-
Καλα μη νομιζεις πως με τα λεγομενα 'σκληρα' λαστιχα θα κοπανιεσαι καθε μερα στα πεζοδρομια και θα... σπαει το τσιμεντο! Για βυζια μαλιστα πιο πολυ σε πιρελλι εχω διαβασει.. Το κακο με τα σκληρα ειναι πως ξεραινονται πιο γρηγορα και θα εχεις μειωμενη αποδοση στο βρεγμενο, οσο ειναι καινουρια ολα καλα ειναι. Γι'αυτο αν δεν κανεις πολλα χλμ και κρατας τα λαστιχα πανω απο 3 χρονια καλο ειναι να παρεις κατι απο τα λεγομενα μαλακα. Oσο για τις κριτικες, παρε πιο σοβαρα αυτες που αφορουν διαστασεις και μοντελα παρομοια με το δικο σου, γιατι αλλιως συμπεριφερεται το ιδιο μοντελο σε 15 αρα ζαντα και 90 ιππους κι αλλιως σε 17αρα με 150
-
Ε ναι, ΟΚ εννοείται...
Μάλλον θα πάω ή για τα michelin primacy 3 ή για το goodyear efficientgrip performance... -
Καλημέρα στην παρέα...
Πιθανός αγοραστής μτχ FIAT BRAVO και θα ήθελα μία διευκρίνηση από μέρους σας.
Έχω βρεί ένα σε καλά χλμ και σχετικά χαμηλή τιμή, αλλά το αναφέρει σαν την έκδοση Dynamic με τα 150hp.
Το αυτοκίνητο το είδα μαζί με μηχανικό και είναι αρκετά καθαρό από τρακαρίσματα. Θέλει ένα/δύο μαζεματάκια εξωτερικά και αλλαγή στις φούσκες των ημιαξονίων (κλασικό πρόβλημα στα πρώτα απ’ότι διάβασα και εδώ).
Αλλά κάτι δεν μου κολλάει.
Από θέμα εξοπλισμού είναι αρκετά βασικό. Με μανιβέλες στα πίσω παράθυρα, απλό A/C όχι clima, χωρίς το κουμπί sport. Έχει τις πολυάκτινες (?) 16άρες ζάντες αλουμινίου, προβολής ομίχλης και ηλεκτρικούς καθρέφτες χωρίς ηλεκτρική αναδίπλωση.
Από σχετικό ψάξιμο στο νετ, υποψιάζομαι ότι πρέπει να είναι η έκδοση με τα 120hp.
Δεν με χαλάει ιδιαίτερα η διαφορά των ίππων, αλλά θα προτιμούσα κάτι με καλύτερο εξοπλισμό.
Το εσωτερικό του είναι ίδιο με αυτό της φωτογραφίας (δεν είναι αυτή η αγγελία).Θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με το ποια είναι τελικά η έκδοση και πως διαφοροποιείται τελικά ο εξοπλισμός.
Ευχαριστώ
Δημήτρης. -
Πρέπει να είναι η έκδοση dynamic του 2007-08.Η πιο πλούσια έκδοση ήταν η emotion (120ps & 150ps) με διζωνικό κλιματισμό,σταθεροποιητή ταχύτητας ,πίσω ηλεκτρικά παράθυρα 17άρες ζάντες κ.ά.
-
Ισχύει, Dynamic 150.
Κατα την γνώμη μου, μια έκδοση χωρίς νόημα. Δεν κοιτάς καλύτερα για ενα 120 emotion? Η αν θέλεις τα παραπανω άλογα για ενα 150 sport?
Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.....
Η 120 με καλύτερο εξοπλισμό είναι και για εμένα προτιμότερο!!!
Πίσω στο car.gr λοιπόν!!! -
Εγώ προσωπικά που έχω το 120 dynamic, έχω σκυλομετανιώσει που δεν πήρα το ΕΜΟΤΙΟΝ...
5 χρόνια τώρα κάθε μέρα μπαίνω στο αμάξι και αυτό σκέφτομαι...Αν μπορούσα, θα το αντάλλαζα με αυτό, που είναι εκπληκτικό:
-
Φτηνα emotion αθηνα
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5360508/ (λεει dynamic αλλα ειναι emotion)
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5329637/ -
Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις...
Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να υπερβώ τα 5500e και τα πολλά χλμ (γενικά, όχι μόνο για το Bravo, αλλά και για Focus/Astra/307).
Η αγγελία που είχα βρεί ήταν αυτή http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5432398/Βέβαια, μέχρι και χθες ή τιμή ήταν 4900e και πάνω σε αυτό το πόσο έγινε η αρχική κουβέντα, αλλά από ότι βλέπω το ανέβασε στα 5800e πριν λίγες ώρες!!!!
Το αυτοκίνητο έχει έναν μικρό σχετικά τσαμπουκά στην πίσω δεξιά πόρτα κάτω (μικρή φναρτζοδουλειά), έχει τρακάρισμα και εμπρός και πίσω, όχι κάτι σπουδαίο (τσεκαρισμένο και από την ασφαλιστική και από τον μηχανικό μου/αλλαγμένο ψυγείο και παρελκόμενα και βαμμένη πίσω πόρτα, αλλά αρεκτά καλή δουλειά), τα σήματα τις FIAT ήθελαν αλλλαγή και εμπρός και πίσω όπως και ο λεβιές ταχυτήτων (φθαρμένος), και το εσωτερικό πλαστικό κάλυμα της πίσω πόρτα ήθελε τα κλιπσάκια για να κουμπώσει σωστά, κατα 99% σωστά χλμ (δεν μπήκε σε διαγνωστικό), αλλαγή στις φούσκες των ημιαξονίων (αν κατάλαβα καλά από σχετική έρευνα στο νετ και εδώ κάτι κλασικό στα πρώτα Bravo με σχετικά φθηνή επισκευή) και ήταν αρκετά βρώμικο που έδινε πολύ άσχημη εντύπωση.
Λάστιχα- τακάκια ήταν όντως αλλαγμένα, η ζάντες δεν έχουν φθορές από πεζοδρόμια και σε γενικές γραμμές είχα το ο.κ. του μηχανικού (αρκετά ψείρας) από μεριάς του.Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια....
-
Καλησπέρα σε όλους.
Το Bravo μου είχει αρχίσει και εμφανίζει συμπτώματα δίσκο πλατώ και κυλινδράκι συμπλέκτη.
Έχει κανει κανείς αλλάγη?
Να την budgetarw την 400αρού??
-
Ανασταση καλημερα. Δωσε λεπτομερειες. Εχεις καποιο θεμα ακριβως; πηρες γνωμη απο νηχανιξο η ετσι καταλαβες; γιατι εχω τριξιμο στο συμπλεκτη απλα μονο θορυβο κι ο προηγουμεβος ιδιοκτητης μου ειπε οτι ειχε αλλαξει κυλινδρακι
-
Andone καλημέρα.
Δίσκο πλατώ αρχίζουν τα κλασικά, αποσυμπλέκει ψηλά, αρχίζει και δυσκολευετε να ξεκινήσει και έχω παρατηρήσει όταν του σανιδώνω καλά την 4η έρχετε μέσα μυρωδιά σαν καμμένο λάστιχο.
Σχετικά με το κυλινδράκι΄μου το είχε πει μηχανικός.Ακουω καμιά φορά ένα θόρυβο σαν να είναι κατι ξεχαρβαλωμένο μεσα στο μοτερ που όταν πατήσω συμπλέκτη σταματάει. Το κάνει πιο έντονα όταν μετα από μεγάλη διαδρομή το παρκάρω στην ανηφόρα!
Για κυλινδράκι μου είχε πει τωρα, ελπίζω να είναι αυτό!!
-
Καταλαβα. Κοιτα για το κυλινδρακι δεν ξερω να σου πω. Θα παω κι εγω μια βολτα απο τον μηχανικο μου και θα ρωτήσω. Ποσα χλμ εχεις και ποια εκδοση; και σε μενα σχετικα ψηλα απομονωνει ο συμπλεκτης.
-
Καλημέρα και καλη εβδομάδα.
Επειδή ο καιρός και τα χλμ τρέχουν πρεπει να αλλάξω πάλι λάδια!
Δεν έχω όμως καμια διάθεση να ψάχνω πάλι τα SELENIA KPE 5-40 τα οποία και δεν υπάρχουν και είναι και πανάκριβα, 50€ το 4λ!!
Κάποια άλλη επιλογή για t-jet 120 που να πληρεί τις προδιαγραφές?Ευχαριστω
-
Ο χρήστης anastasis_k13 έγραψε:
Καλημέρα και καλη εβδομάδα.Επειδή ο καιρός και τα χλμ τρέχουν πρεπει να αλλάξω πάλι λάδια!
Δεν έχω όμως καμια διάθεση να ψάχνω πάλι τα SELENIA KPE 5-40 τα οποία και δεν υπάρχουν και είναι και πανάκριβα, 50€ το 4λ!!
Κάποια άλλη επιλογή για t-jet 120 που να πληρεί τις προδιαγραφές?Ευχαριστω
Καλημέρα φίλε μου, αν τα πάρεις από το ric@mbi.gr θα σου βγουν 43,6€ εάν γίνεις μέλος. (Αν είσαι από Θεσσαλονίκη, δυστυχώς είδα ότι έχουν 8Ε έξοδα αποστολής) Αν θες ακόμη φθηνότερα, mister-@uto.gr και δες τα 5λιτρα 29.19 € (BOLK), 34.24 € (SHELL), 40.13Ε (Magnatec - Castrol). Δεν ξέρω ποια θεωρούνται καλά και ποια όχι, εγώ 5 χρόνια τώρα selenia βάζω.
-
Τα έχει και ένα εξουσιοδοτημένο στην Λαμπράκη στον κορυδαλλο με 48€.Έλεγα να δοκιμάσω τα castrol. Στην τελευτάια αλλαγή που έκανα μού είχε φάει λίγο λαδάκι selenia και λέω να κάνω μια δοκιμή και με κάτι άλλο να ακούσω τον κινητήρα πως συμπεριφέρεται. Μαλλον τα castrol θα βάλω,η το edge η το magnatec.Θα σας πω εντυπώσεις.
-
Καλημέρα παιδιά. Ήρθε η ώρα αλλαγής των continental sportcontact 3, διάστασης 225/45/r17. Έχει κανείς να προτείνει κάτι? Είμαι μεταξύ dunlop sport maxx rt(πιο οικονομικά),pirelli p zero και michelin pilot sport 3. Όποιος έχει άποψη ή πρόταση, καλοδεχούμενη!!
-
Ο χρήστης anastasis_k13 έγραψε:
Τα έχει και ένα εξουσιοδοτημένο στην Λαμπράκη στον κορυδαλλο με 48€.Έλεγα να δοκιμάσω τα castrol. Στην τελευτάια αλλαγή που έκανα μού είχε φάει λίγο λαδάκι selenia και λέω να κάνω μια δοκιμή και με κάτι άλλο να ακούσω τον κινητήρα πως συμπεριφέρεται. Μαλλον τα castrol θα βάλω,η το edge η το magnatec.Θα σας πω εντυπώσεις.Δεν έχω bravo έχω brava του 98 με εντελώς άλλο μοτέρ και φιλοσοφία. Όμως ίσως σε βοηθήσει, στα castrol που έβαλα για 2 φορές για 5000χλμ την κάθε φορά είδα λίγο παραπάνω τσίμπημα από το μοτέρ. Τα selenia όχι ότι δε μου τα έκαιγε το μοτέρ (200ml/1000km) αλλά το αισθανόμουν να δουλεύει πιο αθόρυβα.
-
Ο χρήστης Ferrari84 έγραψε:
Καλημέρα παιδιά. Ήρθε η ώρα αλλαγής των continental sportcontact 3, διάστασης 225/45/r17. Έχει κανείς να προτείνει κάτι? Είμαι μεταξύ dunlop sport maxx rt(πιο οικονομικά),pirelli p zero και michelin pilot sport 3. Όποιος έχει άποψη ή πρόταση, καλοδεχούμενη!!GoodYear Eagle F1 Assymetric 2.
Εξαιρετικά λάστιχα και μπορείς να τα βρεις και σε εξαιρετική τιμή.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
Τα continental είναι εξαιρετικά, με μόνο (αλλα βασικό) μειονέκτημα οτι τρώγονται πολύ γρήγορα. Τωρα εχω εμπρός τα conti sc5, που είναι ακόμα καλύτερα αλλα απο αντοχή μικρή βελτίωση, και πίσω τα Michelin pilot sport 3. Τα γαλλικά δε μου φάνηκαν τόσο καλα όσο τα αλλα, ομως νομίζω οτι η -κάπως πιο 'πλαστική'- γόμα τους θα αντέξει παραπάνω.
Κατα τα αλλα, τα Goodyear που προαναφέρθηκαν δείχνουν εξαιρετικά απο όλες τις απόψεις και θα είναι τα επόμενα που θα βάλω!
Fiat Bravο 2007