-
Να γράψω τις πρώτες εντυπώσεις από το bravo.
Το παρέλαβα 26/10.
Εμφανισιακά μέσα έξω πανέμορφο. Το μπλε χρώμα είναι νομίζω το κορυφαίο σε σχέση με τα άλλα. Η ηλιοροφή όλα τα λεφτά, ανοίγει σε 3 σκάλες. Ακόμα και όταν είναι κλειστή βλέπεις ουρανό και άστρα από το τζάμι πάνω.
Μέσα είναι γεμάτο κουμπάκια, δεν τα έχω βρει όλα ακόμα πως παίζουν με τον καιρό θα τα ανακάλύψω πιστεύω. Το ηχοσύστημα αποδίδει μια χαρά, έχει mp3, παίρνει usb ενώ το bluetooth έχει πολύ φάση. Του λές το όνομα και παίρνει τηλέφωνο. Όλα στα αγγλικά όμως, στα ελληνικά δεν έχει ακόμα. Όπως και το manual είναι στα αγγλικά, ελληνικό δεν υπάρχει.
Τα καθίσματα άνετα, 4 επιβάτες μια χαρά βολεύονται, για πέμπτο δεν ξέρω πιστεύω να υπάρχει στριμωξίδι.
Στο δρόμο χωρίς το κουμπί sport πηγαίνει σαν ένα κανονικό 1400άρι χωρίς πολλές επιταχύνσεις. Αλλά μόλις πατήσεις το κουμπί το καταλαβαίνεις να εξαφανίζεται. Φαντάζομαι ότι πάνω από τις 4 χιλιάδες στροφές να τραβάει και χωρίς το sport αλλά δεν ήθελα να το πιέσω από την αρχή. Λίγο στρώσιμο χρειάζεται μου είπαν. Τα φρένα πολύ καλά (δεν μου μεινε το πενταλ στο πόδι ακόμα ). Η μέση κατανάλωση μέσα στην πόλη σταμάτα ξεκίνα έπιασε γύρω 14 lt αλλά συνολικά που πήγα και λίγο πιο μακριά έπεσε στα 10. Αλλά δεν έχω κάνει πολλά χλμ ακόμα, γύρω στα 100 έχω κάνει. Στην πορεία θα δείξει. Φαίνεται ότι τρώει βενζίνη πάντως.
Το βράδυ όταν στρίβεις πολύ το τιμόνι σε στροφές ανάβει και το προβολάκι ομίχλης από τη μεριά που στρίβεις μόνο του για να βλέπεις καλύτερα.
Κατά τ άλλα μια χαρά το βλέπω το όχημα. Το κοιτάζουν οι περισσότεροι στο δρόμο.
Αυτά για αρχή θα γράψω και άλλα αργότερα. -
Κατανάλωση δεν θα δείς ακόμα... πρέπει να ανοίξει λίγο το μοτέρ.
Το 150 Emotion πήρες ;
-
το emotion δεν πρεπει να εχει κουμπακι sport... οποτε μαλλον το σπορτ πηρε.... Καλοταξιδο φιλε skoupas και τα φρενα αχρειαστα Για μεσα στην πολη... δυστυχως παντως θα τσιμπαει λιγο η καταναλωση. Μεχρι να ζεσταθει ο κινητηρας... αλλα και παλι μετα θα εχεις φτασει στον προορισμο σου.
Αυτο το κολπο με το προβολακι (φωτα στροφης) το επελεξες εσυ σαν εξοπλισμο η ηταν στανταρ? Μπορεις απο το onboard computer να το κανεις disable?
-
Mπορούμε να δούμε καμμιά φωτογραφία;
-
Ο χρήστης skoupas έγραψε:
Να γράψω τις πρώτες εντυπώσεις από το bravo.
Το παρέλαβα 26/10.
Εμφανισιακά μέσα έξω πανέμορφο. Το μπλε χρώμα είναι νομίζω το κορυφαίο σε σχέση με τα άλλα. Η ηλιοροφή όλα τα λεφτά, ανοίγει σε 3 σκάλες. Ακόμα και όταν είναι κλειστή βλέπεις ουρανό και άστρα από το τζάμι πάνω.
Μέσα είναι γεμάτο κουμπάκια, δεν τα έχω βρει όλα ακόμα πως παίζουν με τον καιρό θα τα ανακάλύψω πιστεύω. Το ηχοσύστημα αποδίδει μια χαρά, έχει mp3, παίρνει usb ενώ το bluetooth έχει πολύ φάση. Του λές το όνομα και παίρνει τηλέφωνο. Όλα στα αγγλικά όμως, στα ελληνικά δεν έχει ακόμα. **Όπως και το manual είναι στα αγγλικά, ελληνικό δεν υπάρχει.**Τα καθίσματα άνετα, 4 επιβάτες μια χαρά βολεύονται, για πέμπτο δεν ξέρω πιστεύω να υπάρχει στριμωξίδι.
Στο δρόμο χωρίς το κουμπί sport πηγαίνει σαν ένα κανονικό 1400άρι χωρίς πολλές επιταχύνσεις. Αλλά μόλις πατήσεις το κουμπί το καταλαβαίνεις να εξαφανίζεται. Φαντάζομαι ότι πάνω από τις 4 χιλιάδες στροφές να τραβάει και χωρίς το sport αλλά δεν ήθελα να το πιέσω από την αρχή. Λίγο στρώσιμο χρειάζεται μου είπαν. Τα φρένα πολύ καλά (δεν μου μεινε το πενταλ στο πόδι ακόμα ). Η μέση κατανάλωση μέσα στην πόλη σταμάτα ξεκίνα έπιασε γύρω 14 lt αλλά συνολικά που πήγα και λίγο πιο μακριά έπεσε στα 10. Αλλά δεν έχω κάνει πολλά χλμ ακόμα, γύρω στα 100 έχω κάνει. Στην πορεία θα δείξει. Φαίνεται ότι τρώει βενζίνη πάντως.
Το βράδυ όταν στρίβεις πολύ το τιμόνι σε στροφές ανάβει και το προβολάκι ομίχλης από τη μεριά που στρίβεις μόνο του για να βλέπεις καλύτερα.
Κατά τ άλλα μια χαρά το βλέπω το όχημα. Το κοιτάζουν οι περισσότεροι στο δρόμο.
Αυτά για αρχή θα γράψω και άλλα αργότερα.Το γνωρίζετε πως οποιοδήποτε προϊόν διατεθεί στην ελληνική αγορά (βάσει Ν. 2251/1994) πρέπει να φέρει οδηγίες χρήσης στα ελληνικά? Διαφορετικά με μια καταγγελία επιβάλλεται πρόστιμο στην εταιρία που διέθεσε έτσι το προϊόν.
http://www.gge.gr/7/sub.asp?2020
skoupas καλοτάξιδο!
-
Το matiz που αγόρασα το Σεπτέμβριο του 98' ήταν από τα πρώτα που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα και το manual ήταν στα Ελληνικά !!
Εδώ βλέπω προχειρότητες που δεν αρμόζουν σε μια μεγάλη εταιρεία, τόσο χρονοβόρα είναι μια απλή μετάφραση; -
Μήπως απλά ξέχασαν ή δεν είχαν να δώσουν μεταφρασμένο μανιουαλ; Πολύ περίεργο μου φαίνεται να μην έχει μεταφραστεί.
-
και μενα περιεργο μου φαινεται για τα μανουαλια... Το Punto το ειχα παρει μολις ηρθε σαν μοντελο... και ειχε μεσα κανονικα μεταφρασμενα
-
-
Πολύ όμορφο! Καμιά του εσωτερικού έχεις;
-
ομορφο...
Ποιο μπλε ειναι αυτο? Μεταλλικο? Νομιζω πως εχει 2-3 διαφορετικα μπλε η Fiat... και ειναι μπερδεμα. -
Οι ζάντες είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ .
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Οι ζάντες είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ .Ταιριάζουν και στο Abarth 500.
-
Ο χρήστης skoupas έγραψε:
Και μερικές φωτό . . .
Με υγεία Πολλά και καλά χιλιόμετρα . . .
Να σε ρωτήσω και κάτι... με τι εγγύηση το πήρες? 2 ή 5 χρόνια.
Η τριετής επέκταση ξέρεις τι καλύπτει, ή μάλλον τι δεν καλύπτει σε σχέση με την αρχική 2ετή εργοστασιακή? Γιατί σε ένα πωλητή που ρώτησα κάπου στη Μεσογείων μου τα μάσαγε -
skoupas καλοτάξιδο!
Με το εγχειρίδιο, όντως φαίνεται περίεργο. Πιο πιθανό είναι πιστεύω να ξέχασαν να στο δώσουν, αλλιώς τι διάλο, τόσο δύσκολο είναι να το γράψουν στα ελληνικά; Έστω greeklish βρε αδερφέ!
-
Ο χρήστης thodor έγραψε:
Και μερικές φωτό . . .
Με υγεία Πολλά και καλά χιλιόμετρα . . .
Να σε ρωτήσω και κάτι... με τι εγγύηση το πήρες? 2 ή 5 χρόνια.
Η τριετής επέκταση ξέρεις τι καλύπτει, ή μάλλον τι δεν καλύπτει σε σχέση με την αρχική 2ετή εργοστασιακή? Γιατί σε ένα πωλητή που ρώτησα κάπου στη Μεσογείων μου τα μάσαγεΔεν καλύπτει απολύτως τίποτα... μήν την πάρεις πεταμένα λεφτά
-
Εγώ μέσα στην επέκταση έχω αλλάξει,
Ψαλίδι, ακρόμπαρο, βάση σασμάν, κολώνα τιμονιού, πίσω γέφυρα και διάφορα άλλα πιό μικρά πολύ εύκολα...Η μοναδική περίπτωση που δεν κάλυψε ήταν για την ηλιοροφή ενός μέλους του stilo-club..Μέχρι και αντικατάσταση μηχανής έχει καλύψει που έκαιγε λάδια...
Μην κάνεις το λάθος και δεν την πάρεις...
Ζήτα ένα βιβλιαράκι να δείς τί καλύπτει (Όλα τα μηχανικά, εκτός από τα αναλώσιμα)
Μακάρι να μπορούσα να αγοράσω και άλλο τώρα που λήγουν τα 5 χρόνια...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ομορφο...
Ποιο μπλε ειναι αυτο? Μεταλλικο? Νομιζω πως εχει 2-3 διαφορετικα μπλε η Fiat... και ειναι μπερδεμα.νομιζω ειναι το maserati blue. τα σπαει ασχημα αυτο το χρωμα
-
Ο χρήστης pininfarina65 έγραψε:
ομορφο...
Ποιο μπλε ειναι αυτο? Μεταλλικο? Νομιζω πως εχει 2-3 διαφορετικα μπλε η Fiat... και ειναι μπερδεμα.νομιζω ειναι το maserati blue. τα σπαει ασχημα αυτο το χρωμα
Πράγματι. Δε μου αρέσει καθόλου το μπλέ, σε κανένα αυτοκίνητο, αλλά στα Maserati ΚΑΙ στο Bravo ταιριάζει πολύ.
-
Στο Clio RS και στις Alpine Renault δεν ταιριάζει; Επίσης και στη Brera τα Misano και Montecarlo Blu είναι πολύ όμορφα.
Fiat Bravο 2007