-
Τι κερδίζουμε;;;
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Τι κερδίζουμε;;;κλείδωμα του τόπικ!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Βρε παιδιά, δεν εξαντλήτε το θέμα με προσωπικά mails? Εμείς τι φταίμε, οι αθεόφοβοι?To δοκιμασα, maxmara, λιγο πριν φυγω για ταξιδι. Δε δουλεψε.
Προφανως ο φιλος προσπαθει ν' αλλαξει τη 'δημοσια' εντυπωση που εχει κανει με τα 'μαργαριταρια' που εχει γραψει, και οχι απλα να συζητησει μαζι μου.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τι κερδίζουμε;;;
κλείδωμα του τόπικ!
Όχι βρε!
Το βραβείο είναι δωρεάν εισητήριο για μια 2ωρη λογομαχία με έναν από τους πρωταγωνιστές μας!(το σχετικό ανέκδοτο το ξέρετε φαντάζομαι!)
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Τι κερδίζουμε;;;Ένα δίσκο της Άντζελας με το 100%...
Κάτσε να δεις πως τους έλεγαν... 'Locking' Wilburys νομίζω...
-
Ο χρήστης Michelle έγραψε:
Γιατί τείνεις (με βάση τους κανόνες μου όπως λες) στο ΟΧΙ και όχι στο ΝΑΙ??
Διοτι οπως σου εξηγησα δεν εχω **αποδειξεις **για την υπαρξη καποιας ΑΔ, μονο πιθανες ενδειξεις. Επομενως απλα επιλεγω να διατηρω το μυαλο μου ανοικτο στην πιθανοτητα υπαρξης ΑΔ, οπως και ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΛΛΟΙ (και σιγουρα το 60% εδω μεσα) διοτι δε θα μου εκανε καμια εντυπωση αν ολος αυτος ο πολυπλοκος κοσμος μας τελικα ειναι 'προιον' ΑΔ. Μεχρι να εχω αποδειξεις δε θα 'πιστευω σε καποια αγνωστη ΑΔ' αλλα αν ειχες θεσει το αρχικο σου ερωτημα ως 'Πιστευετε στην **πιθανοτητα **υπαρξης ΑΔ;' τοτε ΣΑΦΩΣ και θα ειχα απαντησει θετικα.
1)Οι αποδείξεις έγιναν ενδείξεις και οι ενδείξεις έγιναν πιθανές ενδείξεις!!! Απίστευτο!!
Πρώτη φορά ακούω 'Πιθανές ενδείξεις'!!!!
2)Δεν κατάλαβα....έχεις ενδείξεις για την πιθανότητα να υπάρχει...τότε γιατί δεν ψήφισες ΝΑΙ? Αφού για σένα ότι δειχνει η επιστήμη είναι ένδειξη και όχι απόδειξη!
Άρα έχεις ενδείξεις ότι δεν υπάρχει (μέσω τις επιστήμης) και ενδείξεις ότι υπάρχει (από τα όνειρα με την χελώνα τον κύκλωπα και δεν ξέρω τι άλλο).Και εσύ διάλεξες κατά σύμπτωση το Β...:D:D:D
3)αποφάσισε τελικά! Η πορεία της επιστήμης έχει σχέση με την ΑΔ ή όχι????Πως ψήφισες το ΟΧΙ μόνο εσύ ξέρεις !!!
Μα αγαπητε μου **ΕΣΥ **μας το ειπες οτι αλλαξες την αποψη σου στην αμεσως προηγουμενη παραγραφο. Θα μας τρελανεις;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σου είπα ότι το 'κανείς μας' δεν έχει και μένα μέσα! Ελληνικα!!!!
Ποιος ειναι στην 'επιθεση'; Μηπως εσυ προσπαθεις να γυρισεις τη συζητηση γυρω απο τις δικες μου αποψεις αντι να αιτιολογησεις τα δικα σου 'μαργαριταρια'; Λεω, μηπως (για εμενα ειναι προφανες!).
Δεν γυρνάω τίποτα...απλά προσπαθώ να καταλάβω τις απόψεις σου.Και γιαυτό ακούμε όλες αυτές τις ασάφιες
Εξάλλου το ποιος βασίζεται σε απόψεις άλλων είναι γνωστό. Είπαμε...απόψεις και αντι-απόψεις...
Μην ξεχνάς την πρόσφατη κουβέντα σου ότι δεν μπορεί κανείς να αποδείξει ότι το σενάριο σου δεν ισχύει...
Εκεί βασίζεσαι δυστυχώς...Συζηταω εντελως καλοπροαιρετα απο τη στιγμη που γυρισα απο το ταξιδι μου και ξαναπεφτω επανω στη συνεχιζομενη μανια καταδιωξης σου!
Σε παρακαλώ!! Σταμάτα!!! ΒΖΖζζζζζζζζζζ (το πριόνι μου)
Enough is enough. Αυτοι που παρακολουθησαν μπορουν να κρινουν και μονοι τους το αποτελεσμα. Δε στο εμαθε κανεις αυτο; Η εχεις κι αλλα να πεις για να ενισχυσεις την αδυναμη θεση σου; Χωρις ομως να εκτιθεσαι ανεπανορθωτα, οπως κανεις τελευταια...
ΩΩωω! Τι σύμπτωση! Σταματάς να κουβεντιάζεις τώρα που κατάλαβες ότι είναι δύσκολο να στηρίξεις τα 'ίσως,πιθανώς, γιατί όχι, μπορεί, και διάφορα σενάρια με κεικ , partial save etc...'
Μπορείς να εύχεσαι να κλειδωθεί.
Έτσι δεν θα πρέπει να στηρίξεις τα όσα ακούμε...Γιατί βρε παιδιά πρέπει να μην υπάρχει ειλικρίνια?
Γιατί πρέπει να θεωρούν μόνο οι άλλοι προφανές μια κρυφή ελπίδα για την ύπαρξη ΑΔ και να ντρέπεστε να το πείτε? Τι καταφέρνεις βρε Μισέλ? Μια μέρα ότι ίσως υπάρχει ΑΔ ίσως όχι, μια άλλη μερα πως τίποτα δεν είναι τυχαίο άρα το ονομάζεις ΑΔ, μια άλλη μερα πως τα όνειρα σου είναι ένδειξη ότι υπάρχει ΑΔ μετά κάτι άλλο....και όλα αυτά για να μην πεις ότι ΝΑΙ πιστεύω ότι υπάρχει αλλά δεν μπορώ να το στηρίξω γιαυτό ακούτε κάθε μέρα μια έκδοση διαφορετική... -
Kai apo pote oi pithanes endixeis eginan logos na pistevw estw kai mia pithanotita?
Apo pote mia endixi tin mia exei noima enw tin alli tin 'snomparoume'???
Apla einai pws kata vathos...theloume na exigoume kapoia pragmata.....(poli vathos omws:D:D:D)Vlepw to oneiro me ton kyklwpa...o psixiatros mou leei mia theoria, ton aporiptw giati den apotelei apodixi alla endixi, ara theorw oti isws mia AD eythinetai...
'ayto-eyxaristisi' kai pali....
(sorry, gia ta grammata, mia AD mou xalase to pc)
-
Ποιος ειναι στην 'επιθεση'; Μηπως εσυ προσπαθεις να γυρισεις τη συζητηση γυρω απο τις δικες μου αποψεις αντι να αιτιολογησεις τα δικα σου 'μαργαριταρια'; Λεω, μηπως (για εμενα ειναι προφανες!)
Εμένα αυτό δεν μου θυμίζει κανένα φίλο ή φίλη αλλά την γνωστή ατάκα 'Ρώτησα πρώτος..απάντησε'
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Τι κερδίζουμε;;;
κλείδωμα του τόπικ!
Όχι βρε!
Το βραβείο είναι δωρεάν εισητήριο για μια 2ωρη λογομαχία με έναν από τους πρωταγωνιστές μας!(το σχετικό ανέκδοτο το ξέρετε φαντάζομαι!)
Monty Pythons-Live at Hollywood Bowl!!!! ....Θα μου βγει καμμιά κήλη ρεεεεεε!!!!
-
Βρε παιδιά, δεν εξαντλήτε το θέμα με προσωπικά mails? Εμείς τι φταίμε, οι αθεόφοβοι?
To δοκιμασα, maxmara, λιγο πριν φυγω για ταξιδι. Δε δουλεψε.
Προφανως ο φιλος προσπαθει ν' αλλαξει τη 'δημοσια' εντυπωση που εχει κανει με τα 'μαργαριταρια' που εχει γραψει, και οχι απλα να συζητησει μαζι μου.
Το να λες ψέματα δεν σε τιμά.
Μου έστειλες εσύ pm για να κουβεντιάσουμε???Θες να το βάλω να θυμηθείς τι έγραψες???(Ειναι 2η φορά που το κάνω ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ γιατί έχει ξανατύχει κάποιοι να θεωρούν ότι έχω πάρει pm με περιεχόμενο που οι ίδιοι φαντάζονται...προσβάλοντας με.
Εσβησα το τελευταιο μου post διοτι ενοιωσα ασχημα που ανεβαζα και παλι τους τονους τη στιγμη που φανηκε οτι ολοι εχουν ηρεμησει. Δεν ειχα σκοπο να συνεχισω και δε με πειραζε να εχεις πει την τελευταια λεξη διοτι πηρα αυτο που ηθελα απο τη συζητηση μας.
Τωρα που απαντησες ηδη βεβαια φαινεται λιγο ασχημα, οποτε εχουμε δυο επιλογες:
- Γυριζουμε πισω στο χρονο!
- Κανω κοπι-πειστ ολη μου την απαντηση και συνεχιζουμε το χορο.
Τι προτεινεις;
Αυτό είναι pm που δείχνει διάθεση για κουβέντα για να αφήσεις το topic στην ησυχία του?
ΗΜΑΡΤΟΝ τελικά ρε μισέλ -
Michelle :
Μεχρι να εχω αποδειξεις δε θα 'πιστευω σε καποια αγνωστη ΑΔ'
Κατα τη δικη μου λογικη, το οτι το ιδιο το Συμπαν που μας φιλοξενει και ολοι οι κανονες λειτουργιας του δεν οφειλονται σ'εμας ειναι αρκετη αποδειξη του οτι υπαρχει κατι ανωτερο απο εμας. Εγω το λεω 'ανωτερη δυναμη'.
ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑαααααααα
(αμάν βρε sirgus με τα μαργαριτάρια σου!)
Βάλτε ένα εμότικον όχι με σφυράκι....με βαριοπούλα...έχετε???
-
sirgus έγραψε:
Οι αποδείξεις έγιναν ενδείξεις και οι ενδείξεις έγιναν πιθανές ενδείξεις!!! Απίστευτο!!
Πρώτη φορά ακούω 'Πιθανές ενδείξεις'!!!!Να λοιπον που για ολα υπαρχει η πρωτη φορα!!!!!!
Οταν εχω μια ενδειξη οτι δεν ισχυει αυτο που περιμενα και απο κει και περα τα ενδεχομενα ειναι πολλα αλλα δεν ξερω ποιο απ'ολα στηριζει η ενδειξη μου, εγω το λεω πιθανη ενδειξη σε σχεση με την καθε εναλλακτικη. Αν δεν το καταλαβαινεις ρωτα να σου εξηγησει ο Αντρεας τι σημαινει. Το συζητησαμε νωριτερα.
sirgus έγραψε:
3)αποφάσισε τελικά! Η πορεία της επιστήμης έχει σχέση με την ΑΔ ή όχι????
Σε παρακαλω να μας πεις που ειπα εγω οτι εχει σχεση με ΑΔ!!!
Ισα ισα, εσυ το λες αυτο και ματαια σου ζηταω/ζηταμε (και ο ililias απ' οτι θυμαμαι) τοσες σελιδες τωρα να το εξηγησεις.
sirgus έγραψε:Michelle έγραψε:
Μα αγαπητε μου ΕΣΥ μας το ειπες οτι αλλαξες την αποψη σου στην αμεσως προηγουμενη παραγραφο. Θα μας τρελανεις;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sirgus έγραψε:
Σου είπα ότι το 'κανείς μας' δεν έχει και μένα μέσα! Ελληνικα!!!!Α, κανουμε πως δεν καταλαβαμε τωρα, ε;
sirgus έγραψε:
Michelle έγραψε:Enough is enough. Αυτοι που παρακολουθησαν μπορουν να κρινουν και μονοι τους το αποτελεσμα. Δε στο εμαθε κανεις αυτο; Η εχεις κι αλλα να πεις για να ενισχυσεις την αδυναμη θεση σου; Χωρις ομως να εκτιθεσαι ανεπανορθωτα, οπως κανεις τελευταια...
ΩΩωω! Τι σύμπτωση! Σταματάς να κουβεντιάζεις τώρα που κατάλαβες ότι είναι δύσκολο να στηρίξεις τα 'ίσως,πιθανώς, γιατί όχι, μπορεί, και διάφορα σενάρια με κεικ , partial save etc...'
**Μπορείς να εύχεσαι να κλειδωθεί.
Έτσι δεν θα πρέπει να στηρίξεις τα όσα ακούμε... **Νομιζω οτι ξερω ποιος το ευχεται...
Αλλα, για να δουμε λοιπον, σε τι απαντησες εσυ απο τα οσα ρωτησα νωριτερα:Michelle έγραψε:
sirgus έγραψε:1)Σενάριο ΜΟΥ? Μάλιστα..οκ! Ας μην το σχολιάσω!
Θα μπορουσες λοιπον να μας παρουσιασεις τις πηγες σου, αφου μαλλον εννοεις οτι καπου το διαβασες η το ακουσες αυτο περι 'παντα' και 'κατι' κλπ; Νομιζω οτι ειναι λογικο αυτο που ζηταω.
**ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ !!! **
Michelle έγραψε:
sirgus έγραψε:
5)Τουλάχιστον το σενάριο μου έχει (εκτός από αποδείξεις) ενδείξεις!Περιληψη του ποιες ειναι τελικα αυτες να μην περιμενουμε καλυτερα, ε;
**EΠΙΣΗΣ KAMIA AΠΑΝΤΗΣΗ !!! **
Michelle έγραψε:
Μηπως εσυ προσπαθεις να γυρισεις τη συζητηση γυρω απο τις δικες μου αποψεις αντι να αιτιολογησεις τα δικα σου 'μαργαριταρια'; Λεω, μηπως (για εμενα ειναι προφανες!).
Καλα, εδω δεν χρειαζοταν καν απαντηση!
Τελικα, ρε σιργκους, τι μας εχεις πει μεχρι τωρα;;;;
Μηπως τα λεει ολα αυτο:sirgus έγραψε:
Σαν τον ψυχολόγο που ακούει ένα πρόβλημα και συζητάει με τους ασθενείς. Δεν μπορεί να βάλει την κατάθλιψη στο μικροσκόπιο. Την εξετάζει μέσω των ασθενών.
Έτσι και εγώ.
Σας ακούω.Μηπως πιστευεις οτι εισαι ο γιατρος και οι πιο 'πιστοι' η 'ανυσηχοι' απο σενα (αυτο το 60% ως τωρα) ειναι οι ασθενεις σου;!!!!!!!!!!!
Μηπως να το γυρισουμε στα ανεκδοτα καλυτερα;;;!!!!!!!!
-
Nai sai kala vre michelle pou xereis na sizitas kai den to girnas se proswpiki kontra (ela dwse tin apantisi: esi arxises prwtos' gia na pesw apo tin karekla pou kathomai)
Otan apofasiseis ti pisteveis ESI (kai oxi ti DEN pisteveis)kai otan ESI stirixeis to senario sou (kai oxi pws o allos isws kolisei afou thes periliptika tomous vivliwn) tha sinexisoume tin kouventa....
-
Οταν εχω μια ενδειξη οτι **δεν **ισχυει αυτο που περιμενα και απο κει και περα τα ενδεχομενα ειναι πολλα αλλα δεν ξερω ποιο απ'ολα στηριζει η ενδειξη μου, εγω το λεω *πιθανη ενδειξη *σε σχεση με την καθε εναλλακτικη. Αν δεν το καταλαβαινεις ρωτα να σου εξηγησει ο Αντρεας τι σημαινει. Το συζητησαμε νωριτερα.
:Υπάρχει μία διαφορά στίς έννοιες πού δίνουμε σέ κάποιες λέξεις ρέ παιδιά,καί κολλάμε σέ αυτές τίς λέξεις,δέν τό βλέπετε;
Αλλοιώς εννοούμε εμείς τή λέξη 'ένδειξη' αλλοιώς κάποιος άλλος.
Ας τό αφήσουμε εδώ τό θέμα καλύτερα.
Γιά να γίνει η συζήτηση αυτή,πρέπει να ξεκαθαρίσουν οι έννοιες αυτές εξ'αρχής,κάτι πού προυποθέτει ή τήν κατ'ιδίαν συζήτηση,ή πολλές ακόμα σελίδες γραπτών μηνυμάτων. -
Εάν ισχύει (πού τίποτα δέν αποκλείεται),καί κάποια μέρα η επιστήμη έρθεί καί σού τό εξηγήσει (υπάρχουν άλλωστε κάποιες θεωρείες σέ λανθάνουσα μορφή αυτή τη στιγμη) μέ κάποιο τρόπο,θά συνεχίσεις νά τό αποδίδεις σέ αυτής τήν Α.Δ.,ή θά δεχτείς ότι αφού έχει εξηγηθεί από ανθρώπους άρα δέν υπάρχει θεεική ανάμιξη;
Αν καποτε η επιστημη βρει απαντηση (και οχι θεωρια) και την αποδειξει με καποιον τροπο δεν εχω κανενα λογο να μην τη δεχτω.
3)αποφάσισε τελικά! Η πορεία της επιστήμης έχει σχέση με την ΑΔ ή όχι????
Άρα μέχρι να αποδειχθεί δεν θα έχει κάποια σχέση (είπαμε η πορεία της είναι ένδειξη...ένδειξη όμως Β τύπου, από αυτές που σνομπαρουμε όχι Α τύπου [όνειρα κλπ]).
Όταν αποδειχθεί τότε θα έχει σχέση -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Βρε παιδιά, δεν εξαντλήτε το θέμα με προσωπικά mails? Εμείς τι φταίμε, οι αθεόφοβοι?
To δοκιμασα, maxmara, λιγο πριν φυγω για ταξιδι. Δε δουλεψε.
Το να λες ψέματα δεν σε τιμά.
Μου έστειλες εσύ pm για να κουβεντιάσουμε???Θες να το βάλω να θυμηθείς τι έγραψες??? (Ειναι 2η φορά που το κάνω ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ γιατί έχει ξανατύχει κάποιοι να θεωρούν ότι έχω πάρει pm με περιεχόμενο που οι ίδιοι φαντάζονται...προσβάλοντας με.
Εσβησα το τελευταιο μου post διοτι ενοιωσα ασχημα που ανεβαζα και παλι τους τονους τη στιγμη που φανηκε οτι ολοι εχουν ηρεμησει. Δεν ειχα σκοπο να συνεχισω και δε με πειραζε να εχεις πει την τελευταια λεξη διοτι πηρα αυτο που ηθελα απο τη συζητηση μας.
Τωρα που απαντησες ηδη βεβαια φαινεται λιγο ασχημα, οποτε εχουμε δυο επιλογες:
- Γυριζουμε πισω στο χρονο!
- Κανω κοπι-πειστ ολη μου την απαντηση και συνεχιζουμε το χορο.
Τι προτεινεις;
Αυτό είναι pm που δείχνει διάθεση για κουβέντα για να αφήσεις το topic στην ησυχία του?
Δειχνει ξεκαθαρα οτι δεν ειχα καμια διαθεση για κοκορομαχια. Εσυ προφανως ειχες (και ακομα εχεις γιατι προφανως πιστευεις οτι κατι εχεις χασει).
Κριμα που σου τελειωσαν τα επιχειρηματα και αρχισες να 'σκαβεις' και στα pm, αλλα ας μας πουν καλυτερα οι αλλοι τι πιστευουν γι αυτο.
Α, και αν θες να ανοιξει και ο λογαριασμος τραπεζης μου, να μου το πεις να το κανονισω!!!
Ρε τι αλλο θα δουμε σημερα...
Το 'The Party' το εχεις δει (με τον Peter Sellers);
Εισαι σαν τον τυπο στην αρχη που ειχε φαει καμια εκατοστη σφαιρες, κι ενω συνεχιζαν να τον πετυχαινουν, προσπαθουσε να σηκωθει για να σφυριξει με την καραμουζα!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!
-
Δεν ειχα σκοπο να συνεχισω και δε με πειραζε να εχεις πει την τελευταια λεξη διοτι πηρα αυτο που ηθελα απο τη συζητηση μας.
Τωρα που απαντησες ηδη βεβαια φαινεται λιγο ασχημα*, οποτε εχουμε δυο επιλογες:
Δειχνει ξεκαθαρα οτι δεν ειχα καμια διαθεση για κοκορομαχια.
[/b]
-
Το 'The Party' το εχεις δει (με τον Peter Sellers);
Εισαι σαν τον τυπο στην αρχη που ειχε φαει καμια εκατοστη σφαιρες, κι ενω συνεχιζαν να τον πετυχαινουν, προσπαθουσε να σηκωθει για να σφυριξει με την καραμουζα!!!!!Egw thimamai enan typo pou eixe kanei ena party mpaxalo!!!! Kai den eixe katalavei tipota!!
Prosexe giati tou moiazeis.:D:D -
Κριμα που σου τελειωσαν τα επιχειρηματα και αρχισες να 'σκαβεις' και στα pm, αλλα ας μας πουν καλυτερα οι αλλοι τι πιστευουν γι αυτο.
[
1)krima pou arxisa na rwtaw e???
2)Na mas poune oi alloi gia pio pragma?Gia to oti eipes oti muo estiles pm gia na kouventiasoume enw akoma den vgazw noima apo ayto???
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
**Otan apofasiseis ti pisteveis ESI **(kai oxi ti DEN pisteveis)kai otan ESI stirixeis to senario sou (kai oxi pws o allos isws kolisei afou thes periliptika tomous vivliwn) tha sinexisoume tin kouventa....
Λες, και μετα ξε-λες και συνεχιζεις χωρις καν να σου απαντησω!!!!
Να δω ποτε θα τα πιστεψεις εσυ ο ιδιος αυτα που γραφεις!!!Αστο, μεγαλε.
Καηκες!
Πιστεύετε σε κάποια ανώτερη δύναμη?