-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Χμμμ... δε σε συμφέρει. Θα πέσει πολύ γέλιο σε βάρος της γυναίκας σου! -
παιδια σκεφτομαι να ερθω και εγω..
ειμαι ενας φιλος του βαγγελη απο το ρενο κλαμπ...
εχω ενα κλιο 1.4 16V αλλα ειναι μαμα ρε γαμωτο. ουτε αναρτηση δεν εχω βαλει. βασικα το εχω 1+ χρονο το αμαξι και ειναι σχετικα καινουργιο.
το ψιλολιπαμε να το σκισω. κυριως τα φρενα και το κιβωτιο...ελπιζω να μην το ''αφησω'' στα μεγαρα...2 ερωτησεις μονο.
για να βαλουμε - βγαλουμε αερα απο τα λαστιχα υπαρχει κατι στην πιστα ή να βαλω στο βενζιναδικο απο την αρχη?
δεν εχω κρανος θα μπορεσω να βρω κατι εκει?
(δεν εχει μηχανακι κανενας φιλος μου για να μου δωσει) -
Ερώτηση!
Εχτές το βράδυ καθώς έρχομουν απο την δουλειά μου και σκεφτόμουν το TD πήρα χαμπάρι οτι δεν χωράω με κράνος στην GT. Εδώ βρίσκω στην οροφή και χωρίς κράνος!!
Θα μπορώ εγώ να μπω κατ' εξαίρεση χωρίς κράνος γιατί δεν χωράω στο αμάξι με κράνος; Έτσι κι αλλιώς το πολύ 10 γύρους να κάνω.Αν είναι ναι ή οχι πείτε μου διότι αν δεν μπορώ να μπω δεν θα έρθω στα Μεγαρα. θα φρικάρω αν είμαι στην πίστα με την Μόνικα και δεν θα μπορώ να την τρέξω...
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Ερώτηση!
Εχτές το βράδυ καθώς έρχομουν απο την δουλειά μου και σκεφτόμουν το TD πήρα χαμπάρι οτι δεν χωράω με κράνος στην GT. Εδώ βρίσκω στην οροφή και χωρίς κράνος!!
Θα μπορώ εγώ να μπω κατ' εξαίρεση χωρίς κράνος γιατί δεν χωράω στο αμάξι με κράνος; Έτσι κι αλλιώς το πολύ 10 γύρους να κάνω.Αν είναι ναι ή οχι πείτε μου διότι αν δεν μπορώ να μπω δεν θα έρθω στα Μεγαρα. θα φρικάρω αν είμαι στην πίστα με την Μόνικα και δεν θα μπορώ να την τρέξω...
Μπορεις να την δωσεις σε καποιον αλλο να τρεξει και εσυ θα βλεπεις απο εξω την δραση.....
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Μπορεις να την δωσεις σε καποιον αλλο να τρεξει και εσυ θα βλεπεις απο εξω την δραση.....
Καλά εσύ μπορεί να κάνεις πλάκα αλλά εγώ ανέβαλλα το ταξίδι μου στην Αγγλία για να τρέξω στο TD και OD.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Ερώτηση!
Να μπείς χωρίς κράνος ΞΕΧΝΑ ΤΟ! Εκτός από την ασφάλεια που είναι το σημαντικότερο, άν σε πάρει κανένα μάτι δε μας (τους) ξεπλένει ο Ιορδάνης ποταμός...
Ηλιοροφή δεν έχει να βγεί λίγο έξω? -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Ερώτηση!
Να μπείς χωρίς κράνος ΞΕΧΝΑ ΤΟ! Εκτός από την ασφάλεια που είναι το σημαντικότερο, άν σε πάρει κανένα μάτι δε μας (τους) ξεπλένει ο Ιορδάνης ποταμός...
Ηλιοροφή δεν έχει να βγεί λίγο έξω?χμ... εντάξει, χωρίς κράνος απαγορεύεται. Χωρίς κάθισμα???
ξήλωσε το κάθισμα ψηλέ και.... asseyez-vous κατάχαμα!! -
Να γιατί και γω τρέχω χωρίς το soft-top...!!!
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Να γιατί και γω τρέχω χωρίς το soft-top...!!!Αν είχες το soft-top ο συνοδηγός δεν θα είχε από πού να κρατηθεί!
Α, τώρα έβαλες ζώνες 4 σημείων!
-
Όχι για τον συνοδηγό όμως....!!!
-
Επειδή πολλά παιδιά με πήραν τηλέφωνο να έρθω για την παρέα ίσως να έρθω και μετά θα φύγω για την ιδιωτική μου πίστα 'Σούνιο' γιατί εκεί δεν χρειάζομαι κράνος.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Εχτές το βράδυ καθώς έρχομουν απο την δουλειά μου και σκεφτόμουν το TD πήρα χαμπάρι οτι δεν χωράω με κράνος στην GT. Εδώ βρίσκω στην οροφή και χωρίς κράνος!!Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ στο CTR: χωρίς κράνος είμαι ΟΚ αλλά με κράνος βρίσκω στην οροφή με αποτέλεσμα να αναγκάζομαι να πάω πίσω την πλάτη του καθίσματος που σημαίνει πως δεν κάθομαι καθόλου καλά και αισθάνομαι μεγάλη δυσφορία (δεν φταίει το κράνος, το φοράω κάθε μέρα στη μηχανή, αλλά η θέση οδήγησης).
Την προηγούμενη φορά οδήγησα 2-3 γύρους χωρίς κράνος και ήταν τεράστια η διαφορά!
-
Το θέμα με μένα είναι οτι για μπω στην GT με κράνος θα πρέπει να βγάλω την οροφή αφού για να μπω χωρίς κράνος κάνω αρκετές παραχωρίσεις και η θέση μου είναι 'ξαπλωτή'!
-
Ψηλέ θα ξαπλώσεις κι άλλο το κάθισμα,θα γείρεις το κεφάλι,θα σε ενοχλεί ακόμη,αλλά στον πρώτο γρήγορο γύρο η αδρεναλίνη και η κ@$λα θα σε κάνουν να τα ξεχάσεις όλα!
-
Πάντως εγώ δεν μπορούσα να μην το σκέφτομαι, διότι, σε αντίθεση με την κανονική οδήγηση, όπου το CTR έχει πολύ καλή θέση οδήγησης, στην πίστα πήγαινα αριστερά-δεξιά και κρατιόμουν από το τιμόνι Χωρίς το κράνος οδηγούσα πολύ καλύτερα.
Μια στιγμή πάντως: δεν υπογράφουμε πως μπαίνουμε στην πίστα με ευθύνη μας ? Συνεπώς δεν μπορούμε να πάρουμε και αυτή την ευθύνη για τους εαυτούς μας ?
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Ψηλέ θα ξαπλώσεις κι άλλο το κάθισμα,θα γείρεις το κεφάλι,θα σε ενοχλεί ακόμη,αλλά στον πρώτο γρήγορο γύρο η αδρεναλίνη και η κ@$λα θα σε κάνουν να τα ξεχάσεις όλα!Αν το ξαπλώσω και άλλο αγαπητέ δεν θα βλέπω τον δρόμο αλλά την οροφή!!!
Μια στιγμή πάντως: δεν υπογράφουμε πως μπαίνουμε στην πίστα με ευθύνη μας ? Συνεπώς δεν μπορούμε να πάρουμε και αυτή την ευθύνη για τους εαυτούς μας ?
Έλα μου ντε!
Καλά αν δεν μπω στην πίστα, λυπηθείτε αυτούς που θα βρίσκονται στο Σούνιο μετά! -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μια στιγμή πάντως: δεν υπογράφουμε πως μπαίνουμε στην πίστα με ευθύνη μας ? Συνεπώς δεν μπορούμε να πάρουμε και αυτή την ευθύνη για τους εαυτούς μας ?Πάρεις δεν πάρεις την ευθύνη, σκέφτεσαι τι κράξιμο έχει να πέσει μετά στους υπευθύνους της πίστας?
-
Ναι, ρε παιδιά... και να σκεφτείτε ότι πριν από λίγο καιρό είχαμε θέμα που κράζαμε τους υπεύθυνους γιατί μπήκαν κάποιοι χωρίς κράνος...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Oρίστε τι είχε γράψει ο ivan σε παρόποιο θέμα για τα κράνη.
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 423#246423
Αν κατάφέρεις να τον πείσεις ότι δεν θα κινήθεις δικαστικά εναντίον του σε περίπτωση ατυχήματος, τότε, από τα γραφόμενα του, είναι πολύ πιθανόν....
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ναι, ρε παιδιά... και να σκεφτείτε ότι πριν από λίγο καιρό είχαμε θέμα που κράζαμε τους υπεύθυνους γιατί μπήκαν κάποιοι χωρίς κράνος...Τους έκραζαν διότι δεν ήταν τυχαίοι επισκέπτες της πίστας αλλά προσωπικό της πίστας ή των 4Τ ή προσκεκλημένοι των 4Τ, δηλ. δεν έδιναν το καλό παράδειγμα.
4TF-TD6::Να μπει κανείς ή να μην μπει?Ιδου η απορία!