-
Μακαρι να συνεχιστουν οι ελεγχοι σε αυτους τους ρυθμους...
-
Μακάρι και για εμάς του πελάτες και για τους σωστούς επαγγελματίες του κλάδου!
-
Μήπως μάθαμε ποιος είναι ο παραβάτης στον Ταύρο ;
(βέβαια, 8 αντλίες απλής αμόλυβδης δεν έχουν και πολλοί ...)
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
(βέβαια, 8 αντλίες απλής αμόλυβδης δεν έχουν και πολλοί ...)Προφανώς εννοούν στόμια, όχι αντλίες, το κάθε στόμιο έχει δικό του ογκομετρητή.
-
Ισως, αλλα στην Πειραιως υπαρχει βενζιναδικο με 8 αντλιες
-
Να θυμηθούμε τι λέγαμε λίγες μέρες πρίν:
Ο χρήστης Govus έγραψε:
με πηρε τηλ ο αδερφος μου που περνουσε απο εκει πηγαινοντας στην δουλεια του, οντως το εκλεισαν το βενζιναδικο στην πειραιως κ θα ηθελα να τονισω πως το συγκεκριμενο πρατηριο δεν ειχε σχεδον ποτε φτηνη βενζινη ..Αν οντως του πηραν την αδεια οριστικα ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.
1,645 η τελευταία τιμή, δέν είναι φτηνή?
Για τα δεδομένα της (οδού) Πειραιώς είναι απλά κανονική...
Αλλά σημασία δεν είχε αυτό ούτως ή άλλως .Οταν ο μεσος ορος ειναι ελαφρως κατω απο το 1,70 τοτε το 1.645 ειναι πολυ χαμηλη τιμη!
Ο νοων νοειτω...
Μακαρι να του ανακαλεσουν την αδεια! Να δουμε κ στην πραξη τις δεσμευσεις του Ροβλια στους συναδελφους μας αλλα και τους καταναλωτες!Αναφέρθηκα στην Πειραιώς (και μόνον), όπου η V-Power (π.χ.) έχει 1,70 σε 1-2 πρατήρια και η απλή αμόλυβδη 'παίζει' στην περιοχή του '1,65', απλά διότι μάλλον ο ανταγωνισμός λειτουργεί, τουλάχιστον στα πρατήρια, που βρίσκονται στην περιοχή του Ταύρου ...
Ήδη δύο πρατήρια στην Πειραιώς πιάστηκαν με μηχανάκια. Μην πέσετε απο τα σύνεφα αν πιαστούν και όλα τα υπόλοιπα στην περιοχή
-
Αφελής ερώτηση ίσως... Μερικά βενζινάδικα που λειτουργούν 24h με αυτόματο πωλητή έχουν μικρότερες πιθανότητες για 'πείραγμα'? Το λέω με την έννοια ότι δεν είναι κάποιος επί τόπου να κάνει κάτι με τηλεχειρισμό. Εκτός αν είναι μόνιμα πειραγμένα...
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Να θυμηθούμε τι λέγαμε λίγες μέρες πρίν:με πηρε τηλ ο αδερφος μου που περνουσε απο εκει πηγαινοντας στην δουλεια του, οντως το εκλεισαν το βενζιναδικο στην πειραιως κ θα ηθελα να τονισω πως το συγκεκριμενο πρατηριο δεν ειχε σχεδον ποτε φτηνη βενζινη ..Αν οντως του πηραν την αδεια οριστικα ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.
1,645 η τελευταία τιμή, δέν είναι φτηνή?
Για τα δεδομένα της (οδού) Πειραιώς είναι απλά κανονική...
Αλλά σημασία δεν είχε αυτό ούτως ή άλλως .Οταν ο μεσος ορος ειναι ελαφρως κατω απο το 1,70 τοτε το 1.645 ειναι πολυ χαμηλη τιμη!
Ο νοων νοειτω...
Μακαρι να του ανακαλεσουν την αδεια! Να δουμε κ στην πραξη τις δεσμευσεις του Ροβλια στους συναδελφους μας αλλα και τους καταναλωτες!Αναφέρθηκα στην Πειραιώς (και μόνον), όπου η V-Power (π.χ.) έχει 1,70 σε 1-2 πρατήρια και η απλή αμόλυβδη 'παίζει' στην περιοχή του '1,65', απλά διότι μάλλον ο ανταγωνισμός λειτουργεί, τουλάχιστον στα πρατήρια, που βρίσκονται στην περιοχή του Ταύρου ...
Ήδη δύο πρατήρια στην Πειραιώς πιάστηκαν με μηχανάκια. Μην πέσετε απο τα σύνεφα αν πιαστούν και όλα τα υπόλοιπα στην περιοχή
Μιας και αναφέρεσαι (και) στη δημοσίευσή μου, στον Ταύρο μιλάμε για ένα βενζινάδικο...
Από τα σύννεφα δεν πρόκειται προσωπικά να πέσω, αλλά δεν μπορώ και να βαφτίζω κάποιον ένοχο αναπόδεικτα .
Τελικά μάθαμε για ποιον μιλάμε; -
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Μακαρι να συνεχιστουν οι ελεγχοι σε αυτους τους ρυθμους...Θεωρείς το να αναφέρεται 1-2 παράνομοι το δεκαπενθήμερο καλός ρυθμός; Εγώ όχι.... (θεωρώντας, εντελώς αυθαίρετα το αναγνωρίζω αλλά μάλλον επιεικώς, ότι τουλάχιστον 25% κλέβουν αυτό σημαίνει ότι ελέγξανε μόνο 8 πρατήρια ανά 15 μέρες)....
-
Η αλήθεια είναι ότι πριν κανά μήνα με προβλημάτισε πάρα πολύ ένα γέμισμά μου σε μεγάλο κοχυλάτο πρατήριο επί της Πειραιώς. Μού έβγαλε ανεξήγητα μεγάλη κατανάλωση. Καλώς ή κακώς, αποφάσισα να δοκιμάσω και δεύτερο γέμισμα και να προχωρήσω σε καταγγελία αν κι αυτό έβγαινε περίεργο. Όμως, δε βγήκε και το άφησα.
Ερώτηση: Το γέμισμα διακόπτεται αυτόματα όταν η μάνικα 'ανιχνεύσει' ότι το τεπόζιτο γέμισε. Όμως, το πότε γίνεται αυτή η διακοπή εξαρτάται από τον τύπο της μάνικας; Δηλαδή υπάρχει περίπτωση σε ένα πρατήριο να σταματήσει το γέμισμα με το τεπόζιτο να έχει 45 λίτρα και σε κάποια άλλη με το τεπόζιτο να έχει 46 λίτρα; Αν ναι, δεν μπορεί να γίνει επιβεβαίωση της κατανάλωσης μεταξύ δύο διαδοχικών γεμισμάτων σε διαφορετικά πρατήρια βάσει trip computer και παλαιότερων γεμισμάτων.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Μακαρι να συνεχιστουν οι ελεγχοι σε αυτους τους ρυθμους...
Θεωρείς το να αναφέρεται 1-2 παράνομοι το δεκαπενθήμερο καλός ρυθμός; Εγώ όχι.... (θεωρώντας, εντελώς αυθαίρετα το αναγνωρίζω αλλά μάλλον επιεικώς, ότι τουλάχιστον 25% κλέβουν αυτό σημαίνει ότι ελέγξανε μόνο 8 πρατήρια ανά 15 μέρες)....
Το συγκεκριμένο μιλάει για 2 πρατήρια. Άλλο ένα έκλεισε τις τελευταίες 5-6 ημέρες. Ένας ρυθμός 2-3 πρατήρια την εβδομάδα είναι καλός. Φαντάζομαι ότι η διαδικασία του ελέγχου (σε επίπεδο αναζήτησης μηχανισμών παρέμβασης κι όχι μέτρησης με βαθμονομημένο μπιτόνι) είναι χρονοβόρα αφού πρέπει να ανοιχθούν μία-μία όλες οι αντλίες κάθε πρατηρίου.
Εξάλλου ο έλεγχος της νομιμότητας νομίζω ότι γενικά (όχι μόνο στα πρατήρια βενζίνης) δε βασίζεται στον πολύ μεγάλο αριθμό ελέγχων, αλλά στη εκτέλεση μερικών εξονυχιστικών ελέγχων και στην άμεση τιμωρία των όποιων παραβατών. Ο φόβος ότι, αν γίνει έλεγχος και παρανομώ, θα με βρουν σίγουρα και θα με 'σκίσουν' είναι πολύ πιο σημαντικός.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Μιας και αναφέρεσαι (και) στη δημοσίευσή μου, στον Ταύρο μιλάμε για ένα βενζινάδικο...
Από τα σύννεφα δεν πρόκειται προσωπικά να πέσω, αλλά δεν μπορώ και να βαφτίζω κάποιον ένοχο αναπόδεικτα .
Τελικά μάθαμε για ποιον μιλάμε;Δέν γίνεται μια επιχείρηση να επιβιώνει πουλώντας εμπόρευμα όσο το αγοράζει. Τί άλλη απόδειξη θέλετε πέρα απ' αυτό;
Λέμε εδώ και μήνες και εγω και ο melos86 και εσείς λέτε οτι λειτουργεί ο ανταγωνισμός, κάνουν μεγάλο όγκο πωλήσεων, παίρνουν επιπλέον εκπτώσεις και άλλα τέτοια χαρωπά.
Τώρα που αρχίσανε και ένα-ένα τα τσιμπάνε αυτά τα πρατήρια ακόμα να πεισθείτε?
-
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω αφού τους πιάσανε να παρανομούν και τα σφραγίσαν τα πρατήρια, γιατί δεν αποκαλύπτουν ποια ήταν με τα πλήρη στοιχεία τους;
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Τελικά μάθαμε για ποιον μιλάμε;Δέν γίνεται μια επιχείρηση να επιβιώνει πουλώντας εμπόρευμα όσο το αγοράζει. Τί άλλη απόδειξη θέλετε πέρα απ' αυτό;
Λέμε εδώ και μήνες και εγω και ο melos86 και εσείς λέτε οτι λειτουργεί ο ανταγωνισμός, κάνουν μεγάλο όγκο πωλήσεων, παίρνουν επιπλέον εκπτώσεις και άλλα τέτοια χαρωπά.
Τώρα που αρχίσανε και ένα-ένα τα τσιμπάνε αυτά τα πρατήρια ακόμα να πεισθείτε?Καλέ μου άνθρωπε, πού θέλεις να ξέρει ο καθένας ΕΚΤΟΣ της δουλειάς σας, πόσο αγοράζει ο κάθε βενζινάς καθημερινά και γιατί πουλάει 3, 5 ή 10 λεπτά φθηνότερα από τον ...απέναντί του ;
Εκτός αυτού, είπε κανείς πως δεν πείθεται με τ' αποτελέσματα; Απλά υποστηρίζω πως είναι ΟΛΟΙ αθώοι μέχρι ν' αποδειχθεί το αντίθετο, μην τα ισοπεδώνουμε και όλα... Και φυσικά, θα ήθελα επιπλέον να γνωρίζω, πόσοι άλλοι ελέγθηκαν και αποδείχτηκε πως ήταν σωστοί!! -
υπάρχει βενζινάδικο στην Πειραιώς στην στροφή για λαχαναγορά που βάζει όλος ο κόσμος και έχει πάντα πολύ χαμηλή τιμή, και νομίζω και καλή ποιότητα, και εγώ εκεί βάζω.
Ποιούς πιάσανε; και που είναι ο Ψωμιάδης να βοηθήσει;
-
Ο χρήστης Pakos M έγραψε:
υπάρχει βενζινάδικο στην Πειραιώς στην στροφή για λαχαναγορά που βάζει όλος ο κόσμος και έχει πάντα πολύ χαμηλή τιμή, και νομίζω και καλή ποιότητα, και εγώ εκεί βάζω.Ποιούς πιάσανε; και που είναι ο Ψωμιάδης να βοηθήσει;
Εννοεις την cyclon. Και εγω εκει βαζω και δεν εχω διαπιστωσει καποιο προβλημα στην λειτουτγια του αυτοκινητου, αλλα και σε φουλ γεμισμα απο εντελως αδειο δεν μου φανηκε να κλεβει. Αφου ομως ξεκινησαν οι ελεγχοι αργα ή γρηγορα θα δουμε τι γινεται και με αυτο το πρατηριο.
-
αυτο το πρατηριο εχει ηδη πιαστει για νοθεια....
-
και γιατι δεν το κλεισανε, οπως τα αλλα;
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
και γιατι δεν το κλεισανε, οπως τα αλλα;Προφανώς θα 'πιάστηκε' πριν καιρό, προτού αρχίσει η σφράγιση όσων πρατηρίων νοθεύουν/κλέβουν.
-
Τον έναν τον βρήκα (ψάχνοντας και ρωτώντας μόνος μου ...) .
Ποιά Βενζινάδικα πιάστηκαν Νοθευμένα!