεται εμπρος δεξια σαν κατι να ξυνεται......τι μπορει να ειναι?
-
Τα Bravo ειναι σχετικα χαμηλα μπροστα για λογους αεροδυναμικης και εχουν και φουλ ποδια απο κατω. Βρισκουν απο κατω με το παραμικρο, μπορει να ειναι αυτο αν στη συγκεκριμενη στροφη στο δεξι μερος υπαρχει καποιο μικρο σαμαρακι η η κλιση ειναι μεγαλυτερη. Αυτη ειναι η πιο απλη και ανωδυνη διαγνωση. Αν οχι κοιτας αμορτισερ.
-
Ο χρήστης ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ έγραψε:
Τα Bravo ειναι σχετικα χαμηλα μπροστα για λογους αεροδυναμικης και εχουν και φουλ ποδια απο κατω. Βρισκουν απο κατω με το παραμικρο, μπορει να ειναι αυτο αν στη συγκεκριμενη στροφη στο δεξι μερος υπαρχει καποιο μικρο σαμαρακι η η κλιση ειναι μεγαλυτερη. Αυτη ειναι η πιο απλη και ανωδυνη διαγνωση. Αν οχι κοιτας αμορτισερ.αυτο διαπιστωσα και εγω αυτο σημερα αφου ελενξα και αμορτισερ μηπως θελει σφιξιμο καθως και την δεξια βαση μηχανης και γενικοτερα ...ειδα οτι η ποδια στο δεξι πισω μερος ειναι εχει ενα εξογκωμα και μια βιδα θελει σφιξιμο...μαλλον αυτο ειναι...ευχαριστω!!
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Ααα μιλάμε για σοβαρά προβλήματα... Και με την απαξίωση που υφίσταται, μοιάζει πολύ δελεαστικό για οικογενειακό, με συγκρατημένα έξοδα.
Μην ξεχνάτε και το κάλυμμα του χειροφρένου !!!
50.000χλμ
Στάλθηκε από το GT-I9305 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Καμιά πατέντα για το πλαστικό του χειρόφρενου έχει κάνει κανείς?
Τελευταία φορά που πήγα για λάδια και ρώτησα τον μηχανικό, μου είπε οτι η πατέντα 'μπρος - πίσω' δεν πιάνει και καλύτερα να το αλλάξω αφού είμαι ακόμα στην εγγύηση. Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω δοκιμάσει.... φαίνεται πάντως λογικό να λειτουργεί το μπρος πίσω...
Θα το αφήσω μέχρι να μου την δώσει καμια μέρα και να το χαλάσω τελείως ή μέχρι να πλησιάσει το τέλος της εγγύησης. Δηλαδή την άνοιξη του '15 ....
καλησπερα παιδια, οσον αφορα το καλυμα του χειροφρενου στο δικο μου εκανα το μπρος πισω....μια χαρα λειτουργικο ειναι......δεν πηρε παραπανω απο 2 λεπτα ...το εκανα οσο περιμενα να ζεσταθει η μονικα για να φυγω..μια χαρα δουλευει το χειροφρενο....
Fiat Bravο 2007