-
Ο χρήστης Mpampinos έγραψε:
Παίδες καλησπέρα, υπάρχει γνώμη γι΄αυτά;;; http://www.ricambi.gr/index.php?page=sh ... t&Itemid=2ΜΑNGETI MARELLΙ
-
χαχαχαχαχα τόσο πολύ;;;;; Για τα αμορτισέρ της ricambi τι λες;;;; Ή διαφορετικά έχεις να προτείνεις κάτι;;;;Γιατί κοπανάνε λίγο τελευταία....
-
χαχαχαχαχα τόσο πολύ;;;;; Για τα αμορτισέρ της ricambi τι λες;;;; Ή διαφορετικά έχεις να προτείνεις κάτι;;;;Γιατί κοπανάνε λίγο τελευταία....Δεν έχω να προτείνω κάτι ,απλά βγάζει μάτι η ανορθογραφία
-
Νόμισα ότι το είχε να κάνει με την ποιότητα τους...
-
Καλησπέρα. Μήπως ξέρεις κάποιος πού μπορώ να βρώ ένα δεξί σκιάδιο ή πόσο να κοστίζει να το πάρω από επίσημη αντιπροσωπεία? Είχε κολλήσει από την αχρησία και του έδωσα μία να το ανοίξω και το έσπασα. Κρέμεται κάτω τώρα και γκρινιάζει η συνοδηγός όταν τη βάζω μέσα.
-
Παίδες καλησπέρα, υπάρχει γνώμη γι΄αυτά;;; http://www.ricambi.gr/index.php?page=sh ... t&Itemid=2απο το παραπάνω site έχω ψωνίσει αναλώσιμα ανταλλακτικά και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος απο τις τιμές, επίσης στα στέλνουν και σπίτι έαν η παραγγελία ξεπερνάει κάποιο ποσό.
το καλό είναι ότι τα ανταλλακτικά τους είναι γνήσια. έχω αγοράσει και τους ιμάντες απο εκεί, με φοβερή τιμή.
ετσι και αλλιώς το σέρβις που γίνεται μιά φορά τον χρόνο και με αυτό τον τρόπο μου βγαίνει σε πολύ καλή τιμή, χωρίς να με γδέρνουν στις αντιπροσωπείες.
τα αναλώσιμα που αγοράζω, αντικατάσταση και τοποθέτηση των παλιών, μου την κάνει μάστορας της φιατ.
δεδομένου των τιμών που επικρατούν συμφέρει να τα αγοράσεις απο εκεί.οσο για το μπράβο, σε λίγο θα μπώ στα 80.000 χλμ, και το καλό είναι ότι το αυτοκίνητο πάει μια χαρά.
αυτό που μου έκανε εντύπωση, σε τελευταίο ταξίδι έγραψα 8,5 λίτρα κατανάλωση στα 100, με ταχύτητες απο 140 έως 160 χλμ/ώρα. παίζει πολύ ρόλο η ποιότητα καυσίμου. -
Νόμισα ότι το είχε να κάνει με την ποιότητα τους...Είναι σοβαρό μαγαζί με καλή ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ και άριστη επικοινωνία
-
Δεν έχει σκορπίσει ακόμη , μια ανάσα πριν την πρώτη 100αδα , 8,1l/100km στα 170χλμ του Τρικαλάρτα με 5 άτομα.
-
Καλησπέρα παιδιά. Έχει δοκιμάσει κανείς να 'διώξει' μικρογρατζουνιές στο ταμπλό στο κομμάτι του carbon? Έχει 2-3 καλές με την πάροδο του χρόνου στη μεριά του συνοδηγού και μου την δίνει λίγο να τις βλέπω είναι η αλήθεια. Υπάρχει άραγε κάποιου είδους αλοιφή η κάτι τέτοιο?
Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης Ferrari84 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά. Έχει δοκιμάσει κανείς να 'διώξει' μικρογρατζουνιές στο ταμπλό στο κομμάτι του carbon? Έχει 2-3 καλές με την πάροδο του χρόνου στη μεριά του συνοδηγού και μου την δίνει λίγο να τις βλέπω είναι η αλήθεια. Υπάρχει άραγε κάποιου είδους αλοιφή η κάτι τέτοιο?Ευχαριστώ
βαλε αυτοκολλητα Hello Kitty... ειναι η καλυτερη λύση...
Γενικώς μην τα κοιτάς... Αυτο το τμήμα ισως να γλυτωνε αν εξαρχής το κάναμε καποιου ειδους πλαστικοποιηση απο πάνω. Τώρα klein...
-
Ο χρήστης Ferrari84 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά. Έχει δοκιμάσει κανείς να 'διώξει' μικρογρατζουνιές στο ταμπλό στο κομμάτι του carbon? Έχει 2-3 καλές με την πάροδο του χρόνου στη μεριά του συνοδηγού και μου την δίνει λίγο να τις βλέπω είναι η αλήθεια. Υπάρχει άραγε κάποιου είδους αλοιφή η κάτι τέτοιο?Ευχαριστώ
Ειλικρινά είναι το μόνο πράγμα που με εκνευρίζει αν και σε λίγες μέρες το αυτοκίνητο συμπληρώνει 5 χρόνια.
Απορώ πως δεν το σκέφτηκαν.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
Γυναίκα με τσάντα φαντάζομαι το έκανε, ε? Μου το χε κάνει στο punto με το που το πήρα. Το Bravo μου ευτυχώς την έχει γλυτώσει μέχρι στιγμής.
-
Τσάντα και ένας συμφοιτητής (όταν το είχα αγοράσει ).
Μη φανταστείς ότι είναι κάτι τρομερό, οι υπόλοιποι μου λένε ότι δεν το βλέπουν. Έλα όμως που εγώ το βλέπω κάθε φορά!
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
επειδή η τιμή της βενζίνης, δεν θα μειωθεί, μάλλον θα αυξηθεί μέσα στο καλοκαιράκι, και επειδή τα μπάνια μας στην θάλασσα θα τα κάνουμε, αλλά πως γίνεται να τα κάνουμε πιο οικονομικά,
γι΄αυτο θέλω να μάθω έαν κάποιος απο εσάς έχει βάλει στο φιάτ του υγραέριο.
και πιο συγκεκριμένα θέλω να μάθω για την sport έκδοση με τα 150 άλογα. ο dickdick, αν δεν κάνω λάθος έχει βάλει υγραέριο στο αυτοκίνητο του, έαν μπορεί να μας ενημερώσει....δεν έχω ιδέα ουτε τι κυκλοφορεί απο εταιρειές στην αγορά ούτε τι μαστόρια τα τοποθετούν.
ακούω απο διάφορους που έχουν βάλει υγράεριο, ότι περίπου η τιμή τοποθέτησης είναι κάπου στα 800 € για τούρμπο κινητήρες.
επίσης ότι στο συγκεκριμένο μοντέλο με τα 150 ps και με το sport κουμπάκι, απενεργοποιείται η λειτουργία του απλού προγράμματος και λειτουργεί μόνιμα στην λειτουργία 'sport', διότι δεν μπορούν να επέμβουν στον εγκέφαλο και στην συγκεκριμένη χαρτογράφηση του κινητήρα.επίσης, αυτο που μου απασχολεί περισσότερο απ΄ ολα είναι η αξιοπιστία του κινητήρα και να συνεχίσει να πηγαίνει απροβλημάτιστα και με το υγραέριο.
δεν ξέρω ακόμα, είμαι δύσπιστος, αλλά με την τιμή του υγραερίου να είναι περίπου στα 0,80 λεπτά και της βενζίνης να έχει ξεπεράσει τα 1,60 €, είναι δέλεαρ.
τον χρόνο κάνω περίπου 10.000 χλμ. κατάντια!! το αυτοκίνητο το έχω απο το '09 τον μάρτιο και τα πρώτα χρόνια έγραφα κάθε χρόνο 20.000 χλμ, αλλά η τιμή της βενζίνης ήταν ακόμα κάτω απο το ευρώ. τα τελευταία χρόνια έριξα πάρα πολύ τα ετήσια χιλιόμετρα για αυτό τον λόγο θέλω να πάω σε υγραέριο.
αλλά επιμένω, άμα είναι να ρισκάρω την αξιοπιστία του κινητήρα, δεν το τοποθετώ.
περιμένω να γράψετε απόψεις και εμπειρίες
-
Καλησπέρα...
Σαν νέος σε αυτό το forum,ξεκινάω λίγο απότομα (δεν μου βγαίνει κι αλλιώς!)
με τράκαραν πριν κανα 2μηνο και έβγαλα άκρη με την ασφαλιστική πριν κανα μήνα
πήρα την αποζημίωση... μεταξύ μας δεν θα τα έπαιρνα ποτέ αυτά τα λεφτά αν πούλαγα το αμάξι γιατί ήταν seat ibiza '03 ήμουν ευχαριστημένος από την απόδοση του 1,4 κινητήρα με 101 hp το 'παιχνιδιάρικο' ύφος που είχε το αμάξι καθώς του είχα αλλάξει το πέλμα του ελαστικού και μία πιο σκληρή ανάρτηση, τα κρατιματάκια του, (γερμανική ποιότητα), σε αυτό το αυτοκίνητο μου άρεσε που 'συγχωρούσε' λάθος οδηγού πάνω σε στροφή...
'υποστηρίζω' Ιαπωνία καθώς είμαι ερωτευμένος με τα honda συγκεκριμένα με το Eg...
μόλις είδα όμως στην μάντρα το bravo, λέω 'οπ' εδώ ήμαστε... 1,4 turbo με 120hp με πολύ στιλάτο σαλόνι και εμφάνιση που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη...γράφτηκα εδώ με σκοπό να μάθω πράγματα για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο πριν πάω να κάνω την αγορά..
όπως:- προβλήματα που 'μπορεί' να συναντήσω...
2)κρατήματα
3)απόδοση κινητήρα (audi 1,4 turbo φίλου έχει πέσει η απόδοση του αισθητά, σκέφτεται για φρεσκάρισμα αλλά η καλύτερη λύση είναι πούλημα...)
4)και προπάντων τι θα πρέπει να δω πριν το αγοράσω!
Υ.Γ. είναι από τα λίγα μικρομεσαία αυτοκίνητα που μου έκαναν τόσο εντύπωση!
- προβλήματα που 'μπορεί' να συναντήσω...
-
Αν ήσουν ευτυχισμένος με την απόδοση του seat τότε με το bravo θα ξετρελαθείς...
Απαντήσεις:
1.Έλεγχος στα ημιαξόνια για πιθανή διαρροή γράσου από μπιλιοφόρο. Κατά τα άλλα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
2.Κράτημα πολύ καλό (στάνταρ ESP),δεν είναι βέβαια και τραίνο...λίγο σκληρή πίσω ανάρτηση
3.Απόδοση κινητήρα άριστη και απροβλημάτιστη.
4.Ότι βλέπει κάποιος όταν αγοράζει μεταχειρισμένο (σημάδια από καλίμπρα προδίδουν σοβαρό χτύπημα-ενημερωμένο βιβλίο service – έλεγχος χιλιομέτρων-γενική εικόνα και φθορές μέσα-έξω).
Θα σου πρότεινα να επιλέξεις κάποιο από ιδιώτη που δέχεται έλεγχο του αυτοκινήτου. Με μικρό κόστος μπορείς να έχεις σαφή εικόνα της χρήσης του αυτοκινήτου από το διαγνωστικό μηχάνημα οποιασδήποτε αντιπροσωπείας FIAT.
Τέλος θα σου έλεγα να αποφύγεις αυτοκίνητα με υγραεριοκίνηση και να κοιτάξεις για τις πλούσιες εκδόσεις -
καλημέρα!
έτσι πιστεύω και εγώ... ότι μάλλον θα ξετρελαθώ...
σήμερα (Δευτερα 23/6) θα πάω με τον μηχανικό... και έχω μιλήσει με τον μαντρά να το πάρουμε να το πάμε στο συνεργείο...
ο μηχανικός μου είχε έτσι μια επαφή με άτομα μέσα από την Fiat και ρώτησε για αυτό το αυτοκίνητο και του είπαν δεν βγάζει προβλήματα 'σοβαρά' (φτου φτου κι ολας μην το ματιάσω) αλλά 'καίει' βενζίνη και βγάζει κάποια προβληματάκια με τo turbo... με το σωστό service πιστεύω οτι όλα τα αυτοκίνητα καλά είναι... ο αδερφός μου έχει ένα punto του '04 και πέρα από ένα πρόβλημα στο υδραυλικό τιμόνι (850 ευρο) εδώ και 7-8 χρόνια που το έχει δεν του έχει βγάλει τίποτα άλλο, εντάξει και όταν πατάει απότομα φρένο ανάβουν στο καντράν όλα τα λαμπάκια, όσο για αν είναι τρακαρισμένο και όλα αυτά που μου ανέφερες, σίγουρα πρέπει να τα κοιτάξεις πολύ καλά...
Και με το καλό όταν θα πάρω το αυτοκίνητο και έχω, μια μικρή οικονομική άνεση θα πάει το αμάξι μέσα στην Fiat για έναν πλήρες εξονυχιστικό έλεγχο... σίγουρα ο μηχανικός μου θα το κοιτάξει(καθώς είναι από τον οικογενειακό περιβάλλον).
και επίσεις επειδή έχω ένα μικρο 'κονε' ας το πούμε μπορώ να δω ποιος το είχε πριν (άτυχος μπορώ να πω γιατί του το πήρε η τράπεζα... ) και ευθέως να τον ρωτήσω αν έχει κάτι το αμάξι... δεν έχει κάτι να κερδίσει ή να χάσει... έτσι κι αλλιώς...Υ.Γ. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου...
-
Ο χρήστης ZWHS έγραψε:
εντάξει και όταν πατάει απότομα φρένο ανάβουν στο καντράν όλα τα λαμπάκια,Να κοιτάξει τα φυσσακια στα πίσω φανάρια,κάπου δεν κανει καλή επαφή και για αυτό ανάβουν τα λαμπάκια στο καντράν.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
εντάξει και όταν πατάει απότομα φρένο ανάβουν στο καντράν όλα τα λαμπάκια,
Να κοιτάξει τα φυσσακια στα πίσω φανάρια,κάπου δεν κανει καλή επαφή και για αυτό ανάβουν τα λαμπάκια στο καντράν.
+1 πιάνουν άλατα οι επαφές στις φυσες συνήθως, με ένα κατσαβίδι αν τις ξύσει, είναι οκ. 10 λεπτά υπόθεση είναι...
-
Καλημέρα...Ξαφνικά χθες πρόσεξα κάτι στο χειρόφρενο που δε νομίζω ότι υπήρχε πριν...
Όπως κατέβασα το χειρόφρενο για να ξεκινήσω, είδα αυτό...https://www.dropbox.com/sh/xpb1buws3shg2f5/AACYbRMvp8wOKYbed2hYsJBna/20140629_094032.jpg
Υπήρχε ρε παιδιά αυτό το κενό πάντα;Τι γίνεται, γερνάω και ξεχνάω...;Και αν δεν υπάρχει κενό εκεί, τι είχε και το έχασα εγώ ξαφνικά...;
Fiat Bravο 2007