-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Να αναφέρω εντελώς τυχαία ένα ιαπωνικό στην ίδια τιμή χωρίς air condition;
Tα είπαμε και χθες. Είναι πιο αργό...
technik
Tελικά sportback πρέπει να είναι τo σωστό.
Γενικά πάντως, ακόμα και σε μερικά sites της Αudi ανά τον κόσμο, το βλέπεις και σαν sportsback...tazio Είναι απλά άποψή μου? Βρίσκεις κάτι ανακριβές σε αυτά που γράφω??
**Sportback **είναι, αλλά προφέρεται και λίγο με ''s'
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
tazio Είναι απλά άποψή μου? Βρίσκεις κάτι ανακριβές σε αυτά που γράφω??
Έχουμε διαφορετικές απόψεις για το αυτοκίνητο (γενικά μιλώ όχι για τα συγκεκριμένα) εχω διαφορετικές προτεραιότητες πως να το πω.
Αυτό ενοούσα λέγοντας ' αποψή σου'. -
Θα ήθελα να αναφέρω κάτι άσχετο με τα αυτοκίνητα αυτά, όχι όμως με το τόπικ:
Για τις ανάγκες του Ράλλυ Ποσειδών είχα στα χέρια μου ένα Βιτάρα 1,6.
Αργό αυτοκίνητο, ήθελε... μαστίγωμα για να επιταχύνει, καθαρό τζιπ στις αντιδράσεις του στην άσφαλτο, αλλά όταν έβρισκα γλιστερά κομμάτια (όχι και δύσκολο προχτές λόγω βροχής) ή χώμα, τα ξεχνούσα όλα...
Εννοείται ότι ποτέ δεν μπήκε η τερακίνηση, ακόμα και στη λάσπη...Είχα πολύ καιρό να βάλω πισωκίνητο στο χέρι (αχ ρε μιραφίορι μου, μου λείπεις... ) και τελικά δεν μου έφτασε η μια μέρα ούτε για πλάκα...
Και τι έγινε που όλα συνέβαιναν με μικρή ταχύτητα? Δηλαδή μόνο με σκασμένες τρίτες ευχαριστιόμαστε ένα powersliding? (Προσοχή σκόπιμα δεν έγραψα drift, αυτό το κάνεις και με ένα προσθιοκίνητο)
Αυτά προς όσους λένε 'Πίσω κίνηση? Ε και..?'
-
Έχοντας ζήσει με ένα ΤΤ για πέντε χρόνια και έχοντας ύψος 1.85 σας αναφέρω οτι οι θέσεις οδήγησης τόσο του νέου Α3 όσο και Α4 δεν είναι οι καταλληλότερες για ψηλούς οδηγούς. Αντίθετα, με ικανοποίησε απόλυτα το Golf GTI σε αυτό το τομέα.
-
taurus Πολύ σωστος. Συνήθως η οδηγικη απολαυση που παιρνεις απο οποιοδήποτε πισωκίνητο (-καλα οχι και κανα τρακτερ και σχεδον σίγουρα οχι με BMW σειρας 1 ) ειναι μεγαλύτερη απο προσθιοκίνητα μεγαλύτερης αξίας. Για να είμαι ειληκρινης αντι για Γκόλφ θα προτιμουσα καποιο ΜΧ5, ποσο μάλλον ενα ρο χι 8.
Οσο για το ποσα χρηματα πρεπει να ξοδέψει καποιος για να ναι πιο γρηγορος απο ενα Γκολφ, εξαρτάται. Μπορει να ειναι ΠΟΛΥ πιο γρηγορος και με ενα Nissan 200SX του 92 με 11.000 ευρω για παράδειγμα.
-
στην ευθεία ίσως
-
Εμένα το μόνο που μου αρέσει απο το Golf GTi είναι.... διαφήμιση του!
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Εμένα το μόνο που μου αρέσει απο το Golf GTi είναι.... διαφήμιση του!Ε ναι, αφού μόνο το πίσω μέρος θα βλέπεις στο δρόμο
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ε ναι, αφού μόνο το πίσω μέρος θα βλέπεις στο δρόμο
Γιατι ρε συ, αποκλειεται να το δει παρκαρισμενο?
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
χαχαχα καλό!
εχείς δίκιο γιατί θα τον περνάω τόσο γρήγορα στις στροφές που δεν θα προλαβαίνω να δω το μπροστινό του μέρος!
χαχαχα αρπά την!
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
χαχαχα καλό!
εχείς δίκιο γιατί θα τον **περνάω τόσο γρήγορα στις στροφές **που δεν θα προλαβαίνω να δω το μπροστινό του μέρος!
χαχαχα αρπά την!
Μάλλον κοιμάσαι και δεν έχεις πιει καφέ ακόμα
ΜΟΝΟ στα όνειρα
-
Δεν ξέρω παίδες, αλλά εμένα κάτι μου λέει πως στους δρόμους τση Κρήτης θα βλέπω τα μπροστινά μέρη της Γκόλφως GTI, όπως και των S3... Απ'τον καθρέφτη δηλαδή.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Δεν ξέρω παίδες, αλλά εμένα κάτι μου λέει πως στους δρόμους τση Κρήτης θα βλέπω τα μπροστινά μέρη της Γκόλφως GTI, όπως και των S3... Απ'τον καθρέφτη δηλαδή. -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
χαχαχα καλό!
εχείς δίκιο γιατί θα τον **περνάω τόσο γρήγορα στις στροφές **που δεν θα προλαβαίνω να δω το μπροστινό του μέρος!
χαχαχα αρπά την!
Μάλλον κοιμάσαι και δεν έχεις πιει καφέ ακόμα
ΜΟΝΟ στα όνειρα
Δεν μου αρέσει ο καφές, άντε να έχω πιει μια ή δυο φορές στην ζωή μου.
Βρε ουστ απο εδώ με τον κουβά που μου θέλει και στροφές!!!
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Δεν μου αρέσει ο καφές, άντε να έχω πιει μια ή δυο φορές στην ζωή μου.Βρε ουστ απο εδώ με τον κουβά που μου θέλει και στροφές!!!
Ενώ ο δικός σου κουβάς...
Μην το συνεχίζεις, εκτίθεσαι
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Βρε ουστ απο εδώ με τον κουβά που μου θέλει και στροφές!!! -
Τι έλεγε ο Στρατισσίνο για τη Γκόλφω GTI;
Αν ξεχαστείς στο γκάζι στην είσοδο στροφής με το ESP απενεργοποιημένο, σε σκότωσε!!!
ΚΡΑ ΡΕ ΚΡΑ!!!
Χωρίς ESP δηλαδή δεν μπορεί να στρίψει!
ΚΡΑ ΡΕ ΚΡΑ!!!
-
Δεν ξέρω παίδες, αλλά εμένα κάτι μου λέει πως στους δρόμους τση Κρήτης θα βλέπω τα μπροστινά μέρη της Γκόλφως GTI, όπως και των S3... Απ'τον καθρέφτη δηλαδή.Ενταξει ειπαμε δε σου αρεσει, αλλα οχι και οτι το αυτοκινητο που εχει βγει σαν το καλυτερο Gti της χρονιας απο ολα τα περιοδικα στην Ευρωπη ειναι πιο αργο απο ενα Clio 1200!!!!
Eλεος!!!
-
Σπύρο, έλα εδώ στα δικά μας τα στροφιλίκια να δεις πώς πίνει τσάι το VAG...
-
Σπύρο, έλα εδώ στα δικά μας τα στροφιλίκια να δεις πώς πίνει τσάι το VAG...Κωστα κατι ξερω και εγω απο κλειστα στροφιλικια, δε μεγαλωσα στη ...Καλλιθεα!
Το Vag οχι μονο δεν πινει τσαι ευκολα (ειδικα απο αυτοκινητα σαν τα δικα μας, αποτελει ανεκδοτο να τα συγκρινουμε), αλλα κερναει και αφθονο! Για μενα το οτι χανει στα κλειστα Μεγαρα παο τον απολυτα αγωνιστικα στημενο Ιαπωνα για 1,5'' σημανει πολλα!
Και βεβαιως, σε οποιοδηποτε προσθιοκινητο με αυτη τη ροπη ξεχαστεις στην εισοδο της στροφης, θα σε προδωσει, που ειναι το παραξενο?
Δίλημμα των 29Κ: Golf GTI ή RX-8 Challenge ;