-
Μήπως εξαρτάται από το επίπεδο εξοπλισμού;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Μήπως εξαρτάται από το επίπεδο εξοπλισμού;Οχι, έχω δει spor χωρίς οθόνη γραφικών και βασικη με οθόνη γραφικών
-
Αν δεν κάνω λάθος, το σύμβολο στη γραφική οθόνη είναι τουρμπίνα; Μήπως είναι για τα T-Jet; Δεν ξέρω τι να υποθέσω.
-
Στο Punto πάντως που πήραμε εμείς και ήταν η τελευταία παρτίδα, αυτή με το καινούριο σήμα, μας είπε ο αντιπρόσωπος ότι έχουν αλλάξει και τη γραμματοσειρά στο ταμπλώ.
Πιθανόν κάτι αντίστοιχο να συμβαίνει κι εδώ. -
Ο χρήστης patro έγραψε:
και γω χωρις να θελω να δυναμιτισω κατασταση ουτε να κανω συγκρισεις , πιστευω οτι το bravo ειναι υπερεκτιμημενο απο αποψη σχεδιασμουΤην άποψή μας λέμε, όμορφα και χωρίς ακρότητες.
Κατά την άποψή μου το Stilo μου αρέσει πολύ περισσότερο σε σχέση με το Bravo.
Δεν θα έλεγα όχι σε ένα Stilo turbo με 150ps. -
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Μήπως εξαρτάται από το επίπεδο εξοπλισμού;
Οχι, έχω δει spor χωρίς οθόνη γραφικών και βασικη με οθόνη γραφικών
Έχει σχέση το ότι αυτό χωρίς την οθόνη γραφικών στη φωτογραφία είναι diesel;
-
Στο menu έχει ένδειξη για την πίεση της τουρμπίνας.
Στη δεύτερη φωτό είναι η ένδειξη της ημερομηνίας. Το ίδιο ταμπλό είναι με άλλη ρύθμιση menu. Δεν γνωρίζω αν την πίεση της τουρμπίνας τη δείχνουν
όλες οι εκδόσεις ή μόνο η sport. -
Δεν είναι η ίδια οθόνη.
-
Δεν είναι ίδια οθόνη στην συγκεκριμένη περίπτωση αλλά το menu του turbo έχει ένδειξη ημερομηνίας, κατανάλωσης, υπόλοιπο βενζίνης κτλ
ΚΑΙ ένδειξη πίεσης του turbo όπως στη φωτό. -
Ο χρήστης Panos272 έγραψε:
Στο menu έχει ένδειξη για την πίεση της τουρμπίνας.
Στη δεύτερη φωτό είναι η ένδειξη της ημερομηνίας. Το ίδιο ταμπλό είναι με άλλη ρύθμιση menu. Δεν γνωρίζω αν την πίεση της τουρμπίνας τη δείχνουν
όλες οι εκδόσεις ή μόνο η sport.Η φωτο με την ενδειξη της τουρμπινας δεν είναι απο το spor γιατί δεν έχει λευκά όργανα
-
Εχω προσέξει σε κάποια bravo οτι η όθονη του υπολογιστη ταξιδιου ειναι γραφικών ενώ σε καποια αλλα όχι. Γνωρίζει κανεις κάτι?Η οθόνη γραφικών πάει πακέτο με το Blue & Me, και εκτός των άλλων δείχνει βελάκια με οδηγίες για κατεύθυνση, όταν έχεις ενεργοποιημένο το Navigation.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εχω προσέξει σε κάποια bravo οτι η όθονη του υπολογιστη ταξιδιου ειναι γραφικών ενώ σε καποια αλλα όχι. Γνωρίζει κανεις κάτι?
Η οθόνη γραφικών πάει πακέτο με το Blue & Me, και εκτός των άλλων δείχνει βελάκια με οδηγίες για κατεύθυνση, όταν έχεις ενεργοποιημένο το Navigation.
Πακέτο με το απλό blue&me ή με αυτό που είναι και navigation?
-
Εχω προσέξει σε κάποια bravo οτι η όθονη του υπολογιστη ταξιδιου ειναι γραφικών ενώ σε καποια αλλα όχι. Γνωρίζει κανεις κάτι?
Η οθόνη γραφικών πάει πακέτο με το Blue & Me, και εκτός των άλλων δείχνει βελάκια με οδηγίες για κατεύθυνση, όταν έχεις ενεργοποιημένο το Navigation.
Πακέτο με το απλό blue&me ή με αυτό που είναι και navigation?
Δεν είμαι σίγουρος. Ένα τηλ. σε μια αντιπροσωπεία θα σου λύσει την απορία.
-
Υπάρχει κάποιος άλλος εδώ που να έχει πάρει το bravo?
Έχω κάποιες απορίες που δεν μου έχουν λυθεί από τον πωλητή.- Service γράφει το βιβλίο στα 30000 χλμ αλλά εμένα μου είπε ο πωλητής στα 20000 και στα 10 λάδια.
- Το κουμπί σπορτ κάνει να το πατάς εν κινήσει ή μόνο σταματημένο. Εγώ το πατάω στο δρόμο και αφήνεις το γκάζι και το ξαναπατάς και ενεργοποιείται. Αλλά δεν ξέρω εάν κάνω σωστά.
- Έχω κάνει περίπου 1200 χλμ. Μέχρι πόσο θέλει στρώσιμο. Εγώ το πάω μέχρι 4 χιλ.στροφές ακόμα. Από πότε να το ζορίσω λίγο περισσότερο?
Α και το βιβλίο στα ελληνικά ακόμα... μόνο το αγγλικό έχω.
Thanks.
-
-
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
Youtube VideoΚαλη διαφήμηση, Πρέπει να την βάλουν και στην Ελλάδα.
Η μορφή του Schumi και Kimi νομίζω οτι είναι αναγνωρίσιμες και στην Ελλάδα..
Shut up and Drive !
-
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
Youtube VideoΩραιότατη!
Και οι ατάκες πολύ καλές! (καλά του Σούμι όχι και τόσο )
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ωραιότατη!
του την είπε του κίμι
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ωραιότατη!
του την είπε του κίμι
Ζηλεύει παιδί μου
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ωραιότατη!
του την είπε του κίμι
Ζηλεύει παιδί μου
Fiat Bravο 2007