-
Δεν λέω , καλή η Μάνη και η θάλλασα αλλά η ξεραίλα κάπως μου είχε κάτσει (στραβά δηλαδή) .
Μια εβδομάδα με τις πιέσεις των διακοπών (για φορτωμένο αυτοκίνητο δηλαδή) στα ελαστικά , εχθές τις επανέφερα στα φυσιολογικά τους και σήμερα ανέβηκα στα βουνά μας.
Τίποτα ιδιαίτερο , αλλά αυτά τα 95 χιλιόμετρα διαδρομής ήταν βάλσαμο.
Το τοπίο , οι μυρωδιές (κάπου έκοψα αυθόρμητα για να μυρίσω ρίγανη) , τα κτίσματα , οι φυσιογνωμίες ολα τόσο οικεία και φιλικά.
Είμαστε άνθρωποι των βουνών τελικάΤα κακόμοιρα τα λαστιχάκια την παλεύουν φιλότιμα ακόμη , αλλά θα αρχίσουν οι βροχές και θα έχουμε θεματάκια , οπότε εως της 15/09 θα έχει γίνει η αλλαγή (κάπου στα 58000 χλμ δηλαδή).
Περάσαμε Πύλη - Στουρναραίικα και φτάσαμε Βαθύρεμα , στην επιστροφή τσιμπήσαμε και 4 ποταμίσιες (πέστροφες) για 10,00€.
Οι κακομοίρες , με το που μπήκαν στο πορτ παγκάζ δεν τους εφθανε που ψυχοραγούσαν , βρέθηκαν αναγκαστικά να πηγαίνουν και γρήγορα. Θα γίνουν μούρλια στα κάρβουνα
Α σκέλοςΒου σκέλος
Γου μέρος
Τα υπόλοιπα ας μην τα διαβάσει ο **dickdick **
Μέχρι Βαθύρεμα η μέση κυμάνθηκε στο 13,3l/100km.
Συνολικά και με πιο χαλαρούς ρυθμούς στην κάθοδο λόγω κίνησης εκδρομέων , ημουν στο 10,9l/100km με το που στάθμευσα σπίτι με μέση ταχύτητα τα 55km/h.
-
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Κωστή πότε θα ανέβεις προς τα πάνω?
-
Αν καταφερω και παω επιτελους Χαλκιδικη την αλλη βδομαδα, θα κανω μια σταση στην επιστροφη (10-11) να αφησω την οικογενεια, και θα ξανανεβω να τους παρω 17-18...
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Αν καταφερω και παω επιτελους Χαλκιδικη την αλλη βδομαδα, θα κανω μια σταση στην επιστροφη (10-11) να αφησω την οικογενεια, και θα ξανανεβω να τους παρω 17-18...Να μιλήσουμε
-
Στον πολυαγαπημένο φίλο και σύντροφο dickdick
ευχόμαστε ολόψυχα να τα 100στήσει και ολες του οι επιθυμίες να πραγματοποιηθούν
Βέβαια μέχρι τότε ελπίζουμε να πάψει να μας τα πρήζει με τριγμούς-κοπανήματα-μπαλονοποίηση κλπ.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Στον πολυαγαπημένο φίλο και σύντροφο dickdickευχόμαστε ολόψυχα να τα 100στήσει και ολες του οι επιθυμίες να πραγματοποιηθούν
Βέβαια μέχρι τότε ελπίζουμε να πάψει να μας τα πρήζει με τριγμούς-κοπανήματα-μπαλονοποίηση κλπ.
Χρόνια σου πολλά Γιάννη !!!!
Απο εμένα έχεις το ελεύθερο να γκρινιάζεις όσο θέλεις! (αρκεί να το κάνεις στον Λάμπρο)
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Στον πολυαγαπημένο φίλο και σύντροφο dickdick
ευχόμαστε ολόψυχα να τα 100στήσει και ολες του οι επιθυμίες να πραγματοποιηθούν
Χρόνια σου πολλά Γιάννη !!!!
Απο εμένα έχεις το ελεύθερο να γκρινιάζεις όσο θέλεις! (αρκεί να το κάνεις στον Λάμπρο)
Χρόνια πολλά κι από μένα Γιάννη
Να σε χαιρόμαστε οι φίλοι σου... και όχι μόνο..
Και πού 'σαι ..Γκρίναξε ελεύθερα, έχω ακόμα αντοχές
-
Χρόνια σου πολλά και στο μέλλον με ένα πργματικό αυτοκίνητο σε σωστό χρώμα (VW λευκό) που δεν τρίζει, δεν σπάει, δεν χαλάει
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Δεν λέω , καλή η Μάνη και η θάλλασα αλλά η ξεραίλα κάπως μου είχε κάτσει (στραβά δηλαδή) .
Μια εβδομάδα με τις πιέσεις των διακοπών (για φορτωμένο αυτοκίνητο δηλαδή) στα ελαστικά , εχθές τις επανέφερα στα φυσιολογικά τους και σήμερα ανέβηκα στα βουνά μας.
Τίποτα ιδιαίτερο , αλλά αυτά τα 95 χιλιόμετρα διαδρομής ήταν βάλσαμο.
Το τοπίο , οι μυρωδιές (κάπου έκοψα αυθόρμητα για να μυρίσω ρίγανη) , τα κτίσματα , οι φυσιογνωμίες ολα τόσο οικεία και φιλικά.
Είμαστε άνθρωποι των βουνών τελικάΤα κακόμοιρα τα λαστιχάκια την παλεύουν φιλότιμα ακόμη , αλλά θα αρχίσουν οι βροχές και θα έχουμε θεματάκια , οπότε εως της 15/09 θα έχει γίνει η αλλαγή (κάπου στα 58000 χλμ δηλαδή).
Περάσαμε Πύλη - Στουρναραίικα και φτάσαμε Βαθύρεμα , στην επιστροφή τσιμπήσαμε και 4 ποταμίσιες (πέστροφες) για 10,00€.
Οι κακομοίρες , με το που μπήκαν στο πορτ παγκάζ δεν τους εφθανε που ψυχοραγούσαν , βρέθηκαν αναγκαστικά να πηγαίνουν και γρήγορα. Θα γίνουν μούρλια στα κάρβουνα
Α σκέλοςΒου σκέλος
Γου μέρος
Τα υπόλοιπα ας μην τα διαβάσει ο **dickdick **
Μέχρι Βαθύρεμα η μέση κυμάνθηκε στο 13,3l/100km.
Συνολικά και με πιο χαλαρούς ρυθμούς στην κάθοδο λόγω κίνησης εκδρομέων , ημουν στο 10,9l/100km με το που στάθμευσα σπίτι με μέση ταχύτητα τα 55km/h.
Τα είδα τελικά έστω και καθυστερημένα
Όπως πάντα
Την διαδρομή στο δεύτερο κοντεύω να την μάθω απέξω πάντως -
Ευχαριστω πολυ παιδια για τις ευχες σας!
Βελι τωρα που το λες καιρο εχω να......................μιλησω με το Λαμπρο!
Μμμμμμμμμμ κατι θα βρω!!!Κωστα, τριγμους δεν εχω, προβληματα δεν εχω (με το αυτοκινητο εννοω), εχω ομως καινουρια λαστιχα!
Φλωρε!!!!!
Εβραιε!!!!!
Φιατακια!!!!
-
dickdick , ασε τα ψόφια τώρα οτι δεν έχεις 'θεματάκια' και κανόνισε να κατέβεις προς τα κάτω.
Να τσεκάρουμε ρε παιδί μου τα νέα ελαστικά -
Bravo Sport 150 με 14-15Κ αξίζει? Η προσφορά είναι για stock αυτοκίνητα.
http://www.fiat.gr/main/home.cfm?pageid ... f2f715a3e3
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Bravo Sport 150 με 14-15Κ αξίζει? Η προσφορά είναι για stock αυτοκίνητα.http://www.fiat.gr/main/home.cfm?pageid ... f2f715a3e3
Αν ο μελλοντικός κάτοχος αντέχει ,
α. την τσιμπιμένη κατά 1-1,5 l/100km κατανάλωση σε συνθήκες πίεσης έναντι του ανταγωνισμού.
β. τον ημιάκαμπτο πίσω
γ. την 'ρετσινιά' του οτι πήρε Fiatαξίζει και είναι ευκαιρία.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Bravo Sport 150 με 14-15Κ αξίζει? Η προσφορά είναι για stock αυτοκίνητα.http://www.fiat.gr/main/home.cfm?pageid ... f2f715a3e3
Αν κάποιος ψάχνει να κάνει super deal δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο. Με την προϋπόθεση ότι δεν έχει λιώσει το αμάξι στη βροχή και τον καύσωνα, δεν έχουν μπαγιατέψει τελείως τα λάστιχα κτλ.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Εγώ ψηφίζω ναι !
-
Παράπονο δεν έχω.
-
Με 15000 μόνο σε μεταχειρισμένο έχεις επιλογές αντάξιες της 147.
-
Δεν έχω ακούσει κάτι για ευαίσθητα πλαστικά στην ζέστη. Ούτε κολλάει το σύμπαν με τον πρώτο ήλιο...
-
Η διαφορά στα τέλη και την κατανάλωση με ένα EURO5 είναι μικρή αν σκεφτείς οτι γλυτώνεις στην τιμή αγοράς τουλάχιστον 6500.
Τα ίδια λέω και στον Τσίλη που κοιτάζει προς Picanto μεριά...
-
-
Δεν είναι σίγουρα καλό για κανένα αμάξι να στέκεται σε ένα τεράστιο πάρκινγκ κάποιας logistics εταιρίας για 1-1,5 χρόνο. Πιο πολλές φθορές μπορούν δημιουργηθούν από την ακινησία παρά από την υπερβολική χρήση.
-
Το σκέφτομαι σοβαρά, αφού η εδώ αντιπροσωπεία, παίρνει την 147 προς 4Κ.
Για πείτε τα στραβά του, τι καταναλώσεις έχετε? Τα τέλη είναι 240€?
Θα πάω να το δω πάντως.... -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Το σκέφτομαι σοβαρά, αφού η εδώ αντιπροσωπεία, παίρνει την 147 προς 4Κ.
Για πείτε τα στραβά του, τι καταναλώσεις έχετε? Τα τέλη είναι 240€?
Θα πάω να το δω πάντως....Να πας, γιατι αν κολλήσεις θα είναι στους χώρους (κοντά σε αυτούς της 147). Τα 5 αστέρια και τα χορταστικά καθίσματα βλέπεις....
Να το οδηγήσεις κιόλας ! Για να ξεκολλήσεις απο τους χώρους.....
Κατανάλωση θα δεις κοντά σε αυτή που έχεις τώρα. Υπολογίζω 9-9.5 ?
-
Οι χώροι του Bravo είναι πολύ ανώτεροι από της 147 και γενικότερα η όλη πρακτικότητα είναι σαφώς καλύτερη. Υπολογίζω ολόιδια κατανάλωση για Bravo 150 με 147 120, δηλαδή γύρω στο 10-10,5λτ με σημαντική διαφορά στις επιδόσεις υπέρ Bravo. Το τιμόνι, η ανάρτηση και ο οδηγοκεντρικός χαρακτήρας της 147 θα σου λείψουν βέβαια.
Fiat Bravο 2007